שירשור החידות הגדול
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
moco כתב:keyser,
האם עלינו להסיק שזכית לצפות בתחרות הזו בחייםאו שפשוט החלטת לתרגם לנו את הכתוב ?
...
לא ולא, במקרה, במסגרת הניסיונות שלי להירדם באחד הלילות לפני כמה חודשים, בזיפזופים של הלילה, ראיתי תכנית על כל מיני תחרויות הזויות ברחבי העולם. אחת התכניות המצחיקות שראיתי.
טוב, אני גם
שראית את זה בטלויזיה.
חידה חדשה:
מאז 1966 (43 שנה) האליפות הסקוטית תמיד מושגת על ידי אחת משתי קבוצות הOld Firm, ריינג'רס או סלטיק חוץ מ4 פעמים. יש עוד קבוצה שזכתה 3 פעמים ועוד אחת שזכתה פעם אחת.
מי הקבוצה שזכתה ב 3 אליפויות בתקופה הזו ואיך זה מתחבר לעולם הכדורגל שיותר מוכר לנו?
חידה חדשה:
מאז 1966 (43 שנה) האליפות הסקוטית תמיד מושגת על ידי אחת משתי קבוצות הOld Firm, ריינג'רס או סלטיק חוץ מ4 פעמים. יש עוד קבוצה שזכתה 3 פעמים ועוד אחת שזכתה פעם אחת.
מי הקבוצה שזכתה ב 3 אליפויות בתקופה הזו ואיך זה מתחבר לעולם הכדורגל שיותר מוכר לנו?
משה
אין לי מושג אבל אני מהמר על קבוצת דנדי יונייטד !moco כתב:טוב, אני גםשראית את זה בטלויזיה.
חידה חדשה:
מי הקבוצה שזכתה ב 3 אליפויות בתקופה הזו ואיך זה מתחבר לעולם הכדורגל שיותר מוכר לנו?...
והחיבור לעולמנו זה מנצ'סטר יונייטד
לא, אבל כמעט. דאנדי הייתה זו שזכתה באליפות הבודדת בתקופה.osherov כתב:אין לי מושג אבל אני מהמר על קבוצת דנדי יונייטד !moco כתב:טוב, אני גםשראית את זה בטלויזיה.
חידה חדשה:
מי הקבוצה שזכתה ב 3 אליפויות בתקופה הזו ואיך זה מתחבר לעולם הכדורגל שיותר מוכר לנו?...
והחיבור לעולמנו זה מנצ'סטר יונייטד...
החיבור לעולמנו הוא לא ה"יונייטד", אבל אולי בצורה שלא התכוונת יש איזשהי התחממות בכיוון.
דווקא חשבתי שזו תהיה שאלה קלה בשבילך.
משה
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אני מנוע מלענות לשאלה הזו, לא בכוונה נתקלתי בתשובה אבל מכיוון אחר לגמרי.
לא חיפשתי אותה אלא קראתי על משהו אחר שהתעניינתי בו, אני התעניינתי במה שמחבר לכדורגל שאנחנו מכירים מבלי לדעת שזה מה שמחבר ביניהם (משה יודע בודאי על מה קראתי).
לא חיפשתי אותה אלא קראתי על משהו אחר שהתעניינתי בו, אני התעניינתי במה שמחבר לכדורגל שאנחנו מכירים מבלי לדעת שזה מה שמחבר ביניהם (משה יודע בודאי על מה קראתי).
keyser כתב:לא צריך את התמונה, סביר להניח שאתה מתכוון ל(סר) אלכס פרגוסון שאימן את אברדין בתחילת שנות ה-80 לפני שהגיע למנצ'סטר....
פרגי אימן את אברדין בשנים 1978-1986 וזכה איתה ל3 אליפויות ו4 גביעים - הישג מרשים ביותר בהתיחס להגמוניה של סלטיק וריינג'רס בליגה הסקוטית.
בנוסף, הוא זכה איתה בגביע אירופה למחזיקות גביע כשניצח בגמר את ריאל מדריד.
אח"כ היה שנתיים מאמן נבחרת סקוטלנד ואח"כ עבר למנ. יונייטד and the rest is history.
keyser, שלך.
נערך לאחרונה על ידי moco ב 31/05/2009 12:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
משה
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
טוב כיוון שבספורט עסקינן, וזה גם די אחד התחומים הבודדים שאני יכול לחוד חידות נורמליות, בכבוד:
מדוע נקרא המגרש של ריאל מדריד כמו שהוא נקרא, ובאיזו שנה הוא קיבל את שמו? (לפני כן היה בשם אחר)
יש לי הרגשה שאני יודע מי יענה ראשון
מדוע נקרא המגרש של ריאל מדריד כמו שהוא נקרא, ובאיזו שנה הוא קיבל את שמו? (לפני כן היה בשם אחר)
יש לי הרגשה שאני יודע מי יענה ראשון
בוא הנה זה לא פייר אני לא מספיק לקרוא את החידה וכבר עונים לי עלייה !
אכן השם הוא על שם נשיא המועדון העבר שלהם,
הוא נקרא ככה משנת 47 או 48 (אני זוכר שזה משהו דומה לשנת הכרזת המדינה שלנו או עצרת האומות המאוחדות
)
את השם הקודם אני לא זוכר
אבל כמדומני זה שם לא קל לזיכרון 
הוא נקרא ככה משנת 47 או 48 (אני זוכר שזה משהו דומה לשנת הכרזת המדינה שלנו או עצרת האומות המאוחדות
את השם הקודם אני לא זוכר
- AviBiton
- גורו HTmobile

לא נורא אריה,osherov כתב:בוא הנה זה לא פייר אני לא מספיק לקרוא את החידה וכבר עונים לי עלייה !
הוא נקרא ככה משנת 47 או 48 (אני זוכר שזה משהו דומה לשנת הכרזת המדינה שלנו או עצרת האומות המאוחדות)
את השם הקודם אני לא זוכראבל כמדומני זה שם לא קל לזיכרון
...
אם מני יאשר את התשובה (אני לא רואה סיבה שלא), אתה תיתן חידה במקומי
במילים אחרות אתה רוצה להגיד לנו שאין לי חידהtheAman כתב:לא נורא אריה,osherov כתב:בוא הנה זה לא פייר אני לא מספיק לקרוא את החידה וכבר עונים לי עלייה !
הוא נקרא ככה משנת 47 או 48 (אני זוכר שזה משהו דומה לשנת הכרזת המדינה שלנו או עצרת האומות המאוחדות)
...
אם מני יאשר את התשובה (אני לא רואה סיבה שלא), אתה תיתן חידה במקומי...
- AviBiton
- גורו HTmobile

תפסת אותיosherov כתב:במילים אחרות אתה רוצה להגיד לנו שאין לי חידהtheAman כתב:לא נורא אריה,osherov כתב:בוא הנה זה לא פייר אני לא מספיק לקרוא את החידה וכבר עונים לי עלייה !
...
אם מני יאשר את התשובה (אני לא רואה סיבה שלא), אתה תיתן חידה במקומי......