Ps4 pro הוכרז

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352

שליחה

(*) נותן ביצועים טובים יותר ביחס לכונן רגיל רק במקרים מסויימים. [עם חתיכת כוכבית לדעתי]
ראיתי איפה היתרון שלו נכנס לפעולה [כאשר מתמודדים עם אותו מידע שוב ושוב הוא פשוט מועבר (או שנוצר לו מירור?) לתחום ה- SSD הקטן יותר שבכונן במקום להיות על הדסקה] ואני לא רואה איך יתרון כזה יעזור לי לשימושים שלי.

הוא כן יכול לעזור למי שנניח משחק הרבה במולטיפלייר של אותו משחק. אם מעלים כל הזמן את אותו המשחק שוב ושוב וגם באותו המשחק משחקים המון סביב אותן המפות וכו' - אז כן, היתרון יכול להיות גדול.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

Meishar84
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 354

שליחה

Huber כתב:Meishar84 - היום כשכל משחק תופס 30-60 גיגה ואפילו עדכון תופס 12 גיגה, הכונן של ה 500 שמגיע עם המכשיר, לי אישית כבר ממש לא מספיק. אז ברור ש SSD יותר טוב, אבל SSD של 2 טרה יעלה הון עתק (תברר מחירים ותבהל קצת). הכונן הזה נותן פשרה הגיונית בין שיפור בביצועים לנפח מספק.
...
לי אישית אין את הצורך בנפח הזה, הסתדרתי עם 500 בPS4 ועוד היה לי הרבה מקום פנוי.
בסה"כ מותקנים אצלי 3-4 משחקים שמתוכם אני משחק באופן קבוע רק ב1 שישקול אחרי כל הDLC והתוספות סביב ה80 ג'יגה.
ככה שאני ישן טוב מאוד עם נפח אחסון של 480GB בפלייסטיישן. :D
jacko-il כתב:(*) נותן ביצועים טובים יותר ביחס לכונן רגיל רק במקרים מסויימים. [עם חתיכת כוכבית לדעתי]
ראיתי איפה היתרון שלו נכנס לפעולה [כאשר מתמודדים עם אותו מידע שוב ושוב הוא פשוט מועבר (או שנוצר לו מירור?) לתחום ה- SSD הקטן יותר שבכונן במקום להיות על הדסקה] ואני לא רואה איך יתרון כזה יעזור לי לשימושים שלי.

הוא כן יכול לעזור למי שנניח משחק הרבה במולטיפלייר של אותו משחק. אם מעלים כל הזמן את אותו המשחק שוב ושוב וגם באותו המשחק משחקים המון סביב אותן המפות וכו' - אז כן, היתרון יכול להיות גדול.
...
הסבר טוב מאוד.
אגב, לפי באנצ'מארקים SSHD 2.5 יתן ביצועים יותר גבוהים מדיסק 7200 רגיל, SSHD 3.5 כבר יתעלה על 7200 רגיל מכיוון שיש כאלה שמשולבים SSD של 8 ג'יגה + דיסק 7200.
מבחינת מהירות העתקה, כתיבה וקריאה של קבצים אין שום הבדל בין SSHD לבין HDD רגיל. עדיף אפילו ברוב המקרים לרכוש 7200 עם ביצועים גבוהים - HGST או WD Black, כי המחיצה הקטנה של הSSD משמשת בתור Cache של הקבצים שניגשים אליהם הכי הרבה ובעצם חסרת השפעה.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

כונני הייבריד הם דבר יפה. זו איזשהי פשרה שיוצאת לשוק עד שמחירי ה- SSD יהיו נמוכים ברמה כזו שלא ישתלם יותר לייצר כוננים מבוססי דיסקה.
אבל, היתרון שלהם בא ממש לידי ביטוי כשהשליטה של מה נכנס ומה לא נכנס לאזור ה- SSD בכונן היא בשליטת המשתמש. ב- PC לדעתי ניתן להתקין מערכת הפעלה על אזור ה- NAND SSD ואולי עוד כמה תכנות קטנות שעובדים איתן על בסיס קבוע.

