שרשור הטיפים, משחקים ותוכנות הגדול למכשירי אנדרואיד
-
osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
זה משהו שהוא ספציפי למכשיר ולא יעבוד על מכשיר אחר. ראשית נסה להסיר את התוכנה דרך ה Root Explorer (תבדוק באיזה תיקייה היא ממוקמתזה יכול להיות בתיקיית Data->App או ב System->App)
- tomerhd
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 751
שוב לא הערכתי את גוגלosherov כתב:זה משהו שהוא ספציפי למכשיר ולא יעבוד על מכשיר אחר. ראשית נסה להסיר את התוכנה דרך ה Root Explorer (תבדוק באיזה תיקייה היא ממוקמתזה יכול להיות בתיקיית Data->App או ב System->App)...
[left]
How to uninstall WaveSecure if installed in the ROM using update.zip
If you have installed WaveSecure as part of the ROM using update.zip and you wish to uninstall it.
You'll need to download the android SDK to remove WaveSecure once its been put using update.zip
You can download the SDK from http://developer.android.com/sdk/index.html
Unzip the SDK zip file. Lets say that you have unzipped it to C:\androidSDK
- Connect your phone to the PC
- Clear WaveScure's cache on the phone
- Open a command prompt
- go to run go to C:\androidSDK\tools and then run these 2 commands
1. adb remount
2. adb shell rm /system/app/*wsandroid*
This should remove WaveSecure from your phone.[/left]
כמובן שעבד.....
תומר
-
osherov
-
- גורו Android

k-pax,
אין צורך בכל הפקודות האלה. דרך תוכנת ה Root Explorer אתה יכול פשוט למחוק את הקובץ וזהו. אין צורך בכל פקודות ה ADB פה (זה במידה והם לא הכניסו את המכשיר שלך למצב מיוחד בו הם חושדים שאתה לא בעל המכשיר, כי במקרה כזה רק פנייה לחברה או התקנת רום מחדש יסירו את האפליקצייה הסוררת)
אין צורך בכל הפקודות האלה. דרך תוכנת ה Root Explorer אתה יכול פשוט למחוק את הקובץ וזהו. אין צורך בכל פקודות ה ADB פה (זה במידה והם לא הכניסו את המכשיר שלך למצב מיוחד בו הם חושדים שאתה לא בעל המכשיר, כי במקרה כזה רק פנייה לחברה או התקנת רום מחדש יסירו את האפליקצייה הסוררת)
- tomerhd
-
- חבר פעיל במיוחד

titanuim backup - האם הגרסה החינמית - כשאני בוחר בגיבוי all user data and apps , מגבה גם את הlauncher הבסיסי ואיך שהדברים מסודרים שם?
עד לאיזה רמה זה מגבה את הגדרות המשתמש?
והאם יש הבדל בקטע הזה בין הגרסה החינמית לגרסה המלאה?
עד לאיזה רמה זה מגבה את הגדרות המשתמש?
והאם יש הבדל בקטע הזה בין הגרסה החינמית לגרסה המלאה?
תומר
-
osherov
-
- גורו Android

התגלה easter egg שהוחבא בתוך תפריט ה About בגירסאות ה Gingerbread (עובד על הנקסוס 1 שלי):
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
הנה אפליקציה חינמית (לא ניסיתי) לכל מי שמעוניין להעתיק אנשי קשר כמעט מכל מכשיר לאנדרואיד וההיפך.
יש גם אפשרויות גיבוי ושיחזור.
http://www.androidfreeware.net/download ... opier.html
יש גם אפשרויות גיבוי ושיחזור.
http://www.androidfreeware.net/download ... opier.html
- tomerhd
-
- חבר פעיל במיוחד

מחפש תוכנה לצפייה בתכני וידאו על המכשיר ( divx ו mkv )
עד כה ניסיתי את mvplayer או משהו כזה ללא הצלחה..
יש איזה משהו כמו vlc למחשב שיודע לנגן הכללל?
יש איזה משהו כמו vlc למחשב שיודע לנגן הכללל?
תומר
- gorelshv
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1243
Rockplayer?k-pax כתב:מחפש תוכנה לצפייה בתכני וידאו על המכשיר ( divx ו mkv )
יש איזה משהו כמו vlc למחשב שיודע לנגן הכללל?...
-
osherov
-
- גורו Android

- Rino
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
ראיתי נגן VLC במרקט,osherov כתב:VLC צריך להגיע בקרוב לאנדרואיד...
לא ניסיתי אותו,
אני ממיר את הקליפים שאני רוצה לראות לפורמט 3GP
- ds123
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2049
אני משתמש ב mvideoplayer. אחלה תוכנה שגם תומכת בכתוביות.k-pax כתב:מחפש תוכנה לצפייה בתכני וידאו על המכשיר ( divx ו mkv )
יש איזה משהו כמו vlc למחשב שיודע לנגן הכללל?...
- Rino
-
- חבר מכור קשה

גם אני משתמש בה רק לא מצליח לנגן MKVds123 כתב:אני משתמש ב mvideoplayer. אחלה תוכנה שגם תומכת בכתוביות.k-pax כתב:מחפש תוכנה לצפייה בתכני וידאו על המכשיר ( divx ו mkv )
יש איזה משהו כמו vlc למחשב שיודע לנגן הכללל?......
זה אפשרי?
- ds123
-
- חבר ותיק

