שרשור הספורט ואירועי הספורט הגדולים בארץ ובעולם!

תוכניות ספורט, אירועי ספורט וכל מה שקשור לספורט...
osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

שח_מט כתב: יאללה - מה הגרנד סלאם הבא?....
...
תרשמו ב 31 באוגוסט מתחילה אליפות ארה"ב הפתוחה !!
אם כל הכבוד לבריטים ולצרפתים אין כמו הקהל הניו-יורקי !
וכשזה מגיע למשחקי הלילה (לפעמים משחקים שם עד 12-1 בלילה !) באצטדיון הטניס המדהים מכולם, שנקרא על שמו של ארתור אש (אני מקווה שלא צריך להזכיר מי הוא היה ?!) זאת באמת חוייה שלא מהעולם הזה !
יאלה אני כבר מפנטז על נדאל-פדרר בגמר ! מערכה חמישית ! 00:30 בלילה ! 24,000 צופים ! אנחנו באמת נמצאים בתור הזהב של הטניס העולמי !
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3902

שליחה

הבעיה רק תהיה השעות של המשחקים
בשבועיים האלה היה לי נוח לשבת מ 15 עד 23 או חצות מול ה HD
מדי פעם לדחוף מוצץ או להחליף חיתול לתינוק...

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

החברה של אנדי - ברוקלין דקר

שליחה

אז אחרי תחקיר קצר לבחור שהתלהב מאשתו של אנדי, הנה שני קטעים מצילומי בגדי הים ל SI
ב 2009

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

שח_מט כתב:הבעיה רק תהיה השעות של המשחקים
בשבועיים האלה היה לי נוח לשבת מ 15 עד 23 או חצות מול ה HD
מדי פעם לדחוף מוצץ או להחליף חיתול לתינוק...
...
קטן עלינו !!!
הנה עוד תמונה מדהימה !
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104

שליחה

osherov כתב:מדהים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זהו נגמר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פדרר ניצח !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שבר אותו וניצח בתוצאה של 16:14 !!!!!
15 גרנד סלאמים !!!!!!!
בודד בפיסגה :מס1:
לא יאמן כי יסופר !!!!!!!!!
...
זה מדגיש את העליבות של טורניר הנשים (עם כל הכבוד לאחיות ויליאמס - ויש הרבה כבוד)
כשהמדורגת ראשונה מפסידה 6:0, 6:1 זה ביזיון ממדרגה ראשונה.
כמו ששלמה צורף כתב, סאפינה הייתה צריכה להחזיר לכל אחד מ-15,000 הצופים את הכסף של הכרטיס...

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

guyezra כתב:
15 גרנד סלאמים !!!!!!!
...
זה מדגיש את העליבות של טורניר הנשים (עם כל הכבוד לאחיות ויליאמס - ויש הרבה כבוד)
כמו ששלמה צורף כתב, סאפינה הייתה צריכה להחזיר לכל אחד מ-15,000 הצופים את הכסף של הכרטיס...
...
הרמה בנשים בעייתית כבר המון זמן
אני בעד שחלק משמעותי בניקוד יהיו גראנד סלאמים ואז סאפינה לא תהיה 1 עד שלא תנצח כמה

ramkol
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3075

שליחה

guyezra כתב:
15 גרנד סלאמים !!!!!!!
...
...

למה? היא שיחקה עם טרנינג?

.

tiptip
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3519
שם מלא: tiptip

שליחה

אלוף ווימבלדון הטרי, רוג'ר פדרר, שב למקום הראשון בעולם. זאת, בעקבות
נצחונו את אנדי רודיק אמש.
בכך הדיח פדרר את רפאל נאדאל ממקומו בראש הטבלה.
במקביל, ערב המפגש מול רוסיה בגביע דייויס, ההעפלה לשמינית הגמר
בלונדון הקפיצה את דודי סלע הישראלי 13 שלבים, למקום ה-33 - דירוג
השיא בקריירה האישית שלו.
אור שפע ואהבה

