אני חושב שהתואר עדיין שמור למיס סלוקומב מ ?are you being servedOferL כתב:@mulder
·או האישה הבריטית ביותר שנראתה אי פעם על המסך...
מהי הסדרה האחרונה בה צפיתם?
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
·mulder כתב:אני חושב שהתואר עדיין שמור למיס סלוקומב מ ?are you being served.........
WOW זרקת אותי ארבעים שנה אחורה.
בלי ספק סלוקומב כבודה במקומה. לטהאני יש את היתרון של העדכניות והמראה... סלוקומב היתה מהמעמד העובד וטהאני מהמעמד המבלה. אולי אתה צודק בגלל שסלוקומב היתה צריכה לאמץ גינונים שטהאני נולדה לתוכם.
Enjoy the Silence
The ABC Murders / 2018
לונדון 1933. הרקול פוארו, שימיו כבלש מהמפורסמים בעולם חלפו וכיום הוא בעיקר מושא ללעג, מקבל שרשרת מכתבים אנונימיים חתומים באותיות ABC בלבד, מהם עולה כי כותבם מתכנן סדרת רציחות. השולח מאתגר את פוארו במשחק חתול ועכבר, כשהרמז היחיד הוא מדריך תחנות הרכבת האלפבייתי, שמושאר בכל זירת רצח.
מיני סדרת-מתח תקופתית בת שלושה פרקים מבית אגאתה כריסטי, שמצטיינת באווירה התקופתית האפלולית, בינונית מבחינה עלילתית ומעצבנת מבחינת משחקו הרובוטי והמדוקלם של ג'ון מלקוביץ', בתפקיד הראשי של פוארו.
ציון: 6/10
לונדון 1933. הרקול פוארו, שימיו כבלש מהמפורסמים בעולם חלפו וכיום הוא בעיקר מושא ללעג, מקבל שרשרת מכתבים אנונימיים חתומים באותיות ABC בלבד, מהם עולה כי כותבם מתכנן סדרת רציחות. השולח מאתגר את פוארו במשחק חתול ועכבר, כשהרמז היחיד הוא מדריך תחנות הרכבת האלפבייתי, שמושאר בכל זירת רצח.
מיני סדרת-מתח תקופתית בת שלושה פרקים מבית אגאתה כריסטי, שמצטיינת באווירה התקופתית האפלולית, בינונית מבחינה עלילתית ומעצבנת מבחינת משחקו הרובוטי והמדוקלם של ג'ון מלקוביץ', בתפקיד הראשי של פוארו.
ציון: 6/10
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35085
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
Tell Me a Story
בניו יורק שוד יהלומים שמסתבך גורר לתוך מעגל של אלימות קיצונית ורציחות את כל המעורבים - השודדים, הנשדדים והשוטרים שחוקרים
זו סידרה בת 10 פרקים עם סיפור אחד שמראה בכל פרק בצורה שחורה תקווה, זעם, חמדנות וכו'
לא רע בכלל עם המון שחקנים מוכרים מסדרות שונות
בניו יורק שוד יהלומים שמסתבך גורר לתוך מעגל של אלימות קיצונית ורציחות את כל המעורבים - השודדים, הנשדדים והשוטרים שחוקרים
זו סידרה בת 10 פרקים עם סיפור אחד שמראה בכל פרק בצורה שחורה תקווה, זעם, חמדנות וכו'
לא רע בכלל עם המון שחקנים מוכרים מסדרות שונות
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
Nightflyers
סדרה דלת תקציב נוספת של רשת SYFY ומבחינים בזה בכל פרק לאורך הסדרה (מיקום אחד סגור, אפקטים זולים).
סדרה בינונית שלא מחדשת כלום, הרבה שאלות ללא תשובות, רוב הדמויות כמובן עושות בדיוק הפוך ממה שצריך וקליפהאנגר מיותר. קשה להאמין שהיא מבוססת על ספר שכתב אותו אותו סופר של "שיר של קרח ואש" (משחקי הכס).
סדרה דלת תקציב נוספת של רשת SYFY ומבחינים בזה בכל פרק לאורך הסדרה (מיקום אחד סגור, אפקטים זולים).
סדרה בינונית שלא מחדשת כלום, הרבה שאלות ללא תשובות, רוב הדמויות כמובן עושות בדיוק הפוך ממה שצריך וקליפהאנגר מיותר. קשה להאמין שהיא מבוססת על ספר שכתב אותו אותו סופר של "שיר של קרח ואש" (משחקי הכס).