האמת שלא ניסיתי, אני בעיקר מנגן DIVX, אבל לא אמורה להיות בעיה עם MKV. התוכנה תומכת בכל הפורמטים שהמכשיר עצמו תומך בהם ועד כמה שידוע לי הגלקסי S והנקסוס S תומכים ב MKV.Rino כתב:גם אני משתמש בה רק לא מצליח לנגן MKVds123 כתב:אני משתמש ב mvideoplayer. אחלה תוכנה שגם תומכת בכתוביות.k-pax כתב:מחפש תוכנה לצפייה בתכני וידאו על המכשיר ( divx ו mkv )
יש איזה משהו כמו vlc למחשב שיודע לנגן הכללל?......
זה אפשרי?...
- Rino
-
- חבר מכור קשה

העברתי אתמול למכשיר סרט MKV והתוכנה לא הצליחה לנגן,
ננסה קובץ אחר...
ננסה קובץ אחר...
- eagle75
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2805
אני חושב שאתה צריך שהמכשיר עצמו יתמוך בקודק, אלא אם כן מדובר בתוכנה כמו VLC שמכילה בתוכה את כל הקודקים.
אצלי בכל אופן, עם הגלקסי S אין בעיה לראות MKV גם עם הנגן המובנה של סמסונג וגם עם mVideoPlayer.
אצלי בכל אופן, עם הגלקסי S אין בעיה לראות MKV גם עם הנגן המובנה של סמסונג וגם עם mVideoPlayer.
- Rino
-
- חבר מכור קשה

אם כ אז לא נראה לי שה NS תומך בזה ללא תוכנה יעודית,
- Pavelz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
זה לא כ"כ קשור בסוג המכשיר, אך ורק בתוכנה בה משתמשים. שום גרסת אנדרואיד בבסיסה לא תומכת פיענוח של MKVeagle75 כתב:אני חושב שאתה צריך שהמכשיר עצמו יתמוך בקודק, אלא אם כן מדובר בתוכנה כמו VLC שמכילה בתוכה את כל הקודקים.
אצלי בכל אופן, עם הגלקסי S אין בעיה לראות MKV גם עם הנגן המובנה של סמסונג וגם עם mVideoPlayer....
Need more cowbell
- Rino
-
- חבר מכור קשה

פה רשום שיש צורך לבצע convert
http://portable-media-device.com/?p=342
http://portable-media-device.com/?p=342
- eagle75
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2805
זאת בדיוק הנקודה, הסמסונג S לא משווק עם גרסת אנדרואיד בסיסית (AOSP) אלא עם גרסת אנדרואיד שסמסונג שינו.Pavelz כתב:זה לא כ"כ קשור בסוג המכשיר, אך ורק בתוכנה בה משתמשים. שום גרסת אנדרואיד בבסיסה לא תומכת פיענוח של MKVeagle75 כתב:אני חושב שאתה צריך שהמכשיר עצמו יתמוך בקודק, אלא אם כן מדובר בתוכנה כמו VLC שמכילה בתוכה את כל הקודקים.
אצלי בכל אופן, עם הגלקסי S אין בעיה לראות MKV גם עם הנגן המובנה של סמסונג וגם עם mVideoPlayer.......
כפי שאתה יכול לראות בקישור, במערכת ההפעלה של סמסונג הם הוסיפו את הקודקים התומכים ב MKV וב H264 .
http://galaxys.samsungmobile.com/specif ... /spec.html
אני לא חושב שב Nexus S, גוגל הוסיפו את הקודקים האלה ולכן צריך תוכנה כמו VLC אשר מכילה את הקודקים בתוכה. אגב, הגלקסי S הוא גם היחידי שהוא DivX certifiied.
- ds123
-
- חבר ותיק

לא ידעתי את זה, יפהeagle75 כתב:זאת בדיוק הנקודה, הסמסונג S לא משווק עם גרסת אנדרואיד בסיסית (AOSP) אלא עם גרסת אנדרואיד שסמסונג שינו.Pavelz כתב:זה לא כ"כ קשור בסוג המכשיר, אך ורק בתוכנה בה משתמשים. שום גרסת אנדרואיד בבסיסה לא תומכת פיענוח של MKVeagle75 כתב:אני חושב שאתה צריך שהמכשיר עצמו יתמוך בקודק, אלא אם כן מדובר בתוכנה כמו VLC שמכילה בתוכה את כל הקודקים.
אצלי בכל אופן, עם הגלקסי S אין בעיה לראות MKV גם עם הנגן המובנה של סמסונג וגם עם mVideoPlayer.......
כפי שאתה יכול לראות בקישור, במערכת ההפעלה של סמסונג הם הוסיפו את הקודקים התומכים ב MKV וב H264 .
http://galaxys.samsungmobile.com/specif ... /spec.html
אני לא חושב שב Nexus S, גוגל הוסיפו את הקודקים האלה ולכן צריך תוכנה כמו VLC אשר מכילה את הקודקים בתוכה. אגב, הגלקסי S הוא גם היחידי שהוא DivX certifiied....