ואני 2 מ-2urik79 כתב:3 מ 3 בנתיים.... לא רק בשביל התחלה......
זה בזכות האבייתרים של הסופרנוס.

ואני 2 מ-2urik79 כתב:3 מ 3 בנתיים.... לא רק בשביל התחלה......

אבייתר 3Dkeyser כתב:ואני 2 מ-2urik79 כתב:3 מ 3 בנתיים.... לא רק בשביל התחלה......![]()
זה בזכות האבייתרים של הסופרנוס....

ראיתי מעט מאוד מהמשחק אתמול אבל באמת אין לי הסבר רציונלי לזה שקבוצות חוטפות שוק-יד-אליהו וכמובן גם שופטים וקבוצות טובות באות הנה שבוע אחרי שבוע ונשאבות לחור השחור הזה.osherov כתב:עוד כמה דברים על המשחק המדהים שהיה אתמול בהיכל,
ראשית, עושה רושם, שהיכל נוקיה זה המגרש הכי ביתי באירופה! תמיד אומרים, שאוהדים נותנים למכבי עוד איזה 10 נקודות פור. אני חושב שזה הרבה יותר מזה. ההיכל הוא בעצם קיר שפשוט לא מאפשר לשום קבוצה ביורוליג לעבור אותו! ההיכל משפיע על השופטים, מלחיץ את קבוצת החוץ ומכניס את שחקני מכבי לזון בעיקר בשלבי הסיום. סיינה הייתה שקולה למכבי אתמול ואולי גם קצת טובה יותר, אבל מה שהתרחש ב 3 דקות האחרונות היה מעבר לכדורסל טוב או למזל.
כמו שכבר נאמר, אלן אנדרסון הוא שחקן, אולי, הטוב באירופה היום! מאז אנטוני פארקר הגדול אני לא זוכר מישהו שמסוגל לייצר לעצמו סלים בכזאת עליונות בלי שהקבוצה מנגד תעשה משהו. יש לו כל כך הרבה עליות ומורדות בין המשחקים ואפילו במשחק עצמו, אבל בזמן האמת הוא שם! ברבע האחרון אתמול, הוא שיחק כדורסל של כוכב ב NBA. זה הרבה מעבר 15 שהוא קלע ברבע הזה, אתמול הוא פשוט לקח את הכדור כל התקפה והתקפה והיה הגורם המרכזי ל 43 נקודות שלהם ברבע אחד. כל סל התחיל ממסירה שלו ששברה את הגנת סיינה, כל כניסה שלו פירקה את ההגנה. המדהים ביותר הוא ששוב, הוא זרק סה"כ 8 זריקות לסל (2 נקודות) כאשר הוא קולע 6 מהם!! (בנוסף יש לו 1 מ 2 ל 3). פשוט לא יאמן, סה"כ 8 זריקות לסל! משהו יפה אמר ארז אדלשטיין עליו בערוץ 5 שאולי מסביר קצת את המשחק שלו. הוא אמר שלדעתו אנדרסון מרגיש שחקן NBA לכל דבר והליגה הזאת קטנה עליו. לכן הוא לעיתים משחק בצורה אדישה משהו ולכן בזמן האמת כשהוא מגיע לשלב ההוכחות הוא פחות מפחד ואין לו שום בעייה לספק את הסחורה כי אצלו בראש הוא כוכב ב NBA ולא "סתאם" כוכב ביורליג!
המסירה המדהימה אתמול להלי-הופ לפישר אתמול ב 3 דקות האחרונות הייתה משהו שמעטים היה להם את האומץ לנסות כאשר שהמשחק כל-כך צמוד אבל לאלן זה לא מזיז!
צריך לזכור שהשנה שלב רבע הגמר, שלב הראש בראש, בירוליג הולך להיות הטוב מ 5 משחקים (עד השנה זה היה הטוב מ 3). אלוהים ישמור את הקבוצה שתפגוש את בארסה בשלב הזה. לכן המשחק במדריד שבוע הבא הוא מלחמה על מקום בפיינל פור, לא פחות. הלחץ יהיה על הספרדים שמפחדים מאוד ממפגש מול הקטלונים שמפרקים אותם בהפרשים גדולים מ 20 נקודות בליגה ובגביע הספרדי. ייתכן שהלחץ הזה יאפשר למכבי להפתיע. למרות שעד היום למכבי אין את היכולת לשחק טוב במשחקי החוץ!!...

רק 600?moco כתב:כמה שלא הולך להם בכללי, בגביע אברם וחניכיו עולים לחצי גמר.
הנקודה החשובה: יש לזה משמעות של 600K שטרלינג לקופתם שבצרות....

על הפנים!!theAman כתב:זה רק אני או שהשידור של הטניס ב-SD נראה על הפנים?...