The Little Drummer Girl / 2018
פיצוץ במעונו של דיפלומט ישראלי במערב גרמניה, שנת 1979, מביא לפתיחתו של מצוד שעורך צוות המוסד הישראלי אחר תא טרור פלסטיני, שמבצע פיגועים ברחבי אירופה. לצורך כך מגייס הצוות לשורותיו שחקנית תיאטרון בריטית, שהשקפת עולמה דווקא פרו-פלסטינית ונאמנותה נעה ונדה בין שני קצוות הסכסוך.
מיני-סדרה בשישה פרקים, עיבוד די מוצלח למותחן הריגול "המתופפת הקטנה" מאת ג'ון לה קארה.
למרות שהיא לא חפה לחלוטין מפגמים ואולי סובלת פה ושם מתיאטרליות יתר, הסדרה מושקעת ומעניינת עלילתית, עבודת הצילום טובה, אווירת התקופה מרגישה אותנטית, וצוות השחקנים (שכולל גם כמה ישראלים) מצוין, בעיקר מייקל שאנון בתפקיד ראש הצוות ואלכסנדר סקארסגארד ("דם אמיתי") כסוכן מוסד בכיר.
ציון: 7.2/10
פיצוץ במעונו של דיפלומט ישראלי במערב גרמניה, שנת 1979, מביא לפתיחתו של מצוד שעורך צוות המוסד הישראלי אחר תא טרור פלסטיני, שמבצע פיגועים ברחבי אירופה. לצורך כך מגייס הצוות לשורותיו שחקנית תיאטרון בריטית, שהשקפת עולמה דווקא פרו-פלסטינית ונאמנותה נעה ונדה בין שני קצוות הסכסוך.
מיני-סדרה בשישה פרקים, עיבוד די מוצלח למותחן הריגול "המתופפת הקטנה" מאת ג'ון לה קארה.
למרות שהיא לא חפה לחלוטין מפגמים ואולי סובלת פה ושם מתיאטרליות יתר, הסדרה מושקעת ומעניינת עלילתית, עבודת הצילום טובה, אווירת התקופה מרגישה אותנטית, וצוות השחקנים (שכולל גם כמה ישראלים) מצוין, בעיקר מייקל שאנון בתפקיד ראש הצוות ואלכסנדר סקארסגארד ("דם אמיתי") כסוכן מוסד בכיר.
ציון: 7.2/10
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35085
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
A Discovery of Witches
סידרה בריטית מבוססת על טרילוגיה של דבורה הרקנס
מכשפות שדים וערפדים כאשר ערפד ומכשפה שאינה מודעת לכוחותיה העצומים ולחשיבותה מתאהבים ושוברים מוסכמות
וברקע בעצם מלחמה בין שלושת הגזעים שכולם מנסים לשים ידיהם עליה
נהניתי
וגם תהיה עונה שנייה
סידרה בריטית מבוססת על טרילוגיה של דבורה הרקנס
מכשפות שדים וערפדים כאשר ערפד ומכשפה שאינה מודעת לכוחותיה העצומים ולחשיבותה מתאהבים ושוברים מוסכמות
וברקע בעצם מלחמה בין שלושת הגזעים שכולם מנסים לשים ידיהם עליה
נהניתי
וגם תהיה עונה שנייה
- קרוקס44
- חבר ותיק

- תגובות: 2073
- נתן תודות: 153 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
LIAR שקרן /שקרנית יס vod
סיפור על פגישה רומנטית בין רופא חתיך לבין מורה חתיכה שמתחיל טוב אבל מסתיים רע
סידרה בריטית שעשויה היטב אבל התסריט שלה קצת צולע ,בעיקר בסופה כאשר המורה מגיעה באיזה מין דרך לא סבירה להוכחת הפרקטיקה הנלוזה של הרופא.השתדלתי מאד לא לעשות ספויילר
7/10
סיפור על פגישה רומנטית בין רופא חתיך לבין מורה חתיכה שמתחיל טוב אבל מסתיים רע
סידרה בריטית שעשויה היטב אבל התסריט שלה קצת צולע ,בעיקר בסופה כאשר המורה מגיעה באיזה מין דרך לא סבירה להוכחת הפרקטיקה הנלוזה של הרופא.השתדלתי מאד לא לעשות ספויילר
7/10
- JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1602
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים
באנשי - Banshee (2013); ראיתי שאף אחד עוד לא הזכיר אותה..
סידרת פשע/פעולה.. מאפיה אוקראינית, פסיכים עם קבלות, ניאו_נאצים, אמיש, אינדיאנים ועוד..
