שרשור יורו 2012
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
משה
- moco
-
- גורו

אחד הקטעים שאני אזכור מהטורניר (כמו נגיחת הפר של זידאן ב2006).
מה הקטע עם הסרטים הכחולים?
http://gif.mocksession.com/wp-content/u ... CK-YOU.gif
http://gif.mocksession.com/wp-content/u ... CK-YOU.gif
משה
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
זה נראה לי כמו חבישה אורטופדית
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
נחכה ונראה, אולי באמת נעלה למונדיאלsheva23 כתב:osherov כתב:100% שריאל לוקחת.
הסיכוי שאיטליה תיקח את היורו שקול לסיכוי שישראל תעלה למונדיאל......
אגב, ספרד עם הטיקי קקה שלהם יקחו את הטורניר
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
ב 8/5/12 נכתב
יש נביא בעירנו!!
מי האמין אבל הוא צדק במאה אחוזivanhoe888 כתב:חוץ מאיטליה, אני לא רואה נבחרת שיכולה לאיים ברצינות על ספרד......
יש נביא בעירנו!!
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
אתם בטח תשנאו אותי אבל בתור אוהד של גרמניה, אני מאוד רוצה שהם יחזרו למשחק ההגנתי והמשעמם שלהם. אז הם הביאו תארים.
כיביתי את המקרן אתמול בדקה ה - 38. עצבני ועצוב. נמאס לי!!! מה שווה לי שכולם נהנים מהמשחק ההתקפי שלהם חוץ ממני?
כיביתי את המקרן אתמול בדקה ה - 38. עצבני ועצוב. נמאס לי!!! מה שווה לי שכולם נהנים מהמשחק ההתקפי שלהם חוץ ממני?
- sheva23
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
הלוואי והיתי יכול להגיד את זה על ההולנדים,רק שאצלנו אין לך מי שיעשה הגנה
הולנד עם טורניר ומשחק טקטי הצליחו איכשהו להגיע לגמר המונדיאל אבל ביורו הזה הראו שהמלך הוא עירום, לא יודע איך יתאוששו מהמשבר הזה....השחקנים לא נראים מחוברים ואין שיטה
לגרמניה לפחות יש הגנה והם יכולים ללמוד מהטעויות של 2 הטורנירים האחרונים.
ברגע שהם נתקלים בשיטת משחק שכוללת לחץ על הכדור,הגנה חזקה והתקפות מהירות היא מאבדת את כח המחץ שלה.
אולי צריך מאמן שיידע לעשות שיעורי בית טוב יותר ויתאים את ההרכב ליריבה ולא ישחק באותו סגנון כל הזמן....
בכל מקרה לגרמנים יש נבחרת אדירה שנתקלה ביום מטורף של האיטלקים, על הנייר גרמניה כשרונית יותר עם יותר כלים, אולי בברזיל היא סופסוף תגיע לגמר.
בתור אוהד נייטרלי היא הנבחרת שהכי נהנתי ממנה בטורניר
הולנד עם טורניר ומשחק טקטי הצליחו איכשהו להגיע לגמר המונדיאל אבל ביורו הזה הראו שהמלך הוא עירום, לא יודע איך יתאוששו מהמשבר הזה....השחקנים לא נראים מחוברים ואין שיטה
לגרמניה לפחות יש הגנה והם יכולים ללמוד מהטעויות של 2 הטורנירים האחרונים.
ברגע שהם נתקלים בשיטת משחק שכוללת לחץ על הכדור,הגנה חזקה והתקפות מהירות היא מאבדת את כח המחץ שלה.
אולי צריך מאמן שיידע לעשות שיעורי בית טוב יותר ויתאים את ההרכב ליריבה ולא ישחק באותו סגנון כל הזמן....
בכל מקרה לגרמנים יש נבחרת אדירה שנתקלה ביום מטורף של האיטלקים, על הנייר גרמניה כשרונית יותר עם יותר כלים, אולי בברזיל היא סופסוף תגיע לגמר.
בתור אוהד נייטרלי היא הנבחרת שהכי נהנתי ממנה בטורניר
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

