מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
אולי בגלל הביקורות הלא אוהדות שהוא קיבל כאן הגעתי עם ציפיות נמוכות, ולכן יחסית נהניתי מ Surrogates. למי שמצפה לסרט אקשן צפויה אכזבה, אני חושב שהסרט מנסה לעורר מחשבה, וברמה מסויימת הוא גם מצליח. הסיפור עצמו היה מעניין, למרות שההפתעות לא באמת הצליחו להפתיע אותי. בסך הכל, אם מגיעים עם ציפיות נמוכות, הוא סרט נחמד מאוד, וכן יש בו סצינת אקשן מוצלחת מאוד אחת. 7/10
ל Inglorious Basterds דווקא הגעתי עם ציפיות יותר גבוהות, וקצת התאכזבתי. היו כמה מקומות שבהם הסרט נמרח יותר מדי, אבל היו גם הרבה קטעים מוצלחים ומשעשעים. שזה משהו שמוזר להגיד על סרט "מלחמת העולם השניה" (או משהו). אם היו מורידים חצי שעה בעריכה הסרט היה רק מרוויח מזה, ככה הוא מקבל 7.5/10
ל Inglorious Basterds דווקא הגעתי עם ציפיות יותר גבוהות, וקצת התאכזבתי. היו כמה מקומות שבהם הסרט נמרח יותר מדי, אבל היו גם הרבה קטעים מוצלחים ומשעשעים. שזה משהו שמוזר להגיד על סרט "מלחמת העולם השניה" (או משהו). אם היו מורידים חצי שעה בעריכה הסרט היה רק מרוויח מזה, ככה הוא מקבל 7.5/10
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
malcontent,
הבעיה העקרית שלי היתה שמה שהוא גורם לי לחשוב זה עד כמה מופרכות כל הנחות היסוד של הסרט הזה...
הבעיה העקרית שלי היתה שמה שהוא גורם לי לחשוב זה עד כמה מופרכות כל הנחות היסוד של הסרט הזה...
- theezway
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2344
מקבץ סופ"ש
a perfect getaway
לאחר החתונה זוג יוצא לנפוש באי בהוואי ומגלים שיש זוג רוצחים סדרתיים בקרבה. חביב, לא מפתיע, אך ביצוע טוב. חוץ מזה אני אוהב את הנבל ממת לחיות 4 שגם משחק פה.
8+ מתוך 10.
500 ימים עם סאמר
קומדיה רומנטית לא דביקה על מערכת היחסים מנק' מבטו של הגבר לאורך 500 ימים. מאוד נחמד וגם הסוף העלה אצלי חיוך.
8 מתוך 10.
המבוך - the labyrinth
סרט ישן נושן עם דיוויד בואי כמלך הגובלינים, המון "חבובות" למיניהן וג'ניפר קונלי בסרט הביכורים שלה (נראית בת 14 בערך).הבלו ריי לא יותר מדי מוסיף לסרט (בחלק מהסצינות רואים עד כמה החיתוך גס), אך לדעתי הסרט לא איבד מקסמו והוא מוצלח מאוד גם היום. ממליץ בחום למי שאוהב סרטי אגדה ו/או את דיוויד בואי (שיר הסיום יכול להיות קליפ מרשים מאוד גם בלי קשר לסרט).
8.5 מתוך 10.
the marine 2
ראיתי בהמשך להמלצתו של זיו. אני מאוד אוהב סרטי פעולה והmarine הראשון היה מצוין. הסרט הזה יורד בכמה רמות והוא 6.5 מתוך 10.
לאחר החתונה זוג יוצא לנפוש באי בהוואי ומגלים שיש זוג רוצחים סדרתיים בקרבה. חביב, לא מפתיע, אך ביצוע טוב. חוץ מזה אני אוהב את הנבל ממת לחיות 4 שגם משחק פה.
8+ מתוך 10.
500 ימים עם סאמר
קומדיה רומנטית לא דביקה על מערכת היחסים מנק' מבטו של הגבר לאורך 500 ימים. מאוד נחמד וגם הסוף העלה אצלי חיוך.
8 מתוך 10.
המבוך - the labyrinth
סרט ישן נושן עם דיוויד בואי כמלך הגובלינים, המון "חבובות" למיניהן וג'ניפר קונלי בסרט הביכורים שלה (נראית בת 14 בערך).הבלו ריי לא יותר מדי מוסיף לסרט (בחלק מהסצינות רואים עד כמה החיתוך גס), אך לדעתי הסרט לא איבד מקסמו והוא מוצלח מאוד גם היום. ממליץ בחום למי שאוהב סרטי אגדה ו/או את דיוויד בואי (שיר הסיום יכול להיות קליפ מרשים מאוד גם בלי קשר לסרט).
