שרשור על כל מה שרציתם לדעת על הנקסוס S ולא העזתם לשאול
עשיתי את זה כבר - שיחקתי עם שניהם, הבעיה היא שלממש מעט אנשים יש את הנקסוס (בינתיים לפי מה ששאלתי הם מרוצים ממנו) ולהמון יש את האייפון, וכולם מרוצים גם ממנו, ומ10 דקות משחק לא היתה לי דיעה חד משמעית מי משניהם יותר טוב, מאד מפתות אותי היכולות שיש לאנדרואיד (ובעיקר הפוטניצאל שאולי עוד לא מומש במלואו ויקבל תנופה השנה לפי הצהרות גוגל..) רק הלחיץ אותי קצת שחווית השימוש בו לא תהיה כמו שאני מצפה.. אבל אני חייבת לציין שהרגעתם אותי, יש לי רק עוד 3-4 ימים להחליט, ונראה לי שהבנתי את הכיוון 
Batnun, ושח_מט:
Batnun (איפוניסט מדופלם שמחזיק גם את הנקסוס S)
ושח_מט (איפוניסט לשעבר שפחד מאוד מהאנדרואיד ובחר בסוף ב SGS למרות החשש שלו לשחק עם המכשיר יותר מידי ועכשיו הוא לא זז משרשור הגלקסי S המקביל),
עברו כבר מספר שבועות מאז רכשתם את המכשירי שלכם אולי תתנו איזה דעה קצרה (או ארוכה) על החוייה עם המכשיר שלכם
בכלל כל בעלי האנדרואיד החדשים, הגיע הזמן לתת איזה דיעה ראשונית שתעזור לטעמי להרבה אנשים להבין מה יש ומה אין במערכת הזאת (לדוגמה, כמה מסובך להתקין רום, איך העברית במכשיר, איך חויית הטאצ' וכו)
ושח_מט (איפוניסט לשעבר שפחד מאוד מהאנדרואיד ובחר בסוף ב SGS למרות החשש שלו לשחק עם המכשיר יותר מידי ועכשיו הוא לא זז משרשור הגלקסי S המקביל),
עברו כבר מספר שבועות מאז רכשתם את המכשירי שלכם אולי תתנו איזה דעה קצרה (או ארוכה) על החוייה עם המכשיר שלכם
בכלל כל בעלי האנדרואיד החדשים, הגיע הזמן לתת איזה דיעה ראשונית שתעזור לטעמי להרבה אנשים להבין מה יש ומה אין במערכת הזאת (לדוגמה, כמה מסובך להתקין רום, איך העברית במכשיר, איך חויית הטאצ' וכו)
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
Nexus S vs. iPhone 4 Wi-Fi
הכנתי סרטון זריז שמראה את ההבדלים במהירות ובסיגנל ה WI-Fi אצלי בבית.
אשתדל גם לעלות סרטים של מהירות נעילת GPS והשוואות אחרות, שיהיה למען המתלבטים והסקרנים.
אשתדל גם לעלות סרטים של מהירות נעילת GPS והשוואות אחרות, שיהיה למען המתלבטים והסקרנים.
שי
היי,osherov כתב:Batnun, ושח_מט:
עברו כבר מספר שבועות מאז רכשתם את המכשירי שלכם אולי תתנו איזה דעה קצרה (או ארוכה) על החוייה עם המכשיר שלכם![]()
בכלל כל בעלי האנדרואיד החדשים, הגיע הזמן לתת איזה דיעה ראשונית שתעזור לטעמי להרבה אנשים להבין מה יש ומה אין במערכת הזאת (לדוגמה, כמה מסובך להתקין רום, איך העברית במכשיר, איך חויית הטאצ' וכו)...
- חפשו את מה שכתבתי אחרי שבועיים עם ה SGS, זה די משקף את עמדתי.
