מתחדשים ב- SVSים, שרשור מרוכז...
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8140
מישהו עובדה עם ה sub-link או מוצר דומה ? ( חיבור אודיו wireless שמאפשר )
Svs מוכרים מוצר כזה אבל יש ב ebay דברים אחרים ברבע מחיר.
ליאור
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17940
·Lior_M כתב:מישהו עובדה עם ה sub-link או מוצר דומה ? ( חיבור אודיו wireless שמאפשר )
ליאור...
חבר שלי עובד עם זה ויש עוד כמה שעובדים עם זה והעסק עובד מעולה.
ניתן להשיג את זה ברשת ב 10$ פחות מהמחיר שנמכר ב svs
http://www.parts-express.com/dayton-aud ... s--300-580
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה יואבistarmini כתב:·......
חבר שלי עובד עם זה ויש עוד כמה שעובדים עם זה והעסק עובד מעולה.
http://www.parts-express.com/dayton-aud ... s--300-580...
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
@Lior_M - יש לי כזה. עושה את העבודה על הצד הטוב ביותר. 
- aviarmo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 113
אני משתמש sub-link ש- SVS מוכרים ומרוצה מאד. חסך לי עבודה קדיחה וחציבה בגלל העברת ה- SUB למקום אחר. קניתי ישירות מהם עם ה- sub חסכתי משלוח נפרד
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17940
·aviarmo כתב:אני משתמש sub-link ש- SVS מוכרים ומרוצה מאד. חסך לי עבודה קדיחה וחציבה בגלל העברת ה- SUB למקום אחר. קניתי ישירות מהם עם ה- sub חסכתי משלוח נפרד...
הם מוכרים אותו אחד בדיוק כמו בקישור רק יקר יותר
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

האמת שמצאתי מוצר דומה ב 35 דולר כולל המשלוח.
במקרה הכי גרוע יש אולי latency גבוה יותר אבל האודיסי ידע לטפל בזה.
אני מחפש זול כי לא בטוח שאשתמש אבל אם אצטרך להשתמש אני רוצה שזה יהיה בהישג יד ולא לחכות שוב למשלוח.
מה אתם אומרים ?
במקרה הכי גרוע יש אולי latency גבוה יותר אבל האודיסי ידע לטפל בזה.
אני מחפש זול כי לא בטוח שאשתמש אבל אם אצטרך להשתמש אני רוצה שזה יהיה בהישג יד ולא לחכות שוב למשלוח.
מה אתם אומרים ?
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- aviarmo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 113
נכון. שאני הזמנתי את זה לפני כ- 5 חודשים ההפרש במחיר היה נמוך יותר כולל עלויות משלוח ולכן הזמנתי מהם לטובת הנוחותistarmini כתב:
·......
הם מוכרים אותו אחד בדיוק כמו בקישור רק יקר יותר...
·
-
avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9067
יואב - תודה...istarmini כתב:חבר שלי עובד עם זה ויש עוד כמה שעובדים עם זה והעסק עובד מעולה.......
http://www.parts-express.com/dayton-aud ... s--300-580...
בלינק שצירפת זה נמכר כרגע במחיר מבצע עד מחר (31.12) ב- 59$ לעומת 79$ באתר של SVS.
- asw3
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 33
זה בכלל עובד כמו שצריך?avihuli כתב:יואב - תודה.........![]()
בלינק שצירפת זה נמכר כרגע במחיר מבצע עד מחר (31.12) ב- 59$ לעומת 79$ באתר של SVS....
הרי זה עובד על התדר של הויפי והאלחוטי
צריך סביבה ממש מבודדת שזה יעבוד טוב..
ולא יהיה הפרעות למינהן
חבל שדווקא בקטע של האקשן פתאום יהיה
time out
·
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- asw3
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 33
מעניין אבל אם בכל סביבה זה יתפוס...
בכל מקרה המרחק מהרסיבר לסאב לא כזה גדול
וגם לא צריך ראוטר שיקשר בינהם
אז אולי ההפרעות לא יהיו משמעותיות
-
avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אם יהיו הפרעות בגלל החפיפה בתדרים, ניתן לשנות ערוץ בראוטר ואז הבעיה תיפתר.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- Netanel
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 144
אחרי כמעט חודשים המתנה, הרמקולים שלי והסאב הגיעו עכשיו לדואר ישראל 
- movieman
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5012
אוטוטו עוד אחד ברשימה !!
מחכים שתיקח , תחבר אותם ותעלה תמונות ורשמים מהסאונד של הסאב והרמקולים .
מחכים שתיקח , תחבר אותם ותעלה תמונות ורשמים מהסאונד של הסאב והרמקולים .
-
avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אגב, שברנו את הצפי של הסטטיסטיקה. יש עוד 2 סאבים שבקנה...
ועוד נושא לעדכון חיובי המיסים שהיו גבוהים לדעתי ממה שהיה אמור להיות בפועל.
למי שלא עקב, לפני כחודש שלחתי בקשת הבהרה לבית המכס נתב"ג לנושא חישוב החיוב. אתמול קיבלתי טלפון והם עדכנו כי מגיע לי החזר מיסים של 140 שקל בגין ייבוא הסאב.
שאלתי כיצד הגיעו לחישוב של ההחזר אז היא לא ידעה לענות לי על זה. אני אחכה למכתב תשובה הרשמי שלהם.
