לה ליגה 2012-2013....

תוכניות ספורט, אירועי ספורט וכל מה שקשור לספורט...
moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

ירקרק כתב:בכל ליגה שבארסה וריאל הנוכחיות היו משחקות הליגה הייתה סגורה עוד לפני שהתחילה.
הפער בין בארסה לריאל השנה נובע מ 2 סיבות: בארסה עד עכשיו לא מאבדת נקודות בכלל (למעט התיקו מול ריאל),ריאל מגמגמת ופגיעה.מכאן נוצר 11 נקודות פער.
...
נכון מה שכתבת (המשפט הראשון נכון לליגה הספרדית והיפותטי לשאר), אבל לא ענית על שאלתי . :wink:
אני קורא פה וחש שאתם מתלהבים, בעוד שאני רואה שאין פה בכלל שום עיניין. בעבר דנו בנושא של ליגת שתי קבוצות, אבל העונה גם זה לא קיים.
משה

ירקרק
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1251

שליחה

אז ככה, בשבילי לראות את בארסה זה כיף,אפילו תענוג.זה משהו שאני מחכה לו כל השבוע,ולפעמים כל 3 ימים.לא הפסדתי צפייה משחק של בארסה ושל מסי (כולל נבחרות ספרד וארגנטינה) לפחות עשור.לא מעניין אותי היתר.אני בטוח שהאוהד הניטראלי שרואה ליגה ספרדית חושב ומרגיש אחרת,וזה יותר מלגיטימי.

שוב,לגבי העונה הנוכחית - בארסה לא איבדה נקודות למרות שלפחות מבחינה הגנתית היא נראית זוועה כמעט מתחילת העונה.מדריד הפסידה כבר 3 פעמים (לאותן קבוצות שבארסה ניצחה) וזה מה שיצר את הפער.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346

שליחה

ירקרק,
לקחת לי את המילים מהפה, לראות כל שבוע (ואולי כמה פעמים בשבוע) את המכונה המדהימה הזו, זה תענוג צרוף, במיוחד אחרי שנופלים בטעות על משחקי ליגת הפח שלנו...
לראות כל הזמן את השחקנים הטובים בעולם נותנים שואו של החיים, זה משהו שאנחנו מאד שמחים שנפל בחלקנו.
את פלה לא ממש הספקתי לראות, ואת מראדונה ראיתי בכמה משחקים, אבל עדיין הייתי צעיר מדי בשביל להבין את גודל המעמד (למרות שכששיחקנו כדורגל בשכונה, כולם היו מראדונה :) ), והנה פה, אני רואה כל שבוע את הקבוצה הטובה בעולם (בלי להיכנס להגדרות ולאיך ניתן להשוות) ואת השחקנים הטובים בעולם (מסי, צ'אבי, אינייסטה) ובמיוחד עכשיו כשמולם עומדים שחקנים אחרים שטוענים לכתר (רונאלדו, צ'אבי אלונסו, איקר קסיאס), ומה גם שיצא לי לראות אותם בקאמפ נואו, אנחנו ממש חוזים בהיסטוריה בהתהוות.

לגבי ההגנה,
למרות ההגנה הזוועתית, בארסה משיגה את פתיחת העונה הטובה ביותר בכל הזמנים בלה ליגה ובכך שוברת את שיאה של ריאל מדריד, היא מצליחה לעשות את זה באמצעות ההתקפה הקטלנית שלה, חטפנו 3? ניתן 4! נקווה שעכשיו כשפויול חזר (שרק לא ייפצע שוב) נחטוף פחות שערים, בינתיים בשני המשחקים מאז החזרה שלו, עוד לא ספגנו.

ירקרק
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אבי

אותי בארסה מרגשת כל שבוע מחדש (גם שהיא מפסידה),וזה בשבילי הכי חשוב.הריגוש הזה שווה את הכל.

