Broadlink RM2 - המלצה (wifi to IR)
·mosheva כתב:@amired13
·
במזגן כל פעולה בעצם מעבירה למזגן את כל סט הפקודות לכן אם אתה לוחץ בשלט הדלקה (בתנאי שהמזגן אכן קיבל את הפקודה) הוא בהכרח ידלק ולא יתכבה במידה והוא כבר דלוק.
מקווה שאתה מבין את מה שכתבתי......
הבנתי, אבל בשלט של המזגן שלי יש כפתור אחד להדלקה וכיבוי (כרגיל). השאלה היא האם יש הבדל בין פקודת ההדלקה שהשלט שולח למזגן לבין פקודת הכיבוי. אין לי בעיה שלא אקבל חיווי על מצב המזגן אם אוכל מלכתחילה לפצל את ההדלקה והכיבוי שלו ל-2 פעולות נפרדות לחלוטין ולהגדיר את שתיהן בנפרד בברודלינק (בניגוד למתג TOGGLE ON/OFF כמו בשלט עצמו)
אין הבדל, לדוגמא שאתה משנה טמפרטורה בשלט ושולח את הפקודה למזגן (נעשה כמובן אוטומטי שאתה מכוון את השלט למזגן) אז השלט שולח את כל הסט פקודות שאתה רואה השלט למזגן כמו מצב (קירור/חימום) טמפרטורה רצויה פלאפ וכמובן סטטוס מזגן דלוק.
אותו דבר באפליקציה גם אם אתה פותח את האפליקציה ונראה שהמזגן כרגע דלוק מספיק שתשנה את הטמפרטורה האפליקציה תשלח פקודה שגם דליק את המזגן. ואם הפוך אתה רוצה רק לכבות את המזגן כי אתה לא זוכר אם כיבית אותו מספיק שדרך האפליקציה תלחץ על כפתור הכיבוי הוא יכבה אותו. גם אם הוא כבוי הוא ישלח פקודת כיבוי.
אותו דבר באפליקציה גם אם אתה פותח את האפליקציה ונראה שהמזגן כרגע דלוק מספיק שתשנה את הטמפרטורה האפליקציה תשלח פקודה שגם דליק את המזגן. ואם הפוך אתה רוצה רק לכבות את המזגן כי אתה לא זוכר אם כיבית אותו מספיק שדרך האפליקציה תלחץ על כפתור הכיבוי הוא יכבה אותו. גם אם הוא כבוי הוא ישלח פקודת כיבוי.
·נראה לי שלא הבנתי אותך, אולי התבלבלתיmosheva כתב:אין הבדל, לדוגמא שאתה משנה טמפרטורה בשלט ושולח את הפקודה למזגן (נעשה כמובן אוטומטי שאתה מכוון את השלט למזגן) אז השלט שולח את כל הסט פקודות שאתה רואה השלט למזגן כמו מצב (קירור/חימום) טמפרטורה רצויה פלאפ וכמובן סטטוס מזגן דלוק.
אותו דבר באפליקציה גם אם אתה פותח את האפליקציה ונראה שהמזגן כרגע דלוק מספיק שתשנה את הטמפרטורה האפליקציה תשלח פקודה שגם דליק את המזגן. ואם הפוך אתה רוצה רק לכבות את המזגן כי אתה לא זוכר אם כיבית אותו מספיק שדרך האפליקציה תלחץ על כפתור הכיבוי הוא יכבה אותו. גם אם הוא כבוי הוא ישלח פקודת כיבוי....
מצד אחד אתה אומר שאין הבדל בין הפקודות, מצד שני אתה אומר שאם הוא כבוי, הוא ישלח פקודת כיבוי (ואז לא יקרה כלום? או שהוא ידלק מזה?)
הזמנתי עכשיו את הברודלינק RM PRO
אצלי זה מזגן תדיראן וכשאני משנה טמפרטורה בשלט של המזגן , השלט שולח את כל הפקודות שכרגע נמצאות על המסך למזגן שזה כולל פקודת מהירות, טמפ', פלאפ, והדלקה בכל שינוי הוא שולח הכל.
לכן באפליקציה של ה rm כשאני שולח פקודה של אפילו שינוי טמפ' המזגן ידלק כי פקודה של שינוי טמפ' שולחת גם פקודה של הדלקה. ולכן אני יודע בוודאות שאם אלחץ על פקודת כיבוי הוא בהכרח יכבה.
בעצם מה שאני רואה במסך של השלט אלו הפקודות שישלחו כנ''ל לפחות אצלי קורה באפליקציה כל מה שאני רואה במסך של האפליקציה בהכרח ישלח למזגן לכן שאני לוחץ פקודת כיבוי בשלט הוא בהכרח ישלח למזגן פקודת כיבוי.
לכן באפליקציה של ה rm כשאני שולח פקודה של אפילו שינוי טמפ' המזגן ידלק כי פקודה של שינוי טמפ' שולחת גם פקודה של הדלקה. ולכן אני יודע בוודאות שאם אלחץ על פקודת כיבוי הוא בהכרח יכבה.