- לחבר בעבודה יש את הנקסוס S והוא מאוד דומה ל SGS
- בגדול אני ממליץ למי שלא רוצה לשחק עם המכשיר ולפתח אותו לכיוונים חדשים לבחור באייפון שנותן חוויה מושלמת למי שלא רוצה להתעסק עם התקנות, שדרוגים, פריצות וקיסטום כל כפתור ופיצ'ר
- למי שלא מפחד להתעסק - ה SGS והאחים שלו יתנו חבילה מצויינת
-- ממשק משתמש מעולה ואפילו משופר בהשוואה לאייפון תודות לאפליקציות LAUNCHERS שמאפשרות לעשות דברים מדהימים עם מסכי הבית (הכי אהוב עלי - ב GO LAUNCHER החמש כפתורים למטה נגללים ימינה ושמאלה ויש שם בעצם 15 קיצורי דרך)
-- הכל ניתן להגדרה והחלפה ללא תלות באישור אפל - אפליקציות למדידת קרינה, חסכון בסוללה וכו'
-- היכולת להחליף סוללה יכולה להיות קריטית לאנשים מסוימים
-- מסך מעולה, בשורה אחת עם האייפון 4 והצבעים יותר אמיתיים (נכון למכשירי סמסונג שבדקתי)
-- חיבור המכשיר למחשב ואפשרות להעביר קבצים כולל שירים ללא הגבלה ושימוש ב ITUNES וכו'
בצד הפחות טוב לעומת אייפון 4
-- הסאונד לא מדהים ב SGS שבדקתי (מאמין שישפרו את זה)
-- מצלמה פחות טובה ללא פלאש
אולי תסבירי מה בדיוק את מחפשת במכשיר העתידי ? מה חשוב לך יותר ? מה הדברים העיקריים שאת מתכננת לעשות עם המכשיר (חוץ מלדבר ולשלוח SMS..) ?mikai כתב:עשיתי את זה כבר - שיחקתי עם שניהם, הבעיה היא שלממש מעט אנשים יש את הנקסוס (בינתיים לפי מה ששאלתי הם מרוצים ממנו) ולהמון יש את האייפון, וכולם מרוצים גם ממנו, ומ10 דקות משחק לא היתה לי דיעה חד משמעית מי משניהם יותר טוב, מאד מפתות אותי היכולות שיש לאנדרואיד (ובעיקר הפוטניצאל שאולי עוד לא מומש במלואו ויקבל תנופה השנה לפי הצהרות גוגל..) רק הלחיץ אותי קצת שחווית השימוש בו לא תהיה כמו שאני מצפה.. אבל אני חייבת לציין שהרגעתם אותי, יש לי רק עוד 3-4 ימים להחליט, ונראה לי שהבנתי את הכיוון...
אני אישית כל יום מגלה בנקסוס ובכלל באנדרואיד משהו שמפתיע אותי ושלא היה לי באייפון בצורה כל כך נוחה...
דוגמא קטנה - התקנתי דפדפן dolphinHD ושם יש את היכולת להוסיף addons...אז הוספתי את התוספים הבאים:
1.שליחת כל הדף בPDF (אימייל ..או שיתוף אחר)
2.שליחת הדף בJPEG (כאשר ניתן לבחור רק חלק מהמסך)
3.תרגום כל הדף לעברית (או לכל שפה אחרת)..
[img2=550x916]http://i51.tinypic.com/8wweut.png[/img2]
אבל זה לא התוספים...זה היכולת של כל דבר להתממשק לכל דבר ..זה מדהים...דוגמא קטנה שאולי תמחיש למה אני מתכוון - שאני הולך לתמונה שנמצאת בגלריה(שמדהימה בעצמה ומשכה לי את כל התמונות מפיקאסה אוט') אני בוחר שיתוף ותראי מה אני מקבל:
[img2=550x916]http://i51.tinypic.com/aahtt3.jpg[/img2]
משהו שבאייפון כנראה שלעולם לא יהיה...תמיד צריך תוכנה צד שלישי מהסידייה שאולי תצליח להתקרב ליכולת..
וד"א אני הכנתי את הסושי
תומר
וואו, תודה על ההדגמה 
ובכן אני קודם כל אומרת שכרגע אין לי סמארטפון, ואני רוצה לעבור לשלב הזה, וכאמור המועמדים הם אייפון 4 או נקסוס S. מכיוון שאני לא מכירה את העולם הזה לעומק (לא IOS ולא אנדרואיד) אני משערת שאני לא מודעת להמון יכולות כמו זו שאתה מציג, ואני משערת שיש עוד הרבה, וכן אחד הדברים החשובים לי הוא החופש לבחור ולהחליט ולא לעבוד במגבלות שזו הסיבה העיקרית שרציתי את הנקסוס, הבעיה שלי היא שאחרי הכל הוא גם חייב להיות טלפון נורמלי - כלומר עם איכות שמיעה ודיבור טובות, עברית תקינה חשוב לי מאד, קלות שליחת SMS, שימוש קל ונוח בתוכנות GPS וקצת צילום, אבל כל אלה הנחתי שזה בסיסי ודומה בשניהם לכן לא חשבתי שזה מה שיעשה הבדל, עד שקראתי שיש פה ושם תלונות על איכות שמע,WIFI,GPS צילום וכו, מה שהחזיר אותי לבסיס - אם אין לי בסיס שאני יודעת שהוא טוב, היכולות הנוספות, כמה שיהיו נחמדות, יהיה לי קשה להתלהב מהם אם אני לא אוכל לנהל שיחה נורמלית.. אבל האמת היא שלא ראיתי הרבה תלונות על הדברים האלה, גם בהשוואות שקראתי באינטרנט לא מצאתי התיחסות לנושאים האלה, יש בנקסוס דברים מבאסים, שאני לא מצליחה להבין למה אם כבר משקיעים במשהו כזה אי אפשר לעשות את זה כמו שצריך עד הסוף (פלאש? הרחבה? גוף פלסטיק?) אבל מאד מפתות אותי יכולות כמו שאתה מציג, למרות שאין לי אפשרות להגדיר "מה אני צריכה", הרי אני חיה היום גם בלי זה לא?
