|סרטון| ממשק המשתמש החדש של יס + multiroom

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
guyyg
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 585

שליחה

צריך לעשות עדכו בכל ממיר בנפרד? או מספיקממיר אחד יהכל יתחלף? דרך 828?

or4558
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 812

שליחה

guyyg כתב:צריך לעשות עדכו בכל ממיר בנפרד? או מספיקממיר אחד יהכל יתחלף? דרך 828?
...
רק כנס לערוץ 828 בממיר אחד יעודכן בכל הבית בו זמנית

esharon
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 278

שליחה

הממשק החדש מאוד נחמד, הניווט ב vod לא נוח - יותר מדי לחיצות בשביל להגיע לכל מקום (אולי זה עניין של הרגל)
יש לי שאלה בקשר ל vod:
בממשק החדש חסרים לי קטגוריות לדוגמא: יש רק קטגורית סרטים חדשים - לפני זה קטגורית סרטים היתה מחולקת לסרטים חדשים, קומדיה, פעולה וכו'...
אותו הדבר עם הסדרות: יש רק קטגורית כללית של סדרות ו abc tv בלי סדרות חדשות, סדרות ישראליותף סדרות hd וכו'
זה רק אצלי ככה?

guyyg
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

esharon כתב:הממשק החדש מאוד נחמד, הניווט ב vod לא נוח - יותר מדי לחיצות בשביל להגיע לכל מקום (אולי זה עניין של הרגל)
יש לי שאלה בקשר ל vod:
בממשק החדש חסרים לי קטגוריות לדוגמא: יש רק קטגורית סרטים חדשים - לפני זה קטגורית סרטים היתה מחולקת לסרטים חדשים, קומדיה, פעולה וכו'...
אותו הדבר עם הסדרות: יש רק קטגורית כללית של סדרות ו abc tv בלי סדרות חדשות, סדרות ישראליותף סדרות hd וכו'
זה רק אצלי ככה?
...
כי נכנסת להמלצות של הvod ולא לvod עצמו.
בתפריט תלחץ yes ואל תעלה עם החץ למעלה

esharon
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 278

שליחה

guyyg כתב:
esharon כתב:הממשק החדש מאוד נחמד, הניווט ב vod לא נוח - יותר מדי לחיצות בשביל להגיע לכל מקום (אולי זה עניין של הרגל)
יש לי שאלה בקשר ל vod:
זה רק אצלי ככה?
...
כי נכנסת להמלצות של הvod ולא לvod עצמו.
בתפריט תלחץ yes ואל תעלה עם החץ למעלה
...
תודה :)

גלית_yes
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 99

שליחה

לאט לאט ובזהירותאני אענה לכולם ;)
יניב- העדכונים הבאים יהיו אוטומטיים
benjamin1- מטרת הניסוי היא לבחון את המוצר ואת התשתית הטכנולוגית. אנחנו עושים זאת, כפי שפורסם, בעזרתם של לקוחות בעלי תשתית מתאימה שיעבירו פידבקים\תקלות לנציגי שירות הלקוחות הטלפוני או באמצעות הפורום הזה (שהגולשים שלו מקבלים אותנו בברכה (f) )
koby50- הצעה לשדרוג הממיר תלויה גם בשירותים שיש לך במנוי, הערוצים שבחרת והרגלי הצפייה בכלל. אתה מוזמן לפנות אלי במייל עם פרטי המנוי ונדאג לתת לך הצעה אטרקטיבית. המייל שלי, במידה ואין לך- [email protected].
esharon - מה שגיא אמר :)
גלית
פניות הציבור
yes

gofmarat
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 641

שליחה

benjamin1 כתב:גלית,אפשר להבין פעם אחת ולתמיד מה מטרת הניסוי הזה?
אני כבר כמה ימים עם המולטירום ואני רואה שהכל עובד פיקס.פה ושם הערות לשיפור מימשק וזהו.
...
אצלי זה ממש לא עובד כמו שצריך, לי יש באג ממש חמור, כשאני מקליט תוכנית אני לא מצליח להעביר לערוץ אחר.

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3783

שליחה

מתי יופעל mtv החדש?
נערך לאחרונה על ידי uh99 ב 16/05/2013 14:56, נערך פעם 1 בסך הכל.