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

guyezra כתב:
15 גרנד סלאמים !!!!!!!
...
...
אני חושב שהבעייה בטניס הנשים ,אשר קיימת כבר הרבה שנים, קשורה דווקא בזה שאין שם יריבות אמיתית כמו שיש בטניס הגברים. כל חודשים מתחלפת שם הראשונה בעולם, ואף אחת באמת לא מצליחה לשמור על יציבות לאורך זמן. זה ישמע מוזר אבל דווקא סאפינה היא הכי יציבה ! והיא היחידה שמצליחה להגיע כמעט הכל טורניר גדול לפחות עד חצי הגמר ! לטעמי דווקא ונוס & וסרינה הורסות את הענף ! מצד אחד גם הם לא מסוגלות לשמור על יציבות לאורך זמן בשנים האחרונות (לפני 2-3 שנים ממש לא היה מה לעשות נגדן והם שלטו בענף באופן מוחלט) ומצד שני, שהן כן מצליחות לנפק את הטניס המפלצתי שלהן אין פשוט מה לעשות נגדן ! משחק כמו שונוס שיחקה נגד סאפינה בחצי הגמר הוא פשוט לא כוחות ! בלי קשר לסאפינה ! ונוס שיחקה טניס שמתאים יותר לחצי גמר גברים ולא לנשים ! אני לא יודע איך לאכול את הויליאמס-יות
אגב, על טורניר גראנד סלאם ועוד איך מקבלים יותר נקודות !
על ניצחון בטורניר גראנד סלאם מקבלים 2000 נקודות
על מקום שני בטורניר כזה מקבלים 1200 נקודות
על ניצחון באחד מטורנירי המאסטרס הגדולים מקבלים 1000 נקודות
ועל הטורנירים קטנים יותר מקבלים 500 נקודות על ניצחון וכך הלאה

איפה הימים של מוניקה סלס, שטפי גראף, כריס אוורט, מרטינה הגדולה (נברטילובה ) ומרטינה הקטנה (הינגיס), ז'סטין הנין, קים קלייסטרס, מורסמו, לינדזי דבנפורט, ג'ניפר קפריאטי
היום נשארנו רק עם מפלצות ודוגמניות :(

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346

שליחה

אריה, פעם היה חן לטניס נשים.
היום כשאני רואה את הוויליאמסיות, פשוט לא כיף לי, מה לעשות.
אני חושב שלא מעט גברים ב-100 הראשונים היו מפסידים להן.
אין בזה משהו לא חוקי או לא אתי, פשוט לא אסטתי (בלי לפגוע באיש).
הגמר של 2 האחיות השנה נראה כמו משחק אימון בחצר שלהן.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104

שליחה

אני מסכים בנושא החן והכיף בצפייה, בזמנו קבוע הייתי נצמד לווימבלדון לראות את נברטילובה אוורט.

חוץ מזה, אני חושב שאף גבר ב-200 הראשונים לא היה מפסיד להן...
ההבדל בין גברים לנשים הוא עצום (כמו כדורסל, ריצה כו'), והמשחק לא נמדד רק בעוצמת ההגשה אלא גם במהירות ריצה ויכולת הגעה לכדורים, דיוק, עוצמת חבטות החזרה וכו', קראתי שאחת האחיות שיחקה נגד מישהו מקום 200 בעולם והפסידה 6:0 6:1

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

מדהים

שליחה

מדהים מה שהתרחש לפני מספר דקות בקטע השלישי בטור !!!

קדימון:
1. הקטע היום בטור היה אמור להיות קטע סולידי בלי יותר מידי הפתעות מהסיבה הפשוטה שהוא היה קטע מישורי לגמרי ולכן לא היה סיכוי לאחד המתמודדים על התואר לברוח ולפתוח פער משאר המתחרים שלו !
2. לאנס ארמסטרונג מתחרה השנה בקבוצת אסטנה בה מתחרה לא פחות מאשר מי שנחשב לבעל הסיכויים הגדולים לזכות בטור השנה קונטודור !
זה האחרון הוכיח שהוא בכושר שיא כאשר סיים במקום השני את הקטע נגד השעון שנערך בפתיחת הטור ! המעניין הוא שכולם שואלים את עצמם מי המוביל של קבוצת אסטנה, האם זה קונטודור, שהוא ללא ספק בעל הסיכויים הגדולים ביותר או האם זה ארמסטרונג "הקשיש" שהרי ידוע שבחיים לא יהיה מוכן לוותר על הסיכוי שלו לזכות בטור ! יתרה מזאת שאלה מעניינת נוספת היא מה אם שאר חברי הקבוצה ?! מאחורי מי הם יעמדו, ארמסטרונג או קונטודור ?!
3. הפער בדרוג הכללי לפני הקטע היום בין השניים היה 22 שניות לטובת קונטודור (דורג במקום השני הכללי מול המקום העשירי של לאנס)