אני חושבת שאני צריכה איזה קורס מזורז באנדרואיד..זה בטח ישכנע אותי סופית..
אה, וסחטיין על הסושי!!!
ובכן אני קודם כל אומרת שכרגע אין לי סמארטפון, ואני רוצה לעבור לשלב הזה, וכאמור המועמדים הם אייפון 4 או נקסוס S. מכיוון שאני לא מכירה את העולם הזה לעומק (לא IOS ולא אנדרואיד) אני משערת שאני לא מודעת להמון יכולות כמו זו שאתה מציג, ואני משערת שיש עוד הרבה, וכן אחד הדברים החשובים לי הוא החופש לבחור ולהחליט ולא לעבוד במגבלות שזו הסיבה העיקרית שרציתי את הנקסוס, הבעיה שלי היא שאחרי הכל הוא גם חייב להיות טלפון נורמלי - כלומר עם איכות שמיעה ודיבור טובות, עברית תקינה חשוב לי מאד, קלות שליחת SMS, שימוש קל ונוח בתוכנות GPS וקצת צילום, אבל כל אלה הנחתי שזה בסיסי ודומה בשניהם לכן לא חשבתי שזה מה שיעשה הבדל, עד שקראתי שיש פה ושם תלונות על איכות שמע,WIFI,GPS צילום וכו, מה שהחזיר אותי לבסיס - אם אין לי בסיס שאני יודעת שהוא טוב, היכולות הנוספות, כמה שיהיו נחמדות, יהיה לי קשה להתלהב מהם אם אני לא אוכל לנהל שיחה נורמלית.. אבל האמת היא שלא ראיתי הרבה תלונות על הדברים האלה, גם בהשוואות שקראתי באינטרנט לא מצאתי התיחסות לנושאים האלה, יש בנקסוס דברים מבאסים, שאני לא מצליחה להבין למה אם כבר משקיעים במשהו כזה אי אפשר לעשות את זה כמו שצריך עד הסוף (פלאש? הרחבה? גוף פלסטיק?) אבל מאד מפתות אותי יכולות כמו שאתה מציג, למרות שאין לי אפשרות להגדיר "מה אני צריכה", הרי אני חיה היום גם בלי זה לא?
אה, וסחטיין על הסושי!!!
תודה mikai
בכל מקרה,
אין לי שום בעיות שמיעה עם המכשיר, הרמקול שלו מספיק חזק שאני גם יכול לנהל שיחות ברכב ללא דיבורית..
בבדיקה שעשיתי עכשיו הwifi משום מה באמת קצת יותר חלש מהאייפון ובבדיקת מהירות אכן האייפון קיבל אצלי 9M לשנייה והנקסוס קיבל 7.2...למרות שאני לא מרגיש בעיה בשום מקום עם רשת אלחוטית ..לא במכללה לא בעבודה ולא בבית...יכול להיות שזו גם בעיה בתוכנת הSPEEDTEST לנקסוס ...
המצלמה בסדר גמור...אני באמת לא מבין מה רוצים...את האמת אני לא כזה מבדיל בין תמונות של האייפון 4 לנקסוס ..שניהם ברמה נמוכה (אני מצלם בין היתר בSLR ככה שזו לא איכות בשבילי) אבל האיכות מספיק טובה (משהו מבאס שאת הפוקוס רואים רק לאחר שלוחצים על כפתור הצילום בניגוד לאייפון שניתן לפקס לפני הצילום).
גוף פלסטיק...אני רואה את זה גם סוג של יתרון...כבר יש ברשת כל מיני מכסים תחליפיים ...באייפון כל מכה קטנה שעושה סימן זה כאב לב...