בפלייסטיישן, אין למשתמש שליטה. הכונן לומד בעצמו ומחליט מה הולך למה. לטוב ולרע.
אז כמו שאמרתי, מי שבאמת משתמש המון באותו הדבר - ירוויח.
מי שמשחק נניח קמפיין סינגלפלייר רציף - בו כל הזמן העולם משתנה וכו' - ירוויח כנראה הרבה פחות, כי הכל משתנה ודינאמי ולכן יחסית מעט מידע יועבר ל- NAND המהיר..

bangoo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 687

שליחה

השאלה היא האם למשתמש בסיסי ....הדגם הזה Toshiba OCZ Trion 150 480GB של ה-480G אמור להספיק
או כדאי לפזול ל-2T של Segate
Philips 55" 5507, Focal 807 Front+Center,Onkyo 929, SVS PC-2000, Qnap 469L, Popcorn A-410, Darbee, Harmony one

Meishar84
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אתה היחיד שיכול לענות על זה :D

אם אתה מאלה שמותקנים להם 2-3 משחקים ובוא נלך גם על 7-8 משחקים אז ה480 יהיה מספיק.
או שאתה מאלה שצריכים שיהיו להם 10-20 משחקים מותקנים ואז אתה חייב נפח אחסון גבוה.
הכול פונקציה של נפח אחסון (פר משחק) וכמה משחקים יותקנו במקביל.

bangoo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

@Meishar84
כן אתה צודק שזאת בסוף החלטה שלי בהתאם לכמות המשחקים,לדעתי זה אמור להספיק לי.
למרות שראיתי עכשיו שיש מבצע על ה- 960GB

Meishar84
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

מחיר ממש טוב!
אבל אם אתה מזמין לכתובת בארה"ב קח בחשבון תוספת של TAX שקצת תייקר את המחיר :)
אם אתה תהיה ביותר ממדינה אחת בארה"ב תבדוק איפה המס הכי נמוך ותזמין לשם.

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 617

שליחה

bangoo כתב:השאלה היא האם למשתמש בסיסי ....הדגם הזה Toshiba OCZ Trion 150 480GB של ה-480G אמור להספיק
או כדאי לפזול ל-2T של Segate
...
אני חושב שה 2T של סיגייט די מיותר, לפחות במידה ויש לך PS4 PRO שמגיע עם 1TB.
אמנם הוא לא SSHD אפילו, אבל אם אתה לא קונה SSD אז כבר עדיף להסתפק במה שיש לדעתי.
מה השימושים העיקריים שלך, כמה משחקים אתה קונה/חושב לקנות בערך?
האמת שאני תמיד הסתדרתי עם 500GB ב PS4 הרגיל.. גם כשמגיעים למצב שאין מקום אז מוחקים איזה משחק שאתה כבר הרבה לא נוגע בו וזהו...

MikMak
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 856

שליחה

PS4 PRO מחובר דרך DENON ויש בעיה במהלך משחק דרך PS4 PRO או כל דבר אחר דרך הקונסולה שאני מגביה את הווליום או מנמיך לא רואים על המסך את הפס מידע של הווליום יורד / עולה בהתאם אלה רק במסך של הרסיבר , יש אפשרות להוסיף שהפס יראה גם על מסך של PS4 PRO ? כי ראיתי בהגדרות ורשום שהפס מידע "למטה" ומופיע תמיד אבל רק שאני נכנס לרסיבר ולא שאני על HDMI של PS4 PRO .

תודה מראש.
-----------------------------------------------
רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עדיין לא בטוח לגבי הראשון.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73415
שם מלא: ערן

שליחה

http://www.eurogamer.net/articles/digit ... e-smoothly

בעדכון 4.5 ל PS4 PRO שאמור לצאת בקרוב, הקונסולה אמורה לאפשר מצב BOOST MODE שאמור לשפר ביצועים בכל המשחקים ללא יוצא מן הכלל ולא רק במשחקים שעברו התאמה מיוחדת ע"י המפתחות. כמובן שבגלל שזה מהלך חד צדדי ע"י סוני, יתכנו משחקים בהן תהיינה בעיה, במקרה שכזה תמיד אפשר לכבות את האופציה ולהחזירה במשחקים אחרים. משתמשי בטא שניסו את ה BOOST MODE הודיעו כי כרגע בכל המשחקים שהם ניסו היה שיפור בביצועים.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

נחמד. אני מקווה שזה אכן יבשיל וייצא בסופו של דבר..
*נ.ב - וואו כמה שהייתי צריך את הבוסט הזה עם The Evil Within בזמנו. משחק מעולה שה- FPS הנמוך פשוט שאב ממנו כמעט את כל ההנאה..

