דואר ישראל - על סף קריסה?

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
l33cher
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1896

שליחה

richrach כתב:דואר ישראל לא בלבלו את המח על משהו כמו 4 ימים אצל הלקוח מרגע שנחת בארץ ?
...
·

היתה כתבה שהכותרת היא מה שהוא הבטיח\אמר - 48שעות מחו"ל ישר לסניף.

כאמור,הבטחות לחוד וביצוע לחוד :)
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73429
שם מלא: ערן

שליחה

אם זה לא היה עצוב, זה היה מצחיק:

http://www.mako.co.il/tv-erez-nehederet ... 0c10acRCRD

ag43
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2224

שליחה

הקישור מוביל לרשימת התכניות.

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282

שליחה

Huber כתב:אם זה לא היה עצוב, זה היה מצחיק:

http://www.mako.co.il/tv-erez-nehederet ... 0c10acRCRD
...
הלינק מוביל למשהו שכנראה שונה משהתכוונת.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

יש שם וידאו שנקרא "האסוסיה" - תצפו, שווה.

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

Huber כתב:יש שם וידאו שנקרא "האסוסיה" - תצפו, שווה.
...
:lol:
אלמלא הייתי ממתין עדיין לחבילה מההודעה הקודמת שלי, שנשלחה ע"י הדואר לטיול במכולת בבאר שבע, זה באמת היה מצחיק...

ag43
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

נחמד אבל היו צריכים לסיים בלקנות פלאפון בדואר כי זה בערך מה שהם עושים היום. גם ברעננה הפקיד אמר לי בלי להניד עפעף שמבחינתם הם מוציאים את כל החבילות החוצה מהדואר. צריך שמישהו ירים את הכפפה בכנסת ויבדוק אם זה חוקי.

liorp
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2352

שליחה

theone
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1579

שליחה

Lee כתב:
...
...
מצטער מראש על אורך הפוסט, אבל הייתי חייב :lol:

ביום שישי האחרון קיבלתי הודעת טקסט על עוד חבילה שהגיעה מגירבסט. אבל אז חשכו עיניי לגלות, שבמקום למכולת בעיר מגורי, שם אני תמיד אוסף חבילות, שלחו את החבילה למכולת בעיר אחרת, באר שבע. ניגשתי לנקודת החלוקה באיזור שלי, מתוך מחשבה שאולי בכל זאת היא הגיעה לשם וטעו רק בניסוח האס.אם.אס, אבל הסתבר שלא, ושזו לא פעם ראשונה שזה קורה. ניסיתי להתקשר ל-171 (שירות לקוחות) ובמשך למעלה מ-40 דקות לא ענו. התייאשתי וניגשתי לסניף הדואר השכונתי (שהיה ריק לגמרי) וביקשתי מאחד העובדים אם הם יכולים לברר בקווים הפנימיים שלהם, כי לי לא עונים, והזחוח הזה אמר שאין לו אפשרות ושאמשיך לנסות להתקשר בעצמי לשירות הלקוחות או לנקודת החלוקה בב"ש. ניסיתי להתקשר למספר של המכולת בב"ש, אבל בכל פעם הגעתי לתא קולי.
אחרי כשלוש שעות של ניסיונות, ענו לי סוף סוף ב-171. הנציגה לקחה ממני פרטים ואמרה שהיות וזה יום שישי, יחזרו אלי רק ביום ראשון. כמובן שלא חזרו.

ביום שני, אחרי כשעתיים של ניסיונות להתקשר למכולת בב"ש ולשירות הלקוחות, ענו לי סוף סוף ב-171. הנציגה לקחה שוב פרטים, נעלמה למספר דקות מהקו וכשחזרה, אמרה שהעניין טופל בקווים הפנימיים שלהם, ואני אוכל לראות שינוי בסטטוס החבילה עוד באותו יום, במעקב המשלוחים באתר הדואר. היא רק ציינה שעד שהחבילה תגיע אלי, זה יכול לקחת שבועיים. כשהבעתי פליאה וציינתי שמסין לארץ לקח שבועיים, היא אמרה: "ככה זה, אין מה לעשות".
מיותר לציין, שחלפו כבר כ-24 שעות מאז דברתי איתה, וסטטוס החבילה תקוע עדיין באותה מכולת בבאר שבע.

