שרשור על כל מה שרציתם לדעת על הנקסוס S ולא העזתם לשאול

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #481 

תתחדש (Y) (Y)

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #482 

אריה, אנחנו מחכים....

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #483 

אני בדילמה, כרגע :?
בכל מקרה עוד אין לי איך להביא את הנקסוס S, בנוסף לזה שהמוטורולה העתידי פשוט העיף אותי מהכיסא (שלא לדבר על זה שהוא כנראה לא יכיל את ההגנות הרגילות של מוטורולה)

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891
נתן תודות: 443 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

שליחה #484 

osherov כתב:אני בדילמה, כרגע :?
בכל מקרה עוד אין לי איך להביא את הנקסוס S, בנוסף לזה שהמוטורולה העתידי פשוט העיף אותי מהכיסא (שלא לדבר על זה שהוא כנראה לא יכיל את ההגנות הרגילות של מוטורולה)
...
אם תרצה נקסוס יש לי בשבילך 8)
שי

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #485 

Shayosef כתב:
...
...
מה נסגר עם הבעיות במכשיר אצלך?
הרי לא הגיוני שאתה היחיד שגילה שיש בעיית סאונד בנקסוס S שלא לדבר על איכות שמיעה משמעותית טובה יותר באייפון 4

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #486 

osherov כתב:
Shayosef כתב:
...
...
מה נסגר עם הבעיות במכשיר אצלך?
הרי לא הגיוני שאתה היחיד שגילה שיש בעיית סאונד בנקסוס S שלא לדבר על איכות שמיעה משמעותית טובה יותר באייפון 4
...
אני כנראה לא היחיד, אצלי במכשיר איכות השמע נחותה מהאייפון 4 משמעותית.

אבל זו לא הסיבה היחידה שאני כנראה עדיין לא משוכנע שהנקסוס מהווה שדרוג על פני האייפון 4 שלי, ישנן סיבות רבות, לאט לאט לצערי אני מבין שזה עדיין לא זה, אבל הבטחתי לעצמי שאתן לזה לפחות חודש עד שאצא בהצהרות לכאן או לכאן, אבל נכון לעכשיו עבורי, האייפון 4 מכשיר טוב יותר.
שי

Rino
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5450
שם מלא: Reem
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 132 פעמים

שליחה #487 

זו כנראה הרכישה הבאה
mount לרכב כולל טעינה:

http://www.brodit.com/productinformation.jsp?anr=512227

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #488 

Shayosef כתב: אני כנראה לא היחיד, אצלי במכשיר איכות השמע נחותה מהאייפון 4 משמעותית.

אבל זו לא הסיבה היחידה שאני כנראה עדיין לא משוכנע שהנקסוס מהווה שדרוג על פני האייפון 4 שלי, ישנן סיבות רבות, לאט לאט לצערי אני מבין שזה עדיין לא זה, אבל הבטחתי לעצמי שאתן לזה לפחות חודש עד שאצא בהצהרות לכאן או לכאן, אבל נכון לעכשיו עבורי, האייפון 4 מכשיר טוב יותר.
...
אולי הבטחת לעצמך אבל את גזר הדין לדעתי כבר גזרת :)
אתה מכיר עוד כאלה שמצאו שהאייפון 4 טוב בהרבה באיכות השמע שלו מהנקסוס S? אני לא מצאתי שום ביקורת שמזכירה דבר כזה (לא שאני מחזיק מביקורות השוואה כאלה יתר על המידה, אבל אם אף אחד לא רושם על הבדל משמעותי כל כך, אני מניח שזה לא קיים, התחושה היא שזה קשור למשהו ספציפי למכשיר או להגדרות אצלך)

אגב, את האייפון 4, מחוסר ברירה יצא ויוצא לי להכיר וכאשר השוותי את איכות השמע שלו בזמן שיחה אל מול הנקסוס 1 אני לא מצאתי איזה משהו הבדל משמועתי.....לכן גם קשה לי להאמין שיש כזאת נפילה בנקסוס S

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #489 

Rino כתב:זו כנראה הרכישה הבאה
mount לרכב כולל טעינה:

...
אפרופו טעינה לרכב,
יש לי 2 מטענים שמתחברים למצת של הרכב עם יציאת USB.
האם צריך לשים לב למשהו (מתח, זרם...) או שאין בעיה לטעון את המכשיר איתם?

