שרשור על כל מה שרציתם לדעת על הסמסונג גלקסי S - רומים (ROMS)

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
Oferot
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 976

שליחה

טוב..כמובן שלא התאפקתי ועידכנתי שלשום ל-ICS.
לא בדקתי את הגרסאות הראשוניות שיצאו ל-CM7 אבל השתמשתי בnightlies הראשונים שהיו פחות או יותר בלתי שמישים בגלל קריסות מרובות וסוללה שנגמרת תוך שעות בודדות. לעומתם הגרסאות הראשוניות של ICS (כן..נשברתי והתקנתי שלשום) עושות רושם מבטיח מאוד.
סהכ אין את הטוויקים של CM עדיין והמון דברים עוד לא עובדים. אבל בסהכ מה שכן עובד - עובד. הסוללה סבבה. מהיר יחסית.
מה שכן אני חייב לציין זה שהלאנצ'ר פשוט לא רץ חלק משום מה וחבל. אני משתמש ב-ADW שרץ ממש יפה גם ב-ICS.
מילה של אקסטרימיסט.

yaronkle
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5348
שם מלא: ירון קליין

שליחה

CM7 מתחיל להרגיז אותי.
הרבה פעמים אני עונה ולא שומע כלום. צריך להכניס את השיחה ל- hold ולהחזיר על מנת לשמוע.
קליטת wifi חלשה.
סוללה נגמרת מהר...

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3902

שליחה

סתם שתדעו, MIUI על HTC HD2 עובד פצצות
הולך לנסות אותם על הגלקסי למרות שאתם אומרים שהוא פחות טוב מ CM7

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax

שליחה

yaronkle כתב:CM7 מתחיל להרגיז אותי.
הרבה פעמים אני עונה ולא שומע כלום. צריך להכניס את השיחה ל- hold ולהחזיר על מנת לשמוע.
קליטת wifi חלשה.
סוללה נגמרת מהר...
...
אצלי אני יכול להתלונן על קלטה WIFI חלשה וסוללה גרועה מאוד.

kipikipod
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1617

שליחה

תודה לאל שעברתי לגלקסי S2.

תאמינו לי חברים, שנה הספיקה לי עם הSGS1.

לא תאמינו כמה בS2 טוב יותר.
Utopia

napster
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 119

שליחה

איזה רום הכי מומלץ לדעתם להתקין כרגע
cm7 נייטלי 181 ,cyanfor tommorow , miui1.1.2 , pilotxrom ,ics beta
מדובר על galaxy s 1 כרגע נמצא על cm7 174 בסך הוכל מרוצה אבל נמאס מהעיצוב קצת משעמם אין ספק שמהירות ויציבות טובה גם סוללה לא רעה
שווה להחליף לאחד הרומים או אולי רום אחר שאתם ממליצים בחום ? או לחכות למשהו ספציפי שעומד לצאת ??
תודה לעוזרים.

Oferot
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

מכל מה שציינת שם הרום הכי שלם הוא של cm. מי שהקלטת וידאו לא חשובה לו יהיה מאוד מאוד מרוצה. גם הסוללה מעולה.
למעל האמת את miui לא ניסיתי אבל לפי מה שאומרים פה הוא מרשים מאוד אך מלגלג.
למען האמת אני כבר התרגלתי פעם בשבוע ככה לעדכן וקצת שיעמם לי כשהפסיקו לצאת עידכונים ל-cm אז החלטתי לנסות את ics.
מה אני אגיד? עושה רושם מעולה עד עכשיו (משהו כמו 4 ימים). אני לא משתמש בלאנצ'ר שבא עם הרום כי הוא פשוט מלגלג ואין שום דרך להתאים אותו. אז אני משתמש כרגע ב-ADW EX שרץ מעולה. הסוללה גם כן נראית מבטיחה - יום ו-5 שעות בערך עם קצת יותר מ-4 שעות מסך. WIFI פתוח כל הזמן וגם קצת 3g. מה שכן זה נראה שהאנדאוריד סיסטם שם שותה את הסוללה אבל סהכ הביצועים נראים בסדר גמור - וזו רק גירסא מאוד מאוד ראשונית.
אגב, אם ווייבר חשוב לך אז הוא עדיין לא הותאם ל-ICS.
מילה של אקסטרימיסט.

nokobik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2886

שליחה

kipikipod כתב:תודה לאל שעברתי לגלקסי S2.

