הלוואי ולפחות הייתי יודע איפה היא. לפי הסטטוס במעקב משלוחים היא עדיין שם, אבל כבר חודש לוקחים ממני פרטים כל פעם שאני מתקשר ואומרים "זה בטיפול", "תגיע אליך עם שליח", "העברתי הודעה לטיפול דחוף" ועוד כל מני הבטחות ללא כיסוי.liorp כתב:היא עדיין בבאר שבע?!...
דואר ישראל - על סף קריסה?
- Lee
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4282
- הקרנף
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 426
שבוע שעבר הלכתי לדואר לקחת 2 חבילות ללא מספר מעקב (בתקופה הזאת, בגלל עודף הזמנות מעדיף ללכת רק כשמצטברות כמה חבילות). יש כמה חבילות שאני מחכה להם ככה שלא היה ברור לי איזה חבילה מדובר.
משום מה, לאחרונה החבילות שלי מגיעות לסניף של שופרסל ולא לדואר, אבל התור שם קצר אם בכלל אז עד היום לא ממש היה אכפת לי.
חבילה אחת נמצאה די מהר והשנייה לא ממש. הייתה חבילה שניחשתי שהיא שלי בגלל האריזה שלה (מאתר נאותיקה ארה"ב) שהייתה דומה לאריזה שהזמנתי וידעתי שיש מצב שהגיעה, אבל הנציגה של שופרסל אמרה שזה לא המספר הנכון.
כשהיא מצאה את החבילה עם המספר מדף, התברר שהיא לא הייתה שלי. אמרתי לה להסתכל על החבילה שחשבתי והיא באמת הייתה שלי.
חוץ מזה, כל החבילות הקטנות שהזמנתי מנובמבר שאמורות להיכנס לתיבת דואר הביתית לא הגיעו.
מדובר בעיקר על חבילות בעלות נמוכה של דולר+, אבל מבאס לחכות כל כך הרבה זמן ואם לא יגיעו לפתוח בתביעה על סכומים כאלו.
הגיעו כל החבילות עם מספר מעקב, חלקן אפילו די מהר, יש עוד כמה בלי מספר מעקב, אבל מטריד אותי שמעכשיו והלאה אני אצטרך להזמין חבילות רק עם מספר מעקב כדי להבטיח שהחבילות יגיעו...
משום מה, לאחרונה החבילות שלי מגיעות לסניף של שופרסל ולא לדואר, אבל התור שם קצר אם בכלל אז עד היום לא ממש היה אכפת לי.
חבילה אחת נמצאה די מהר והשנייה לא ממש. הייתה חבילה שניחשתי שהיא שלי בגלל האריזה שלה (מאתר נאותיקה ארה"ב) שהייתה דומה לאריזה שהזמנתי וידעתי שיש מצב שהגיעה, אבל הנציגה של שופרסל אמרה שזה לא המספר הנכון.
כשהיא מצאה את החבילה עם המספר מדף, התברר שהיא לא הייתה שלי. אמרתי לה להסתכל על החבילה שחשבתי והיא באמת הייתה שלי.
חוץ מזה, כל החבילות הקטנות שהזמנתי מנובמבר שאמורות להיכנס לתיבת דואר הביתית לא הגיעו.
מדובר בעיקר על חבילות בעלות נמוכה של דולר+, אבל מבאס לחכות כל כך הרבה זמן ואם לא יגיעו לפתוח בתביעה על סכומים כאלו.
הגיעו כל החבילות עם מספר מעקב, חלקן אפילו די מהר, יש עוד כמה בלי מספר מעקב, אבל מטריד אותי שמעכשיו והלאה אני אצטרך להזמין חבילות רק עם מספר מעקב כדי להבטיח שהחבילות יגיעו...
- Lee
-
- חבר מביא חבר