Rino
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #490 

theAman כתב:
Rino כתב:זו כנראה הרכישה הבאה
mount לרכב כולל טעינה:

...
אפרופו טעינה לרכב,
יש לי 2 מטענים שמתחברים למצת של הרכב עם יציאת USB.
האם צריך לשים לב למשהו (מתח, זרם...) או שאין בעיה לטעון את המכשיר איתם?
...
אני משתמש במטענים של ה BB שלי גם ברכב וגם בבית,
לא בדקתי כלום לפני , לא נראה שזה משנה,

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #491 

osherov כתב:
Shayosef כתב: אני כנראה לא היחיד, אצלי במכשיר איכות השמע נחותה מהאייפון 4 משמעותית.

...
אולי הבטחת לעצמך אבל את גזר הדין לדעתי כבר גזרת :)
אתה מכיר עוד כאלה שמצאו שהאייפון 4 טוב בהרבה באיכות השמע שלו מהנקסוס S? אני לא מצאתי שום ביקורת שמזכירה דבר כזה (לא שאני מחזיק מביקורות השוואה כאלה יתר על המידה, אבל אם אף אחד לא רושם על הבדל משמעותי כל כך, אני מניח שזה לא קיים, התחושה היא שזה קשור למשהו ספציפי למכשיר או להגדרות אצלך)

אגב, את האייפון 4, מחוסר ברירה יצא ויוצא לי להכיר וכאשר השוותי את איכות השמע שלו בזמן שיחה אל מול הנקסוס 1 אני לא מצאתי איזה משהו הבדל משמועתי.....לכן גם קשה לי להאמין שיש כזאת נפילה בנקסוס S
...
שאני קונה מוצר חדש אני מאוד רוצה לאהוב אותו, זה עוזר לי לתרץ את ההובי הזה של לקנות הרבה דברים שאני לא חייב. אתה מכיר את זה שאתה אחרי כמה דקות עם מוצר כבר יודע שטעית, שזה לא זה ? ובכן זה די מה שקרה לי עם הנקסוס S בפינץ' טו זום הראשון, בשיחה הראשונה שהבנתי שאיכות השמע פחות טובה, הרמקול האיכותי פחות, סיגנל Wi-Fi החלש שעכשיו יש מקומות בבית שלי שלא מאפשרים לי עבודה, זמן ארוך לנעילת GPS, הסוללה החלשה, העברית שעדיין לא שם (למרות מאמץ של כמה חבר'ה תותחים זה כבר צריך לבוא מגוגל), המקלדת שעדיין לא נוחה כמו זו של האייפון וכן ניסיתי את כולן, כפתור ההדלקה הקטן והצדדי שמקשה על פתיחה הגיונית של הסלייד טו אנלוק, איכות המצלמה, היעדר זום (ראבאק זה בסיסי), היעדר אפשרות לכרטיס הרחבה או לדגם בעל נפח גדול יותר (את זה ידעתי קודם אמנם), איכות חומרים והרכבה (פלסטיקי וסביב המסך בין החיבורים אבק מצטבר), היצע אפליקציות דל יותר ונחות יותר, מה לעשות האפליקציות באייפון רצות טוב יותר וגם נראות טוב יותר, אם זה WAZE או כלכליסט שבאנדרואיד זה פשוט בדיחה, אפליקציית ה GMAIL שמגיעה עם המכשיר שהיא פשוט לא נוחה לעבודה, לוח השנה ועיצובו, אפשרות של העברת המועדפים למכשיר, לא ברור איך אין עדיין אפשרות GOOGLE APPS המקביל למובייל מי של אפל לסנכרן דרך האוויר, ואין דרך פשוטה כמו חיבור למחשב עם אפליקציה מובנית כמו שקורה ב iTunes שאתה בוחר לסנכרן אותם באפשרויות, הכי קרוב שהגעתי זה דרך אפליקציה שנקראית my bookmarks שמעבירה למכשיר אבל לא בידיוק במבנה של התיקיות ועוד מוסיפה url בשם של כל דף מועדף, מעצבן. ואין מה לעשות מערכת ההפעלה אנדרואיד עדיין מפגרת בהיגיון ובפשטות הפעלה /UI מ iOS.

