HOT: מישהו מכיר מבצע יותר טוב?
- pearljam50000
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 607
- נתן תודות: 341 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
חבילה חולנית אין לי מושג איך אנשים מגיעים למחירים האלה... הוט נהיו מאוד קשים
- Multi_Touch
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 102
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
הערוצים של National Geographic לא משודרים כרגע בהוט ב HD . (בעבר היה ב HD)JohnDue כתב:@Multi_Touch
·בחבילה (או בכלל בהוט ) כלול גם ערוץ National Geographic בHD?...
- Multi_Touch
- חבר פעיל מאוד

לא הייתה חבילה שרציתי בהוט ולא קיבלתי, הכל שאלה של כמה אתה מתעקש מולם.pearljam50000 כתב:חבילה חולנית אין לי מושג איך אנשים מגיעים למחירים האלה... הוט נהיו מאוד קשים...
- Multi_Touch
- חבר פעיל מאוד

רוב המחירים שיש כאן באשכול הם ללקוחות קיימים בלבד, במסגרת שימור לקוחות. אם תשים לב לתקנון שהעלתי, רשום למעלה בשדה קהל יעד, שימור.royial כתב:יש מצב שלקוח חדש יקבל את הדאבל שקיבלת? מדהים! איך אפשר לקבל את זה? מחיר ממש טוב....
כלקוח חדש תקבל תנאים משתלמים הרבה פחות משימור לקוחות, ובכללי אין דאבל כזה בכלל ללקוחות חדשים של הוט. ישנם חבילות אחרות שמוצגות בקישור להלן: http://www.hot.net.il/heb/ChannelsAndPr ... ices/.aspx
הייתי מציע לך לקחת אחת מחבילות הדאבל, ואחרי שבועיים לערך להתקשר ולאיים בניתוק ואז כבר תהיה מול שימור לקוחות, ותוכל לקבל מחיר כמו שיש לי. בהצלחה !
ול- @Gershon99 , אתה יכול לקבל גם...
נערך לאחרונה על ידי Multi_Touch ב 11/06/2018 19:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
·Multi_Touch כתב:רוב המחירים שיש כאן באשכול הם ללקוחות קיימים בלבד, במסגרת שימור לקוחות. אם תשים לב לתקנון שהעלתי, רשום למעלה בשדה קהל יעד, שימור.......
כלקוח חדש תקבל תנאים משתלמים הרבה פחות משימור לקוחות, ובכללי אין דאבל כזה בכלל ללקוחות חדשים של הוט. ישנם חבילות אחרות שמוצגות בקישור להלן: http://www.hot.net.il/heb/ChannelsAndPr ... ices/.aspx
הייתי מציע לך לקחת אחת מחבילות הדאבל, ואחרי שבועיים לערך להתקשר ולאיים בניתוק ואז כבר תהיה מול שימור לקוחות, ותוכל לקבל מחיר כמו שיש לי. בהצלחה !...
תודה רבה! איך זה בדיוק עובד? אני אומר להם את המבצע ומתעקש? או פשוט להתנתק והם כבר יביאו לי את זה?
- Multi_Touch
- חבר פעיל מאוד

כמו שרשמתי למעלה, מול המכירות אין לך מה להתמקח כי באמת אין להם אפשרות לתת לך את זה.royial כתב:·......
תודה רבה! איך זה בדיוק עובד? אני אומר להם את המבצע ומתעקש? או פשוט להתנתק והם כבר יביאו לי את זה?...
אחרי שאתה פונה לשירות לקוחות, אתה פשוט מבקש להתנתק ויעבירו אותך לשימור לקוחות (אין טעם להתווכח עם נציג שירות רגיל, אין לו הרשאות למחירים הללו).
כשאתה מגיע לשימור לקוחות, אתה אומר להם שאתה מכיר חבילה של דאבל ב 150/160 ש"ח (בהתאמה למהירות אינטרנט), ויש ברשותך את שם החבילה ומספר תקנון (מופיע בתוך התקנון), ומכאן פשוט מתחיל להתעקש. לא רוצים לתת לך את החבילה? תתעקש עוד, עד שתקבל. אולי יש מצב שתקבל אפילו חבילה יותר טובה.... בהצלחה!
·הבעיה היא שאני לא מנוי להוט חחMulti_Touch כתב:רוב המחירים שיש כאן באשכול הם ללקוחות קיימים בלבד, במסגרת שימור לקוחות. אם תשים לב לתקנון שהעלתי, רשום למעלה בשדה קהל יעד, שימור.......
הייתי מציע לך לקחת אחת מחבילות הדאבל, ואחרי שבועיים לערך להתקשר ולאיים בניתוק ואז כבר תהיה מול שימור לקוחות, ותוכל לקבל מחיר כמו שיש לי. בהצלחה !
ול- @Gershon99 , אתה יכול לקבל גם......
אבל אני זה שמסדר לאחיות ואחים שלי את המחיר מול הוט.
כמובן עכשיו שאני אנסה להוציא מהם את המחיר שאתה קיבלת
שתי שאלות חשובות אם תוכל:
אם הגעתי לשימור לפני חודש
אם אני אבקש שוב פעם להתנתק לא ינתקו לגיסי את השידורים ויעבירו אותי לשימור?
אחרי כמה זמן מומלץ להגיע שוב פעם לשימור אחרי שכבר סגרתי עסקה חדשה?
- Multi_Touch
- חבר פעיל מאוד

