מדריך רכישה באמזון לשירותכם (שאלות נפוצות) - הערות ומשובים יתקבלו בברכה
-
oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73269
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
חוקי המשחק משתנים (בישראל ב 2517):
עוד שאלה:
נרשמתי ל PRIME ב UK וישר ביטלתי, ועדיין נשארה לי תקופת הניסיון למשך חודש
הזמנתי את BOSCH IXO כאשר אני בגדר PRIME עלה לי עם המשלוח 33פאונד בערך ב24 לחודש הקודם
העניין הוא שעד עכשיו הם לא שלחו לי את המוצר והבעיה היא:
- חשבון הPRIME שאיפשר לי להזמין נגמר ב 24 ואני מפחד שהם יחייבו אותי על מנוי של זה כי המוצר הוזמן כי היה לי PRIME.
- אני באמת מודעג שהם לא יכולים לשלוח את המוצר הזה, זה סתם מציק לחכות, אולי הייתי צריך לקנות בארץ ב100ש"ח יותר בהום-סנטר וזהו.
ד"א: בלי שום קשר, בזמן האחרון קניתי כזו מברגה דומה של WOLF ב 50ש"ח בהום-סנטר במבצע, העניין הוא שרציתי שתהיה לי את זו של BOSCH אם נופל לידי לקנות אחת בזול.
הזמנתי את BOSCH IXO כאשר אני בגדר PRIME עלה לי עם המשלוח 33פאונד בערך ב24 לחודש הקודם
- חשבון הPRIME שאיפשר לי להזמין נגמר ב 24 ואני מפחד שהם יחייבו אותי על מנוי של זה כי המוצר הוזמן כי היה לי PRIME.
- אני באמת מודעג שהם לא יכולים לשלוח את המוצר הזה, זה סתם מציק לחכות, אולי הייתי צריך לקנות בארץ ב100ש"ח יותר בהום-סנטר וזהו.
ד"א: בלי שום קשר, בזמן האחרון קניתי כזו מברגה דומה של WOLF ב 50ש"ח בהום-סנטר במבצע, העניין הוא שרציתי שתהיה לי את זו של BOSCH אם נופל לידי לקנות אחת בזול.
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
@legopart
אין מה לעשות אלא להמתין, הזמנתי שני משלוחים בהפרש של 3 ימים, במשלוח השני היה כתוב שהוא נתקע במכס ובראשון כתוב "צפי למסירה 13/12" , המשלוח שיצא שני ונתקע במכס הגיע אלי אתמול .....
אין מה לעשות אלא להמתין, הזמנתי שני משלוחים בהפרש של 3 ימים, במשלוח השני היה כתוב שהוא נתקע במכס ובראשון כתוב "צפי למסירה 13/12" , המשלוח שיצא שני ונתקע במכס הגיע אלי אתמול .....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
·legopart כתב:עוד שאלה:
ד"א: בלי שום קשר, בזמן האחרון קניתי כזו מברגה דומה של WOLF ב 50ש"ח בהום-סנטר במבצע, העניין הוא שרציתי שתהיה לי את זו של BOSCH אם נופל לידי לקנות אחת בזול....
א. אני מתקשה לראות את אמזון "דופקים" אותך. יתנו לך את אותו המחיר כשזה היה במבצע. או נמוך יותר.
ב. לגבי לקנות בארץ ביותר יקר ואח"כ אם יש צרות לפנות לאחריות ישראלית? השתגעת?
אני רוצה להזמין מכונת גילוח שאמזון בריטניה לא שולחים לישראל אבל אמזון האמריקאי כן שולחים
משום מה באמזון האמריקאי אין תשלום מס(לא שיש לי תלונות) אבל הפחד שלי זה שזה יתקע במכס כי זה מעל 75 דולר
האם זה בסדר או שפחות עדיף להזמין מהאמריקאי?
משום מה באמזון האמריקאי אין תשלום מס(לא שיש לי תלונות) אבל הפחד שלי זה שזה יתקע במכס כי זה מעל 75 דולר
האם זה בסדר או שפחות עדיף להזמין מהאמריקאי?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תוודא שהמוכר הוא אמזון. (יש עוד מוכרים).
האם בדקת בשאר האמזונים באירופה? תשתמש בKEEPA - להשוואת מחירים - אולי באחר יש.
ד"א - תוודא גם שבאמזון אנגליה אתה על מוכר אמזון - אולי הם שולחים.