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1389

שליחה

גלית_yes כתב:שלום לכולם!

אז הרגע המיוחל הגיע... :D
הניסוי מתחיל היום! זה אומר שכל הנסיינים יקבלו מייל (כמו שדיברנו לפני כן) המעדכן על כך.

שיהיה לנו בהצלחה
והכי חשוב, תהנו מהשירות החדש :)
...
הי גלית,
בשעה טובה ובהצלחה.
שאלה- האם עדכון הגירסה היום זהה לחלוטין לזאת שהצלחנו להוריד לפני כמה ימים שהערוץ 828 נפתח לכמה שעות.
ישנן מספר דברים בעייתיים באותה גירסה שהורדה לפני כמה ימים.
מוכן לעשות רשימה - אבל לפני זה אני חייב לדעת אם לא חל שינוי מסויים כדי שלא אבזבז את זמני לריק.

אם יש כבר שוני - אזי איך מוחקים את הגירסה החדשה מלפני כמה ימים - כי ערוץ 828 לא מוכן כרגע לעשות לי עדכון נוסף.

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1389

שליחה

זיו שלום,
לנוכח הודעת גלית על פתיחת הניסוי רשמית היום,
אני מציע שיפתח שרשור חדש ודביק שבו יורכזו כול ההערות והבעיות וכמובן גם המחמאות לממשק החדש הזה הכולל את השרות של המולטירום.

השרשור הנוכחי הוא קדם תחילת הניסוי וכבר לא רלוונטי בכול 33 העמודים הראשונים שלו.
בטוח שזה יקל על כולנו וגם על חברת YES.

בתודה
עמי

גלית_yes
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שליחה

gofmarat - אנחנו ערוכים לטיפול בתקלות במולטירום (הקמנו בחירה רלוונטית בניתוב המענה הקולי). אתה מוזמן לפנות ישירות למומחים בנושא בשירות הטלפוני או אלי במייל, עם פרטי המנוי כמובן.
uh99- שירות ה-My Tv החדש יכנס לניסוי רק בהמשך. עוד אין לי תאריך מדויק לתת לך.
ami9 - אתה יותר ממוזמן לרכז לי את כל הממצאים שלך מהימים הראשונים עם הממשק והשירות. אגב, הגירסה היא אותה גירסה (מזכירה לך את המייל שלי [email protected] - מודה לך מראש על הפידבקים :) )
גלית
פניות הציבור
yes

or1213
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7

שליחה

גלית_yes כתב:gofmarat - אנחנו ערוכים לטיפול בתקלות במולטירום (הקמנו בחירה רלוונטית בניתוב המענה הקולי). אתה מוזמן לפנות ישירות למומחים בנושא בשירות הטלפוני או אלי במייל, עם פרטי המנוי כמובן.
uh99- שירות ה-My Tv החדש יכנס לניסוי רק בהמשך. עוד אין לי תאריך מדויק לתת לך.
ami9 - אתה יותר ממוזמן לרכז לי את כל הממצאים שלך מהימים הראשונים עם הממשק והשירות. אגב, הגירסה היא אותה גירסה (מזכירה לך את המייל שלי [email protected] - מודה לך מראש על הפידבקים :) )
...
עזבו מולטירום עזבו הכל את הנכס הכי יקר של יס יש לך סבלנות לענות לכולם.
המולטירום פשוט פצצה מעוצב כמו שצריך מהיר וכמעט ללא תקלות.
יש לי בעיה שאפילו שאין לי הודעות זה מראה על הצג של הממיר כאילו כן והממיר קפא לי כבר פעמיים.

nondos
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 207
שם מלא: nondos

שליחה

ברשותי שני ממירי מקס טוטל. רק אחד מהם מחובר לרשת האינטרנט ול vod האם הממיר השני גם צריך להיות מחובר לאינטרנט כדי להתעדכן או שהעדכון נמשך דרך הלווין?

moshe10
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 262

שליחה

גרסה חדשה ויפה אך לא מושלמת - יש דברים קטנים שאפשר לתקן ויש דברים משמעותיים יותר:
* בעת הקלטה כשלוחצים על כפתור הפליי כדי לדעת באיזה דקה אנו נמצאים, המסך הקטן גדול עם פס כחול מיותר שמסתיר סתם ללא סיבה. וגם נמשך הרבה שניות

* כשעוצרים הקלטה נפתח מסך השואל "עצרת את הניגון, אנא בחר לאן ברצונך לעבור?" -חזרה לערוץ -מסך ההקלטות
פעם זה היה מעביר אוטומטית למסך ההקלטות שלטעמי היה נוח יותר.