...
ברור לך שאם היינו יכולים ממזמן לא היינו בשרשור הזה, כן? :(
קובי

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

החזקתי ביד גלקסי 2 מסלקום ולא מצאתי את היישום BROWSER
היתכן?

nokobik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

כן, חפש דפדפן אולי...

למען האמת אחרי שאני רואה את השרשור של הנקסוס, אני מבין שאנשים פה לא כאלה הרפתקנים.
הייתי מצפה שיותר אנשים פה ינסו את ה-ICS למרות שהמלצתי להמתין :P
מזל שיש את עופר הלא שקול שנותן לי להרגיש שאני לא לבד פה :wink:
קובי

theProfessor
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 226

שליחה

nokobik כתב:כן, חפש דפדפן אולי...

למען האמת אחרי שאני רואה את השרשור של הנקסוס, אני מבין שאנשים פה לא כאלה הרפתקנים.
...
אני הייתי חם להתקין הICS מאז הכנס של גוגל שהציגו אותו
מאז שהתקנתי אותו אני לא יכול לחשוב אפילו על לחזור לCM7 בכלל, שלא נדבר על רום סאמי...
לי אתה המלצת לא להתקין את הפורט, זה דחה לי את ההתקנה ביום או יומיים, עד שיצאה הגרסה של teamhacksung
I'm not as think as you drunk i am

nokobik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

כן, TEAMHACKSUNG אלה החבר'ה הרציניים והבסיס של CM9 ל-SGS.
המצב של הרום הזה לעומת איך ש-CM7 התחיל לא פחות ממעולה ביחס לנקודת הזמן שאנחנו נמצאים בה.
שלא תבינו לא נכון, הרום רחוק מלהיות מושלם, אבל קשה לחזור אחורה...
קובי

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 2805

שליחה

nokobik כתב:כן, חפש דפדפן אולי...

...
קובי, מחסור כרוני בזמן.
לדוגמא, אצלי המגן מסך כבר התקלף בפינה לפני יותר מחודש ועדיין לא סידרתי את זה. וזה הרבה יותר מציק לי מאשר התקנה של ICS.
היו תקופות לפני כשנה שבהם הייתי משקיע יותר במכשיר, עכשיו הוא כבר עובד טוב ומשמש ככלי ולא כמטרה.

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

בסוף החודש - שנה עברה.

הטוב: למדתי את אנדרויד מצד המשתמש (חבר מפתח שונא את הפלטפורמה...), לא נשבר, מסך גדול, נכנס בכיף לכיס

הרע: מכשיר טוב על הנייר בפועל חוץ מצבעים נחות בעיקר בפרמטרים עיקריים כמו איכות צילום, חדות במסך, מהירות הפעלה, לאגינג

מסקנה אישית שלי, אחזור תוך חצי שנה גג שנה למתחרים, שוב במסגרת עבודה. כמשתמש פרטי השקעתי באייפד2... ולא אקנה סמארטפוון בכסף פרטי בעתיד הנראה לעין

חשבתי שתוך חצי שנה אנדרויד תשלים את הפער מול אפל ובעצם על זה הימרתי. בפועל זה לא קרה. רק הגלקסי 2 הגיע לא מזמן עושה קולות של מתקרב ועדיין החזקתי אותו ואת ה 4S ואתם מבינים כבר מה יותר עושה לי את זה.

napster
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 119

שליחה

napster כתב:איזה רום הכי מומלץ לדעתם להתקין כרגע
cm7 נייטלי 181 ,cyanfor tommorow , miui1.1.2 , pilotxrom ,ics beta
מדובר על galaxy s 1 כרגע נמצא על cm7 174 בסך הוכל מרוצה אבל נמאס מהעיצוב קצת משעמם אין ספק שמהירות ויציבות טובה גם סוללה לא רעה
שווה להחליף לאחד הרומים או אולי רום אחר שאתם ממליצים בחום ? או לחכות למשהו ספציפי שעומד לצאת ??
תודה לעוזרים.
...
במהשך לשאלה שלי תודה על התשובות למרות שחשבתי שיהיה קצת יותר ביקורות ומלחמות על הרום הטוב ביותר =]
החלטתי לנסות את ICS לינק לגרסא חדשה ויציבה ככל האפשר ?

kipikipod
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1617

שליחה

nokobik כתב:
kipikipod כתב:תודה לאל שעברתי לגלקסי S2.

