שרשור על כל מה שרציתם לדעת על הסמסונג גלקסי S - רומים (ROMS)
אני חייב לציין שסופסוף גוגל הפנימו שה-UI של האפליקציות שלהם היה זוועה ושיפרו אותו בצורה מרשימה.
אחד הדברים שהכי הציקו לי זה התמונות של אנשי הקשר שהיו קטנות, אז עכשיו הן מופיעות בגדול כשמחייגים אליכם.
רק חבל שצריך להוסיף את התמונות מחדש בגלל שהן נשמרו בעבר ברזולוציה של נוקיה 6230.
מה שכן הרום הזה לא לא חף מבאגים.
אחד הדברים שהכי הציקו לי זה התמונות של אנשי הקשר שהיו קטנות, אז עכשיו הן מופיעות בגדול כשמחייגים אליכם.
רק חבל שצריך להוסיף את התמונות מחדש בגלל שהן נשמרו בעבר ברזולוציה של נוקיה 6230.
מה שכן הרום הזה לא לא חף מבאגים.
קובי
לגבי תמונות, רוב התמונות אצלי הם מסנכרון של הגימייל עם חשבון הפייסבוק דרך SYNCMYPIX שמאפשר גם לבחור איכות וגודל תמונה. יכול לפתור לך את הבעיה.nokobik כתב:אני חייב לציין שסופסוף גוגל הפנימו שה-UI של האפליקציות שלהם היה זוועה ושיפרו אותו בצורה מרשימה.
מה שכן הרום הזה לא לא חף מבאגים....
- theProfessor
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 226
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
הוא ממש לא חף מבאגים, אבל הופתעתי לטובה מהכמות המועטה יחסית שלהםnokobik כתב:אני חייב לציין שסופסוף גוגל הפנימו שה-UI של האפליקציות שלהם היה זוועה ושיפרו אותו בצורה מרשימה.
מה שכן הרום הזה לא לא חף מבאגים....
והתמונות שהיו קטנות, ממש לא היה יפה לדעתי, הרבה פעמים ניסיתי להשתמש ב full screen caller id, אבל הוא אף פעם לא עבד הכי טוב
המסך נעילה הרבה יותר אלגנטי לדעתי, וכמו שהזכרתי, זה תוספת חמודה ה owner info
[img2=550x916]http://i.imgur.com/Kh1bM.png[/img2]
I'm not as think as you drunk i am
- theProfessor
- חבר פעיל מאוד

תודה, נראה מענייןשח_מט כתב:לגבי תמונות, רוב התמונות אצלי הם מסנכרון של הגימייל עם חשבון הפייסבוק דרך SYNCMYPIX שמאפשר גם לבחור איכות וגודל תמונה. יכול לפתור לך את הבעיה.nokobik כתב:אני חייב לציין שסופסוף גוגל הפנימו שה-UI של האפליקציות שלהם היה זוועה ושיפרו אותו בצורה מרשימה.
מה שכן הרום הזה לא לא חף מבאגים.......
יש כבר build 3
אלה הדברים שתוקנו
Build 3
Device encryption does not work.
User does not have write permission for external sd
A2DP bluetooth headsets do not work.
GApps v4
GApps: More missing libs for GoogleTTS
אלה הדברים שתוקנו
Build 3
GApps v4
GApps: More missing libs for GoogleTTS
מילה של אקסטרימיסט.
- theProfessor
- חבר פעיל מאוד

Oferot כתב:יש כבר build 3
אלה הדברים שתוקנו
Build 3
GApps v4
GApps: More missing libs for GoogleTTS...
אוף....
רק אתמול בערב התקנתי את build 2, כבר יצא 3?
הם חזקים, כנראה שעוד מעט אני אתרום להם כמה דולרים
לא, לא עושים WIPE.
[left]- Upgrading from another build of ICS by teamhacksung?
Do a Nandroid Backup!
Install the ROM from internal sdcard using ClockworkMod Recovery
Optionally install the Google Addon[/left]
[left]- Upgrading from another build of ICS by teamhacksung?
Do a Nandroid Backup!