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6306

שליחה

איזה כיף!
אני הולך ליהנות מ THE EVIL WITHIN שוב!
ממש אהבתי את המשחק.

לגבי JUST CAUSE , זה בכלל בא לי כמו כפפה.
מאחר וישבתי על הגדר עם המשחק וחיכיתי לעדכון של המפתחים לתיקון של ה FPS הגרוע.
לשמחתי, אמנם התיקון לעולם לא יצא, אבל ה PRO הולך לתקן זאת לבד, וגם המשחק עולה גרוש וחצי!

WINNING!
:lol:

MikMak
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

gal-cohen כתב:איזה כיף!
אני הולך ליהנות מ THE EVIL WITHIN שוב!
ממש אהבתי את המשחק.

לגבי JUST CAUSE , זה בכלל בא לי כמו כפפה.
מאחר וישבתי על הגדר עם המשחק וחיכיתי לעדכון של המפתחים לתיקון של ה FPS הגרוע.
לשמחתי, אמנם התיקון לעולם לא יצא, אבל ה PRO הולך לתקן זאת לבד, וגם המשחק עולה גרוש וחצי!

WINNING!
:lol:
...
·גל איך המשחק Deus Ex: Mankind Divided ?יש בו עדיין באגים של FPS גרוע ב PS4 PRO או שתיקנו את זה ?
תודה.

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6306

שליחה

MikMak כתב:
...
...
·גל איך המשחק Deus Ex: Mankind Divided ?יש בו עדיין באגים של FPS גרוע ב PS4 PRO או שתיקנו את זה ?
תודה.
...
מתנצל, אין לי מושג.
הוא לא ממש הסגנון שלי.
ניסיתי את הקודם ב X360, לא התחברתי לאיטיות של המשחק (אינך יכול להיכנס לדירה X, אתה צריך להיות מנעולן ברמה Y, וכו'..)

MikMak
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

gal-cohen כתב:
...
...
מתנצל, אין לי מושג.
הוא לא ממש הסגנון שלי.
ניסיתי את הקודם ב X360, לא התחברתי לאיטיות של המשחק (אינך יכול להיכנס לדירה X, אתה צריך להיות מנעולן ברמה Y, וכו'..)
...
·תודה על המידע .

bangoo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

מישהו יודע להגיד לי מה שם המשחק בסרטון השלישי של ערן
Philips 55" 5507, Focal 807 Front+Center,Onkyo 929, SVS PC-2000, Qnap 469L, Popcorn A-410, Darbee, Harmony one

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

bangoo כתב:מישהו יודע להגיד לי מה שם המשחק בסרטון השלישי של ערן
...
·

זה רשום בשם של הווידאו - Evil within:

http://www.ign.com/articles/2014/10/16/ ... hin-review

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

האם ה BOOST MODE באמת עובד? הנה בדיקה מעמיקה יותר - והתשובה היא בהחלט כן:

MikMak
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

Huber כתב:האם ה BOOST MODE באמת עובד? הנה בדיקה מעמיקה יותר - והתשובה היא בהחלט כן:

...
·

ל-FIFA 17 יש PATCH או פשוט זה נראה נפלא עם PRO? ואז שמוסיפים עכשיו את BOOD MODE זה ישפר אותה עוד יותר ?

וגם מה קורה למשחקים שיש PATCH ופועל BOOST MODE זה נשאר באותו מצב או משפר יותר ?

וכל פעם שצריך להיכנס למשחק שיש PATCH צריך לכבות את MODE כדי שלא יפריע או זה לא פועל במשחקים עם PATCH ?

מעניין איך BOOST MODE משפיע על GTA V ?!

תודה רבה.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

יש פה דיון שלם עם תשובות:

https://www.hometheater.co.il/vt269717.html

חזור אל “קונסולות”