הנקסוס מפצה במסך יפייפה, לדעתי לא נופל מזה של האייפון, גם הגודל שלו, בול, לא גדול ולא קטן.
אפשרויות קאסטמיזציה, עולם אחר מהאייפון, אפשר לעשות כמעט הכל, הווידג'טים זה אחד הדברים הכי חזקים שיש באנדרואיד, אני מאוד נהנה מהאפשרויות ומההיתרונות שיש למערכת זו על פני ה iOS בתחום הזה, אהבתי את My apps במרקט שמאפשרת לך לראות את כל מה שהורדת עד היום ולהוריד את זה שוב בקלות, לא מכיר משהו דומה ב iTunes,
להחליף כל שני וחמישי רום זה נחמד בהתחלה, ואפשרויות הגיבוי הנוחות מאפשרות לעשות את זה בכמה דקות ולחזור אחורה במידה ולא אוהבים. מבחר זה תמיד טוב, אבל זה לפעמים גם קצת משגע, אותי לפחות, חייבים לנסות כל BUILD וכל גרסה שיצאה, ב iOS אתה מחכה כמו ילד טוב עד שמוציאים עדכון וזהו, דרך iTunes ונגמר,
עבורי עדיין לא החלטתי מה עדיף.

כל מה שציינתי זה רק בהשוואה למכשיר השני שלי, האייפון 4, וזה משימוש של ימים בודדים, זה לא אומר שכל הדברים הללו לא טובים, הם פשוט פחות טובים מהאייפון 4, לדעתי.
שי

mikai
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 532
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

וואו..

שליחה #492 

בעוד כמה ימים אני נוסעת לניו יורק, והנקסוס כבר היה "על השולחן" אתה גורם לי לחשוב על הכל מחדש.. נשמע ממש מבאס מה שאתה מתאר פה..יש מצב שבזה הרגע שכנעת אותי לחזור לאייפון..

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #493 

Shayosef,
השאלה שמעניינית היא למה קנית אנדרואיד שהרי אתה אומר שאתה מכיר את העולם הזה כבר הרבה זמן (הרי היה לך נקסוס 1 שהתאכזבת ממנו כל כך). רוב הבעיות שלך קשורות לאנדרואיד OS ולעולם הזה ולכן אני לא מבין למה נכנסת לזה שוב. אם כל כך לא נוח לך שם (עם האנדרואיד). מוזר עוד יותר הוא למה ללכת לשם, כאשר על פי דבריך אתה די מאוהב במכשיר האייפון 4 שלך, זה ממש לא נשמע שרע לך איתו, בטח לא עברת לאנדרואיד רק בגלל ויידג'טים, או בגלל מסך 4 אינצ' שלטענתך מציג איכות זהה לרטינה של האייפון. בקשר לשאר בעיות החומרה שאתה נתקל בהם, המוזרות היא שאתה היחיד שמדווח על בעיות חמורות כל כך: "בפינץ' טו זום הראשון" :roll:

mikai,
יש פה כמעט 10 אנשים עם המכשיר הזה שמשחקים איתו כל הזמן ויש עוד עשרות אתרים שעשו ועושים מבחני השוואה מעמיקים בין הנקסוס S לגלקסי S לאייפון 4. מכל זה התגובה של Shayosef לגבי האכזבה שלו מהנקסוס S היא הקיצונית ביותר שאני פגשתי (ויש גם לא מעט Fanboy מוצהרים של אייפון ברשת שבדקו את הנקסוס S שלא הגיעו למסקנה כל כך גורפת).

