שרשור מחירי אינטרנט - כמה באמת אתם משלמים?
- new2014
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 785
דוקא בהוט אתה מצליח לגלוש קרוב ל 100 מגה? אצלם המהירות מתחלקת עם כל ״שכונה״ ....
אני נמצא היום עם תשתית בזק ו 012 ואני רחוק מלהיות מרוצה בכל מה שקשור למהירות ,אני מגיע במקרה הטוב ל 65 מגה אבל הממוצע זה 60 מגה.
הפתעת אותי ,כי הוט מצטיירת אצלי כחברה מגעילה מניפולטיבית ושקרנית אולי הם השתפרו ?
אני נמצא היום עם תשתית בזק ו 012 ואני רחוק מלהיות מרוצה בכל מה שקשור למהירות ,אני מגיע במקרה הטוב ל 65 מגה אבל הממוצע זה 60 מגה.
הפתעת אותי ,כי הוט מצטיירת אצלי כחברה מגעילה מניפולטיבית ושקרנית אולי הם השתפרו ?
- NetCHEIF
-
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
@new2014
·
הוט מספקת בדיוק את מה שהיא מבטיחה. אני בחבילה של 200/5 ואני מקבל בדיוק את מה שאני משלם עבורו. מצ"ב תמונות מסך מלפני כמה דקות. האגדה האורבנית שבזק מכרה כאן לפני כמה שנים מצוצה מהאצבע ואין לה שום בסיס.
·
הוט מספקת בדיוק את מה שהיא מבטיחה. אני בחבילה של 200/5 ואני מקבל בדיוק את מה שאני משלם עבורו. מצ"ב תמונות מסך מלפני כמה דקות. האגדה האורבנית שבזק מכרה כאן לפני כמה שנים מצוצה מהאצבע ואין לה שום בסיס.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
- jtk
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5177
לא אמור להשתנות, אבל אנשים סיפרו כאן על משחקים שבזק עושה. לפעמים היא מורידה את המהירות למנויים סיטונאיים וטוענת ש"זה מה שהקו יכול לספק". לא יודע אם הם עדיין עושים את זה, וגם אם כן, אני משער שעם קצת מאבק אפשר לקבל בחזרה את המהירות האפשרית האמיתית.kalda01 כתב:אם אקח חבילת שוק סיטונאי מבזק או מ014 האם המהירות בפועל תשתנה לי ?...
לא. בזק ממש לא תחרותית בטלפון קווי.ש לי גם קו נייח ב014 שעולה לי 35 וכולל 1500 דקות. האם יש לבזק דיל קרוב לזה במחיר ?...
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
·כלומר אם ככה כדאי אולי לשקול לקחת שוק סיטונאי דרך 014 ולהישאר עם הקו הנייח שלהם.jtk כתב:לא. בזק ממש לא תחרותית בטלפון קווי..........
השאלה במקרה שאני הולך לכיוון הזה אם יש צורך להחזיר לבזק את הראוטר שנמצא אצלי בשכירות ולקבל ראוטר אחר מ014 ?
או שאולי לקנות ראוטר באופן פרטי ולא להיות תלוי בהם ? (ראוטר מודם הכוונה)
למען האמת ממש לא בא לי להחליף ציוד ושוב להגדיר הכל מההתחלה בראוטר. כעת הכל עובד לי סבבה בלי כל תקלות.
- offerbk1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1974
הוט
התקשרתי היום כדי לשנות חבילה כי אני לא צריך יותר את הטלפון שלהם.
100 מגה (רק תשתית כמובן)
שלושה חודשים ראשונים 49. אחר כך מחיר קבוע 79.
יתקינו לי הוטבוקס 2 ללא עלות ממיר או התקנה.
אני יודע שיש יותר זול דרך בזק עם החוקים והבאנדלים החדשים אבל בשביל המחיר הזה אני לא מתכוון להחליף תשתית.
100 מגה (רק תשתית כמובן)
אני יודע שיש יותר זול דרך בזק עם החוקים והבאנדלים החדשים אבל בשביל המחיר הזה אני לא מתכוון להחליף תשתית.
- ArielAberjil
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
מבצע חדש?offerbk1 כתב:הוט
100 מגה (רק תשתית כמובן)
אני יודע שיש יותר זול דרך בזק עם החוקים והבאנדלים החדשים אבל בשביל המחיר הזה אני לא מתכוון להחליף תשתית....
עד עכשיו תשתית הוט היה עולה 99/100 ש"ח.
האם הורידו מחירים לקראת כניסתה של הוט לשוק סיטונאי סוף כל סוף?
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1001082931
- offerbk1
-
- חבר ותיק