בכל מקרה - יש כל כמה ימים/שבועות מבצעים על מכונות גילוח ואולי שווה לך לחכות. אלא אם אתה חייב דגם ספציפי.
האם בדקת בשאר האמזונים באירופה? תשתמש בKEEPA - להשוואת מחירים - אולי באחר יש.
ד"א - תוודא גם שבאמזון אנגליה אתה על מוכר אמזון - אולי הם שולחים.
בכל מקרה - יש כל כמה ימים/שבועות מבצעים על מכונות גילוח ואולי שווה לך לחכות. אלא אם אתה חייב דגם ספציפי.
היי
הזמנתי מוצר(מצ"ב לינק) לכתובת אמריקאית של קרוב משפחה שהיה אמור להביא לי לארץ,עקב אילוצים טכניים ("מזוודה לא נסגרת") הוא לא יוכל להביאו.
https://www.amazon.com/gp/product/B01D4 ... UTF8&psc=1
מבקש את עזרתכם הדחופה (הוא עולה לטיסה לארץ עוד 10 שעות) מה הכי זול עבורי:
-לשלוח לארץ ישירות דרך סניף דואר ב new york,משקל של 1.5 ק"ג-מה מחיר משלוח משוער?
- לקחת תיק נוסף לטיסה ולשלם על משקל עודף,מה עלות משוערת?
-להחזיר לשולח(עסק בניהול אמזון) ולקבל זיכוי: האם הם יזכו אותי על המשלוח בחזרה? תוך כמה זמן ניתן להחזיר מוצר חדש?
מבקש מכם מענה דחוף.
תודה
הזמנתי מוצר(מצ"ב לינק) לכתובת אמריקאית של קרוב משפחה שהיה אמור להביא לי לארץ,עקב אילוצים טכניים ("מזוודה לא נסגרת") הוא לא יוכל להביאו.
-לשלוח לארץ ישירות דרך סניף דואר ב new york,משקל של 1.5 ק"ג-מה מחיר משלוח משוער?
-להחזיר לשולח(עסק בניהול אמזון) ולקבל זיכוי: האם הם יזכו אותי על המשלוח בחזרה? תוך כמה זמן ניתן להחזיר מוצר חדש?
מבקש מכם מענה דחוף.
תודה
·משלוח דרך חברה צד ג יעלה לך 30$miki775 כתב:היי
מבקש מכם מענה דחוף.
תודה...
-משלוח דרך USPS יעלה לך 30$
-החזרה לאמאזון תעלה לך כ10$, ללא החזר על המשלוח (אלא אם כן אתה בוחר סיבת החזרה שהיא טעות שלהם, נניח איחור \ נזק \ חסרים אביזרים וכו...)
-עלות תיק \ מזוודה נוספת תלויה בחברה שבה הוא טס. זה גם משהו קטן ממש יחסית, קשה לי להאמין שאין לזה מקום. אפשר גם לעלות עם זה למטוס עצמו רק שיזרוק את האביזרים למזוודה.
·shuali כתב:·משלוח דרך חברה צד ג יעלה לך 30$......
-משלוח דרך USPS יעלה לך 30$
-החזרה לאמאזון תעלה לך כ10$, ללא החזר על המשלוח (אלא אם כן אתה בוחר סיבת החזרה שהיא טעות שלהם, נניח איחור \ נזק \ חסרים אביזרים וכו...)
-עלות תיק \ מזוודה נוספת תלויה בחברה שבה הוא טס. זה גם משהו קטן ממש יחסית, קשה לי להאמין שאין לזה מקום. אפשר גם לעלות עם זה למטוס עצמו רק שיזרוק את האביזרים למזוודה....
טוב,קבלו עדכון
מטורף לגמריי השירות שלהם שאנחנו מהללים אותו כאן ללא הפסקה
ביקשתי מהם באמצעות המייל בקשה להחזרת המוצר בגלל תקלה שלא יכולתי להטיס אותו לישראל ואם הם יכולים לזכות אותי בעלות המשלוח בתוך ארה"ב (10$ משוער שאמר לי שועלי).
מה ענו לי?
שהם נורא מצטערים על המקרה והם מזכים אותי על מחירו המלא של המוצר,כולל משלוח,כ 56 דולר(רכשתי בפלאש דיל).
מטורף
אין מילים
לא עוברת לה חצי שעה ואני מקבל מייל שהזיכוי בוצע
- JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1602
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים
מה עושים אם "הפריט הראשי" בהזמנה מסורב ?!