מכירה את התחרויות שם השופטים נותנים ניקוד לביצוע של הספורטאי (נניח קפיצות לבריכה). בתחרות שם, הניקוד הסופי שמתקבל מגיע אחרי קיזוז של התוצאה הגבוה ביותר והתוצאה הנמוכה ביותר שניתנה לביצוע. אז אולי גם פה צריך לעשות את זה. תתעלמי מהציון הנמוך כל כך ש Shayosef נתן פה ותתעלמי מהסופרלטיבים הגבוהים ביותר שניתנו למכשיר פה. מה שישאר לך זה הממוצע לגבי איכות המכשיר ועולם האנדרואיד

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #494 

osherov כתב:Shayosef,
השאלה שמעניינית היא למה קנית אנדרואיד שהרי אתה אומר שאתה מכיר את העולם הזה כבר הרבה זמן (הרי היה לך נקסוס 1 שהתאכזבת ממנו כל כך). רוב הבעיות שלך קשורות לאנדרואיד OS ולעולם הזה ולכן אני לא מבין למה נכנסת לזה שוב. אם כל כך לא נוח לך שם (עם האנדרואיד). מוזר עוד יותר הוא למה ללכת לשם, כאשר על פי דבריך אתה די מאוהב במכשיר האייפון 4 שלך, זה ממש לא נשמע שרע לך איתו, בטח לא עברת לאנדרואיד רק בגלל ויידג'טים, או בגלל מסך 4 אינצ' שלטענתך מציג איכות זהה לרטינה של האייפון. בקשר לשאר בעיות החומרה שאתה נתקל בהם, המוזרות היא שאתה היחיד שמדווח על בעיות חמורות כל כך: "בפינץ' טו זום הראשון" :roll:

mikai,
יש פה כמעט 10 אנשים עם המכשיר הזה שמשחקים איתו כל הזמן ויש עוד עשרות אתרים שעשו ועושים מבחני השוואה מעמיקים בין הנקסוס S לגלקסי S לאייפון 4. מכל זה התגובה של Shayosef לגבי האכזבה שלו מהנקסוס S היא הקיצונית ביותר שאני פגשתי (ויש גם לא מעט Fanboy מוצהרים של אייפון ברשת שבדקו את הנקסוס S שלא הגיעו למסקנה כל כך גורפת).

מכירה את התחרויות שם השופטים נותנים ניקוד לביצוע של הספורטאי (נניח קפיצות לבריכה). בתחרות שם, הניקוד הסופי שמתקבל מגיע אחרי קיזוז של התוצאה הגבוה ביותר והתוצאה הנמוכה ביותר שניתנה לביצוע. אז אולי גם פה צריך לעשות את זה. תתעלמי מהציון הנמוך כל כך ש Shayosef נתן פה ותתעלמי מהסופרלטיבים הגבוהים ביותר שניתנו למכשיר פה. מה שישאר לך זה הממוצע לגבי איכות המכשיר ועולם האנדרואיד
...
יש הרגשה שאתה לוקח את הכל אישי מדי אריה, כאילו אסור לומר דברים רעים על אנדרואיד, זה קצת מרתיע לפתוח דיון איתך בנושא :roll:

לא עברתי לשום דבר, ניסיתי מכשיר נוסף, ניסיתי מערכת הפעלה חדשה, כמו שציינת המכשיר האנדרואידי הקודם שלי היה נקסוס 1 עם מערכת הפעלה שני דורות אחורה וחומרה גם כן, חשבתי שהגיע הזמן לנסות שוב, לראות אם הדברים הפחות טובים במערכת ובמכשירים שלהם כבר פחות מפריעים לי ממעבר של אייפון, התבדיתי, לקחתי את זה בחשבון, ידעתי שאני נותן צ'אנס ואם לא אוהב אמצא לו בית חם אחר.
אה וכן, הפינץ' טו זום הגרוע שיש במערכת הזו ושאר הדברים שציינתי הם בהשוואה לאייפון ולא "בעיות חמורות" כפי שאתה מנסה לרמוז שטענתי, אם מישהו קופץ לעולם הסמרטפונים הוא יהנה מכל דבר, מכשיר טוב, אבל מי שעובר מאייפון 4 יגלה שרוב הדברים שציינתי נכונים גם לגביו.

