בוקר טוב.
איך הפעלת היישום הזה תעזור לי?
גם אם היא מפנה זיכרון, לא נראה לי שזה יעזור לי הרבה, האפליקציה של סלקום TV היא היחידה שרצה בזמן הניסיון לצפות.
הבעיה שלי עם שגיאה 602 היא שאני לא מצליח לצפות בתכני ה VOD בכלל.
...
יש דברים שרצים שאין להם ממשק ממשתמש ואתה לא רואה אותם. פעולה של חלקם יכולה להתנגש עם פעולה של האפליקציה של סלקום.
השגיאה קורה אצלך רק ב VOD?
@hm32hm
אני מתקשה להסכים עם נושא ה webOS... מי שצריך לעדכן, מעדכן ... (עיין ערך נטפליקס וכד') ... לדעתי - סלקום במודע פשוט מזניחה את האפליקציה הזו וחבל.... זו נקודת כניסה מצויינת מבחינתם עקב הפופולריות של מסכי LG
@hm32hm
האפליקציה זמינה בחנות האפליקציות (הישראלית) של LG. במקרה של סלקום, האפליקציה מותקנת מראש על המסכים שנמכרים בארץ (ח.י.) . בניגוד לאפליקציות Android ו tvOS, האפליקציה ל webOS זוכה למעט מאד התייחסות ולמעשה לא עברה שום שינוי עיצובי או פונקציונלי מאז ההשקה ב 2015....
למען ההגינות - אני עצמי עובד עם סטינג TV מזה כחצי שנה אבל עדיין מחזיק בחשבון ישן של בן משפחה ששימש אותו בעבר לצורך בדיקות וכד'
sigamore כתב:@hm32hm
האפליקציה זמינה בחנות האפליקציות (הישראלית) של LG. במקרה של סלקום, האפליקציה מותקנת מראש על המסכים שנמכרים בארץ (ח.י.) . בניגוד לאפליקציות Android ו tvOS, האפליקציה ל webOS זוכה למעט מאד התייחסות ולמעשה לא עברה שום שינוי עיצובי או פונקציונלי מאז ההשקה ב 2015....
למען ההגינות - אני עצמי עובד עם סטינג TV מזה כחצי שנה אבל עדיין מחזיק בחשבון ישן של בן משפחה ששימש אותו בעבר לצורך בדיקות וכד'
...
·
אני מבין עכשיו. אז כנראה שהאפליקציה ב LG לא תומכת ב 24/7 בזה חבל.
אמנם מערכות מסחריות ושיקולים עסקיים, אך כנראה צריך ללחוץ דרך ח.י. (לדעתי מקשיבים לקהל הישראלי) לעדכון
אני מבין עכשיו. אז כנראה שהאפליקציה ב LG לא תומכת ב 24/7 בזה חבל.
אמנם מערכות מסחריות ושיקולים עסקיים, אך כנראה צריך ללחוץ דרך ח.י. (לדעתי מקשיבים לקהל הישראלי) לעדכון
...
הפוך גוטה...
ח.י. לא אחראית על עדכון האפליקציה אלא סלקום עצמה (אחרי הכל הם הבעלים של השרות).
לכל היותר ח.י דואגים שהאפליקציה תגיע מותקנת כל המסך. אבל גם אז המשתמש יכול לעשות את זה בעצמו בשתי לחיצות שלט...
@sigamore
·
אז למה סלקום משאירה את LG מאחור ולא מעדכנת את האפליקציה ?
ההבנה שלי היא שסלקום משקיעה בפלח השוק הגבוה של אפל ואנדרואיד ואולי גם מודל הרווח במכירת/השכרת סטרימרים בסלקום מהווה שיקול עבורם לא "להתאמץ" על עדכון לWEBOS .
לכן , בחשיבה על מוניטין LG ולטובת קהל המשתמשים הקיים יש אולי אינטרס ל ח.י. לנסות לדחוף את סלקום.
@hm32hm
אתה צודק לחלוטין !
ד״א - גם בתחום של ה Android ו tvOS לא הייתי מחלק להם שבחים רבים מדי. שים לב כמה נדירים הם העדכונים שזמינים לאפליקציה על הפלטפורמות השונות.
לחברות בארץ יש עוד דרך ארוכה לעבור עד שיגיעו לדרגת גופי מדיה בינלאומיים. סלקום כמובן לא היחידה. שים לב שחצי שנה אחרי השקת סטינג טי וי, החברה לא השכילה לצאת עם אפליקציה ל webOS או tvOS ...
……גם האפליקציה הקיימת ל Android TV נראית יותר כמו פרוייקט של תלמיד תיכון ולא של גוף תקשורת מוביל במדינה
פיייי איזה באסה.
קיבלתי היום טלפון מסלכלום שהם הולכים להוריד את האפליקציה מטלוויזיות סמסונג בראשון לחודש.מאי.
ואני יכול בוא לקחת ממיר ללא תשלום.
איזה גועל נפש של חברה.
הגיוני מאוד והרבה יותר טוב.
בגלל שהם מתמקדים בכמה פלטפורמות לוקח להם יותר זמן להוציא עדכונים לכל פלטפורמה.
הם צריכים להתמקד באנדרואיד TV וב-TVOS.
חוץ מזה שהרבה יותר עדיף לך ממיר על פני אפליקציה לטלוויזיות LG, בגלל שאין שם את כל הפיצ'רים ועדכונים לוקחים המון זמן.