שירשור החידות הגדול
- Booboo
- חבר ותיק

- תגובות: 1929
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
מה בראובן עטר מאוד-מאוד קרוב לשלמה שרף?
מדובר בבן גילו של שלמה שרף, ידוע לא פחות ואולי יותר,
ואין ספק ששלמה היום היה מאוד שמח להתחלף איתו...
מדובר בבן גילו של שלמה שרף, ידוע לא פחות ואולי יותר,
ואין ספק ששלמה היום היה מאוד שמח להתחלף איתו...
"When all are one and one is all, To be a rock and not to roll"
טוב, או שכולם כבר היו בהתכוננות למשחק, או שסתם הייתם פחדנים לתת תשובה מהירה מידי.
השאלה בוטלה !!
החידה: כמעט בטוח שאף אחד לא ידע כי גם אני קראתי על זה לפני כמה דקות. מעניין אם מישהו כן יודע. אולי אח של דוד.
באיזה ארץ יש תחרות שנתית של רדיפה אחרי גליל גבינה במדרון מאוד תלול?
מה שיפה זה התמונות שאפרסם אחרי הפתרון.
השאלה בוטלה !!
החידה: כמעט בטוח שאף אחד לא ידע כי גם אני קראתי על זה לפני כמה דקות. מעניין אם מישהו כן יודע. אולי אח של דוד.
מה שיפה זה התמונות שאפרסם אחרי הפתרון.
משה
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
לא מכיר, אבל 2 ניחושים (בגלל הגבינה), או הולנד או שוויץ.moco כתב:טוב, או שכולם כבר היו בהתכוננות למשחק, או שסתם הייתם פחדנים לתת תשובה מהירה מידי.
השאלה בוטלה !!
מה שיפה זה התמונות שאפרסם אחרי הפתרון....
מה שחסר לי בהולנד זה מדרון תלול מאוד, אבל בטח יש איפשהו מדרון תלול בארץ השטוחה הזו, בשוויץ כמובן אין מחסור במדרונות תלולים.
ניתוח יפה מאוד אבל הביא לתוצאות לא נכונותtheAman כתב:לא מכיר, אבל 2 ניחושים (בגלל הגבינה), או הולנד או שוויץ.moco כתב:טוב, או שכולם כבר היו בהתכוננות למשחק, או שסתם הייתם פחדנים לתת תשובה מהירה מידי.
השאלה בוטלה !!
מה שיפה זה התמונות שאפרסם אחרי הפתרון....
מה שחסר לי בהולנד זה מדרון תלול מאוד, אבל בטח יש איפשהו מדרון תלול בארץ השטוחה הזו, בשוויץ כמובן אין מחסור במדרונות תלולים....
אגב, לדעתי אין בהולנד כזה מדרון בכל המדינה (אלא אם כן בנו מלאכותית) למרות שתראו בהמשך שמדובר במדרון די קצר באזור כפרי ולא הררי.
אגב , הניתוח הזה היה צריך להעלות גם את איטליה וצרפת באותה מידה.
הארץ המבוקשת לא מזוהה עם גבינה או כמעט עם כל מאכל ידוע אחר. היא יותר מזוהה עם משקאות וכדורגל. מדינה גדולה. שלטה פעם בעולם. יאללה, תגידו כבר
אפשר להוסיף שהתחרות המוזרה מתאימה לארץ הזו, שם יש הרבה "פסיכים" ויש סובלנות רבה אליהם.
משה
אבי, מה קורה איתך? למזלו של העולם, גרמניה לא הגיע לשלוט בו אף פעם.theAman כתב:גרמניה??...
חשבתי שהתיאור הזה צמצם למדינה אחת, אבל אפשר להגיד ששתיים, כי זה לא הגדרה מוחלטת.
זה יעזור לך אם אני אגיד שמדברים שם אנגלית?
בכל מקרה, כל החידה הזו באה כתירוץ להביא לכם את התמונות המענינות הבאות. מסתבר שזו מסורת של לפחות 200 שנה.
http://www.boston.com/bigpicture/2009/0 ... lling.html
משה
- AviBiton
- גורו HTmobile

משה, אני ערכתי את ההודעה שלי הרבה לפני שפרסמת את התשובה, ראה את ההודעה מעליך.moco כתב:אבי, מה קורה איתך? למזלו של העולם, גרמניה לא הגיע לשלוט בו אף פעם.theAman כתב:גרמניה??...
חשבתי שהתיאור הזה צמצם למדינה אחת, אבל אפשר להגיד ששתיים, כי זה לא הגדרה מוחלטת.
זה יעזור לך אם אני אגיד שמדברים שם אנגלית?![]()
בכל מקרה, כל החידה הזו באה כתירוץ להביא לכם את התמונות המענינות הבאות. מסתבר שזו מסורת של לפחות 200 שנה.
http://www.boston.com/bigpicture/2009/0 ... lling.html...
בעיה עם העריכות הללוtheAman כתב:משה, אני ערכתי את ההודעה שלי הרבה לפני שפרסמת את התשובה, ראה את ההודעה מעליך.moco כתב:אבי, מה קורה איתך? למזלו של העולם, גרמניה לא הגיע לשלוט בו אף פעם.theAman כתב:גרמניה??...
זה יעזור לך אם אני אגיד שמדברים שם אנגלית?![]()
http://www.boston.com/bigpicture/2009/0 ... lling.html......
אם כך, אכן אתה זוכה בזכות לחוד לנו חידה
הכה בנו
משה
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
בואנה חבל שלא נכנסתי לשירשור הזה קודם... ברור שזה באנגליה וזה אחד הדברים הכי מצחיקים שיש... חבורה של אהבלים רצים (או יותר נכון מתגלגלים/ מתרסקים) אחרי גוש של גבינת גלוסטר במדרון תלול באורך 90 מטר. הגוש גבינה יכול להגיע ל 112 קמ"ש אגב...
משקל הגוש הוא 7 פאונד (כ-3.2 ק"ג).
שתבינו, המדרון כ"כ תלול, שממש עוד טיפה הוא הופך בהגדרתו מ"מדרון תלול" ל "צוק" !
ובשביל מה הם עושים את זה?
הזוכה מרוויח את גוש הגבינה...
מקום שני מקבל 10 פאונד
מקום שלישי 5 פאונד...
ממש טורניר טקסס הולדם- מתאבדים בשביל שקל וחצי.
משקל הגוש הוא 7 פאונד (כ-3.2 ק"ג).
שתבינו, המדרון כ"כ תלול, שממש עוד טיפה הוא הופך בהגדרתו מ"מדרון תלול" ל "צוק" !
ובשביל מה הם עושים את זה?
הזוכה מרוויח את גוש הגבינה...
מקום שני מקבל 10 פאונד
מקום שלישי 5 פאונד...
ממש טורניר טקסס הולדם- מתאבדים בשביל שקל וחצי.
- AviBiton
- גורו HTmobile

קחו חידה קלה הפעם, רק שאני כנראה אוכל להכנס ולבדוק את התשובות שלכם רק מחר בבוקר (אני נוסע לאיזומסיבת שבועות).
יש אב ובן שזכו שניהם בליגת האלופות באותה קבוצה (כמובן שלא באותם שנים), מיהם?
יש אב ובן שזכו שניהם בליגת האלופות באותה קבוצה (כמובן שלא באותם שנים), מיהם?