מנפלאות דואר ישראל...
...
·קרה לי אותו הדבר ובמקרה אישתי הייתה ליד באר שבע. נכנסה למכולת ואמרו לה שהחבילה נמסרה למישהו אחר. לאחר בירור בדואר התברר שהחבילה לא הייתה שלי למרות שקבלתי סמס. אמרו לי בדואר שלפעמים יש כפילות במספר מעקב מסין. כלומר הסינים שולחים כמה חבילות על אותו מספר. בסוף הגיעה אליי החבילה הנכונה.

ag43
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

מעולם לא נתקלתי ב"כפילות בדבר מעקב מצד הסינים". כן נתקלתי בפקיד שסרק פעמיים את אותו פריט.

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

theone כתב:
...
...
·קרה לי אותו הדבר ובמקרה אישתי הייתה ליד באר שבע. נכנסה למכולת ואמרו לה שהחבילה נמסרה למישהו אחר. לאחר בירור בדואר התברר שהחבילה לא הייתה שלי למרות שקבלתי סמס. אמרו לי בדואר שלפעמים יש כפילות במספר מעקב מסין. כלומר הסינים שולחים כמה חבילות על אותו מספר. בסוף הגיעה אליי החבילה הנכונה.
...
עד היום כל החבילות מסין/גירבסט הגיעו אלי ללא בעיה. קשה לי להאמין שיש כפילויות במספרי המעקב, אבל גם אם מה שכתבת נכון, החבילה היתה צריכה להגיע אלי כבר מזמן לכתובת הנכונה, כפי שרשום על האריזה.

הבעיה שאני לא נמצא באזור באר שבע, ובמספר הטלפון של המכולת (המופיע באתר הדואר) שכביכול אליה נשלחה החבילה, לא עונים כלל, כך שלצערי אין לי מה לעשות, מלבד להמתין ולייחל שהיא אכן תגיע אלי מתישהו.

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453

שליחה

מה הסתבכת?
סע לב"ש
או תזמין שליח :lol:
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

הוגשה תביעה ייצוגית נגד הדואר:

https://www.themarker.com/consumer/1.4683945

ag43
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

מאז 2015 בוטל תקן השירות לזמני המתנה בדואר
...

על זה צריך להגיש ייצוגית. נתנו לדואר צ'ק פתוח להתעלל בלקוחות.

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6218

שליחה

שהיה תקן בתוקף מישהו עמד בו?
אלעד

ag43
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אז מבקר המדינה צריך להעיר על זה. זה בטח לא מצדיק לבטל אותו לגמרי. חוצמזה - התביעה הייצוגית הזו מראה שכן.

liorp
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אתמול לראשונה יצא לי לאסוף חבילה שלא מסניף דואר, אלא ממרכז חלוקה שהיה ב.. פיצוצייה ליד הבית.

היה משעשע, הרגשתי כמו במערכון של ארץ נהדרת.
ובאמת היו מאחורי הפיצוחים לא מעט חבילות מאסוס, כמו במערכון.
"זו לא פיצוציה, זו אסוסיה!" :D

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak

שליחה

התייעלות בדואר ישראל!
קיבלתי היום לא פחות מ3 מכתבים רשומים ישר לתיבת הדואר, לא הייתי צריך להיות בבית כדי לחתום לדוור ואפילו לא ללכת לסניף.

שירות מעולה
:twisted:

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

Nunatak כתב:התייעלות בדואר ישראל!
קיבלתי היום לא פחות מ3 מכתבים רשומים ישר לתיבת הדואר, לא הייתי צריך להיות בבית כדי לחתום לדוור ואפילו לא ללכת לסניף.

שירות מעולה
:twisted:
...
ואני אחרי חודש עדיין לא קיבלתי את החבילה מההודעות הקודמות, על אף שדברתי איתם כבר מספר פעמים.
ממש שירות מעולה :lol:

liorp
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

היא עדיין בבאר שבע?!

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”