אז מה קרה היום ?!
28 ק"מ לסיום הצליחו לברוח מספר רוכבים לפלטון (הקבוצה המרכזית) ולפתוח פער של יותר מ 30 שניות. כל זה נחמד, יפה ומתרחש כל הזמן אבל !
1. אתה לא מצפה למצוא בקבוצת הבריחה מתמודדים על התואר הכללי, שוב בגלל שהאחרים לא יאפשרו להם לברוח, האומנם ?!
2. אתה מצפה שקבוצת הבריחה בסופו של דבר תיתפס לפני סיום הקטע
רק מה ! קונטדור נרדם בשמירה ולאנס (ו 2 חברים נוספים מקבוצת אסטנה) הצליחו להשתחל לקבוצת הבריחה !! מדהים !!
עוד יותר מדהים הוא שאז קבוצת הבריחה (שמנתה 25 רוכבים) התחילה לפתוח מבערים ולדווש כאילו אין מחר ! על מנת שהפלטון לא ישיג אותם ! המדהים עוד יותר הוא שקבוצתו של לאנס פוצלה, הם פשוט לא חיכו או עזרו לקונטדור והפקירו אותו מאחור ! אין מילים לתאר את זה !
בגלל איכות הרוכבים שהייתה בקבוצת הבריחה לא היה לפלטון סיכוי לתפוס אותם וכך המירוץ נגמר שקבוצת הבריחה מסיימת 41 שניות לפני הפלטון !!
במילים אחרות לאנס עלה למקום השלישי הכללי !!! ועבר את שותפו לקבוצה קונטדור שכרגע ממוקם במקום ה 4 בכללי 19 שניות אחרי לאנס !!!
בכל 20 שנות צפייה שלי בטור, לעולם לא חזיתי מהלך כזה דרמתי שמתרחש בקטע מישורי !
אנחנו סה"כ בקטע השלישי וכבר הכל מתפוצץ ! האםא אנחנו נהיה עדים לקאמבק הגדול בהיסטוריה ?! האם קבוצת אסטנה הולכת להתפצל ?!
-מחר יש מרוץ קבוצתי ! כלומר קבוצת אסטנה שנחשבת לאיכותית ביותר צריכה לרכב ביחד !! אלברטו קונטדור ולאנס ארמסטרונג צריכים לשים את היריבות (והשנאה) בצד על מנת לעזור אחד לשני כדי להגיע הכי מהר שאפשר לסוף הקטע !
יש סיכוי לא רע שלאנס ילבש מחר את החולצה הצהובה !

אני כבר מחכה בכיליון עיניים !!!
איזה טור הולך להיות לנו ! ועם מה שהולך לקרות בטיפוסים בהרים שיגיעו אלינו בסופ"ש
ויוה לאנס !!!

אגב, היום ב 23:00 יש תקציר הקטע המטורף היום בטור ! מומלץ

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

אריה,
לא מבין כלום ברכיבת אופניים תחרותית, אבל יכולת הכתיבה שלך גורמת לזה להישמע מרתק. תמשיך ככה (Y)
בכמה זמן מתרחש התרחיש כפי שתיארת? כמה זמן לוקח כל הקטע של היום והאם כל החובבים דבוקים לטלויזיה למשך כל הזמן?
משה