הוא הרבה יותר קל מהאייפון ככה שאני מאמין כשיגיע הכיסוי שהזמנתי זה יהיה בדיוק במשקל המתאים !
מה עם הפלאש? בסדר גמור אפילו חזק מדי לטעמי ...בטוח יש תוכנה שתנמיך אותו - עוד לא חיפשתי..
כרטיס הרחבה - מבאס...אבל אני לא רואה את עצמי עובר את ה16 GB
בכל מקרה אני מחובר ל8 GB בDROPBOX(חינם) ואני מבצע גיבויים ישירות לשם (דרך תוכנת הTITANUIM BACKUP)
והכי חשוב.......אני לא צריך יותר את הITUNES המקולל הזה...תשאלי אנשים שיש להם אייפון למה הם לא מחברים את המכשיר למחשב
זה כזה מסורבל להעביר שיר למכשיר ......משהו...
הכי מצחיק ,כשמכרתי את האייפון ורציתי למחוק את התמונות שהיו שם..הייתי חייב לחבר אותו לאייטונס ולסנכרן אותו עם תיקיית התמונות כשהיא ריקה...
בכל מקרה ..תרגישי בנוח לשאול עוד שאלות.. בשביל זה אנחנו פה..
בכל מקרה,
אין לי שום בעיות שמיעה עם המכשיר, הרמקול שלו מספיק חזק שאני גם יכול לנהל שיחות ברכב ללא דיבורית..
בבדיקה שעשיתי עכשיו הwifi משום מה באמת קצת יותר חלש מהאייפון ובבדיקת מהירות אכן האייפון קיבל אצלי 9M לשנייה והנקסוס קיבל 7.2...למרות שאני לא מרגיש בעיה בשום מקום עם רשת אלחוטית ..לא במכללה לא בעבודה ולא בבית...יכול להיות שזו גם בעיה בתוכנת הSPEEDTEST לנקסוס ...
המצלמה בסדר גמור...אני באמת לא מבין מה רוצים...את האמת אני לא כזה מבדיל בין תמונות של האייפון 4 לנקסוס ..שניהם ברמה נמוכה (אני מצלם בין היתר בSLR ככה שזו לא איכות בשבילי) אבל האיכות מספיק טובה (משהו מבאס שאת הפוקוס רואים רק לאחר שלוחצים על כפתור הצילום בניגוד לאייפון שניתן לפקס לפני הצילום).
גוף פלסטיק...אני רואה את זה גם סוג של יתרון...כבר יש ברשת כל מיני מכסים תחליפיים ...באייפון כל מכה קטנה שעושה סימן זה כאב לב...
הוא הרבה יותר קל מהאייפון ככה שאני מאמין כשיגיע הכיסוי שהזמנתי זה יהיה בדיוק במשקל המתאים !
מה עם הפלאש? בסדר גמור אפילו חזק מדי לטעמי ...בטוח יש תוכנה שתנמיך אותו - עוד לא חיפשתי..
כרטיס הרחבה - מבאס...אבל אני לא רואה את עצמי עובר את ה16 GB
בכל מקרה אני מחובר ל8 GB בDROPBOX(חינם) ואני מבצע גיבויים ישירות לשם (דרך תוכנת הTITANUIM BACKUP)
והכי חשוב.......אני לא צריך יותר את הITUNES המקולל הזה...תשאלי אנשים שיש להם אייפון למה הם לא מחברים את המכשיר למחשב
זה כזה מסורבל להעביר שיר למכשיר ......משהו...
הכי מצחיק ,כשמכרתי את האייפון ורציתי למחוק את התמונות שהיו שם..הייתי חייב לחבר אותו לאייטונס ולסנכרן אותו עם תיקיית התמונות כשהיא ריקה...
בכל מקרה ..תרגישי בנוח לשאול עוד שאלות.. בשביל זה אנחנו פה..
תומר
אצלי שומעים טוב ב SGSmikai כתב:וואו, תודה על ההדגמה
אה, וסחטיין על הסושי!!!...
אני מוכן שתקני אייפון 4 ונחליף...
לא הבנתי, אז אתה אומר בעצם שאתה מעדיף את האייפון??mikai כתב:[אצלי שומעים טוב ב SGS
אני מוכן שתקני אייפון 4 ונחליף......
היום - כן אחרי שה SGS החליט לא להעלות מריסטרט
הקטע שאחרי שנתיים עם אייפון זה נמאס
קרה לכם שאחרי שעדכנתם רום נעלמו אפליקציות מהמכשיר?