@ArielAberjil
·
ממש לא מבצע אבל הם התקפלו די מהר להפתעתי. עד כדי צורה מחשידה... צריך לראות את החשבונית שתגיע כדי להאמין.
כשהתקשרתי אמרו לי שתשתית 100 מגה תעלה לי 130. אמרתי שאני לא מבין למה זה צריך לעלות ללקוח קיים 130 וללקוח חדש רק 100 עם חודש ראשון חינם אז העבירו אותי לשני מוקדנים אחרים שניסו למכור לי טריפל ובמוקדן השלישי הוא פשוט אמר שהוא יכול לתת לי במחיר שכתבתי.
·
ממש לא מבצע אבל הם התקפלו די מהר להפתעתי. עד כדי צורה מחשידה... צריך לראות את החשבונית שתגיע כדי להאמין.
כשהתקשרתי אמרו לי שתשתית 100 מגה תעלה לי 130. אמרתי שאני לא מבין למה זה צריך לעלות ללקוח קיים 130 וללקוח חדש רק 100 עם חודש ראשון חינם אז העבירו אותי לשני מוקדנים אחרים שניסו למכור לי טריפל ובמוקדן השלישי הוא פשוט אמר שהוא יכול לתת לי במחיר שכתבתי.
- Homados
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
אחרי כל עניין התשתיות בדקתי גם בהוט (HOTNET) והם מציעים 120 ש"ח יציב כולל השכרת הנתב והמודם המשולב.
איך הם מבחינת הספקית? התשתית אני מבין שמעולה.
איך הם מבחינת הספקית? התשתית אני מבין שמעולה.
- ArielAberjil
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
ממה שבדקתי מבצע שנקרא hot ultra תשתית עד 100 מגה ב79 ש"ח
- Homados
-
- חבר שרק התחיל

·לתשתית בלבד? אני מדבר פה גם על ספק. בנדל משולב כולל הנתב והמודם המשולב ללא התחייבות לשום דבר וכולל התקנה חינם.ArielAberjil כתב:ממה שבדקתי מבצע שנקרא hot ultra תשתית עד 100 מגה ב79 ש"ח...
- uh99
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
·יש לך הסמכתה שכולל ספק ותשתית ומודם משולב נתב עם התקנה בחינםHomados כתב:
·לתשתית בלבד? אני מדבר פה גם על ספק. בנדל משולב כולל הנתב והמודם המשולב ללא התחייבות לשום דבר וכולל התקנה חינם..........
- Homados
-
- חבר שרק התחיל

זה מה שהגברת אמרה בטלפון.uh99 כתב:·יש לך הסמכתה שכולל ספק ותשתית ומודם משולב נתב עם התקנה בחינם......
...
- vic1234
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2143
המודם תמיד היה בחינם רק פונקציית הראוטר הייתה בתשלום וגם זה במסגרת הסכם הפשרה חינם לחצי שנה
- offerbk1
-
- חבר ותיק

אז אחרי שדיברתי עם הוט (כמו שכבר עדכנתי פה כבר לגבי תשתית 100 ב79 לחודש כולל הוטבוקס 2 ללא עלות התקנה או שקר כלשהו)
היום דיברתי עם 012
עדכנו לי את חבילת 30 מגה ל100 באותו מחיר (25 שקלים) בלי וויכוח. הנציגה פשוט אמרה שזה החבילה הנוכחית. 25 שקלים ל 100 מגה כולל גיבוי ענן עד 100 G שאני לא צריך ואחרי שנה החבילה מתעדכנת ל35 שקלים אבל זה פיקטיבי כי תמיד מתקשרים קודם כדי לעדכן חבילה.
היום דיברתי עם 012
עדכנו לי את חבילת 30 מגה ל100 באותו מחיר (25 שקלים) בלי וויכוח. הנציגה פשוט אמרה שזה החבילה הנוכחית. 25 שקלים ל 100 מגה כולל גיבוי ענן עד 100 G שאני לא צריך ואחרי שנה החבילה מתעדכנת ל35 שקלים אבל זה פיקטיבי כי תמיד מתקשרים קודם כדי לעדכן חבילה.
- vic1234
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2143
למה לא לעבור להוטנט ששם זה 20 שקלים לתמיד
+
לפי הבנתי זה הספק שבין הטובים לתשתית הוט 100 מגה אם לא הכי טוב
+
לפי הבנתי זה הספק שבין הטובים לתשתית הוט 100 מגה אם לא הכי טוב
- uh99
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
לפי שידוע יש חוזה לאחר הסכמה בין לקוחות לנציגים/יות נשלח סיכום עסקה וחוזה ללקוח ..Homados כתב:זה מה שהגברת אמרה בטלפון..........
- Homados
-
- חבר שרק התחיל

·כאחד שרק בירר את הדברים מול כמעט כל החברות והספקים לא קיבלתי נוסח שכזה מכיוון שלא סגרתי עם אף אחד שום דבר.uh99 כתב:לפי שידוע יש חוזה לאחר הסכמה בין לקוחות לנציגים/יות נשלח סיכום עסקה וחוזה ללקוח ...........
- jtk
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5177
אם המודם באמת בהשאלה מבזק, אז צריך לקחת מודם מהספק הסיטונאי. תלוי בחברה, יש אפשרויות "השאלה" בתשלום חודשי, או קניה בהתחלה. אפשר גם לקנות ב-eBay משומש בזול יותר.kalda01 כתב:השאלה במקרה שאני הולך לכיוון הזה אם יש צורך להחזיר לבזק את הראוטר שנמצא אצלי בשכירות ולקבל ראוטר אחר מ014 ?
או שאולי לקנות ראוטר באופן פרטי ולא להיות תלוי בהם ? (ראוטר מודם הכוונה)...
- german103
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 163
·תודה על הדיווחofferbk1 כתב:הוט
100 מגה (רק תשתית כמובן)
אני יודע שיש יותר זול דרך בזק עם החוקים והבאנדלים החדשים אבל בשביל המחיר הזה אני לא מתכוון להחליף תשתית....
- offerbk1
-
- חבר ותיק

@vic1234
·
זה לא לתמיד. שנה ראשונה. ככה זה לפחות היה פעם אז עברתי ל 012
·
זה לא לתמיד. שנה ראשונה. ככה זה לפחות היה פעם אז עברתי ל 012