בטורניר בדרום אמריקה אני מעריך שהדרום אמריקאיות יהיה על הגובה
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
אתה יודע מה אומרים למי ניתנה הנבואה...molvy כתב:ב 8/5/12 נכתב
מי האמין אבל הוא צדק במאה אחוזivanhoe888 כתב:חוץ מאיטליה, אני לא רואה נבחרת שיכולה לאיים ברצינות על ספרד......
יש נביא בעירנו!!...
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
מישהו אמר לי שאלו פסים שמקרינים חום לשרירים למניעת התכווציות.moco כתב:אחד הקטעים שאני אזכור מהטורניר (כמו נגיחת הפר של זידאן ב2006).
http://gif.mocksession.com/wp-content/u ... CK-YOU.gif...
- eg99
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
גם 28 לא רעה בכלל!...
- TANDBERG
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
kingikra, לא סתם זה נכתב. פשוט יש לי נאחס קבוע עם קבוצות שאני אוהד. אתמול הייתי בטבריה עם האישה והילד, הגעתי עשרים וחמש דקות אחרי שהמשחק התחיל לחדר. רציתי לקבור את עצמי. אפילו הבירה שקניתי במיוחד נמהלה במים... אבל אני לא יכול להגיד שראיתי את גרמניה נלחמת. המסירות היו מבוהלות, לא מדוייקות, כאילו שידור חוזר של ספרד במשחק רע. אני לא מבין מספיק על מנת לרשום לך מה לא בסדר, אני כן יכול להגיד שאיפלו אישתי אמרה שמשהו לא טוב עובר על הגרמנים, זו לא המכונה שהכריעה קבוצה אחרי קבוצה בדרך לחצי הגמר. מה שכן, לאור הצליעה של באלוטלי, האם המורל האיטלקי ייעלם לו ? כנקמה על ניתוץ החלום שלי מזה שמונה שנים - הלוואי שהספרדים יכתשו אותם. אבל נראה...
Vocare Ad Regnum
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

תשמע, אני לא יודע למה אנשים אומרים את זה אבל אני חושב שגרמניה צלעה מההתחלה. היא בטוח שיחקה פחות טוב מבמונדיאל.
הכוכבים (חוץ מאוזיל אולי) היו דיי חלשים. בעיקר לאם שכבר כמה טורנירים הוא אחד המגנים הטובים בעולם, היה חלש להחריד ואני לא מדבר על המשחק נגד איטליה. לאורך כל הטורניר הוא היה בין חושך לבינוני.
הטעות של כולם נובעת מהיריבות. אני רוצה להזכיר לך שנגד פורטוגל גרמניה הובילה ואז פורטוגל לחצו אותם עד סוף המשחק. אח"כ גרמניה שיחקה נגד 3 קבוצות פח שהגרועה ביניהן היתה יוון.
הכוכבים (חוץ מאוזיל אולי) היו דיי חלשים. בעיקר לאם שכבר כמה טורנירים הוא אחד המגנים הטובים בעולם, היה חלש להחריד ואני לא מדבר על המשחק נגד איטליה. לאורך כל הטורניר הוא היה בין חושך לבינוני.
הטעות של כולם נובעת מהיריבות. אני רוצה להזכיר לך שנגד פורטוגל גרמניה הובילה ואז פורטוגל לחצו אותם עד סוף המשחק. אח"כ גרמניה שיחקה נגד 3 קבוצות פח שהגרועה ביניהן היתה יוון.
- moco
-
- גורו

יש כבר חיקוי יפאני
(וגם גול יפה)
משה
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

נו, מי מסתכן בהימורלגמר?
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6218
ספרד 1:0
אלעד
- moco
-
- גורו

אני עם הילד האיטלקי הערב, נמאס כבר מהספרדים
משה
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

איטליה 1:0
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
איזו אמנות.
1-0 מוצדק לספרד שבמשחק המכריע מראה שמחזיקים בכדור לא רק לשם האחזקה.
1-0 מוצדק לספרד שבמשחק המכריע מראה שמחזיקים בכדור לא רק לשם האחזקה.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

guyezra כתב:איטליה 1:0...
ידעתי שיהיה 1:0!!!