אני לא "מאוהב" בשום מכשיר, עובדה שאני פתוח ומנסה דברים אחרים ובעניין הערה שלך
"המוזרות היא שאתה היחיד שמדווח על בעיות חמורות כל כך"
...
נו באמת אריה, נתתי לך יותר קרדיט מזה, על סמך 6 מכשירים +- בפורום זה, שלדעתי גם אף אחד מהם לא עבר מאייפון 4 לנקסוס (שאלתי ואף אחד לא התפקד) אתה מסיק שאני היחידי שנתקל "בבעיות"...נו באמת, להתחיל להפנות אותך ללינקים ברחבי הרשת ? הרי יש לא מרוצים משני המחנות, ואני רציתי רק לספר על החוויה שלי, על הרשמים שלי ואני עומד מאחורי כל מילה.
דרך אגב, אתה החזקת כבר את המכשיר ביד ? השתמשת בו ? אתה סומך רק על הביקורות של הרשת כדי להיות כל כך חד צדדי בדיונים בנושא ?
שי

tomerhd
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 751
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #495 

Shayosef כתב:
osherov כתב:Shayosef,

mikai,

...
יש הרגשה שאתה לוקח את הכל אישי מדי אריה, כאילו אסור לומר דברים רעים על אנדרואיד, זה קצת מרתיע לפתוח דיון איתך בנושא :roll:

לא עברתי לשום דבר, ניסיתי מכשיר נוסף, ניסיתי מערכת הפעלה חדשה, כמו שציינת המכשיר האנדרואידי הקודם שלי היה נקסוס 1 עם מערכת הפעלה שני דורות אחורה וחומרה גם כן, חשבתי שהגיע הזמן לנסות שוב, לראות אם הדברים הפחות טובים במערכת ובמכשירים שלהם כבר פחות מפריעים לי ממעבר של אייפון, התבדיתי, לקחתי את זה בחשבון, ידעתי שאני נותן צ'אנס ואם לא אוהב אמצא לו בית חם אחר.
אה וכן, הפינץ' טו זום הגרוע שיש במערכת הזו ושאר הדברים שציינתי הם בהשוואה לאייפון ולא "בעיות חמורות" כפי שאתה מנסה לרמוז שטענתי, אם מישהו קופץ לעולם הסמרטפונים הוא יהנה מכל דבר, מכשיר טוב, אבל מי שעובר מאייפון 4 יגלה שרוב הדברים שציינתי נכונים גם לגביו.

אני לא "מאוהב" בשום מכשיר, עובדה שאני פתוח ומנסה דברים אחרים ובעניין הערה שלך
"המוזרות היא שאתה היחיד שמדווח על בעיות חמורות כל כך"
...
נו באמת אריה, נתתי לך יותר קרדיט מזה, על סמך 6 מכשירים +- בפורום זה, שלדעתי גם אף אחד מהם לא עבר מאייפון 4 לנקסוס (שאלתי ואף אחד לא התפקד) אתה מסיק שאני היחידי שנתקל "בבעיות"...נו באמת, להתחיל להפנות אותך ללינקים ברחבי הרשת ? הרי יש לא מרוצים משני המחנות, ואני רציתי רק לספר על החוויה שלי, על הרשמים שלי ואני עומד מאחורי כל מילה.
דרך אגב, אתה החזקת כבר את המכשיר ביד ? השתמשת בו ? אתה סומך רק על הביקורות של הרשת כדי להיות כל כך חד צדדי בדיונים בנושא ?
...

רוצה להוסיף כמה מילים,

אני עם הנקסוס אס ..ובת הזוג עם אייפון 4 ...כלומר יש לי את שני המכשירים בבית,
המכשיר הקודם שלי היה 3GS .

אני חייב להגיד, שכל פעם שאני מחזיק את האייפון ,שבעבר חשתי הערצה למכשיר הזה...אני פשוט מרגיש מוזר ...זו הרגשה שאני לא מצליח להביע במילים ..פשוט מרגיש נחיתות...
דרך אגב ..בבית זה כבר ברור ,הנקסוס יותר טוב מהאייפון 4..

המסך של הנקסוס טוב יותר לטעמי,
האפליקציות ...טוב כן חלק מהאפליקציות נראות יותר טוב באייפון - בעיקר הישראליות(כי פיתחו אותם חברות ולא אנשים עצמאיים)....
לא מוצא את המרקט נחות מהAPPSTORE....וד"א המרקט מכיל גם תוכנות מערכת (כמו שהCYDIA באייפון הפרוץ מציעה-רק בלי האיטיות ותפעול המזעזע)..

