מפת בתי-הקפה של HTCafe
קפה ענבל - בירושלים בעין כרם המכונות של רנצ'יליו גם הן, כלומר גם סט מנני קפה כולל הקפה המפורסם שהם משווקים.
במקרה ראיתי אין מכינים - בלי קולינג פלאש כמובן, וההקצפה היתה כך - למלא קנקן בחלב, להניח מתחת למקציף, לפתוח הברז, לחכות. לא יצא קצף בכלל.
הקפה היה משהו-טעים-ברקע-נאלץ לחיות עם זה. ארוחת הבוקר אגב היתה מצויינת והשרות מבורך גם הוא
במקרה ראיתי אין מכינים - בלי קולינג פלאש כמובן, וההקצפה היתה כך - למלא קנקן בחלב, להניח מתחת למקציף, לפתוח הברז, לחכות. לא יצא קצף בכלל.
הקפה היה משהו-טעים-ברקע-נאלץ לחיות עם זה. ארוחת הבוקר אגב היתה מצויינת והשרות מבורך גם הוא
what's next?
- gedkoz
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
ביום שישי אחרון ארוחת ערב ב׳״כרמלה בנחלה״ שהיתה נהדרת
. אספרסוו כפול טעים של dada
3/4
ביום שישי בבוקר ארוחת בוקר בtazza d'oro --- קפה שלהם וגם טעים דווקה בחמיצותו שהפתיע אותי, אבל די נטול קרמה...
3/4
3/4
ביום שישי בבוקר ארוחת בוקר בtazza d'oro --- קפה שלהם וגם טעים דווקה בחמיצותו שהפתיע אותי, אבל די נטול קרמה...
3/4
"חנות קפה" ברחובות
הפתעה - בעודי צועד ברחוב אחד העם (המקביל ל"הרצל" הראשי) ומספר לחבר על כך שברחוב זה היתה פעם חנות לקפה קלוי ומכונת קליה במרכזה, אותה הפעילה אישה זקנה חביבה לפני כעשור, אנחנו רואים פתאום חנות קפה בשם "חנות קפה"... בחנות המעוצבת והנעימה מכונת קליה מודרנית של אבגי, וקיר מלא בתערובות, חלקן עם שמות מוכרים מהמבחר של אבגי, וחלקן מקוריות של החנות עם שמות סימפטיים כמו "הרביעיה הסודית". שיחה קלה עם בעלת הבית, וכבר הציעה לי לטעום מהתערובות שלהם. היא סיפרה לי שהם נפתחו לפני מעט פחות משנה, הפתעה מעניינת ככה מתחת לאף. האספרסו (מתערובת "החמישיה הסודית") הוכן ביד נאמנה והתוצאה 3.5/4 . טעם עשיר, טייגרסקין, הגשה יפה והכל על חשבון הכית, אהבתי מאוד. זה לא 4 רק כי התערובת מתאימה יותר לטעמי לקפוצ'ינו, או יותר נכון להגיד שאין מה לעשות ולקפה הישראלי יש פער לסגור מול האיטלקי.
המחירים לא זולים וגם לא יקרים, 100-150 שח לקילו.
צריך לבקר שם שוב, מקום מאוד סימפטי, ויש להם מה להציע.
המחירים לא זולים וגם לא יקרים, 100-150 שח לקילו.
צריך לבקר שם שוב, מקום מאוד סימפטי, ויש להם מה להציע.
- gedkoz
- חבר ותיק

שיא שלילי תמיד לפנינו(איזה ופטימי אני) מקום נהדר -- מתחם התחנה , גשום וקר. מקום מזמין, מעוצב יפה ומלא באנשים : קפה גרג... ישבתי על הבר רק בשביל קפה טעים ומחמם. אולי זה מה שהעברתי לבריסטה במחשבה? הוא חלט קפה לכוס נירוסטה ובוצע זמן שם קד עם חלב להקצפה והלך לעשות דברים אחרים ... חלב רתח, כמובן. רק הרגשתי כוס ואמרתי שקפה חם מידי. הוא בלי דיבורים חלט עוד מנת אספרסו, הוסיף לפיטצ׳ר חלב קר (כלומר הוסיף אותו לחלב שחלבונים בו כבר ״מתו״ ). נתן לו קיצקצוף קצרצר והגיש לי. בזמן ששתיתי את זה ראיתי בריסטה הופך קפוצ׳ינו גדול שוויתרתי עליו לשני קפוצ׳ינו רגילים!!!!! מולי!!! הוא פשוט שפך מהכוס לשתי כוסות נקיות , הוסיף חלב ושם על מגש...