יכול להיות שזה בגלל משהו אחר ולא בגלל הרום אבל לפני רגע רציתי להחזיר לרום המקורי ולהפתעתי אני לא מוצא את אפליקציית ROM Manager, חפרתי עוד קצת וגם את Titanium Backup אני לא מוצא (אני בטוח שיש עוד כמה שנעלמו ולא שמתי לב מרוב מגוון האפליקציות המותקנות במכשיר).
לאחרונה התקנתי גם לאנצ'רים (גו לאנצ'ר ולאנצ'ר פרו) אולי זה נעלם בעקבותם? למרות שגם אם אני משתמש בלאנצ'ר המקורי אני לא מוצא את האפליקציות.. מוזר העניין.
הרום שמותקן אצלי כרגע הוא זה
יכול להיות שזה בגלל משהו אחר ולא בגלל הרום אבל לפני רגע רציתי להחזיר לרום המקורי ולהפתעתי אני לא מוצא את אפליקציית ROM Manager, חפרתי עוד קצת וגם את Titanium Backup אני לא מוצא (אני בטוח שיש עוד כמה שנעלמו ולא שמתי לב מרוב מגוון האפליקציות המותקנות במכשיר).
לאחרונה התקנתי גם לאנצ'רים (גו לאנצ'ר ולאנצ'ר פרו) אולי זה נעלם בעקבותם? למרות שגם אם אני משתמש בלאנצ'ר המקורי אני לא מוצא את האפליקציות.. מוזר העניין.
הרום שמותקן אצלי כרגע הוא זה
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4320
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
אני מתחיל להיות מודאג. הסטטוס של ההזמנה היא עדיין in process. הבחור יהייה שם רק עד יום חמישי.
נראה לכם שהם יספיקו לשלוח את זה בזמן?
להזכירכם שמתי את ההזמנה ביום חמישי...
להזכירכם שמתי את ההזמנה ביום חמישי...
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
בסוף הבנתי זה לא מספיק
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- קיבל תודות: 132 פעמים
תבדוק מחר,urik79 כתב:אני מתחיל להיות מודאג. הסטטוס של ההזמנה היא עדיין in process. הבחור יהייה שם רק עד יום חמישי.
להזכירכם שמתי את ההזמנה ביום חמישי......
יכול להיות שהם שלחו אבל בגלל הסופ"ש זה לא התעדכן,
אני מאמין שזה יגיע עד יום חמישי , אין שום סיבה שלא,
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
כשחבר שלי הזמין בשבילי , למרות שזה היה In Process, המכשיר כבר הגיע ליעדו בארה"ב.urik79 כתב:אני מתחיל להיות מודאג. הסטטוס של ההזמנה היא עדיין in process. הבחור יהייה שם רק עד יום חמישי.
להזכירכם שמתי את ההזמנה ביום חמישי......
יומיים אחרי זה ההזמנה באתר התעדכנה.
לא יודע מה עובר על Best Buy.
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4320
- שם מלא: אורי
- קיבל תודות: 130 פעמים
אני מקווה מאוד שזה יהייה המצב.
שהזמנתי ההיה כתוב באתר שזה יגיע מקסימום עד ה 27.
מקווה שיהייה טוב...
שהזמנתי ההיה כתוב באתר שזה יגיע מקסימום עד ה 27.
מקווה שיהייה טוב...
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
בסוף הבנתי זה לא מספיק
אני מצטערת מראש אם אני שואלת משהו שכבר ידוע - לחבר פה בעבודה יש את הנקסוס כבר שבועיים שלושה וכבר קרה לו 3 פעמים שבמהלך שיחה המחכשיר מבצע RESTART. קרה למישהו דבר כזה? זה איזה "באג ידוע שעובדים עליו" או אולי בעיה ספיציפית במכשיר הזה?
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
יש באג ידוע, זה לא קורה בכל המכשירים ולא כל הזמן, רק ל"יחידי סגולה" (כמו החבר שלך מהעבודהmikai כתב:אני מצטערת מראש אם אני שואלת משהו שכבר ידוע - לחבר פה בעבודה יש את הנקסוס כבר שבועיים שלושה וכבר קרה לו 3 פעמים שבמהלך שיחה המחכשיר מבצע RESTART. קרה למישהו דבר כזה? זה איזה "באג ידוע שעובדים עליו" או אולי בעיה ספיציפית במכשיר הזה?...
הנושא בטיפול והבאג כבר שוחזר ע"י Google.
היום (אני חושב שהיום) משתחרר עדכון גירסה 2.3.2 לאנדרואיד שאמור לפתור את בעית ה-SMS, אני לא ממש יודע אם הוא יכלול גם את התיקון לבעית ה-Restart.