זה שיש לך מספר מעקב אמור להעניק לך שקט נפשי, לא להטריד אותך. אבל כמו במקרה שלי לעיל, אפילו עם מספר מעקב וחבילה שהגיעה מסין לארץ תוך 5 ימים, אף אחד לא מבטיח שדואר ישראל ברשלנותו לא יאבד אותה, ישלח אותה לעיר אחרת וכיוצא בזה.הקרנף כתב:הגיעו כל החבילות עם מספר מעקב, חלקן אפילו די מהר, יש עוד כמה בלי מספר מעקב, אבל מטריד אותי שמעכשיו והלאה אני אצטרך להזמין חבילות רק עם מספר מעקב כדי להבטיח שהחבילות יגיעו......
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
·הקרנף כתב:(בתקופה הזאת, בגלל עודף הזמנות מעדיף ללכת רק כשמצטברות כמה חבילות)....
לדעתי זו טעות. כל פריט שמגיע גש ותיקח, אחרת לך תדע לאן הוא ייעלם.
- freesoul28
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 482
ידוע לאן זה יעלם, למכירה הפומבית של דואר ישראלItsik_G כתב:·......
לדעתי זו טעות. כל פריט שמגיע גש ותיקח, אחרת לך תדע לאן הוא ייעלם....
אפליקציות שלי:
https://play.google.com/store/apps/deve ... d=Freesoul
בלוג פיתוח לאנדרואיד:
http://android-development-israel.blogspot.co.il/
https://play.google.com/store/apps/deve ... d=Freesoul
בלוג פיתוח לאנדרואיד:
http://android-development-israel.blogspot.co.il/
- הקרנף
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 426
@Lee
מטריד להזמין חבילה עם מספר מעקב מ2 סיבות:
1. עולה עוד כמה גרושים, בחבילות ממש קטנות זה יכול לעלות יותר מהעלות המקורית ואפילו תוספת של 10% היא משמעותית.
2. חבילה עם מספר מעקב כמעט אף פעם לא מגיעה לתיבה. צריך ללכת ולקחת אותה.
1. עולה עוד כמה גרושים, בחבילות ממש קטנות זה יכול לעלות יותר מהעלות המקורית ואפילו תוספת של 10% היא משמעותית.
2. חבילה עם מספר מעקב כמעט אף פעם לא מגיעה לתיבה. צריך ללכת ולקחת אותה.
- Lee
-
- חבר מביא חבר

1. נכון, זה עולה בד"כ עוד דולר, דולר וקצת. לכן בחבילות מגירבסט אני מצרף תמיד מספר מוצרים קטנים כדי שישתלם. הפעם היחידה שהזמנתי ללא מספר מעקב היתה כשעלות ההזמנה היתה 14 ש"ח בסה"כ (ואלקרו לכבלים), ועלות המשלוח עם מעקב היתה כ-4 ש"ח. כמובן שעד עכשיו אותה חבילה לא הגיעה אלי ואין דרך לבדוק היכן היא נמצאת (בלי קשר לחבילה מההודעות הקודמות שלי, שהדואר שלח לבאר שבע, אבל בזכות מספר המעקב יכולתי לפחות לדעת שהגיעה לארץ והיכן היא נמצאת).הקרנף כתב:@Lee
2. חבילה עם מספר מעקב כמעט אף פעם לא מגיעה לתיבה. צריך ללכת ולקחת אותה....
2. לא תמיד. להפתעתי קרה כבר מספר פעמים שראיתי במעקב החבילות, שחבילה בדיוק הגיעה לארץ. למחרת ציפיתי ל-sms שיודיע לי שהיא הגיעה למכולת באיזור שלי, ובמקום זה התקשר הדוור ואמר שהוא למטה ויש לו חבילה בשבילי. הפעם האחרונה היתה אתמול עם כרטיס זכרון מגירבסט. כך שקורה שיש הפתעות, אבל אין לי מושג לפי איזו חוקיות זה עובד.
- ag43
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2224
2. לפי הדוור. היו לי דברים שהשאירו פתק על חבילות של 50 גרם וכאלו שלקחו חבילה של חצי קילו. זה שהוא מתקשר אליך זה בכלל בונוס.
- Lee
-
- חבר מביא חבר