מעטים המקרים בהם הוט מנתקים את השידור ללקוח. אם זה קורה , זה רק אחרי שקבעת טכנאי לאיסוף ציוד.Gershon99 כתב:·הבעיה היא שאני לא מנוי להוט חח......
אבל אני זה שמסדר לאחיות ואחים שלי את המחיר מול הוט.
כמובן עכשיו שאני אנסה להוציא מהם את המחיר שאתה קיבלת
שתי שאלות חשובות אם תוכל:
אם הגעתי לשימור לפני חודש
אם אני אבקש שוב פעם להתנתק לא ינתקו לגיסי את השידורים ויעבירו אותי לשימור?
אחרי כמה זמן מומלץ להגיע שוב פעם לשימור אחרי שכבר סגרתי עסקה חדשה?...
בקשר לכמה זמן מומלץ, אני חושב שלחכות חודש זה בסדר גמור (זה מה שאני הייתי עושה...)
·כן, אני מודע לזה שמעטים המקרים שבהם הוט סוגרת את השידור שמבקשים להתנתקMulti_Touch כתב:מעטים המקרים בהם הוט מנתקים את השידור ללקוח. אם זה קורה , זה רק אחרי שקבעת טכנאי לאיסוף ציוד.......
בקשר לכמה זמן מומלץ, אני חושב שלחכות חודש זה בסדר גמור (זה מה שאני הייתי עושה...)...
אבל זכור לי שלפני כמה שנים ביקשתי לנתק את המנוי של אחותי פעמיים בתוך אותו חודש ובאמת באותו הרגע ניתקו לכן שאלתי.
תודה על המענה.
- Multi_Touch
- חבר פעיל מאוד

מי שמנסה לקבל את הטריפלים המורחבים (1536 , 1537) , כנראה שהם פגי תוקף.
יצא טריפל חדש זהה ל- 1536, בשם: "טריפל 1743 PREMIUM VOD"
קישור לתקנון: http://www.hot.net.il/handlers/GetFile. ... d865cf300b
יצא טריפל חדש זהה ל- 1536, בשם: "טריפל 1743 PREMIUM VOD"
קישור לתקנון: http://www.hot.net.il/handlers/GetFile. ... d865cf300b
- Multi_Touch
- חבר פעיל מאוד

אין את כל הערוצים, ישנם ערוצים שאינם קיימים בחבילה שלי לעומת החבילה המורחבת הרגילה, דוגמת הופ ילדות ישראלית.Gershon99 כתב:ההבדל בין הטריפל הזה לבין החבילה שלך זה רק בטלפון נכון?
יש לך את כל הערוצים כן? לא שצופים וצריך את כולם אבל בכל זאת....
בכל זאת, אני לא מרגיש בחסרונם של ערוצים אלו, ורק אם אחפש בכוח אמצא ערוצים נוספים שאינם כלולים, שאיני צופה בהם.
- Multi_Touch
- חבר פעיל מאוד

@off
נשמח לתקנון של הטריפל המדובר.
@Gershon99
אם תסתכל ברשימת הערוצים הנוספים שלי, תראה ערוצים כמו אגו טוטאל או ערוץ ההיסטוריה שהיא לא צריכה. ניתן להחליף את הערוצים הללו בהופ ילדות ישראלית. לי פשוט אין צופים בערוץ ככה שזה לא מעניין אותי.
נשמח לתקנון של הטריפל המדובר.
@Gershon99
אם תסתכל ברשימת הערוצים הנוספים שלי, תראה ערוצים כמו אגו טוטאל או ערוץ ההיסטוריה שהיא לא צריכה. ניתן להחליף את הערוצים הללו בהופ ילדות ישראלית. לי פשוט אין צופים בערוץ ככה שזה לא מעניין אותי.