הזמנתי באמזון גליל רשת לצליית ערמונים בתור פריט שאני ממש מעוניין לרכוש (הפריט העיקרי בהזמנה).
יחד איתו, הזמנתי עוד שני פריטים שחיכיתי לפריט דלעיל בכדי להזמין אותם (להתקרב ל-$75).
כעת אני תוהה, מה יקרה אם אקבל מייל שבכל זאת גליל הרשת הזה לא נשלח לישראל. מה לעשות עם שאר הפריטים, שבעיקרון לא הייתי מזמין אותם (לפחות לא בנפרד) "כשהפריט הראשי" שהוא עיקר ההזמנה מסורב?
וגם, במידה והם מסרבים לשלוח, תוך כמה זמן הם מיידעים אותי?
אשמח למידע בנדון,
ג'יימס
יחד איתו, הזמנתי עוד שני פריטים שחיכיתי לפריט דלעיל בכדי להזמין אותם (להתקרב ל-$75).
כעת אני תוהה, מה יקרה אם אקבל מייל שבכל זאת גליל הרשת הזה לא נשלח לישראל. מה לעשות עם שאר הפריטים, שבעיקרון לא הייתי מזמין אותם (לפחות לא בנפרד) "כשהפריט הראשי" שהוא עיקר ההזמנה מסורב?
וגם, במידה והם מסרבים לשלוח, תוך כמה זמן הם מיידעים אותי?
אשמח למידע בנדון,
ג'יימס
- JamesStone
- חבר ותיק

אני מבין שאני שואל שאלות קשות מדי, אז הנה אחת קלה..
בהזמנה המדוברת, יש שלושה פריטים. כמו שכתבתי, גליל הערמונים הוא מבחינתי סיבת ההזמנה ואילולי הוא, לא הייתי מזמין את שני הפריטים האחרים, לפחות לא בנפרד.
אז הזמנתי את כל השלישיה, בכדי לחסוך בעלויות משלוח.
אתמול דיברתי עם הצ'טניק, והוא הבטיח לי ('be assured') שהוא ידאג שהכל
ייצא יחד ויגיע יחד והכל "יהיה בסדר" (בטח גוי עם שורשים יהודיים..)
בקיצור, כעת אני מסתכל בהזמנה, פריט אחד 'On the way', השני 'Preparing for Dispatch'
והשלישי שהוא גליל הערמונים בכלל בסטטוס 'Not yet dispatched'..
אז מה? כל העניין היה לחסוך עלויות משלוח, ובסוף תגענה שלוש חבילות?
הממ..
ג'יימס'
אז הזמנתי את כל השלישיה, בכדי לחסוך בעלויות משלוח.
אתמול דיברתי עם הצ'טניק, והוא הבטיח לי ('be assured') שהוא ידאג שהכל
ייצא יחד ויגיע יחד והכל "יהיה בסדר" (בטח גוי עם שורשים יהודיים..)
בקיצור, כעת אני מסתכל בהזמנה, פריט אחד 'On the way', השני 'Preparing for Dispatch'
והשלישי שהוא גליל הערמונים בכלל בסטטוס 'Not yet dispatched'..
אז מה? כל העניין היה לחסוך עלויות משלוח, ובסוף תגענה שלוש חבילות?
הממ..
ג'יימס'
נערך לאחרונה על ידי JamesStone ב 15/12/2016 18:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
- JamesStone
- חבר ותיק

מבחינת מחיר זה אכן לא משנה, אבל..
·עזי כתב:אם כבר שילמת על המשלוח, למה זה משנה בכמה חבילות הם שולחים?...
מבחינת מחיר זה אכן לא משנה, אבל אמרתי לצ'טניק, שאם "הפריט העיקרי" שהוא מבחינתי "סיבת ההזמנה" לא יישלח מכל סיבה שהיא, ארצה לבטל את ההזמנה של שאר הפריטים (ולהזמין אותם בפעם אחרת). אז אם הם שולחים את החבילות בנפרד, בהחלט ייתכן שהן תגענה לפני הפריט העיקרי, ותהיה לי בעיה לקבל אותן כאשר אינני יודע אם בכלל הוא יגיע.
ואם כבר הנושא הזה עלה. האם אפשר להזמין פריטים כאשר אחד מהם מוגדר "העיקרי" והוא סיבת ההזמנה ואם הוא לא זמין ואין אפשרות לקנות אותו, כל ההזמנה מתבטלת אוטומטית. יש אפשרות כזו?
ג'יימס