8.5 מתוך 10.
the marine 2
ראיתי בהמשך להמלצתו של זיו. אני מאוד אוהב סרטי פעולה והmarine הראשון היה מצוין. הסרט הזה יורד בכמה רמות והוא 6.5 מתוך 10.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
- איתי_הגיתי
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
ואם היו מורידים עוד שעתיים, זה היה סרט מושלם בעיני.Malcontent כתב: ל Inglorious Basterds דווקא הגעתי עם ציפיות יותר גבוהות, וקצת התאכזבתי. היו כמה מקומות שבהם הסרט נמרח יותר מדי, אבל היו גם הרבה קטעים מוצלחים ומשעשעים. שזה משהו שמוזר להגיד על סרט "מלחמת העולם השניה" (או משהו). אם היו מורידים חצי שעה בעריכה הסרט היה רק מרוויח מזה, ככה הוא מקבל 7.5/10...
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
אני מקנא בך - אתה יכול לקנות את מערכת הקולנוע הביתה המושלמת בשבילך - בחינם!איתי_הגיתי כתב:ואם היו מורידים עוד שעתיים, זה היה סרט מושלם בעיני.Malcontent כתב: ל Inglorious Basterds דווקא הגעתי עם ציפיות יותר גבוהות, וקצת התאכזבתי. היו כמה מקומות שבהם הסרט נמרח יותר מדי, אבל היו גם הרבה קטעים מוצלחים ומשעשעים. שזה משהו שמוזר להגיד על סרט "מלחמת העולם השניה" (או משהו). אם היו מורידים חצי שעה בעריכה הסרט היה רק מרוויח מזה, ככה הוא מקבל 7.5/10...
...
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
אוי, כמה שאני מסכים איתך!איתי_הגיתי כתב:ואם היו מורידים עוד שעתיים, זה היה סרט מושלם בעיני.Malcontent כתב: ל Inglorious Basterds דווקא הגעתי עם ציפיות יותר גבוהות, וקצת התאכזבתי. היו כמה מקומות שבהם הסרט נמרח יותר מדי, אבל היו גם הרבה קטעים מוצלחים ומשעשעים. שזה משהו שמוזר להגיד על סרט "מלחמת העולם השניה" (או משהו). אם היו מורידים חצי שעה בעריכה הסרט היה רק מרוויח מזה, ככה הוא מקבל 7.5/10...
...
- sheva23
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
תחשבו כמה חוסכים אלה שרואים סרטים באיכות CAM
.
גם אין צורך ללכת לקולנוע (תמיד כיף לראות צל של אנשים מהלכים באמצע הסרט באיכות TELESYNC), הם הראשונים שצופים בסרט בבית כדי להגיד "כבר יש לי את זה בבית".
לא צריך ק"ב , גם ככה עם פס קול דו ערוצי אפשר להסתפק ברמקולים של 30 שקל או אוזניות SYLVERLINE
אין צורך בLCD , גם ככה האיכות במחשב "פצצה"
חוסכים על האינטרנט-רוחב פס של 1.5 מספיק בהחלט.
חסכון בדיסקים קשיחים (700 מגה אפשר לדחוס בכמויות).
בטח שכחתי עוד כמה יתרונות.
גם אין צורך ללכת לקולנוע (תמיד כיף לראות צל של אנשים מהלכים באמצע הסרט באיכות TELESYNC), הם הראשונים שצופים בסרט בבית כדי להגיד "כבר יש לי את זה בבית".
לא צריך ק"ב , גם ככה עם פס קול דו ערוצי אפשר להסתפק ברמקולים של 30 שקל או אוזניות SYLVERLINE
בטח שכחתי עוד כמה יתרונות.
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
- mta194
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
אם השחקן/נית בסרט לא נראים משהו זה לא מפריע לך כי הם מטושטשים בכל מקרה.sheva23 כתב:תחשבו כמה חוסכים אלה שרואים סרטים באיכות CAM.
בטח שכחתי עוד כמה יתרונות....
עוד יתרון שקשור לזה שאם אתה רגיש לקטעי GORE זה לא מפריע לך כי באיכות CAM אי אפשר לדעת אם זה מעיים או שלולית בוץ.
אני יכול להמשיך עם זה עוד הרבה (צנזור סצינות עירום מובנה וכו')
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
Zombieland
תיאורים בעמוד הקודם
ציפיתי למשהו יותר אשקן-קומי-זומבי.
אבל למרות זאת חביב למדי
7.5/10
תיאורים בעמוד הקודם
ציפיתי למשהו יותר אשקן-קומי-זומבי.
אבל למרות זאת חביב למדי
7.5/10
- avioren
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
ולחשוב שיש אנשים שמורידים כבר גרסה כזאת של 'אווטר'.
לא מבין אנשים שמוכנים לראות סרט באיכות כזאת.
