שרשור על כל מה שרציתם לדעת על הסמסונג גלקסי II-S

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
Ty_z
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22

שליחה

osherov,
אז הרוט נמחק רק אם מעדכנים קרנל? נגיד לKE7?
והקרנל הנוכחי שלי הוא KDD מה זה אומר?
ואיך נמנעים מבריק?
סליחה על החפירות

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

בריק לא יהיה לך גם אם הקרנל יוחלף וגם אם המכשיר לא יעלה. תמיד אפשר לשחזר ב Download Mod. אתה מדבר על גירסאות קרנל

yari
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 315

שליחה

osherov כתב:yari,
זה נעשה ממקום אחר.
תפתח את אפליקציית ה Email במכשיר שלך ושם יש לך אפשרות להוסיף חשבונות לדואר Pop3
...
איפה ?
כאמור מופיע לי שם החשבון ב Gmail ואני לא מוצא שם שום מקום להוסיף חשבון נוסף ?
האם הכוונה היא שבאפליקציה של ה Gmail להכניס את החשבון ב Gmail ובאפליקציה של ה Email להכניס את חשבון ה POP3 שלי ? ואז זה אומר שאפשר באפליקצית ה Email להכניס רק חשבון אחד ?

eyalW
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 98

שליחה

היי לכולם,

קיבלתי את המכשיר.
התקנתי עליו לייטינג רום 1.5
אבל עדיין אין לי עברית

איך מסדרים את זה?

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

eyalW,
מתקינים מקלדת שתומכת בעברית וגם מתקינים את התיקון של העברית (כדי לתקן את בעיית יישורי הטקסט) חפש את הקישור בהודעה הראשוה של השרשור הזה

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

yari,
תפתח את חלון האפליקציות במכשיר שלך ותפעיל אפליקצייה שנקראת Email (לא Gmail) ושם תוסיף כבר חשבון pop3 חדש

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

Ty_z,
תעדכן אותנו שהכל בסדר :)

eyalW
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

אז אין עברית לכל המכשיר?

הורדתי את התיקון עברית למכשיר ושמתי במכשיר (אין לי כרטיס זיכרון)
אחרי זה הלכתי לsetting ובחרתי CWM אבל הוא רושם לי שצריך אישור מיוחד מ SUPERUSER
ובתוכנה הזאת מחקתי את ה CWM מהאפשרויות ועדיין לא נותן לי להכנס ל CWM

מה עושים?
נערך לאחרונה על ידי eyalW ב 06/07/2011 21:40, נערך פעם 1 בסך הכל.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

eyalW,
יש עברית מובנית במכשיר שלך. אם לדוגמא תקבל עכשיו SMS בעברית, אתה תראה יפה מאוד את הטקסט. על מנת לכתוב בעברית על המכשיר, אתה סה"כ צריך להוריד את אחת המקלדות החינמיות שתומכות בעברית מהמרקט של גוגל וזהו (פעולה של 3 דקות). יש פה שרשור מעולה שמציג את רוב המקלדות הרלוונטית לאנדרואיד

eyalW
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

osherov כתב:eyalW,
יש עברית מובנית במכשיר שלך. אם לדוגמא תקבל עכשיו SMS בעברית, אתה תראה יפה מאוד את הטקסט. על מנת לכתוב בעברית על המכשיר, אתה סה"כ צריך להוריד את אחת המקלדות החינמיות שתומכות בעברית מהמרקט של גוגל וזהו (פעולה של 3 דקות). יש פה שרשור מעולה שמציג את רוב המקלדות הרלוונטית לאנדרואיד
...
מה לגבי תפריטים בעברית וכו'? אין לי HEBREW......
וערכתי את התגובה הקודמת אשמח לתגובה.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

eyalW,
אתה כן צריך לתת הרשאה לתוכנת ה Superuser להשתמש ב CWM. תפתח את אפליקציית ה Superuser במכשיר שלך ושם תאפשר מחדש את אפליקציית CWM. אגב, אתה גם יכול להתחל את המכשיר שלך לתוך הריקוברי מוד ולבצע את תיקון העברית משם

תפריטים בעברית כרגע אין. אם תרצה, אני מניח שתוך זמן קצר תוכל להתקין גרסאות שמכילות גם תפריטים בעברית. אלה יהיו הגרסאות שיגיעו אלינו מהמפעילות הסלולריות שהולכות למכור את המכשיר בקרוב ומסמסונג ישראל שתמכור גם היא את המכשיר

eyalW
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

הבנתי תודה,
אגב אני צריך לפני התקנת התיקון להתקין מקלדת בעברית או שאין קשר בין שני הדברים?
ושוב תדוה רבה על העזרה!