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

moco כתב:אריה,
לא מבין כלום ברכיבת אופניים תחרותית, אבל יכולת הכתיבה שלך גורמת לזה להישמע מרתק. תמשיך ככה (Y)
בכמה זמן מתרחש התרחיש כפי שתיארת? כמה זמן לוקח כל הקטע של היום והאם כל החובבים דבוקים לטלויזיה למשך כל הזמן?
...
משה,
אני אומר לך שברגע שלומדים את החוקים, את ההיסטוריה ובעיקר את הנפשות הפועלות בטור, לטעמי, אין ענף ספורט דרמתי ומעניין יותר !
בבסיסו הספורט התחרותי הרי נוצר על מנת להציג את גבול היכולת האנושית ! באם זה לבדוק מי הוא האיש המהיר ביותר או מי הוא שחקן הכדורגל הטוב מכולם ! רכיבת אופניים בטור דה פרנס ללא צל של ספק נחשבת לדבר הכי קשה פיסית ומנטלית שקיים מכל ענפי הספורט ! ברגע שאתה מצליח להבין כמה זה "לא אנושי" לרכב 220 ק"מ ביום אחד, שלעיתים הרכיבה כוללת טיפוסים על הרים שאדם מן השורה עושה בדר"כ רק ברכבל ! או אז תצליח להבין ולהתחבר לדרמה ולמותחן הבלתי נתפסים ! ואני לא התחלתי לדבר על הרגע בו אתה מתחיל להכיר את הרוכבים עצמם, את ההיסטוריה שלהם, את היכולות שלהם. אתה לומד מי הוא הלוזר הנצחי ומי האחד שיש לו את הניצוץ להיהפך לאגדה ! אתה לומד מי נחשב למטפס הטוב ביותר ומי מסוגל לרכב הכי מהר לבדו-לבדו בקטעים נגד השעון ! ואחרי כל זה יש את הטקסני הזה ! ההוא שחלה בסרטן ! ההוא שהרופאים לא נתנו לו שום סיכוי ! ההוא שחזר מהמוות לזכייה ב 7 טורים רצופים ! ההוא שהחליט לפרוש כי אין לו מה להוכיח ! ההוא שהחליט לחזור אחרי 3.5 שנים בגיל 38 (כמעט). זה שהחליט לקרוא תיגר על כולם, על הצרפתים ששונאים אותו, על כל אלה שמאשימים אותו בלקיחת סמים, על כך אלה שחושבים שהוא יעשה צחוק מעצמו מכיוון שהמתחרים שלו הם בני 25 שרוכבים לכאורה לא פחות טוב ממנו בימיו הגדולים ביותר ! לא מספיק כל זה החליט הגורל לשבור לו גם את עצם הבריח לפני מספר חודשים, דבר שגרם כמעט לכולם להגיד שזהו, הקמבק נגמר עוד לפני שהתחיל !
אבל, זה הטקסני מתחיל לצפצף על כולם ולהראות להם מי הוא באמת הבוס ! אפילו אני, עדיין, מאוד סקפטי בקשר לסיכויים שלו ! אבל אם אתמול הייתי נותן לו 10% היום אני כבר נותן לו 25% לזכות !
אגב, באחוזים זה יותר ממה שהרופאים נתנו לו לחיות ! ואתם יודעים מה הוא עשה אם האחוזים האלה !
יאלה לאנס, תן לנו בראש !

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

moco כתב:אריה,
בכמה זמן מתרחש התרחיש כפי שתיארת? כמה זמן לוקח כל הקטע של היום והאם כל החובבים דבוקים לטלוויזיה למשך כל הזמן?
...
קטע רכיבה ממוצע בטור הוא באורך של כ 200 ק"מ ! הזמן לרכב את הקטע נע בדר"כ בין 4 וחצי ל 6 שעות רכיבה !
כמו שכבר רשמתי בעבר יש בטור 21 קטעי רכיבה על 23 ימים. כלומר יש סה"כ 2 ימי מנוחה ! המטורפים האלה רוכבים כמעט 3500 ק"מ במשך קצת יותר מ 3 שבועות ! הדרמה היום התרחשה כ 30 ק"מ לסוף (קבוצת הבריחה) הדרמה נמשכה עד הסיום שהגיע כ 35-40 דקות מאוחר יותר (לדעתי בבריחה הם רכבו במהירות ממוצעת שעולה על 50 קמ"ש). רוב חובבי הענף דבוקים למסכים, חלקם מההתחלה עד הסוף אבל אני מניח שהרוב עוקב אחרי המרוץ ברשת (באתר הבית של הטור) אבל לקראת השעה האחרונה כולם נדבקים למסך על מנת לראות את הדרמה !
בקטעי ההרים ובקטעי הרכיבה נגד השעון אתה כבר דבוק למסך כמעט כל המירוץ על מנת לא לפספס את ההיסטוריה שאולי תגיע !