סידרה מסוגננת ואלימה אבל האלימות "עניינית" ועם מטרה ולא "סתמית" (כמו סובורה לדוגמא).
עוד דבר. אני כעת בעונה שלישית ונראה שהיא משתפרת מעונה לעונה.
ציון שלי: 8.3/10
ג'יימס
סידרה מסוגננת ואלימה אבל האלימות "עניינית" ועם מטרה ולא "סתמית" (כמו סובורה לדוגמא).
עוד דבר. אני כעת בעונה שלישית ונראה שהיא משתפרת מעונה לעונה.
ציון שלי: 8.3/10
ג'יימס
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7641
- נתן תודות: 485 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
Re: באנשי - Banshee (2013); ראיתי שאף אחד עוד לא הזכיר אותה..
@JamesStone
סדרה מיוחדת מאוד, לא היה לה פרופיל גבוה והיא יותר עברה מפה לאוזן וצברה קהל אוהד, לדעתי מגיע לה מעמד של קאלט.
האוירה, המשחק והצילום פשוט מעולים.
נזכיר רק במשפט את הסיפור הכללי- אסיר משוחרר נקלע במקרה לעיירה ולאחר שהשריף החדש שצריך להגיע לשם נהרג, הוא תופס את הזהות שלו ומתחזה לו.
סדרה מיוחדת מאוד, לא היה לה פרופיל גבוה והיא יותר עברה מפה לאוזן וצברה קהל אוהד, לדעתי מגיע לה מעמד של קאלט.
האוירה, המשחק והצילום פשוט מעולים.
נזכיר רק במשפט את הסיפור הכללי- אסיר משוחרר נקלע במקרה לעיירה ולאחר שהשריף החדש שצריך להגיע לשם נהרג, הוא תופס את הזהות שלו ומתחזה לו.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78775
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5376 פעמים
Sex education
תיכוניסט בתול הופך למטפל מין בתיכון שלו...
חביב ובריטי.
תיכוניסט בתול הופך למטפל מין בתיכון שלו...
חביב ובריטי.
- קרוקס44
- חבר ותיק

- תגובות: 2073
- נתן תודות: 153 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
בוקר אחד (keeping faith) יס vod
בוקר אחד עו"ד בריטית מגלה שבעלה אבי ילדיה נעלם
במאמציה למצוא אותו ולחשוף את הסיבה להעלמו היא מוצאת (כרגיל) הרבה זוהמה,יחסי משפחה מעורערים,וכמה קרימינלים בסביבה
הסיבה העיקרית לראות את הסידרה היא משחקה המצויין של האמא שמפגינה קשת גדולה מאד של רגשות והיא עושה זאת מצויין
8.5/10
בוקר אחד עו"ד בריטית מגלה שבעלה אבי ילדיה נעלם
במאמציה למצוא אותו ולחשוף את הסיבה להעלמו היא מוצאת (כרגיל) הרבה זוהמה,יחסי משפחה מעורערים,וכמה קרימינלים בסביבה
הסיבה העיקרית לראות את הסידרה היא משחקה המצויין של האמא שמפגינה קשת גדולה מאד של רגשות והיא עושה זאת מצויין
8.5/10
נערך לאחרונה על ידי קרוקס44 ב 02/02/2019 18:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7641
- נתן תודות: 485 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
מסכים, מיני סדרה לא רעה. מזכירה קצת את הסגנון והקצב של סרט הריגול המצוין Tinker taylor soldier spy שהיה גם על פי הספר של לה קארה.Lee כתב:The Little Drummer Girl / 2018
ציון: 7.2/10...
משחק טוב של מייקל שאנון וכמובן של שאר הקאסט.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
בקשה לכולם להוסיף היכן צפיתם בסדרה (YES, הוט, סטינג וכו) כדי שיהיה קל לחפש. תודה
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
Re: באנשי - Banshee (2013); ראיתי שאף אחד עוד לא הזכיר אותה..
@JamesStone
·הרבה אלימות והרבה סקס. לא שאני מתלונן.
סידרה טראשית במידה מסויימת אבל כיפית. בהחלט שווה צפיה.
·הרבה אלימות והרבה סקס. לא שאני מתלונן.
סידרה טראשית במידה מסויימת אבל כיפית. בהחלט שווה צפיה.
Enjoy the Silence
- yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
Russian Doll - Netflix
מיני סדרה (8 פרקים של פחות מ-30 דקות) על אישה שמתה במסיבת יום ההולדת שלה ומתעוררת מחדש לאותה המסיבה ומתה שוב ושוב...