היתי בהלם.... הלכתי בלי לסיים.
0,5/4
היתי בהלם.... הלכתי בלי לסיים.
0,5/4
בסמטת שפ"ר 2 הניצבת לשוק הכרמל יש מקום חדש (בן כחודשיים) -
קפה "מאה (Mea)" - בית קפה + בית קלייה + ייבוא פולים מקוסטה ריקה 100% ערביקה.
מקום צבעוני עם עיצוב נעים, מכונה 3 ראשים של Coffeetech וקולה מסחרי שאת שמו אינני יודע...
יש להם 5 זנים במחירים של בין 28-42 ש"ח ל- 250 גרם (קלוי).
וכמובן שיש גם קפה ירוק...
טעמתי אספרסו קצר מהזן הכתום, עדין אך עשיר, שהוכן מצוין.
קפה "מאה (Mea)" - בית קפה + בית קלייה + ייבוא פולים מקוסטה ריקה 100% ערביקה.
מקום צבעוני עם עיצוב נעים, מכונה 3 ראשים של Coffeetech וקולה מסחרי שאת שמו אינני יודע...
יש להם 5 זנים במחירים של בין 28-42 ש"ח ל- 250 גרם (קלוי).
וכמובן שיש גם קפה ירוק...
טעמתי אספרסו קצר מהזן הכתום, עדין אך עשיר, שהוכן מצוין.
קפה ארומה היכל נוקיה:
הזמנתי קפוצינו קטן מחוזק, קיבלתי רעל מזוקק. קפה דלוח, שרוף, מזעזע, לא אתפלא אם זה ממנה משומשת - היה שם לחץ, לפני משחק של מכבי.
ביקשתי להחליף. החליפו ב"רגיל" כאילו החיזוק היה הסיבה לרעל ולא הכנה שגויה. הפעם הקפה קיבל קצת תשומת לב וזה הורגש, יצא טוב מאוד.
2/4. הייתי נותן 3 אם לא היתה הפדיחה.
הזמנתי קפוצינו קטן מחוזק, קיבלתי רעל מזוקק. קפה דלוח, שרוף, מזעזע, לא אתפלא אם זה ממנה משומשת - היה שם לחץ, לפני משחק של מכבי.
ביקשתי להחליף. החליפו ב"רגיל" כאילו החיזוק היה הסיבה לרעל ולא הכנה שגויה. הפעם הקפה קיבל קצת תשומת לב וזה הורגש, יצא טוב מאוד.
2/4. הייתי נותן 3 אם לא היתה הפדיחה.
what's next?
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
סי קפה, ברמת החייל
ניסינו משהו שנקרא סיקפה-שוט: שליש ליקר אגוזים (פרנג'ליקו), שליש אספרסו ושליש שמנת.
הגיע אחד הבעלים והסביר לנו איך לשתות: דוחפים קש לתחתית הכוס ושותים הכל במכה אחת, ככה שלא יערבב בכוס אלא יתערבב בפה.
בהתחלה מקבלים את הטעם המתוק של האגוזים, אח"כ מכה של אספרסו מר ובסוף שמנת מתוקה.
רעיון חביב, וזה נראה מעולה, אבל האמת שהשוט הזה קצת אכזב אותי. לא מספיק מעניין. אבל חביב ונחמד לנסות.
מה שכן, הם זרקו פולים על הצלחת לקישוט, וכרסמתי להנאתי כמות נאה שלהם
אני לא בטוח אם זו קליה מהיום או מאתמול, אבל הם היו טריים יחסית. טעימים ופריכים מאוד.
הם קולים לדרגה גבוהה (FC+ ואולי מעט צפונה משם). הפולים מבריקים מאוד, אבל לא משמן. עגולים, חלקים ויפים.
ממש קליה יפה!
ניסינו משהו שנקרא סיקפה-שוט: שליש ליקר אגוזים (פרנג'ליקו), שליש אספרסו ושליש שמנת.
הגיע אחד הבעלים והסביר לנו איך לשתות: דוחפים קש לתחתית הכוס ושותים הכל במכה אחת, ככה שלא יערבב בכוס אלא יתערבב בפה.
בהתחלה מקבלים את הטעם המתוק של האגוזים, אח"כ מכה של אספרסו מר ובסוף שמנת מתוקה.
רעיון חביב, וזה נראה מעולה, אבל האמת שהשוט הזה קצת אכזב אותי. לא מספיק מעניין. אבל חביב ונחמד לנסות.