*כשנכנסים להמלצות הVOD נגיד לABC TV במקום שתהיה קטגוריה "אבודים" וקטגוריה "אחים ואחיות" כל העונות הן "בחוץ" ואתה עובר אבודים 1, אבודים 2, אבודים 3, וכך הלאה.. לא רציני. הגיע הזמן לשיפור בVOD! קטגוריות מסודרות יותר, שכשאתה נכנס זה יזמין לך אוטומטית HD במידה ויש ולא תצטרך לחפש בקטגורייה נידחת "סדרות HD" אלא שיהיה פשוט ונוח. גם התצוגה בVOD פחות נוחה ממקודם- בו זמנית אתה לא יכול לראות תמונות של הרבה סדרות אלא רק 2-3.. חבל
צריך שיראה כמו נטפליקס הרבה תמונות שעל כל תמונה רשום גם תשם של הסדרה/סרט ככה זה כמו גלרייה שאפשר לבחור

*המעברים בתפריטים איטיים.

*כשעוברים ערוץ מספר הערוץ נכתב למטה ולא למעלה. עניין של הרגל אני מאמין

*הצעה לאופציה חדשה במסך המוקלטות לסמן "סרטים" ואז יהיה מסך רק של הסרטים לבחירה נוחה, כשמוקלט לך בנוסף לסרטים סדרות, סדרות ריאליטי וסדרות של הילדים זה נהיה מבולגן לבחור סרט.

* אם אין max movies זה אומר שיש לנו יותר מקום בממיר כעת?

טיפ חשוב לכולם: לחיצה על כפתור הפליי מעבירה ישירות למוקלטות. למי שהתלונן שכפתור YES מכניס לתפריט שהמוקלטות לא ראשונות שם.
נערך לאחרונה על ידי moshe10 ב 16/05/2013 16:34, נערך פעם 1 בסך הכל.

YanivPL
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1342

שליחה

or4558
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 812

שליחה

YanivPL כתב:[img2=550x486]http://www.yes.co.il/images/nisoi.jpg[/img2]

8)
...
מוזר אני עדיין לא קבלתי מיייל :O

גלית_yes
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שליחה

תודה על הפידבקים חברים יקרים :)
nondos - כל הממירים המתקדמים (מלבד yesMax) צריכים להיות מחוברים לרשת הביתית.
גלית
פניות הציבור
yes

Mrshmelo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 195

שליחה

גלית יש לי שאלה.שאני מתחיל לראות סרט לדוגמא בסלון ועובר אחרכך לחדר ואז חוזר שוב לסלון למה אני לא יכול להמשיך לראות מה שראיתי בחדר?
זה עובד רק בכיוון אחד שאני מתחיל בסלון ואז בחדר אפשר להמשיך או להתחיל בחדר ואז להמשיך בסלון?אי אפשר לעשות סלון->חדר->סלון?
יש לי 2 ממירי טוטאל
נערך לאחרונה על ידי Mrshmelo ב 16/05/2013 17:13, נערך פעם 1 בסך הכל.

guyyg
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

גלית_yes כתב:תודה על הפידבקים חברים יקרים :)
nondos - כל הממירים המתקדמים (מלבד yesMax) צריכים להיות מחוברים לרשת הביתית.
...
גלית ישר כח ;) אין עלייך !

benjamin1
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 92

שליחה

Mrshmelo כתב:גלית יש לי שאלה.שאני מתחיל לראות סרט לדוגמא בסלון ועובר אחרכך לחדר ואז חוזר שוב לסלון למה אני לא יכול להמשיך לראות מה שראיתי בחדר?
זה עובד רק בכיוון אחד שאני מתחיל בסלון ואז בחדר אפשר להמשיך או להתחיל בחדר ואז להמשיך בסלון?אי אפשר לעשות סלון->חדר->סלון?
יש לי 2 ממירי טוטאל
...
אם גלית תיתן תשובות גם לשאלות טכניות-אז חופשי מגיע לה שאפו

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”