אני בן 40 ופריק כדורגל עוד מילדות.זוכר משחקי כדורגל עוד ממונדיאל 82,את המשחק האגדי בין נבחרות ברזיל ואיטליה ומשם את הדהירה של איטליה ורוסי עד לזכייה בגמר.אז את מראדונה וכל יתר הגדולים ששיחקו מתחילת שנות השמונים ראיתי גם ראיתי. אנחנו צריכים להגיד תודה שזכינו בחיינו לראות קבוצה כמו בארסה הנוכחית (מאז עידן פפ) ושחקן כמו מסי.לא היה דבר כזה ולא יהיה גם.שוב, זו דעתי והיא סובייקטיבית לחלוטין.אני זוכר את הזכיה הראשונה בליגת האלופות עם הדרים טים' של יוהאן קרויף כמאמן בתחילת שנות התשעים.שיחקו שם אגדות כמו רומריו,סטויצ'קוב,קומאן ולאודרופ וזו היתה קבוצה אגדה ופורצת דרך,אבל המרחק בינה לבין הקבוצה הנוכחית הוא משמעותי לטובת הקבוצה הנוכחית.ומסי?הוא בכלל חייזר.מכונה.הטוב בהיסטוריה.בכדורגל קבוצות הוא שבר וישבור את כל השיאים האישיים הקבוצתיים.

ivanhoe888
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1209

שליחה

אני חייב לחלוק עליך - אני חושב שברצלונה של רומריו וכו' הייתה טובה יותר.
אפרופו מונדיאל 82', המשחק שאני הכי זוכר זה חצי הגמר גרמניה-צרפת. איך הטריקולור לא ניצחו את המשחק הזה...עד היום אני לא מבין.
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.

ירקרק
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

ivanhoe888 כתב:אני חייב לחלוק עליך - אני חושב שברצלונה של רומריו וכו' הייתה טובה יותר.
אפרופו מונדיאל 82', המשחק שאני הכי זוכר זה חצי הגמר גרמניה-צרפת. איך הטריקולור לא ניצחו את המשחק הזה...עד היום אני לא מבין.
...
כתבתי כבר זה סובייקטיבי לחלוטין ולכן כל דעה היא לגיטימית.מה עוד שאין לאף אחד דרך לקבוע באמת איזו קבוצה טובה יותר או איזה שחקן טוב יותר.העיקר שכל אחד נהנה מהקבוצה ומהשחקן שהכי מרגשים אותו.

גרמניה צרפת נגמר תיקו 3 והיה פנדלים לא?או שהתיקו 3 היה בחצי גמר יורו 84?

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

ivanhoe888,

בארסה של רומריו (ה-Dream Team) הייתה מצויינת, אחת הטובות בכל הזמנים, כך גם הגראנדה מילאן של חוליט ושות'...
אבל, עם כל אהבתי לרומריו אני דווקא חושב שהקבוצה הנוכחית היא הגדולה בכל הזמנים.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

שימו לב, כולנו "חושבים", כל אחד חושב על קבוצה שהיא הטובה ביותר, ורק מעצם המילה הזה, "חושב", ניתן לומר שאין כאן משהו מדיד באמת, כל אחד רואה את זה בצורה אחרת ומפרש את ה"טוב ביותר" בצורה אחרת.
עניין מאד סובייקטיבי.

ירקרק
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

מה שמייוחד בקבוצה הנוכחית זו הדומיננטיות שלה.הפער שלה מכל היתר (גם בספרד,וגם בליגת האלופות)הוא בלתי נתפס.גם שהיא לא עברה לדוגמה את אינטר וצ'לסי בחצי גמר צ'מפיונס לכולם היה ברור מי הקבוצה הטובה יותר,ובשתי רמות לפחות.אם תוסיף לזה את העובדה שנבחרת ספרד שמבוססת על 6-7-8 שחקני בארסה זכתה באליפות אירופה-מונדיאל-אליפות אירופה ברצף (הלו זה טריפל!),תקבל קבוצה היסטורית בדמות בארסה שזכתה ב 4 שנים ב 14 תארים,ונבחרת ספרד (שכאמור בנוייה על רוב קטלוני) שזוכה בטריפל.אם אני מוסיף את מסי לבארסה אז בכלל זו מפלצת של דור נדיר שבדרך נס קובץ יחדיו בחבל ארץ אחד(קטלוניה).