Install the ROM from internal sdcard using ClockworkMod Recovery
Optionally install the Google Addon[/left]
קובי
כרגע חזרתי לCM7 בגלל קריסות רבות של האפליצקיות של גוגל בICS.
הבעיה היא שהמכשיר לא מזהה את הסים(חזרתי דרך הגיבוי), מישהו יודע מה זה יכול להיות?
קניתי את המכשיר locked ואני פתחתי אותי, האם יכול להיות שהוא "נסגר"?
הבעיה היא שהמכשיר לא מזהה את הסים(חזרתי דרך הגיבוי), מישהו יודע מה זה יכול להיות?
קניתי את המכשיר locked ואני פתחתי אותי, האם יכול להיות שהוא "נסגר"?
מאיפה הפסימיות הזאת?nokobik כתב:עדיין לא שחר, לדעתי יקח לזה לפחות חודשיים להתייצב....
נראה שסה"כ הדברים שם מתגלגלים ממש מהר ואפשר לראות בפוסט של הרום השני ,שאין יותר מדי עניינים רציניים שאינם פתורים אז אני מניח שזה יגיע מהר מאוד ובצורה יותר שלמה גם ל-cm9.
חוץ מזה הבחור הזה שם עושה רושם רציני מאוד (pawtip) גם בפיתוחים שלו ברום הזה וגם ב-cm7 ,אז אני מאמין ומקווה שדברים ילכו שם מהר מהר.
אני נותן לחבר'ה שם שבוע לפתור את הבעיות הגדולות
הסתדרתי, באמת המכשיר ננעל שוב, אז פתחתי אותו שובariel-ro כתב:כרגע חזרתי לCM7 בגלל קריסות רבות של האפליצקיות של גוגל בICS.
קניתי את המכשיר locked ואני פתחתי אותי, האם יכול להיות שהוא "נסגר"?...
ומאוד התלהבתי מהICS אבל הקריסות היו בלתי נסבלות.
שאלה,
התקנתי תוסף של GO LAUNCHER שמראה אילו אפליקציות פתוחות ואני רואה כל הזמן תוכנות שאני לא פתחתי מאז ה RESTART האחרון אבל הם כנראה פועלות וזה מוזר ומטריד לגבי צריכת סוללה וכו'. למשל: פנדורה, רטרו קאמרה, שאזאם, TB וכו'
היתכן?
שחר
התקנתי תוסף של GO LAUNCHER שמראה אילו אפליקציות פתוחות ואני רואה כל הזמן תוכנות שאני לא פתחתי מאז ה RESTART האחרון אבל הם כנראה פועלות וזה מוזר ומטריד לגבי צריכת סוללה וכו'. למשל: פנדורה, רטרו קאמרה, שאזאם, TB וכו'
היתכן?
שחר
שחר, הן פשוט עולות בעליית הטלפון.
יש כאלה שזה באמת נחוץ עבורן, כמו TB שעולות כדי לבדוק אם יש להן משימה מתזומנת לעשות והן לא מבזבזות סוללה.
ויש כאלה כמו האפליקציות של מאקו שאין שום סיבה שבעולם שהן יצטרכו לעלות עם הטלפון וזה מאוד מעצבן.
אתה צריך לבדוק מה האפליקציה עושה והאם יש לה צורך ממשי לרוץ ברקע.
תומר, אולי CM9 כרום רשמי.
אבל זאת ההתחלה שלו ואני מאמין שתוך חודשיים-שלושה נראה גרסה מספיק יציבה.
יש כאלה שזה באמת נחוץ עבורן, כמו TB שעולות כדי לבדוק אם יש להן משימה מתזומנת לעשות והן לא מבזבזות סוללה.
ויש כאלה כמו האפליקציות של מאקו שאין שום סיבה שבעולם שהן יצטרכו לעלות עם הטלפון וזה מאוד מעצבן.
אתה צריך לבדוק מה האפליקציה עושה והאם יש לה צורך ממשי לרוץ ברקע.
תומר, אולי CM9 כרום רשמי.
אבל זאת ההתחלה שלו ואני מאמין שתוך חודשיים-שלושה נראה גרסה מספיק יציבה.
קובי