בכל מקרה, אני מטפל מול מסטופ לצורך קבלת שטרי המטען של כל אחד כי צריך את זה לצורך שליחת ערעור החיובים. אשלח למי שרלוונטי ישירות למייל.
מחדד כי למסטופ אין נגיעה לעניין והם סה"כ צינור שגובה את הכסף בהתאם למה שהמכס מחליט (את המידע לגבי גובה החיוב הם מקבלים להבנתי מ- DHL).
מציע גם לאלו שהזמינו דרך BUY2USA לבצע את הבדיקה של תקינות החיוב ובמידת הצורך לשלוח גם בקשת בדיקה למכס.
למי שלא עקב, לפני כחודש שלחתי בקשת הבהרה לבית המכס נתב"ג לנושא חישוב החיוב. אתמול קיבלתי טלפון והם עדכנו כי מגיע לי החזר מיסים של 140 שקל בגין ייבוא הסאב.
שאלתי כיצד הגיעו לחישוב של ההחזר אז היא לא ידעה לענות לי על זה. אני אחכה למכתב תשובה הרשמי שלהם.
בכל מקרה, אני מטפל מול מסטופ לצורך קבלת שטרי המטען של כל אחד כי צריך את זה לצורך שליחת ערעור החיובים. אשלח למי שרלוונטי ישירות למייל.
מחדד כי למסטופ אין נגיעה לעניין והם סה"כ צינור שגובה את הכסף בהתאם למה שהמכס מחליט (את המידע לגבי גובה החיוב הם מקבלים להבנתי מ- DHL).
מציע גם לאלו שהזמינו דרך BUY2USA לבצע את הבדיקה של תקינות החיוב ובמידת הצורך לשלוח גם בקשת בדיקה למכס.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
·avihuli כתב:אגב, שברנו את הצפי של הסטטיסטיקה. יש עוד 2 סאבים שבקנה...![]()
מציע גם לאלו שהזמינו דרך BUY2USA לבצע את הבדיקה של תקינות החיוב ובמידת הצורך לשלוח גם בקשת בדיקה למכס....
אבי אתה גדול מהחיים.
תסביר לי מה צריך לעשות מול BUY2USA ואני אנסה להרים את הכפפה.
כל הכבוד על החריצות!
-
avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אני לא מכיר את החשבוניות של BUY2USA כי כל הייבוא שלי מחו"ל בוצע רק דרך מסטופ.
אם אתה רוצה, שלח לי למייל את חשבונית העסקה שלך או את שטר המטען אפילו עדיף אם יש לך את זה ואני אבדוק אם יש בעיה גם "אצלכם".
בגדול, עלות המיסים והמע"מ בלי כל האגרות מסביב, ממ"ן ודמי אחסנה צריכים לצאת 35.7% מסך ההזמנה בדולרים. אם הסכום שחוייבת קרוב לזה - אז זה בסדר (כמובן בהתחשב בשער הדולר נכון למועד החיוב).
אם יש פער שעולה על עשרות שקלים כנראה החיוב שגוי ואני ממליץ לשלוח מכתב לבירור. נוסח מוכן כבר יש אז אפיץ לכם במייל.
אם אתה רוצה, שלח לי למייל את חשבונית העסקה שלך או את שטר המטען אפילו עדיף אם יש לך את זה ואני אבדוק אם יש בעיה גם "אצלכם".
בגדול, עלות המיסים והמע"מ בלי כל האגרות מסביב, ממ"ן ודמי אחסנה צריכים לצאת 35.7% מסך ההזמנה בדולרים. אם הסכום שחוייבת קרוב לזה - אז זה בסדר (כמובן בהתחשב בשער הדולר נכון למועד החיוב).
אם יש פער שעולה על עשרות שקלים כנראה החיוב שגוי ואני ממליץ לשלוח מכתב לבירור. נוסח מוכן כבר יש אז אפיץ לכם במייל.
.
.
- Netanel
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 144
buy2usa חייבו אותנו בפועל ב-36.18% + 3.5$ עמילות מכס.avihuli כתב:אני לא מכיר את החשבוניות של BUY2USA כי כל הייבוא שלי מחו"ל בוצע רק דרך מסטופ.
אם יש פער שעולה על עשרות שקלים כנראה החיוב שגוי ואני ממליץ לשלוח מכתב לבירור. נוסח מוכן כבר יש אז אפיץ לכם במייל....
כשאני ביקשתי לברר את זה, b2u פנו לעמיל המכס שלהם שטען שהחישוב מדויק.
במקרה של ה-PB2000 ההבדל הוא של 3.84$ אז אני לא רואה טעם להתווכח.
מכתב רשום למכס יעלה יותר מהזיכוי.
-
avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

עמיל המכס לא יכול לטעון שהחישוב מדויק כל עוד זה לא מסתכם ל- 35.7% כפי שמוגדר בתקנות המכס.
אבל אם ההפרש הוא באמת כפי שאתה מציין אז לא שווה את ההתעסקות.
אני שלחתי את הבקשה בפקס ולא בדואר רשום.
אבל אם ההפרש הוא באמת כפי שאתה מציין אז לא שווה את ההתעסקות.
אני שלחתי את הבקשה בפקס ולא בדואר רשום.
.
.