ירקרק,
לקחת לי את המילים מהפה, לראות כל שבוע (ואולי כמה פעמים בשבוע) את המכונה המדהימה הזו, זה תענוג צרוף, במיוחד אחרי שנופלים בטעות על משחקי ליגת הפח שלנו...
לראות כל הזמן את השחקנים הטובים בעולם נותנים שואו של החיים, זה משהו שאנחנו מאד שמחים שנפל בחלקנו.
את פלה לא ממש הספקתי לראות, ואת מראדונה ראיתי בכמה משחקים, אבל עדיין הייתי צעיר מדי בשביל להבין את גודל המעמד (למרות שכששיחקנו כדורגל בשכונה, כולם היו מראדונה

), והנה פה, אני רואה כל שבוע את הקבוצה הטובה בעולם (בלי להיכנס להגדרות ולאיך ניתן להשוות) ואת השחקנים הטובים בעולם (מסי, צ'אבי, אינייסטה) ובמיוחד עכשיו כשמולם עומדים שחקנים אחרים שטוענים לכתר (רונאלדו, צ'אבי אלונסו, איקר קסיאס), ומה גם שיצא לי לראות אותם בקאמפ נואו, אנחנו ממש חוזים בהיסטוריה בהתהוות.
לגבי ההגנה,
למרות ההגנה הזוועתית, בארסה משיגה את פתיחת העונה הטובה ביותר בכל הזמנים בלה ליגה ובכך שוברת את שיאה של ריאל מדריד, היא מצליחה לעשות את זה באמצעות ההתקפה הקטלנית שלה, חטפנו 3? ניתן 4! נקווה שעכשיו כשפויול חזר (שרק לא ייפצע שוב) נחטוף פחות שערים, בינתיים בשני המשחקים מאז החזרה שלו, עוד לא ספגנו.