בעצם מה שאני רואה במסך של השלט אלו הפקודות שישלחו כנ''ל לפחות אצלי קורה באפליקציה כל מה שאני רואה במסך של האפליקציה בהכרח ישלח למזגן לכן שאני לוחץ פקודת כיבוי בשלט הוא בהכרח ישלח למזגן פקודת כיבוי.
הגיע היום, אני מסתבך עם ההגדרה של המזגן (אלקטרה).
ניסיתי שימוש בשלטים מוכנים, ניסיתי הגדרה ידנית של כפתורי הדלקה / כיבוי - זה לא עובד. הנורה הצהובה במכשיר כן מהבהבת כשאני לוחץ בטלפון - כלומר הפקודה התקבלה - אבל כלום לא קורה במזגן. השליטה בטלוויזיה לצורך העניין עובדת אחלה... והברודלינק ממוקם ממש מול המזגן, השלט הרגיל פועל מעולה מהמיקום הזה. אם מישהו נתקל בבעיה דומה והצליח לתקן אשמח לעזרה
ניסיתי שימוש בשלטים מוכנים, ניסיתי הגדרה ידנית של כפתורי הדלקה / כיבוי - זה לא עובד. הנורה הצהובה במכשיר כן מהבהבת כשאני לוחץ בטלפון - כלומר הפקודה התקבלה - אבל כלום לא קורה במזגן. השליטה בטלוויזיה לצורך העניין עובדת אחלה... והברודלינק ממוקם ממש מול המזגן, השלט הרגיל פועל מעולה מהמיקום הזה. אם מישהו נתקל בבעיה דומה והצליח לתקן אשמח לעזרה
·טוב, מסתבר שהגדרתי פחות או יותר נכון, הוא מצליח לקלוט פקודות - אבל רק כשאני מחזיק את הברודלינק מטר וחצי גג מהעינית של המזגן..ag43 כתב:תנסה מזגני MIDEA באפליקציה....
לעוד מישהו הברודלינק משדר כ"כ חלש? זה לא באמת שמיש
·נקיה וניקיתי אותה מקודם עוד.. המקלט נראה די חדש עכשיו האמת חוץ מהדבק דו"צ שתקוע לו מאחורהag43 כתב:שאלה קצת טיפשית - העינית נקיה? אין עליה מדבקה כלשהי?...
הצלחתי לקמבן שזה יעבוד, סובבתי קצת את המקלט ככה שהעינית פונה כלפי מטה והברודלינק מונח ממש מתחתיה על המזנון של הטלוויזיה, מזל שהיא נמצאת ממש מתחתיו אחרת לא היה לי ממש פתרון לזה. זה אמנם עובד אבל מבאס שאין לי קצת יותר משחק עם המיקום של הברודלינק, המקלט של המזגן כנראה באמת קצת ***
·כלומר עוד נקודת ממסר בין הברודלינק למזגן? נשמע דווקא נחמד, אם זה משהו אסתטי אני אוכל לתקוע את זה מאחורי הטלוויזיה ולהרחיק את הברודלינק.ag43 כתב:אתה יכול לבדוק אם יש עינית אלקטרונית למזגן כמו שיש למכשירי מדיה (טלוויזיה,ממיר וכו')....
איך קוראים למוצר הזה? יש חברות מומלצות?
אני לא יודע אם יש למזגן. אני קניתי כזה לארון המדיה שבו הסטרימר והממיר. בפועל מדובר בעינית קטנה שאותה אתה מדביק על העינית של המוצר הנשלט וממנה יוצא חוט אל עינית גודל יותר (שגם דורשת חשמל) שאותה אתה ממקם איפה שאתה רוצה. אני קניתי בכמה שקלים באיביי.
בקיצור, סוג של·כבל מאריך לIRag43 כתב:אני לא יודע אם יש למזגן. אני קניתי כזה לארון המדיה שבו הסטרימר והממיר. בפועל מדובר בעינית קטנה שאותה אתה מדביק על העינית של המוצר הנשלט וממנה יוצא חוט אל עינית גודל יותר (שגם דורשת חשמל) שאותה אתה ממקם איפה שאתה רוצה. אני קניתי בכמה שקלים באיביי....
רעיון יפה, אחפש, תודה רבה!
DEVICE OFFLINE
לפניי מספר ימים רכשתי את ה-RMPRO
קונפג ועובד תקין , אך הבוקר, באפליקציה שמותקנת על הסמארטפון , אני רואה שה-DEVICE הוא OFFLINE , למרות שהוא מוגדר ואני רואה שהוא מחובר לרשת הביתית ע"י בדיקה בראוטר.
מה יכולה להיותה סיבה ?
קונפג ועובד תקין , אך הבוקר, באפליקציה שמותקנת על הסמארטפון , אני רואה שה-DEVICE הוא OFFLINE , למרות שהוא מוגדר ואני רואה שהוא מחובר לרשת הביתית ע"י בדיקה בראוטר.
מה יכולה להיותה סיבה ?