כמה יתרונות לאייפון - יותר יציב (אבל מה לעשות אחרי שדרוג רום כל שני וחמישי והתקנת כמעט כל תוכנה אפשרית לא מצפה ממנו להיות סופר יציב, כשהגיע STOCK היה מאד יציב)
צריכת הסוללה באייפון הרבה יותר טובה...זה משהו שממש מפריע לי - אני חייב להסתובב עם מטען..

שורה תחתונה - אני אישית ואני מדבר רק על עצמי - מאד מרוצה מהנקסוס , יותר מזה ,עם החסרונות ,בכל יום שעובר אני מרגיש יותר בטחון בהרגשה הזו....
תומר

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #496 

Shayosef,
מספיק ויכוחים ודיונים היו לי על הנקוס S והאנדרואיד אל מול האייפון 4 וה iOS כך שאין לי כוח שוב לשחזר הודעות (יש שרשור ארוך מאוד שמתייחס להבדלים האלה), מה שכן....אני אשמח אם תראה לי קישורים לביקורות על הנקסוס S שקוטלים באופן דומה בצורה כל כך גורפת את המכשיר אל מול האייפון 4 (ואם אתה לא חושב שזה מה שעשית, אז תקרא שוב את ההודעה הלפני אחרונה שלך). אני אעלתי לשרשור ההוא המון ביקורות ודעות על הנושא (שחלקם הקטן אפילו נתן עדיפות קלה לאייפון 4) וכמובן שאני לא מסתמך רק על הביקורת של האנשים שרכשו כאן את המכשיר שלהם, שאתה אגב אחד מהם אלא על הרבה הרבה יותר מזה. באמת מסקרן אותי לראות האם התופעות האלה שאתה מדבר עליהם, היא נחלת רבים הוא נחלת בודדים. אגב, התשובה לשאלה שלך היא כן

תתפלא לדעת שהחד צדדיות שאני מייצג לכיוון האנדרואיד היא שלי ומתאימה לרצונות שלי בלבד. אני מודע מאוד ליכולות של האייפון 4 ושל ה iOS שלהם. למספיק אנשים אמרתי לשקול שנית את האנדרואיד על מול האייפון כי הגוגל OS אולי לא מתאים להם לאופי השימוש שלהם......תופתע אולי שגם בהודעות פרטיות בפורום (ובפורום השכן) אני לעיתים נשאל שאלות שקשורות לנושא מה כדאי לרכוש ובדר"כ אני מרגיש שמה שמסתתר מאחורי השאלות זה רצון לקבל דחיפה אחרונה על מנת לקחת אנדרואיד במקום האייפון של הדיקטטור......אפילו שם אני לא ממליץ באופן חד צצדי על האנדרואיד ובטח אני לא מספר שהאייפון הוא מכשיר גרוע...

mikai
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 532
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #497 

אריה אתה צודק, ספציפית מה שאני מחפשת, הוא באמת דחיפה אחרונה לכיוון האנדרואיד, אבל מה ששי מתאר הוא בדיוק מה שאני חוששת ממנו - איכות "פיזית" (אם לקרוא לזה ככה) היא מה שמטרידה אותי - עמידות של המכשיר (פלסטיק) איכות שמע נמוכה, איכות צילום, זום, פלאש (שהבנתי שחסר, אבל אני לא סגורה על זה) איכות אפליקציות ישראליות כגון GPS שמין הסתם אשתמש בו לא מעט (למרות שלא הבנתי למה לא להשתמש ב IGO במקום) איכות קליטת WIFI וגם אם לפי מה שאתה אומר יהיו לו כמה איכויות שהאייפון נופל מהם (ההשואה שעשית עם הקפיצות למים..), אבל השימוש היום יומי לא יהיה כמו שאני מצפה - זה יבאס אותי קשות..וזה מה שחשוב לי במכשיר - שימוש יומיומי, ולא איזה פעולה פנטסטית שאני אתפעל ממנה פעם אחת ולא אשתמש בה יותר.. אבל תומר כן עודד אותי, הוא כן רואה את ההבדלים בין האייפון 4 לנקסוס, אני מקווה שאני לא אהיה "בין הבודדים" שתהיה להם חוויה לא טובה עם המכשיר.. לא בא לי "לאכול את הכובע" אחכ ולהודות שחבל שלא לקחתי את האייפון :)

Rino
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #498 

אני מגיע מעולם ה BB ואין לי נסיון עם אייפון , מה גם שאני ממש לא חובב מוצרי APPLE למינהם...

