טוב אתמול הוא הופעל פעם ראשונה והסתובב בבית באופן עצמאי.
החתול לא כל כך אהב את הרעיון וברח למרפסת.
סה"כ אני מאוד מרוצה ממנו, את המטבח והסלון הוא ניקה ב 50 דקות וכמות האבק שאסף הייתה מרשימה.
משם הוא המשיך למסדרון לחדר השינה ולחדר המחשב
בחדר השינה מתחת למיטה הוא עשה עבודה מצויינת.
ליד הקיר של הכניסה לחדר משום מה הוא הבחין כאילו יש מכשול ועקף אותו לכן השאיר נקודה בה לא ניקה.
במסדרון הוא אסף יפה פרורי אוכל קטנים שהשאיר החתול וגם בחדר מחשב נרשמה הצלחה, פרט למקרה אחר שבו הוא ניסה לאכול רצועה שיצאה מהתיק גב של הלפטופ.
תיכננתי אותו לפעולה כל יום בהצריים כך שכשאני חוזר מהעבודה הבית כבר יהיה נקי
והאם ב 100% מהמקרים כשהוא מגיע למדרגות הוא יודע לעשות סיבוב ולא ליפול שם ?!
יש אצלי אזור שאם הוא במקרה יחליט להמשיך ולא להסתובב הוא יצנח בנפילה חופשית כמעט 4 מטרים
sam22 כתב:מישהו ניסה לתת לו לנקות מרפסות
איך הוא מסתדר עם עלים?
האם הוא יעבור מסילות של ויטרינה?
האם הוא יחזור הביתה?
או שזה שטח חדש שצריך להניח אותו שם?
...
1. עלים לא עושים טוב ל-560. ישנו דגם אחר, המיועד לנקות work shops (נגריות וכו') שמתמודד טוב יותר עם כזה לכלוך.
2. הרומבה עובר מסילות של ויטרינה בלי בעיה.
3. הרומבה יחזור הביתה מהמרפסת בלי בעיה.
osherov כתב:והאם ב 100% מהמקרים כשהוא מגיע למדרגות הוא יודע לעשות סיבוב ולא ליפול שם ?!
יש אצלי אזור שאם הוא במקרה יחליט להמשיך ולא להסתובב הוא יצנח בנפילה חופשית כמעט 4 מטרים
...
קשה לענות על 100 אחוז מהמיקרים... אני יודע שב-100 אחוז מהמיקרים אצלי הוא לא נפל במדרגות. לצורך בדיקה, אגב, הפעלתי אותו על שולחן על מנת לראות האם הוא נופל או לא. הרומבה ידע להישאר על השולחן.
osherov כתב:והאם ב 100% מהמקרים כשהוא מגיע למדרגות הוא יודע לעשות סיבוב ולא ליפול שם ?!
...
תתן לו מכה על האף עם עיתון שהוא מתקרב לשם, אחרי כמה פעמים הוא יבין...
...
קשה לענות על 100 אחוז מהמיקרים... אני יודע שב-100 אחוז מהמיקרים אצלי הוא לא נפל במדרגות. לצורך בדיקה, אגב, הפעלתי אותו על שולחן על מנת לראות האם הוא נופל או לא. הרומבה ידע להישאר על השולחן.
...
אני אנסח את השאלה שלי אחרת,
Shed האם אתה היית מאפשר לרומבה שלך לנקות באזור בו במידה והוא לא יסתובב הוא ייפול ויקבל מכה כואבת ?
osherov,
השתמשתי ברומבה אתמול בבית של ההורים. יש שם מדרגות והרומבה זיהה את המדרגה מספר פעמים ולא נפל.
אם אתה רוצה להיות ממש ממש בטוח, תשים מגדלור אחד במצב של virtual wall לפני המדרגה.
...
...
Shed האם אתה היית מאפשר לרומבה שלך לנקות באזור בו במידה והוא לא יסתובב הוא ייפול ויקבל מכה כואבת ?
...
באה לי מחשבה נוספת (משה יאהב את זה)
האם נראה לכם שבמקרה שהרומבה שלי ייפול ויישבר בעקבות זה שהוא לא הסתובב כשהגיע למדרגה החברה תהיה חייבת להחליף לי את המוצר ?! הרי הם מפרסמים בכל מקום שהרומבה מתמודדת עם מדרגות יפה מאוד !
eagle75 כתב:osherov,
השתמשתי ברומבה אתמול בבית של ההורים. יש שם מדרגות והרומבה זיהה את המדרגה מספר פעמים ולא נפל.
אם אתה רוצה להיות ממש ממש בטוח, תשים מגדלור אחד במצב של virtual wall לפני המדרגה.
...
...
...
התשובה היא: כן. היו מספר פעמים שאפילו שמתי אותו על הספה כדי שישאב אותה...