הדרים טים של קרוייף הייתה מדהימה,אבל לא הייתה כזו דומיננטית.לקחה ליגת האלופות אחד ובגמר השני קיבלה רביעיה ממילאן (מילאן הזו היא לדעתי הקבוצה השניה הטובה בהיסטוריה).

ivanhoe888
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

ירקרק כתב:
ivanhoe888 כתב:אני חייב לחלוק עליך - אני חושב שברצלונה של רומריו וכו' הייתה טובה יותר.
...
כתבתי כבר זה סובייקטיבי לחלוטין ולכן כל דעה היא לגיטימית.מה עוד שאין לאף אחד דרך לקבוע באמת איזו קבוצה טובה יותר או איזה שחקן טוב יותר.העיקר שכל אחד נהנה מהקבוצה ומהשחקן שהכי מרגשים אותו.

גרמניה צרפת נגמר תיקו 3 והיה פנדלים לא?או שהתיקו 3 היה בחצי גמר יורו 84?
...
אתה זוכר את זה:

מישהו אמר אדום ולא קיבל...?

ירקרק
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

כן ריסק לו את הצורה.אז זכרתי נכון זה היה התיקו 3 ופנדלים.
שומאכר שוער גרמניה התחפש באותו משחק הזה לפפה (Pepe Animal) של ריאל.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

ירקרק,
למה התחלת בזה? אתה יודע מה עשית עכשיו?
תראה איך כל אוהדי הבלאנקוס מתחילים להביא לך פה סרטונים שונים ומשונים... :D

ירקרק
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

מצטער,לא מכיר אפילו אוהד ריאל אחד (ויש לי המון אוהדי ריאל במעגל החברים הקרוב) שלא מסכים שפפה זה חיה.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

תתפלא, אם תסתכל על השירשור של שנה שעברה, ועל שירשור הספורט הגדול, אתה תראה שברגע שמתחילים עם הסרטונים האלו, זה ממשיך עד אינסוף ולא משנה מי צודק.
פפה כסחן, שחקני בארסה עושים הצגה, הגיע לנו פנדל, גנבו לנו אליפות, כולם רמאים, השופטים מושחתים, תנו לצה"ל לנצח.
זה לא נגמר...

ורק כדי להציג את עמדתי, הבנאדם הזה צריך לשבת בכלא על תקיפה בנסיבות מחמירות.

ירקרק
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

לא מבין איך זה קשור שפפה חיה לטענה ששחקני בארסה מתחזים.הרי 99% מהסרטון הזה אלו עבירות אלימות בכוונה לפצוע שחקני יריב שהם בכלל לא מבארסה.
גם במקרה האחרון בסרטון נגד אלבס,הוא הלך במטרה לשבור רגל.זה שאלבס הצליח באלפית השניה האחרונה להזיז את הרגל והתחזה לא מוריד מחומרת המעשה והכוונה לשבור רגל.זה כמו לטעון שאם ירית באדם והוא הספיק להתכופף בזמן,אתה לא אשם בניסיון לרצח כי הוא הצליח לחמוק מהכדור..

ירקרק
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

וחוץ מזה ivanhoe888 אשם :P הביא לי סירטון של שומאכר בקפיצת נינג'ה ושאל אותי אם אני זוכר..

ivanhoe888
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

ירקרק כתב:וחוץ מזה ivanhoe888 אשם :P הביא לי סירטון של שומאכר בקפיצת נינג'ה ושאל אותי אם אני זוכר..
...
תשמע, אתה הזכרת את מונדיאל 82'... :wink:

ואפרופו קפיצות נינג'ה, מונדיאלים וספרד:

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

1-0 לבארסה מול בילבאו.
פיקה כובש מכדור קרן.
לא לשכח, בהמשך הערב הדרבי המדרידאי.
והנה 2-0,משער של מסי.

ירקרק
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

איזה בישול של צ'אבי.מסי עם גול מספר 83 .

ירקרק
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

איזו הברשה של מסי בין הרגליים לשחקן בילבאו..כמו בשכונה 8)

חזור אל “ספורט”