מה שכן, הם זרקו פולים על הצלחת לקישוט, וכרסמתי להנאתי כמות נאה שלהם
אני לא בטוח אם זו קליה מהיום או מאתמול, אבל הם היו טריים יחסית. טעימים ופריכים מאוד.
הם קולים לדרגה גבוהה (FC+ ואולי מעט צפונה משם). הפולים מבריקים מאוד, אבל לא משמן. עגולים, חלקים ויפים.
ממש קליה יפה!
-
- (צילמתי רק אחרי...)
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
the time cafe
בית קפה בתוך "דה טיים" חממה טכנולוגית בבניין משרדים הממוקם ברחוב הנחושת 6 קומה 3 ברמת החייל בת"א
קפה מאורו, מכונת נובה סימונלי, 6 שח אספרסו קצר סביר עד מצויין (תלוי מי מכין...אני יושב להם על הראש), 13 שח קפה+ מאפה, ומחירים נוחים באופן כללי
בית קפה בתוך "דה טיים" חממה טכנולוגית בבניין משרדים הממוקם ברחוב הנחושת 6 קומה 3 ברמת החייל בת"א
קפה מאורו, מכונת נובה סימונלי, 6 שח אספרסו קצר סביר עד מצויין (תלוי מי מכין...אני יושב להם על הראש), 13 שח קפה+ מאפה, ומחירים נוחים באופן כללי
what's next?
קפה קפה בקריית טבעון
משום מה המקום קיבל חוות דעת טובה.. ההתנסות שלי במקום הזה היא גרועה בכל פעם מחדש.
ישבתי שם בערך 5 פעמים ובכל פעם הקפה היה שרוף ודלוח.
בפעם האחרונה המלצרית עמדה על כך שאומר לה אם אני רוצה אספרסו כפול קצר או אספרסו כפול ארוך..
בכל מקרה, הקפה מקבל ציון של 2 מתוך 5.
ישבתי שם בערך 5 פעמים ובכל פעם הקפה היה שרוף ודלוח.
בפעם האחרונה המלצרית עמדה על כך שאומר לה אם אני רוצה אספרסו כפול קצר או אספרסו כפול ארוך..
בכל מקרה, הקפה מקבל ציון של 2 מתוך 5.
פראנג'ליקו רמת ישי
אמנם לא בית קפה, אבל הקפה באיכות מצויינת.
לאחר ביקורים רבים במקום, אני מדרג את הקפה 5 מותך 5.
לאחר ביקורים רבים במקום, אני מדרג את הקפה 5 מותך 5.
- gedkoz
- חבר ותיק

Ozeltzex, השרשור נפתח בשביל העברת הביקורות למפה . ונקודות ציון זה 4 דרגות מיחוי כוס פה ( תסתכל בעמוד ראשון . תמשיך לתת ציונים, רק תעשה אותם לפי סקלה מתוך 4. וכולי תקווה שבזמן הקרוב ימצא מישהו שימשיך לעלות ביקורות על המפה...
- gedkoz
- חבר ותיק

ארומה בחוצות כרמיאל. כל פעם מחדש תענוג לראות במקום עומר שמנהל את הסניף כבר מספר שנים. שרות מקצועי ו,מוקפד אדיב . ריסטרטו ( עומר כבר מכיר את השיגעון שלי) נהדר. גם קפוצ׳ינו היה טוב.
מקום בטוח לקפה טוב במרכז גליל.
מקום בטוח לקפה טוב במרכז גליל.
פי בריבוע, פיצריה בקרן היסוד 36 ירושלים (ליד ימין משה):
הפיצה הכי טובה שאכלתי בארץ
הפסטה הכי טובה שאכלתי בארץ
הכל פשוט עם חומרי גלם ברמה הגבוהה ביותר
בנוסף פינקו בקצת אלכוהול מרענן ואספרסו מאורו על הבית
האספרסו - ממכונת פודים, עם סוכר היה ב-ס-ד-ר, חבל שלא השקיעו בקפה כמו בשאר. אבל עשה את העבודה בסוף הארוחה.
שירות מצוין ומקום סופר מומלץ!
הפיצה הכי טובה שאכלתי בארץ
הפסטה הכי טובה שאכלתי בארץ
הכל פשוט עם חומרי גלם ברמה הגבוהה ביותר
בנוסף פינקו בקצת אלכוהול מרענן ואספרסו מאורו על הבית
האספרסו - ממכונת פודים, עם סוכר היה ב-ס-ד-ר, חבל שלא השקיעו בקפה כמו בשאר. אבל עשה את העבודה בסוף הארוחה.
שירות מצוין ומקום סופר מומלץ!
what's next?