כנראה שהאנשים אצלך במקום העבודה לא היו בכושר מי יודע מה !!moco כתב:הניחוש הקודם היה מבוסס על גבי ידע לתחרויות כאלה שנערכו במקום העבודה הקודם שלי (14 קומות).
ניחוש חדש: 60 דקות...
שירשור החידות הגדול
בוא'נה, זה באמת מדהים ביותר.osherov כתב:טוב זה כבר סביר יותרtheAman כתב:15 דקות, אני בכוונה מגזים כלפי מטה....![]()
שימו לב השיא הוא 9 דקות ו 11 שניות !!!
נקבע בתחרות של 2003 ע"י בחור בשם Paul Crake...
אחרי שעשיתי את האקסטרפולציה הנאיבית בגלל יחסי הגבהים, הכפלתי ב2 בגלל שאי אפשר לעשות ספרינט על מרחקים כאלה + שעובדי ס.א.פ. הם מתכנתים גיקים ולא אתלטים "רשמיים".
כשאמרת שאנו לא בכיוון הייתי בטוח שהגזמתי לכיוון ההפוך.
משה
זה נראה זמן קצר אבל לטפס במשך 9 דקות מדרגות במהירות הכי גבוה שאפשר זה משהו לא אנושי.moco כתב:בוא'נה, זה באמת מדהים ביותר.osherov כתב:טוב זה כבר סביר יותרtheAman כתב:15 דקות, אני בכוונה מגזים כלפי מטה....![]()
שימו לב השיא הוא 9 דקות ו 11 שניות !!!
נקבע בתחרות של 2003 ע"י בחור בשם Paul Crake...
אחרי שעשיתי את האקסטרפולציה הנאיבית בגלל יחסי הגבהים, הכפלתי ב2 בגלל שאי אפשר לעשות ספרינט על מרחקים כאלה + שעובדי ס.א.פ. הם מתכנתים גיקים ולא אתלטים "רשמיים".
כשאמרת שאנו לא בכיוון הייתי בטוח שהגזמתי לכיוון ההפוך....
בטח ניסתם לטפס במהירות פעם איזה 3-4 קומות בבניין ואני מניח כשהגעתם למעלה פשוט לא היה לכם אוויר למשך מספר שניות (במקרה הטוב). עכשיו תחשבו לעשות את זה על 86 קומות !
קל,ramkol כתב:כן זה באמת מדהים....
השאלה:
אחי אמר שזו שאלה קלה...
ציינו קודם את נבחרת החלומות שהייתה באולימפיאדה... (הפעם הראשונה שהיא נקראה כך)
מי מהשחקנים לא היה שחקן אן בי אי?
....
כריסטיאן לייטנר
תן עוד אחד !
בקשר למדרגות, בבדיקה חוזרת מסתבר שגם טעיתי בעקבות זכרון לא טוב.
טיפסו 14 קומות בעבודה (העובד שזכה במקום הראשון) בכדקה וחצי בלבד.
באקסטרפולציה על הגובה מגיעים כמעט במדויק לתוצאה באמפייר סטייט.
אז מה שמדהים זה ששם שמרו את אותו קצב לאורך 86 קומות. אני מניח שבקצב שאנחנו רצים 100מ', אתלטים רציניים רצים 400 מ'. הם בטח רצים אפילו יותר מהר.
טיפסו 14 קומות בעבודה (העובד שזכה במקום הראשון) בכדקה וחצי בלבד.
באקסטרפולציה על הגובה מגיעים כמעט במדויק לתוצאה באמפייר סטייט.
אז מה שמדהים זה ששם שמרו את אותו קצב לאורך 86 קומות. אני מניח שבקצב שאנחנו רצים 100מ', אתלטים רציניים רצים 400 מ'. הם בטח רצים אפילו יותר מהר.
משה
דווקא לא עולה לי שום דבר בראש !
יש הרבה אחים אבל תמיד הם מאותו הענף
אני מקווה שהתשובה היא קשה
צריך רמז קטן
יש הרבה אחים אבל תמיד הם מאותו הענף
אני מקווה שהתשובה היא קשה
צריך רמז קטן