כמו שרשמתי, גם לי אין מושג לפי איזו חוקיות זה עובדag43 כתב:2. לפי הדוור. היו לי דברים שהשאירו פתק על חבילות של 50 גרם וכאלו שלקחו חבילה של חצי קילו. זה שהוא מתקשר אליך זה בכלל בונוס....
- Lee
-
- חבר מביא חבר

נמחק. הודעה כפולה.ag43 כתב:...
- gal-cohen
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6306
קיבלתי הודעת SMS שהחבילה מחכה לי בסניף חדרה, אני בכלל גר בחיפה.
מה אני אמור לעשות??
מה אני אמור לעשות??
- Lee
-
- חבר מביא חבר

מה שאני עושה כבר חודש...gal-cohen כתב:קיבלתי הודעת SMS שהחבילה מחכה לי בסניף חדרה, אני בכלל גר בחיפה.
מה אני אמור לעשות??...
(קרא את ההודעות הקודמות שלי בשרשור. שיחה אחרונה לפני שבוע בדיוק, עד כה ללא תשובה).
תתנחם לפחות בזה שאצלך זה באותו אזור גאוגרפי
- gal-cohen
-
- חבר מכור קשה

·זהו, שלא ברור אם זה בכלל מיועד אליי או לא..Lee כתב:מה שאני עושה כבר חודש...62231 כתב:......![]()
(קרא את ההודעות הקודמות שלי בשרשור. שיחה אחרונה לפני שבוע בדיוק, עד כה ללא תשובה).
תתנחם לפחות בזה שאצלך זה באותו אזור גאוגרפי...
רק חסר לי לגשת לשם וזה על שם מישהו אחר!
- Lee
-
- חבר מביא חבר

לא הבנתי, ב-SMS מופיע מס' מעקב שתואם לזה של החבילה שלך? זו חבילה שציפית לה?gal-cohen כתב:·זהו, שלא ברור אם זה בכלל מיועד אליי או לא........
רק חסר לי לגשת לשם וזה על שם מישהו אחר!...
אם כן, סביר להניח שזו אכן החבילה שלך, וברוב טמטומם הדואר שלחו אותה לחדרה.
תנסה ליצור קשר טלפוני עם הסניף/נקודת החלוקה אליה נשלחה החבילה, כדי לוודא לפני שאתה מגיע.
- gal-cohen
-
- חבר מכור קשה

@Lee
הפלא ופלא
מספר המעקב לא מניב באתר שלהם שום תוצאה.
וגם אין דרך ליצור איתם קשר, אף פעם לא עונים.
הפלא ופלא
מספר המעקב לא מניב באתר שלהם שום תוצאה.
וגם אין דרך ליצור איתם קשר, אף פעם לא עונים.
- Lee
-
- חבר מביא חבר

