moco כתב:יכול להיות שהתשובה של מרכז הכובד מתחברת לקלות המדידה - כדי להבטיח שהוא ייתקע באדמה....
אני לא רואה שום סיבה אחרת, אם הוא ייתקע באדמה, פחות ספורטאים יערערו ויתלוננו על אי דיוקים.

moco כתב:יכול להיות שהתשובה של מרכז הכובד מתחברת לקלות המדידה - כדי להבטיח שהוא ייתקע באדמה....

אז כמובן שיש את ה-2 הידועים, הכדורגל שאנו מכירים ואוהבים (חלקנו לפחות), הקרוי גם soccer בחלק מהמקומות.moco כתב:אתם מכירים את הסטיות שלי, אז הנה עוד חידה כזו:
המילה Football משמשת למשחקים שונים בארצות שונות (ולפעמים גם באותה ארץ).
מהם סוגי המשחקים שנקראים בקיצור football ושמם המלא מכיל את המילה football?
לי יש 6 כאלה.
תמנו רק משחקים "רשמיים" (חוקים רשמיים, ליגה, קהל, וכו.) , לא משחקי רחוב או משחקי ילדים לא רשמיים....

תותחkeyser כתב:חידה יפה משה.
בנוסף ל-2 שכבר צויינו יש גם את הרוגבי, פוטבול אוסטרלי, פוטבול קנדי, ופוטבול אירי (אם אני זוכר נכון). יש לי הרגשה שיש גם עוד שאני לא יודע עליהם......
סטנגה לא עומד בכלל באף אחד מהקריטריונים של החידה.Booboo כתב:קטרגל (כדורגל באולמות) וסטנגה לא נחשבים?...

בטוח...moco כתב:סטנגה לא עומד בכלל באף אחד מהקריטריונים של החידה.Booboo כתב:קטרגל (כדורגל באולמות) וסטנגה לא נחשבים?...
קטרגל דווקא כן עומד בחלקם, חוץ מהקריטריון הראשי וזה שאין בכלל Football בשםזה נקרא Futsal.
ועכשיו, יש לי כבר חידה בקנה לפעם הבאה שלי...
בוא הנה זאת שאלה קשה !keyser כתב:צריכים להחשיב גם את קדאווה עם כדור...
חידה קלה לעילוי נשמת חלום האליפות של קליבלנד(התשובה לא קשורה לקליבלנד):
מהו משחק ה NBA שנקלעו בו הכי הרבה נקודות אי פעם?...

אתה בכיוון... (פלוס מינוס) , אבל נתת טווח של 20 שנהosherov כתב:בוא הנה זאת שאלה קשה !keyser כתב:צריכים להחשיב גם את קדאווה עם כדור...
אם אני זוכר נכון זה משנות ה 70 או 80 והתוצאה שם הייתה משהו מטורף באזור ה 160-170 לכל קבוצה ?!...
הגזמת ?!keyser כתב:אתה בכיוון... (פלוס מינוס) , אבל נתת טווח של 20 שנהosherov כתב:בוא הנה זאת שאלה קשה !keyser כתב:צריכים להחשיב גם את קדאווה עם כדור...
אם אני זוכר נכון זה משנות ה 70 או 80 והתוצאה שם הייתה משהו מטורף באזור ה 160-170 לכל קבוצה ?!...![]()
אם לא יהיו פותרים בקרוב אתן את התשובה כדי לא לתקוע....