...
ברור לך שאם היינו יכולים ממזמן לא היינו בשרשור הזה, כן? :(
...
אני מצטער אם זה נראה כמו זריעת מלח על הפצעים,

גם לי לא הייתה את האפשרות לעבור, אבל אחרי שנה עם הSGS1...
שנה שבה החלפתי קרוב ל40 nightlyים של CM7, עשרות רומים ומודמים, והמכשיר עדיין מלא בלאגים ובעיות - 5 דקות עם גלקסי S2 עם רום של אורנג' (!) ורואים הבדל עצום... והמכשיר אפילו לא מנצל את מלוא הפוטנציאל (ינוצל רק בICS ככל הנראה).
אני חושב שההבדל העצום הוא בעיקר בגלל מערכת הקבצים, שבגלקסי S1 היא RFS, ובS2 היא EXT4 כברירת מחדל.
Utopia

nokobik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

napster, אין מלחמות על הרום הטוב יותר כי פשוט יש פה תמימות דעים.
CM7 הכי טוב ל-SGS ועוד מעט זה יהיה CM9.
הרומים של סמסונג הם פשוט קקה.

kipkipod, אתה לא מחדש לנו כלום לצערי, המציאות ידועה וברורה לכולנו.
קובי

Oferot
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

לא רק שאני לא שקול - אני גם אקסטרימיסט :evil:

חוץ מזה..בנוגע למה ששחר אמר על מעבר למתחרות - תמיד מדברים על התפקוד של הטלפונים ולאגים וכו. ואיך באייפון דברים עובדים חלק וכו. ושלמרות החומרה הטובה באנדרואיד זה נראה כאילו בניגוד לאפל הם לא מצליחים להוציא מזה את הטופ. ומשום מה אף אחד לא מזכיר את זה שהאייפון עובד חלק בין היתר תודות להיעדר מולטיטאסקינג...

nokobik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

עופר, כמובן שכל המחמאות הן בצחוק :wink:
אם לומר את האמת, הייתי מעדיף לוותר על המולטיטסקינג הזה כדי לקבל סוללה טובה יותר וטלפון עם חווית שימוש יציבה.
בנקודה שאנחנו נמצאים כיום עם יציאת ה-ICS, לדעתי הממשק של האנדרואיד לא נופל מזה של האייפון ולדעתי אפילו יפה יותר.
אבל הבעיה היא חווית השימוש הלא יציבה הזאת שאני מדבר עליה, רגע אחד הכל עובד חלק ומהר ורגע אחרי כבר לא.
אתה פותח את אנשי הקשר ומחכה שתי שניות וזה בלתי נסבל מבחינתי במיוחד שזה לא שה-SGS הוא מכשיר כזה חלש.
ושלא נדבר על זה שכמעט כל משחק נראה הרבה יותר טוב על האייפון.
קובי

Oferot
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

בצחוק? דווקא מתאים לי להיות אקסטרימיסט לא שקול 8)

משחקים נראים יותר טוב על האייפון בגלל המפתחים שמשקיעים יותר באפליקציות לאייפון..זה לא קשור למכשיר אלא למדיניות של גוגל בכל מה שנוגע למרקט שפשוט אפשר להעלות הכל בלי שום סינון אז אף אחד לא ממש נדרש לאיזה מקצה שיפורים רציני.
מבחינת ממשק לדעתי כבר בGB זה היה יותר יפה מהאייפון. ב-ICS בטח שיותר יפה וזריז.
אגב גם באייפון יש הרבה תקיעות ופשלות אנחנו פשוט לא משתמשים בו אז אנחנו לא רואים את זה :)
חוץ מזה פעם אחר פעם אפל מפשלים בהשקות שלהם עם כל מיני תקלות בסיסיות כמו רמת קליטה באייפון 4 וממשיך בסוללה הזויה עם 4S..הדשא של השכן לא ירוק יותר.
ההבדל העיקרי הוא שבאייפון פשוט אי אפשר לשנות שום דבר בהגדרות..כלום! התפריטים שם כלכך דלים שזה עצוב - כמובן שלחלק מהאנשים דבר כזה הוא דווקא יתרון - פחות סיכוי לתקלות ובגלל זה לאנשים מסויימים דווקא מומלץ מאוד אייפון לדעתי.
מה שכן זה נראה לי ממש משעמם כשאין מרחב תימרון עם המכשיר. רק להשתמש בו? בלי לטפח אותו? בלי לשאוף למשהו קצת אחר? בלי לגדל אותו? :) משעמם.
בכלל נראה לי שאני פלאשוהוליק (אתה יכול להוסיף גם את זה לרפרטואר שלי). שבועיים בלי להפליש ומתחילות הרעידות.
מילה של אקסטרימיסט.

חזור אל “Android - אנדרויד”