כוונתי הייתה שאין לאבי חידה !moco כתב:לא ייתכן שלאריה אין חידה בתחום (הרחב) הזה
...
אל חשש לי עדיין יש מגוון

תזהר עם משפט כזה כי לא כולם יכולים להשתמש בבגד ים מסויים ואגב, אותו דבר אפשר להגיד גם על סמים !theAman כתב:http://www.mako.co.il/Sports-others/Art ... 121004.htm
אריה צודק, הטענה היא שיפור במהירות, למרות שאם כולם יכולים להשתמש בבגד הים הזה, אז אין שום יתרון לאף אחד......

1- למה לא כולם יכולים להשתמש בבגד ים כזה?osherov כתב:תזהר עם משפט כזה כי לא כולם יכולים להשתמש בבגד ים מסויים ואגב, אותו דבר אפשר להגיד גם על סמים !theAman כתב:http://www.mako.co.il/Sports-others/Art ... 121004.htm
אריה צודק, הטענה היא שיפור במהירות, למרות שאם כולם יכולים להשתמש בבגד הים הזה, אז אין שום יתרון לאף אחד.........

זה נכון, אבל שים לב שהפיקוח בשימוש בממריצים יכול היה להביא דווקא לשוויון והוגנות בתחרויות !theAman כתב:אריה, מתוך ויקיפדיה:
"סמים בספורט נחשבים כבלתי אתיים על ידי רוב ארגוני הספורט הבינלאומיים, ובמיוחד על ידי הוועד האולימפי הבינלאומי. על הסיבות לכך נמנות הסכנות הבריאותיות למשתמשים, חוסר שוויון בין הספורטאים המתחרים, והמופת הציבורי של הרוח הספורטיבית - שאיננו יכול לדור בכפיפה אחת עם סמים. בדיקות נעשות לספורטאים במסגרת תחרויות ואף מחוץ לתחרויות, ומתחרים שהתגלה שהשתמשו בסמים - תוצאותיהם נפסלות."
אין מקום להשוות בין פריטי לבוש וסמים!!!...

קרוב אבל לא מדוייק, ב 47 חנכו את האיצטדיון שנקרא אסטדיו צ'מרטין, ובשנת 55 שמו הוסב לסנטיאגו ברנבאו, ע"ש הנשיא המיתולוגי האדיר של ריאל מדריד שהחל לכהן בשנת 45, שיקם את הקבוצה ולמעשה היה אבן דרך בכל הכדורגל האירופי כשהיה ממקימי גביע אירופה לאלופות ב 1955 . במהלך המונדיאל ב 78 הוא נפטר ופיפ"א עצמם הכריזו על 3 ימי אבל ממש באמצע הטורניר.osherov כתב:בוא הנה זה לא פייר אני לא מספיק לקרוא את החידה וכבר עונים לי עלייה !
אכן השם הוא על שם נשיא המועדון העבר שלהם,
הוא נקרא ככה משנת 47 או 48 (אני זוכר שזה משהו דומה לשנת הכרזת המדינה שלנו או עצרת האומות המאוחדות)
את השם הקודם אני לא זוכראבל כמדומני זה שם לא קל לזיכרון
...
כי השיפור שם היה חד משמעי גדול מאוד ומוכח מעבדתית !theAman כתב:אריה, אבל במשך השנים, הטכנולוגיה שיפרה הרבה שיאים, אם זה נעליים קלות יותר ומחומרים קפיציים יותר, אם מבגדים, שכמו שציינת נצמדים לגוף (הורדת חיכוך בבגד ים שווה להחלשת התנגדות האוויר).
אז למה נטפלו דווקא לבגדי הים?...

בגלל משהו שקשור לבית המלוכה?? ריאל=רויאל...keyser כתב:קרוב אבל לא מדוייק, ב 47 חנכו את האיצטדיון שנקרא אסטדיו צ'מרטין, ובשנת 55 שמו הוסב לסנטיאגו ברנבאו, ע"ש הנשיא המיתולוגי האדיר של ריאל מדריד שהחל לכהן בשנת 45, שיקם את הקבוצה ולמעשה היה אבן דרך בכל הכדורגל האירופי כשהיה ממקימי גביע אירופה לאלופות ב 1955 . במהלך המונדיאל ב 78 הוא נפטר ופיפ"א עצמם הכריזו על 3 ימי אבל ממש באמצע הטורניר.osherov כתב:בוא הנה זה לא פייר אני לא מספיק לקרוא את החידה וכבר עונים לי עלייה !
הוא נקרא ככה משנת 47 או 48 (אני זוכר שזה משהו דומה לשנת הכרזת המדינה שלנו או עצרת האומות המאוחדות)
...
איש ענק.
מבחינתי תחליטו ביניכם מי יחוד את החידה![]()
חידה צדדית כדרך אגב (כי כל הסיפור מעניין)- מישהו יודע למה יש בסמל של ריאל מדריד כתר למעלה, ומדוע שונה שם המועדון לפני כ-80 שנה ל"ריאל מדריד"? (השם המקורי היה קלאב אספניול דה מדריד)...

אכן, בסוף שנות ה-20 מלך ספרד אלפונסו אימץ את הקבוצה, ואז שונה שמה והוסיפו כתר לסמל.theAman כתב:בגלל משהו שקשור לבית המלוכה?? ריאל=רויאל...keyser כתב:קרוב אבל לא מדוייק, ב 47 חנכו את האיצטדיון שנקרא אסטדיו צ'מרטין, ובשנת 55 שמו הוסב לסנטיאגו ברנבאו, ע"ש הנשיא המיתולוגי האדיר של ריאל מדריד שהחל לכהן בשנת 45, שיקם את הקבוצה ולמעשה היה אבן דרך בכל הכדורגל האירופי כשהיה ממקימי גביע אירופה לאלופות ב 1955 . במהלך המונדיאל ב 78 הוא נפטר ופיפ"א עצמם הכריזו על 3 ימי אבל ממש באמצע הטורניר.osherov כתב:בוא הנה זה לא פייר אני לא מספיק לקרוא את החידה וכבר עונים לי עלייה !
...
איש ענק.
מבחינתי תחליטו ביניכם מי יחוד את החידה![]()
חידה צדדית כדרך אגב (כי כל הסיפור מעניין)- מישהו יודע למה יש בסמל של ריאל מדריד כתר למעלה, ומדוע שונה שם המועדון לפני כ-80 שנה ל"ריאל מדריד"? (השם המקורי היה קלאב אספניול דה מדריד)......