ספר לי על זה. חצי שעה עד 40 דקות המתנה בכל פעם, רק בשביל שיקחו ממני אותם פרטים כמו בפעמים הקודמות ויבטיחו אותן הבטחות ללא כיסוי, שהעניין בטיפול.gal-cohen כתב:וגם אין דרך ליצור איתם קשר, אף פעם לא עונים....
שלחו לסניף דואר או לאיזו מכולת?
הכתובות ומספרי הטלפון של המכולות שמשמשות כנקודות חלוקה מופיעים באתר הדואר. תנסה בכל זאת להתקשר.
גם אם היא נשלחה לסניף דואר, אמורים לענות לך. אתה יכול גם לחסוך מעצמך את הנסיעה והטרחה, ולכתוב לפניות הציבור שלהם דרך האתר. זו אופציה שהשארתי לי כאחרונה, אם לא אקבל תשובה עד תחילת שבוע הבא. אם כי לא ברור עד כמה הצעד הזה יועיל בכלל.
רק תמהר עם העניין, כי עוד מעט יוציאו את החבילה למכירה פומבית לעובדי הדואר
- liorp
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2352
נסו בצאט באתר הדואר. עונים שם בדרך כלל תוך 5 עד 10 דקות.
אם תשימו לב, על החבילה יש בדרך כלל מדבקה עם מספר ושם העיר.
להבנתי מכתבות הוידאו בנושא, במרכז המיון במודיעין העובדים מסתכלים על המספר ושמים בארגז הדואר המתאים (בוידאו נראה שהם גם זורקים באוויר את החבילות לעיתים).
כנראה שטעו ושמו את החבילה בארגז הלא נכון.
חבל שזו לא מערכת אוטומטית אחרי כל הכספים שהושקעו במרכז המיון החדש.
[img2=1600x1200]https://3.bp.blogspot.com/-gXAdq78aPqM/ ... 7593_o.jpg[/img2]
אם תשימו לב, על החבילה יש בדרך כלל מדבקה עם מספר ושם העיר.
להבנתי מכתבות הוידאו בנושא, במרכז המיון במודיעין העובדים מסתכלים על המספר ושמים בארגז הדואר המתאים (בוידאו נראה שהם גם זורקים באוויר את החבילות לעיתים).
כנראה שטעו ושמו את החבילה בארגז הלא נכון.
חבל שזו לא מערכת אוטומטית אחרי כל הכספים שהושקעו במרכז המיון החדש.
[img2=1600x1200]https://3.bp.blogspot.com/-gXAdq78aPqM/ ... 7593_o.jpg[/img2]
נערך לאחרונה על ידי liorp ב 28/12/2017 13:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
- gal-cohen
-
- חבר מכור קשה

liorp כתב:נסו בצאט באתר הדואר. עונים שם בדרך כלל תוך 5 עד 10 דקות....
ראשית, תודה Lee
ליאור
תיעדתי את השיחה בצ'אט, עצוב ועגום, מרגיש שאתה מדבר אל הלמפה.
בגדול - "תשאיר פרטים מלאים ואברר לך מול שרות הלקוחות באזור מגוריך"
מי יחזור אלי אני שואל? מי הוא שרות הלקוחות באזור מגוריי? כיצד יחזרו אליי?
"תודה על הפרטים ויום טוב"
חברים, המצב של הדואר מחורבן ברמות הקשות ביותר.
- Lee
-
- חבר מביא חבר

לצערי, אני חושש שהטיפול דרך הצ'אט, לא יהיה שונה מזה של שירות הלקוחות בשיחה טלפונית.gal-cohen כתב:
ראשית, תודה Lee......
ליאור
תיעדתי את השיחה בצ'אט, עצוב ועגום, מרגיש שאתה מדבר אל הלמפה.
בגדול - "תשאיר פרטים מלאים ואברר לך מול שרות הלקוחות באזור מגוריך"
מי יחזור אלי אני שואל? מי הוא שרות הלקוחות באזור מגוריי? כיצד יחזרו אליי?
"תודה על הפרטים ויום טוב"
חברים, המצב של הדואר מחורבן ברמות הקשות ביותר....
"היום יום שישי, יחזרו אליך ביום ראשון", אמרו לי בפעם הראשונה שדיברתי איתם. אז אמרו. כיום, אחרי יותר מחודש וארבע פניות טלפוניות, לא השתנה דבר.
תעדכן אם אצלך זז משהו.
- gal-cohen
-
- חבר מכור קשה

בגלל שאני לא רוצה לפספס את החבילה הזו, אני פשוט אסע לשם. (גם כסף ששילמתי, וגם עגמת נפש למוכר, רוצה למנוע זאת)Lee כתב:לצערי, אני חושש שהטיפול דרך הצ'אט, לא יהיה שונה מזה של שירות הלקוחות בשיחה טלפונית.232406 כתב:......
"היום יום שישי, יחזרו אליך ביום ראשון", אמרו לי בפעם הראשונה שדיברתי איתם. אז אמרו. כיום, אחרי יותר מחודש וארבע פניות טלפוניות, לא השתנה דבר.
תעדכן אם אצלך זז משהו....
לא רואה מנוס, לאור ההתנהלות שאתה חווה ולאור מה שאני חוויתי כעת בשעות האחרונות.