מצד שני אני מניח שמדובר בילדים שצופים בסרט על מסך 2.5 אינטש ב mp4 .
מצד שני אני מניח שמדובר בילדים שצופים בסרט על מסך 2.5 אינטש ב mp4 .
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- mta194
-
- חבר ותיק

אני מכיר מישהו שהוריד את גרסת ה-workprint של כל מיני סרטים, לדוגמא וולברין.avioren כתב:ולחשוב שיש אנשים שמורידים כבר גרסה כזאת של 'אווטר'.
מצד שני אני מניח שמדובר בילדים שצופים בסרט על מסך 2.5 אינטש ב mp4 ....
בתור חובב ק"ב זה נראה לי כפירה
- avioren
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
אני הייתי שולח אנשים כאלו למחנה חינוך מחדש ומקרין להם בלופ את טרילוגיית הצבעים של קז'ישטוף קישלובסקי.mta194 כתב:אני מכיר מישהו שהוריד את גרסת ה-workprint של כל מיני סרטים, לדוגמא וולברין.avioren כתב:ולחשוב שיש אנשים שמורידים כבר גרסה כזאת של 'אווטר'.
מצד שני אני מניח שמדובר בילדים שצופים בסרט על מסך 2.5 אינטש ב mp4 ....
בתור חובב ק"ב זה נראה לי כפירה
...
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5766
היתומה: סרט מפחיד חבל"ז, העלילה מתחילה כמו סרט דרמה מתוק שבו זוג מאמץ ילדה שנראת חמודה ומנומסת אבל הם מגלים (באיחור) שיש לה עבר מפוקפק, סודות ותוכניות אפלות ושהיא בעצם לא ילדה (פרדי קרוגר וכל השאר פראיירים לידה). ממליץ בחום לאוהבי סרטי מתח ואימה. 10/10 .
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1896
2012 - לא רע
Surrogates - מותחן (בערך) עם ברוס וויליס - מומלץ
G I Joes - rise of cobra - עתיק יחסית,אבל ראיתי אותו משהו כמו 6פעמים כבר
(תודות לסיירה מילר)
זה מה שאני זוכר כרגע
G I Joes - rise of cobra - עתיק יחסית,אבל ראיתי אותו משהו כמו 6פעמים כבר
זה מה שאני זוכר כרגע
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
- mta194
-
- חבר ותיק

העיקר שהיית מפורט וספציפיl33cher כתב:2012 - לא רע
G I Joes - rise of cobra - עתיק יחסית,אבל ראיתי אותו משהו כמו 6פעמים כבר(תודות לסיירה מילר)
זה מה שאני זוכר כרגע...
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
zeev78, כדאי שתשים אזהרת ספוילר כי יש אנשים שלא ראו את הסרט והביקורת שלך יכולה להרוס להם את הצפיה.
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
הביקורת של zeev78 לא יותר מפורטת ממה שניתן לקרוא ב IMDB, לעומת זאת הביקורת של l33cher הרסה לי כל אפשרות להנות מהסרטים שהוא תיאר כי עכשיו אני יודע כל מה שהולך לקרות שם 
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- mark13
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1016
The Black Book
סרט הולנדי. סיפור על המחתרת ההולנדית ויהודיה שניצלה מהנאצים. על ריגול וריגול נגדי בין הנאצים למחתרת. הסרט מצליח להחזיק קצב טוב. הבמאי לא נכנס יותר מדי לפרטים, כנראה אחרת הסרט היה נמשך כמה שעות טובות. הסוף קצת חלש, אמנם לא עולה על דעתי מה היה יכול להיות סוף טוב.
8.0/10
סרט הולנדי. סיפור על המחתרת ההולנדית ויהודיה שניצלה מהנאצים. על ריגול וריגול נגדי בין הנאצים למחתרת. הסרט מצליח להחזיק קצב טוב. הבמאי לא נכנס יותר מדי לפרטים, כנראה אחרת הסרט היה נמשך כמה שעות טובות. הסוף קצת חלש, אמנם לא עולה על דעתי מה היה יכול להיות סוף טוב.
8.0/10
- pickitup
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 221
סוף חלש מאיזו בחינה?mark13 כתב:The Black Book
8.0/10...
אני דווקא אהבתי יותר.
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7666
אתה טועה כי ב IMDB לא מסגירים שום דבר חשוב מדיי, גם לא בפירוט של העלילה. לשמחתי כבר ראיתי את הסרט, אבל כל מי שלא ראה וקרא את ההודעה הרס לעצמו תודות לזה.Catskinner כתב:הביקורת של zeev78 לא יותר מפורטת ממה שניתן לקרוא ב IMDB, לעומת זאת הביקורת של l33cher הרסה לי כל אפשרות להנות מהסרטים שהוא תיאר כי עכשיו אני יודע כל מה שהולך לקרות שם...