כצפוי בסוגי הסרטים/סדרות האלו הדמות המרכזית מנסה להבין מה בעצם קורה ואיך יוצאים מהלופ הזה.
הסדרה עשויה בצורה קומית מאוד מסויימת עם מעט הומור עצמי.
הדבר היחיד שקצת הפריע (בעיקר לאישתי אבל גם לי) זה שיש מספר קטעים שקצת מנסים להפחיד והיה אפשר להעביר את הסדרה יפה מאוד גם בלי זה.
(אין קשר ממשי לרוסיה למעט שמה שהוא נדיה)
8 מתוך 10
מומלץ!
מיני סדרה (8 פרקים של פחות מ-30 דקות) על אישה שמתה במסיבת יום ההולדת שלה ומתעוררת מחדש לאותה המסיבה ומתה שוב ושוב...
כצפוי בסוגי הסרטים/סדרות האלו הדמות המרכזית מנסה להבין מה בעצם קורה ואיך יוצאים מהלופ הזה.
הסדרה עשויה בצורה קומית מאוד מסויימת עם מעט הומור עצמי.
הדבר היחיד שקצת הפריע (בעיקר לאישתי אבל גם לי) זה שיש מספר קטעים שקצת מנסים להפחיד והיה אפשר להעביר את הסדרה יפה מאוד גם בלי זה.
(אין קשר ממשי לרוסיה למעט שמה שהוא נדיה)
8 מתוך 10
מומלץ!
נערך לאחרונה על ידי yossigab ב 05/02/2019 8:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11481
- נתן תודות: 1186 פעמים
- קיבל תודות: 2411 פעמים
Masum / מאסום חף מפשע
(נטפליקס)
שוטר לשעבר ובני משחפתו מעורבים בתעלומת רציחות וסודות מזעזעים מהעבר.
בלש חבר קרוב שלהם נחוש לגלות מה הם מסתירים. סדרה טורקית מבוססת על מחזה.
דרמת מתח טורקית אחת המפתיעות שראיתי לאחרונה. בתור חובב סדרות זרות, טורקיה לא נמצאת
בראש הרשימה שלי לצפייה. בעצם לא מכיר סדרה ראויה אחת - חוץ מסרטים טובים שיוצאים משם מידי פעם.
אחרי פרק ראשון שלקח לי מעט זמן להיכנס לעלילה, אחריו נשארתי דבוק למסך בלי יכולת לחשוב על סדרה אחרת.
עלילה קולחת משוחקת באופן משכנע, ליהוק השחקנים מרשים במיוחד אב המשפחה בליהוק משובח
אישיות כובשת על המסך, במשחק איכותי שגרם לי לחפש מי הבחור? אז התברר לי שמדובר על Haluk Bilginer
ששיחק בכמה סרטים מוכרים וטובים באנגלית. שאר הקאסט איכותי כולל הנשים שגם נראות טוב וגם מפגינות משחק אמין
ויוצרות חיבור רגשי לדמויות שלהן, למרות שהן דרמטיות יתר על המידה. סדרת מתח עשויה היטב, עלילה אפלה
שבסופה הרגשתי שאני רוצה עוד כמה פרקים לסיים את הסיפור המפתיע. למי שיש ראש פתוח,ייהנה מסדרה מעולה.
זוגתי אגב, התמוגגה מנחת.
8.5/10
(נטפליקס)
שוטר לשעבר ובני משחפתו מעורבים בתעלומת רציחות וסודות מזעזעים מהעבר.
בלש חבר קרוב שלהם נחוש לגלות מה הם מסתירים. סדרה טורקית מבוססת על מחזה.
דרמת מתח טורקית אחת המפתיעות שראיתי לאחרונה. בתור חובב סדרות זרות, טורקיה לא נמצאת
בראש הרשימה שלי לצפייה. בעצם לא מכיר סדרה ראויה אחת - חוץ מסרטים טובים שיוצאים משם מידי פעם.
אחרי פרק ראשון שלקח לי מעט זמן להיכנס לעלילה, אחריו נשארתי דבוק למסך בלי יכולת לחשוב על סדרה אחרת.
עלילה קולחת משוחקת באופן משכנע, ליהוק השחקנים מרשים במיוחד אב המשפחה בליהוק משובח
אישיות כובשת על המסך, במשחק איכותי שגרם לי לחפש מי הבחור? אז התברר לי שמדובר על Haluk Bilginer
ששיחק בכמה סרטים מוכרים וטובים באנגלית. שאר הקאסט איכותי כולל הנשים שגם נראות טוב וגם מפגינות משחק אמין
ויוצרות חיבור רגשי לדמויות שלהן, למרות שהן דרמטיות יתר על המידה. סדרת מתח עשויה היטב, עלילה אפלה
שבסופה הרגשתי שאני רוצה עוד כמה פרקים לסיים את הסיפור המפתיע. למי שיש ראש פתוח,ייהנה מסדרה מעולה.
