שירשור החידות הגדול
מה אני אגיד לך אבי ?theAman כתב:Booboo כתב:אני חושב שאני יודע, מכיוון שקראתי את זה לא מזמן:
כל השערים שהובקעו במשחק הובקעו לשער פיזי אחד בלבד...![]()
11 שערים שהובקעו לשער פיזי אחד בגמר ליגת האלופות.
יפה עומר, אליך....
בגמר של שנה שעברה הובקעו 12 שערים לשער פיזי אחד ! ועוד שער בצד השני.
נו, טוב
משה
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
פה בדיוק ההבדל, אף לא שער אחד לצד השני.moco כתב:מה אני אגיד לך אבי ?theAman כתב:Booboo כתב:אני חושב שאני יודע, מכיוון שקראתי את זה לא מזמן:
כל השערים שהובקעו במשחק הובקעו לשער פיזי אחד בלבד...![]()
11 שערים שהובקעו לשער פיזי אחד בגמר ליגת האלופות.
יפה עומר, אליך....דווקא זה "יחודי" ?
בגמר של שנה שעברה הובקעו 12 שערים לשער פיזי אחד ! ועוד שער בצד השני.
נו, טוב...
- AviBiton
- גורו HTmobile

מכיר את נושא הקודים בתנ"ך, זה לא קשור לעניין.moco כתב:אבל זה לא ייחודי אלא אם כן יש קסם במספר 11.
אתה מכיר את הנושא של הקודים בתנ"ך ?...
בכל מקום שכותבים בו על דברים מיוחדים מליגת האלופות, העניין הזה מופיע בו, המספר 11 הוא משני פה, העניין הוא שזהו מספר השערים הרב שהובקע בגמר ליגת האלופות לשער אחד בלבד.
יותר מזה, אם אתה חושב שזה לא ייחודי, אז יש לי משימה בשבילך, תוכיח את זה!
תמצא לי גמר של ליגת האלופות שבו כל השערים (במשחק ובפנדלים) הובקעו לשער אחד בלבד ושעולה על 11 שערים (יש גמרים שנגמרו ב-1-0, שם בטוח שכל השערים הובקעו לצד אחד).
קודם כל, קח את כל השיחה הזו בקונטקסט שאני גמור מעייפות אך חייב להיות פה. אז אני מעביר קצת את הזמן בדיון הדי טפשי הזה. לא לקחת ברצינות 
זה שאמרת "הרב ביותר" עכשיו כבר נותן לזה ייחוד מסוים. אבל מה? הראתי לך שזה לא נכון, שנה שעברה היו 12.
אז אתה אומר "הרב ביותר כאשר הכל היה לשער אחד".
למה זה הזכיר לי את הקודים בתנ"ך? כמו שבכל טקסט אתה יכול למצוא דברים מיוחדים, אז גם בכל משחק כדורגל.
להצביע שדווקא שיא השערים לצד אחד (וכאשר לא היו לצד השני) זה המאפיין הייחודי נראה קצת מאולץ. זה לא משהו שלכאורה מוזר כל כך.
למה לא להגיד שקבוצה אחת הבקיעה 3 גולים במחצית הראשונה והקבוצה הנגדית שמה 3 במחצית השנייה? זה נראה לי ייחוד הרבה יותר מרשים (אלא אם כן היה עוד משחק כזה).
זה שאמרת "הרב ביותר" עכשיו כבר נותן לזה ייחוד מסוים. אבל מה? הראתי לך שזה לא נכון, שנה שעברה היו 12.
למה זה הזכיר לי את הקודים בתנ"ך? כמו שבכל טקסט אתה יכול למצוא דברים מיוחדים, אז גם בכל משחק כדורגל.
להצביע שדווקא שיא השערים לצד אחד (וכאשר לא היו לצד השני) זה המאפיין הייחודי נראה קצת מאולץ. זה לא משהו שלכאורה מוזר כל כך.
למה לא להגיד שקבוצה אחת הבקיעה 3 גולים במחצית הראשונה והקבוצה הנגדית שמה 3 במחצית השנייה? זה נראה לי ייחוד הרבה יותר מרשים (אלא אם כן היה עוד משחק כזה).
משה
הצצתי ברשימת המשחקים . הנה שני ייחודים שלדעתי "מרשימים" יותר מ"שיא השערים לצד אחד כאשר אין שערים לצד השני".
1) התיקו הכי גבוה בכל הגמרים
2) אם מתיחסים רק ל"ליגת האלופות" מ1992, ולא לגביע אירופה שקדם לה, אז פשוט הגמר עם הכי הרבה גולים.
הנ"ל כמובן ב90 דקות.
טוב, אני יכול ללכת לישון עכשיו אז אפשר לשכוח מזה
1) התיקו הכי גבוה בכל הגמרים
2) אם מתיחסים רק ל"ליגת האלופות" מ1992, ולא לגביע אירופה שקדם לה, אז פשוט הגמר עם הכי הרבה גולים.
הנ"ל כמובן ב90 דקות.
טוב, אני יכול ללכת לישון עכשיו אז אפשר לשכוח מזה
משה
- AviBiton
- גורו HTmobile