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

eyalW,
אין קשר והשפעה בין התקנת המקלדת לתיקון של העברית. אגב, הנה השרשור המצויין על המקלדות ש harari פתח:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =1#1421826

בכיף (Y)

yari
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

תפתח את חלון האפליקציות במכשיר שלך ותפעיל אפליקצייה שנקראת Email (לא Gmail) ושם תוסיף כבר חשבון pop3 חדש
...
אריה
באפליקציה שנקראית Email לא מצאתי שום אפשרות במניו או בהגדרות להוסיף חשבון POP3. כרגע יש לי שם גם כן את הדואר האלקטרוני שלי ב ג'ימייל ואני לא מוצא איך ניתן להוסיף חשבון נוסף !

eyalW
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

osherov,
עוד 2 שאלות קטנות עד למחר :lol:
:mrgreen:

1. כאשר אני מתקין תוכנה\משחק
הוא מופיע לי בתפריט. ואחרי שאני מעביר אותו לתיקייה במסך הראשי הוא עדיין נשאר בתפריט, איך מורידים אותו משם על מנת שלא יהיה עמוס כל כך?

2. הבנתי שיצא למכשיר עדכון של סמסונג ל GPS ולמצלמה. אבל אני החלפתי רום ל לליטינג 1.5 , אני יכול להתקין את העדכון או בגלל שהחלפתי רום זה כבר לא רלוונטי?

תודה רבה ולילה טוב (Y)

skyline
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114

שליחה

eyalW ,

לגבי השאלה השניה - גם לי יש Litening 1.5 וביצעתי את העדכון . אין עם זה בעיה כמו שידוע לי.
יום יבוא, וגם אני אהיה Guru Android כמו אריה! :)

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

yari כתב:
...
אריה
באפליקציה שנקראית Email לא מצאתי שום אפשרות במניו או בהגדרות להוסיף חשבון POP3. כרגע יש לי שם גם כן את הדואר האלקטרוני שלי ב ג'ימייל ואני לא מוצא איך ניתן להוסיף חשבון נוסף !
...
אחרי שהפעלת את אפליקציית ה Email, אתה פשוט מוסיף חשבון דרך פתיחת התפריט (Add account) ושם הגדרה של חשבון מייל נוסף (שיכול להיות גם pop3). אגב, למה אתה לא השתמש באפליקציית ג'ימייל על מנת להגדיר את החשבון שלך בג'ימייל?

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

eyalW,
לא ניתן להוריד בצורה פשוטה את האפליקצייות משם (יש לאנצר'ים שמאפשרים לך להחביא אפליקצייות)

yari
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

osherov כתב:
yari כתב:
...
אריה
...
אחרי שהפעלת את אפליקציית ה Email, אתה פשוט מוסיף חשבון דרך פתיחת התפריט (Add account) ושם הגדרה של חשבון מייל נוסף (שיכול להיות גם pop3). אגב, למה אתה לא השתמש באפליקציית ג'ימייל על מנת להגדיר את החשבון שלך בג'ימייל?
...
אני הכנסתי שם ( באפליקצית ה Email) את חשבון ה Gmail שלי בהתחלה כשקיבלתי את המכשיר וגם לאפליקצית ה Gmail.
הבעייה הייתה שלא מצאתי איך מוסיפים חשבון באפליקצית ה Email. עכשיו מצאתי איפה זה נמצא והכל מסודר.
תודה

MegaBit1
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8

שליחה

היי,

אני חדש כאן בפורום וגם חדש בעסקי האנדרואיד. קיבלתי השבוע את ה-SGS2 שלי לאחר החלפת הענטיקה הקודמת שהיתה לי. המכשיר נקנה מ-Vmobile.

לפי מה ששמתי לב, במכשיר יש כבר ROOT. קיימות האפליקציות Super User ו- CWM, יש סימן פקודה צהוב כשמדליקים את המכשיר, בהגדרות תחת about phone --> kernel version כתוב:

2.6.35.7
I900XWKE8
CL214845
root@DELL101#2

תחת Build number כתוב:

GINGERBREAD.XXKF2

תחת Baseband Version כתוב:

I900XXKDH

לגבי העברית. לא עשיתי אף שינוי מאז שקיבלתי את המכשיר (לא רוט, לא התקנת רום ולא תיקוני עברית) והעברית מופיעה מימין לשמאל (גם ב-Gmail וגם ב-SMS-ים) ומיושרת לימין. הדבר היחיד שעשיתי זה
להוריד AnySoftKeyboard (לא היה מותקן) וחבילת שפה עברית.

שאלותיי כדלקמן (מצטער על החפירה :lol: ):
1. דיברתם פה על גירסאות רשמיות של סמסונג לרום סטוק (KE1, KE2, KE7, KE8). האם זה תקין שיש לי KE8 ? זה לא מיושן ?

2. הדפדפן הבנוי ממש ממש לאגי !! מישהו יודע מה הבעיה ? האם זה רק ב-KE8 ? או שזה ככה גם בכל שאר הגירסאות ?

3. האם אני יכול לצרוב רום סטוק אחר ? מה הכי חדש ? מה ההבדלים בין הגרסאות האלה (KE2, KE7, וכו') ?

4. מישהו ניסה יישור לימין לפי המדריך הזה ? http://iandroid.co.il/hero-nexus/?p=8595
שימו לב שהקרנל שם זה KF2. האם הוא הכי חדש ?

עד כאן,
שאלות נוספות בהמשך...
תודה רבה, אחלה אשכול !

חזור אל “Android - אנדרויד”