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

הקטע הקבוצתי נגד השעון בטור התחיל לפני מספר דקות !
בשעה 17:43 שעון ישראל, תזנק אחרונה קבוצת אסטנה עם ארמסטרונג ועם קונטדור על מנת לנסות ולסיים את הקטע בזמן הקבוצתי המהיר ביותר !

קצת רקע:
לכל קבוצה יש 9 רוכבים והזמן שנקבע לקבוצה הוא הזמן של הרוכב החמישי, במילים אחרות, לפחות 5 רוכבים צריכים לרכב לסיים ביחד על מנת לקבל זמן טוב ! במידה וקבוצת אסטנה תסיים 40 שניות לפני הקבוצות האחרות, לאנס הולך להיות היום המוביל של הטור ולכן הוא זה שילבש את חולצת המוביל, החלוצה הצהובה !

האם לאנס הולך היום לעשות את זה ? האם אנחנו מתקרבים לפיצוץ בקבוצת אסטנה אחרי הפיצול המדהים שהתרחש אתמול ?
אגב, פיצול שהרבה מאוד רוכבים בטור סיפרו שהם לעולם לא חוו דבר כזה שמתרחש בקטע מישורי !

שימו לב למהירות הממוצעת לקטע בן ה 39 ק"מ היום שינוע סביב ה 55 קמ"ש !!! מהירות לא מציאותית

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

תגיד, במהירות כזו, אם יש איזה אבן בדרך והרוכב נופל, הוא לא נהרג ?
משה

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

moco כתב:תגיד, במהירות כזו, אם יש איזה אבן בדרך והרוכב נופל, הוא לא נהרג ?
...
בדר"כ הוא סה"כ נמרח על הכביש ויוצא מזה עם כמה שריטות או במקרה הרע עם כמה עצמות שבורות !
אבל, לעיתים ישנם ירידות שהמהירות שהרוכבים מגיעים שם עוברת את ה 90 קמ"ש (ולעיתים אף את ה 100 קמ"ש) או ואז היו באמת מקרים של תאונות בהם רוכבים נהרגו (לדוגמא הרוכב פאביו קזרטלי שנהרג בטור בשנת 1995)

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

אם אני קופץ לכביש ממכונית שנוסעת 55 ק"מ, אני לא מת ברוב המקרים או לפחות נפצע קשה?
אני מניח שברוב המקרים שבאמת נפלו, הם בלמו לפני הנפילה וזה היה במהירות יותר נמוכה מ55.
משה

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

moco כתב:אם אני קופץ לכביש ממכונית שנוסעת 55 ק"מ, אני לא מת ברוב המקרים או לפחות נפצע קשה?
אני מניח שברוב המקרים שבאמת נפלו, הם בלמו לפני הנפילה וזה היה במהירות יותר נמוכה מ55.
...
אל חשש משה לא תמות ! לדעתי אתה, גם אם תיפול ממטוס בגובה 30,000 רגל תצא אולי עם שריטה קטנה !

משה,
ראה את אחד הנפילות המפורסמות ביותר שהיו בטור !!!
בלוקי, הבחור שנפל סיים את הטור אחרי ששבר הרבה מאוד עצמות בגוף שלו !
מה שכל כך מפורסם בקטע הזה הוא מה שארמסטרונג עשה על מנת להתחמק מהנפילה !!
לא פחות ולא יותר הוא החליט להסב את אופני הכביש שלו לאופני הרים !
זה ללא ספק אחד הארועים הדרמטיים ביותר בטור של 2003 ! אם לאנס היה נופל או עוצר או מקבל פנצ'ר על הקוצים ייתכן שהוא לא היה מצליח לקחת את הטור באותה השנה

הנה הקטע הדרמטי:

חזור אל “ספורט”