משה, הכל בגבול הטעם הטוב, כמובן שאני לא לוקח ברצינותmoco כתב:קודם כל, קח את כל השיחה הזו בקונטקסט שאני גמור מעייפות אך חייב להיות פה. אז אני מעביר קצת את הזמן בדיון הדי טפשי הזה. לא לקחת ברצינות
למה לא להגיד שקבוצה אחת הבקיעה 3 גולים במחצית הראשונה והקבוצה הנגדית שמה 3 במחצית השנייה? זה נראה לי ייחוד הרבה יותר מרשים (אלא אם כן היה עוד משחק כזה)....
מה לעשות, לא המצאתי את השאלה מראשי, אלא לקחתי אותה כעובדה מרשימת עובדות מיוחדות שמפורסמות בכל מיני אתרים.
יאללה עומר, פנק אותנו בשאלה.
- Booboo
- חבר ותיק

- תגובות: 1929
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
בבקשה:
מה שמו של שחקן הכדורגל הישראלי, היחיד עד היום, שזומן לנבחרת ישראל ישירות מקבוצת הנוער של המועדון מבלי לשחק אפילו פעם אחת בקבוצת הבוגרים?
מה שמו של שחקן הכדורגל הישראלי, היחיד עד היום, שזומן לנבחרת ישראל ישירות מקבוצת הנוער של המועדון מבלי לשחק אפילו פעם אחת בקבוצת הבוגרים?
"When all are one and one is all, To be a rock and not to roll"
- Booboo
- חבר ותיק

- תגובות: 1929
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
לא.theAman כתב:גיא אסולין נחשב?Booboo כתב:בבקשה:
מה שמו של שחקן הכדורגל הישראלי, היחיד עד היום, שזומן לנבחרת ישראל ישירות מקבוצת הנוער של המועדון מבלי לשחק אפילו פעם אחת בקבוצת הבוגרים?......
עד כמה שזה נשמע הזוי, גיא אסולין שיחק בבוגרים של ברצלונה ב' בערך שנה לפני שזומן לנבחרת,
והוא עדיין השחקן הישראלי הכי צעיר שזומן לנבחרת...
"When all are one and one is all, To be a rock and not to roll"
- AviBiton
- גורו HTmobile

ברצלונה ב'? זו קבוצת המילואים, אתה מחשיב את הקבוצה הזו כקבוצה הבוגרת?Booboo כתב:לא.theAman כתב:גיא אסולין נחשב?Booboo כתב:בבקשה:
מה שמו של שחקן הכדורגל הישראלי, היחיד עד היום, שזומן לנבחרת ישראל ישירות מקבוצת הנוער של המועדון מבלי לשחק אפילו פעם אחת בקבוצת הבוגרים?......
עד כמה שזה נשמע הזוי, גיא אסולין שיחק בבוגרים של ברצלונה ב' בערך שנה לפני שזומן לנבחרת,
והוא עדיין השחקן הישראלי הכי צעיר שזומן לנבחרת......
- AviBiton
- גורו HTmobile

ברור לגמרי, רק שלא החשבתי את ברצלונה ב' כקבוצה בוגרת (טעות שלי).Booboo כתב:הוא שיחק בנוער של ברצלונה ב', עלה מהנוער לבוגרים של ברצלונה ב', ורק שנה אחרי קיבל זימון לנבחרת ישראל.
מה לא ברור פה?...
אפשר לשאול אם זה מישהו מהליגה שלנו?