osherov כתב:והאם ב 100% מהמקרים כשהוא מגיע למדרגות הוא יודע לעשות סיבוב ולא ליפול שם ?!
יש אצלי אזור שאם הוא במקרה יחליט להמשיך ולא להסתובב הוא יצנח בנפילה חופשית כמעט 4 מטרים
...
קשה לענות על 100 אחוז מהמיקרים... אני יודע שב-100 אחוז מהמיקרים אצלי הוא לא נפל במדרגות. לצורך בדיקה, אגב, הפעלתי אותו על שולחן על מנת לראות האם הוא נופל או לא. הרומבה ידע להישאר על השולחן.
...
אני אנסח את השאלה שלי אחרת,
Shed האם אתה היית מאפשר לרומבה שלך לנקות באזור בו במידה והוא לא יסתובב הוא ייפול ויקבל מכה כואבת ?
...
התשובה היא: כן. היו מספר פעמים שאפילו שמתי אותו על הספה כדי שישאב אותה...
...
בוא הנה, אתה נשמע לי טיפוס עצלן במיוחד
עוד מעט תגיד לי ששמת את הרומבה על החתולים כדי שישאב מהם את השערות
Chura
חבר מביא חבר
תגובות: 4777
שליחה
ציינו בעבר שהרובוט יודע גם לבצע ניקוי נקודתי.
לדוגמא נפל לי קערת בוטנים בסלון, איך אני מגדיר לרובוט לבוא לנקות וללכת ?
נ.ב, דיברתי עם היובאן היום, המלאי עומד להיגמר הרגנו אותם...
נכון ...
אבל ...בכל זאת יש אפשרות לבצע את מה שכתב כאן הבחור.
ללמד את שלט ההרמוני את הסיגנל של המיגדולרים ...ואז לשלוח לרומבה את זה והוא פשוט ילך לכיוון אחר.
זה ניתן לביצוע!
נערך לאחרונה על ידי uris ב 09/08/2009 12:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
osherov כתב:והאם ב 100% מהמקרים כשהוא מגיע למדרגות הוא יודע לעשות סיבוב ולא ליפול שם ?!
יש אצלי אזור שאם הוא במקרה יחליט להמשיך ולא להסתובב הוא יצנח בנפילה חופשית כמעט 4 מטרים
...
קשה לענות על 100 אחוז מהמיקרים... אני יודע שב-100 אחוז מהמיקרים אצלי הוא לא נפל במדרגות. לצורך בדיקה, אגב, הפעלתי אותו על שולחן על מנת לראות האם הוא נופל או לא. הרומבה ידע להישאר על השולחן.
...
Shed האם אתה היית מאפשר לרומבה שלך לנקות באזור בו במידה והוא לא יסתובב הוא ייפול ויקבל מכה כואבת ?
...
באה לי מחשבה נוספת (משה יאהב את זה)
האם נראה לכם שבמקרה שהרומבה שלי ייפול ויישבר בעקבות זה שהוא לא הסתובב כשהגיע למדרגה החברה תהיה חייבת להחליף לי את המוצר ?! הרי הם מפרסמים בכל מקום שהרומבה מתמודדת עם מדרגות יפה מאוד !
[/b]
...
אני חושב שתהיה לך בעיה עם החברה, והם ידרשו הוכחה שזה לא היה אקט של התאבדות... על התאבדויות אין בדרך כלל בטוח..
.
osherov
גורו Android
תגובות: 15029
שליחה
ramkol כתב:
osherov כתב:
osherov כתב:
Shed כתב:
...
...
...
באה לי מחשבה נוספת (משה יאהב את זה)
האם נראה לכם שבמקרה שהרומבה שלי ייפול ויישבר בעקבות זה שהוא לא הסתובב כשהגיע למדרגה החברה תהיה חייבת להחליף לי את המוצר ?! הרי הם מפרסמים בכל מקום שהרומבה מתמודדת עם מדרגות יפה מאוד !
[/b]
...
אני חושב שתהיה לך בעיה עם החברה, והם ידרשו הוכחה שזה לא היה אקט של התאבדות... על התאבדויות אין בדרך כלל בטוח..
.
...
Shed
גורו HTPC
תגובות: 2832
שליחה
uris כתב:טוב , אז אני מבין שרק אני התלהבתי מזה :
by kit4u on February 24th, 2008, 12:49 am
I programmed a button my 550 Harmony remote control to send the same (IR) command that the virtual wall sends.
I just put the Harmony remote to "learn new IR commands" and then pointed the virutal wall at the remote.
Now when my 530 starts to go somewhere I don't want it go... I just press the button and it goes a different way.kit4u
...
מכיוון שאני אף פעם לא בבית כשהרומבה עובד, אין לי שום סיבה להתחיל לחשוב על ממשקי שליטה בו.
You are never fully dressed without a smile
uris
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
שליחה
Shed כתב:
uris כתב:טוב , אז אני מבין שרק אני התלהבתי מזה :
by kit4u on February 24th, 2008, 12:49 am
I programmed a button my 550 Harmony remote control to send the same (IR) command that the virtual wall sends.
I just put the Harmony remote to "learn new IR commands" and then pointed the virutal wall at the remote.
Now when my 530 starts to go somewhere I don't want it go... I just press the button and it goes a different way.kit4u
...
מכיוון שאני אף פעם לא בבית כשהרומבה עובד, אין לי שום סיבה להתחיל לחשוב על ממשקי שליטה בו.
...
ברור ...נראה לי שגם אצלי זה יהיה ככה.
אבל צריך להרשים את האורחים...