זוגתי אגב, התמוגגה מנחת.
8.5/10
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11481
- נתן תודות: 1186 פעמים
- קיבל תודות: 2411 פעמים
Lilyhammer
(3 עונות - נטפליקס)
חבר בכיר לשעבר במאפיה האיטלקית בניו יורק, נכנס לתוכנית להגנת עדים ומועבר לעיירה ציורית לילהאמר בנורווגיה.
שם הוא נתקל בתרבות שונה, וצריך להסתגל למנהגי התושבים.
דרמת פשע קומית בכיכובו של Steven Van Zandt ("הסופרנוס") שגם כתב והפיק את הסדרה.
הוא מגלם את פרנק "המתקן" טליאנו, מאפיונר המעיד נגד הבוס שלו ולכן נשלח לליהאמר. נשמע כמו סרט
פשע טיפוסי? רק שזה בדיוק ההפך מסדרת פשע. הדמויות בסדרה צבעוניות וקשות לעיכול בהתחלה מבחינת הומור נורווגי
שכנראה מתאים לתרבות שם. ככל שהסדרה מתקדמת, ומצליחים ליצור חיבור לדמויות -הסדרה פשוט גורמת לך לחייך
מידי פעם על התמימות של השחקנים המקומיים. סטיב ון זנט בתצוגת משחק בעלת עומק ורבדים מגוונים
אם זה באופן הדיבור שלו עם הבעות הפנים מוזרות, ואם זה בתנועות ההליכה שהוא מפגין בכישרון רב.
שחקן משכמו ומעלה.
הלוקיישן שבו מצולמת הסדרה פשוט מהמם, החיבור בין התושבים המנומסים בנורווגיה לבין בכיר מאפיה מביאים מצבים קומיים מצחיקים. עלילה לא תמיד קולחת כי יש רגעים משמימים, ולא תתאים לכל אחד. יחד עם זה אם מחברים הכל ביחד
מקבלים דרמה שנונה בעלת דמויות מצחיקות,למרות שלא חפה מפגמים בתסריט.
השילוב של נורווגיה - מדינה שמרנית בתרבות שלה, ומאפיונר מניו יורק חסר נימוסין יוצרת סדרה מרעננת ומעניינת.
7.8/10
(3 עונות - נטפליקס)
חבר בכיר לשעבר במאפיה האיטלקית בניו יורק, נכנס לתוכנית להגנת עדים ומועבר לעיירה ציורית לילהאמר בנורווגיה.
שם הוא נתקל בתרבות שונה, וצריך להסתגל למנהגי התושבים.
דרמת פשע קומית בכיכובו של Steven Van Zandt ("הסופרנוס") שגם כתב והפיק את הסדרה.
הוא מגלם את פרנק "המתקן" טליאנו, מאפיונר המעיד נגד הבוס שלו ולכן נשלח לליהאמר. נשמע כמו סרט
פשע טיפוסי? רק שזה בדיוק ההפך מסדרת פשע. הדמויות בסדרה צבעוניות וקשות לעיכול בהתחלה מבחינת הומור נורווגי
שכנראה מתאים לתרבות שם. ככל שהסדרה מתקדמת, ומצליחים ליצור חיבור לדמויות -הסדרה פשוט גורמת לך לחייך
מידי פעם על התמימות של השחקנים המקומיים. סטיב ון זנט בתצוגת משחק בעלת עומק ורבדים מגוונים
אם זה באופן הדיבור שלו עם הבעות הפנים מוזרות, ואם זה בתנועות ההליכה שהוא מפגין בכישרון רב.
שחקן משכמו ומעלה.
הלוקיישן שבו מצולמת הסדרה פשוט מהמם, החיבור בין התושבים המנומסים בנורווגיה לבין בכיר מאפיה מביאים מצבים קומיים מצחיקים. עלילה לא תמיד קולחת כי יש רגעים משמימים, ולא תתאים לכל אחד. יחד עם זה אם מחברים הכל ביחד
מקבלים דרמה שנונה בעלת דמויות מצחיקות,למרות שלא חפה מפגמים בתסריט.
השילוב של נורווגיה - מדינה שמרנית בתרבות שלה, ומאפיונר מניו יורק חסר נימוסין יוצרת סדרה מרעננת ומעניינת.
7.8/10