·richrach כתב:דואר ישראל לא בלבלו את המח על משהו כמו 4 ימים אצל הלקוח מרגע שנחת בארץ ?...
היתה כתבה שהכותרת היא מה שהוא הבטיח\אמר - 48שעות מחו"ל ישר לסניף.
כאמור,הבטחות לחוד וביצוע לחוד

·richrach כתב:דואר ישראל לא בלבלו את המח על משהו כמו 4 ימים אצל הלקוח מרגע שנחת בארץ ?...

הלינק מוביל למשהו שכנראה שונה משהתכוונת....

Huber כתב:יש שם וידאו שנקרא "האסוסיה" - תצפו, שווה....

·קרה לי אותו הדבר ובמקרה אישתי הייתה ליד באר שבע. נכנסה למכולת ואמרו לה שהחבילה נמסרה למישהו אחר. לאחר בירור בדואר התברר שהחבילה לא הייתה שלי למרות שקבלתי סמס. אמרו לי בדואר שלפעמים יש כפילות במספר מעקב מסין. כלומר הסינים שולחים כמה חבילות על אותו מספר. בסוף הגיעה אליי החבילה הנכונה.Lee כתב:מצטער מראש על אורך הפוסט, אבל הייתי חייב......![]()
ביום שישי האחרון קיבלתי הודעת טקסט על עוד חבילה שהגיעה מגירבסט. אבל אז חשכו עיניי לגלות, שבמקום למכולת בעיר מגורי, שם אני תמיד אוסף חבילות, שלחו את החבילה למכולת בעיר אחרת, באר שבע. ניגשתי לנקודת החלוקה באיזור שלי, מתוך מחשבה שאולי בכל זאת היא הגיעה לשם וטעו רק בניסוח האס.אם.אס, אבל הסתבר שלא, ושזו לא פעם ראשונה שזה קורה. ניסיתי להתקשר ל-171 (שירות לקוחות) ובמשך למעלה מ-40 דקות לא ענו. התייאשתי וניגשתי לסניף הדואר השכונתי (שהיה ריק לגמרי) וביקשתי מאחד העובדים אם הם יכולים לברר בקווים הפנימיים שלהם, כי לי לא עונים, והזחוח הזה אמר שאין לו אפשרות ושאמשיך לנסות להתקשר בעצמי לשירות הלקוחות או לנקודת החלוקה בב"ש. ניסיתי להתקשר למספר של המכולת בב"ש, אבל בכל פעם הגעתי לתא קולי.
אחרי כשלוש שעות של ניסיונות, ענו לי סוף סוף ב-171. הנציגה לקחה ממני פרטים ואמרה שהיות וזה יום שישי, יחזרו אלי רק ביום ראשון. כמובן שלא חזרו.
ביום שני, אחרי כשעתיים של ניסיונות להתקשר למכולת בב"ש ולשירות הלקוחות, ענו לי סוף סוף ב-171. הנציגה לקחה שוב פרטים, נעלמה למספר דקות מהקו וכשחזרה, אמרה שהעניין טופל בקווים הפנימיים שלהם, ואני אוכל לראות שינוי בסטטוס החבילה עוד באותו יום, במעקב המשלוחים באתר הדואר. היא רק ציינה שעד שהחבילה תגיע אלי, זה יכול לקחת שבועיים. כשהבעתי פליאה וציינתי שמסין לארץ לקח שבועיים, היא אמרה: "ככה זה, אין מה לעשות".
מיותר לציין, שחלפו כבר כ-24 שעות מאז דברתי איתה, וסטטוס החבילה תקוע עדיין באותה מכולת בבאר שבע.
מנפלאות דואר ישראל......

עד היום כל החבילות מסין/גירבסט הגיעו אלי ללא בעיה. קשה לי להאמין שיש כפילויות במספרי המעקב, אבל גם אם מה שכתבת נכון, החבילה היתה צריכה להגיע אלי כבר מזמן לכתובת הנכונה, כפי שרשום על האריזה.theone כתב:·קרה לי אותו הדבר ובמקרה אישתי הייתה ליד באר שבע. נכנסה למכולת ואמרו לה שהחבילה נמסרה למישהו אחר. לאחר בירור בדואר התברר שהחבילה לא הייתה שלי למרות שקבלתי סמס. אמרו לי בדואר שלפעמים יש כפילות במספר מעקב מסין. כלומר הסינים שולחים כמה חבילות על אותו מספר. בסוף הגיעה אליי החבילה הנכונה..........

מאז 2015 בוטל תקן השירות לזמני המתנה בדואר...

ואני אחרי חודש עדיין לא קיבלתי את החבילה מההודעות הקודמות, על אף שדברתי איתם כבר מספר פעמים.Nunatak כתב:התייעלות בדואר ישראל!
קיבלתי היום לא פחות מ3 מכתבים רשומים ישר לתיבת הדואר, לא הייתי צריך להיות בבית כדי לחתום לדוור ואפילו לא ללכת לסניף.
שירות מעולה
...