אני מאוד בקורתי ושואף למושלמות למרות שאין דבר כזה,
אני לא מוצא שום בעיה עם:
WIFI
GPS
שמע בקבלה או הוצאת שיחה,

המכשיר מעוצב יפה,
אפליקציות לרוב
מהיר כמו שד

אני "טוחן" את המכשיר בכל מה שקשור לקישוריות ,עבודה עם מיילים ועבודה עם כל האפליקציות שמסביב ולא מוצא שום בעיה , להיפך , תענוג של מכשיר,

אני ממליץ על המכשיר לכל מי שרוצה לעבור לאנדרויד,

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #499 

שוב אני מחדד לאלו שאולי לא הבינו, לא ציינתי שום בעיה קונקרטית במכשיר, לא ב WIFI, לא ב GPS ולא בשמע.

ציינתי כי הנקסוס S בהשוואה לאייפון 4 פחות טוב בנושאים הללו, אין שום בעיה, פשוט עניין של השוואות נורא פשוטות שעשיתי בסביבה המוכרת לי, אם זה איכות ה WIFI שאין מה לעשות אם פתאום אני צריך תמיד להיות קרוב לראוטר וקודם לא, אז יש פה יתרון לאייפון לא ? ואם פתאום בשיחה הראשונה שלי בנקסוס אחרי שהייתי עם אייפון 4 חודשים רבים אני שומע איכות שיחה הרבה פחות טובה וגם אשתי טענה את אותו הדבר שביקשתי ממנה לנסות אז יש פה יתרון לאייפון לא ? ואם ה GPS בנקסוס ננעל פחות מהיר ממה שהורגלתי באייפון לא אשים לב ? קיצר כל הדברים הללו לא סוף העולם, המכשיר אחלה, באמת, ומי שמוכן לעבור מאייפון 4 לנקסוס למרות הדברים הללו ימצא שם המון יתרונות שאין באייפון אבל היה לי חשוב לחלוק ולספר מה אני חווה עם המכשיר שלי, שדרך אגב עלול להיות פגום אבל אני בספק.
שי

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #500 

שי,
מה שגרם לויכוחון בשרשור זאת ההודעה שלך שממש לא משתמעת לשתי פנים, וממש לא מתייחסת להבדלים קלים בלבד כמו אלה שאתה מציג עכשיו. שים לב לדברים שרשמת:
בפינץ' טו זום הראשון, בשיחה הראשונה שהבנתי שאיכות השמע פחות טובה, הרמקול האיכותי פחות, סיגנל Wi-Fi החלש שעכשיו יש מקומות בבית שלי שלא מאפשרים לי עבודה, זמן ארוך לנעילת GPS, הסוללה החלשה, העברית שעדיין לא שם (למרות מאמץ של כמה חבר'ה תותחים זה כבר צריך לבוא מגוגל), המקלדת שעדיין לא נוחה כמו זו של האייפון וכן ניסיתי את כולן, כפתור ההדלקה הקטן והצדדי שמקשה על פתיחה הגיונית של הסלייד טו אנלוק, איכות המצלמה, היעדר זום (ראבאק זה בסיסי), היעדר אפשרות לכרטיס הרחבה או לדגם בעל נפח גדול יותר (את זה ידעתי קודם אמנם), איכות חומרים והרכבה (פלסטיקי וסביב המסך בין החיבורים אבק מצטבר), היצע אפליקציות דל יותר ונחות יותר, מה לעשות האפליקציות באייפון רצות טוב יותר וגם נראות טוב יותר, אם זה WAZE או כלכליסט שבאנדרואיד זה פשוט בדיחה, אפליקציית ה GMAIL שמגיעה עם המכשיר שהיא פשוט לא נוחה לעבודה, לוח השנה ועיצובו, אפשרות של העברת המועדפים למכשיר, לא ברור איך אין עדיין אפשרות GOOGLE APPS המקביל למובייל מי של אפל לסנכרן דרך האוויר, ואין דרך פשוטה כמו חיבור למחשב עם אפליקציה מובנית כמו שקורה ב iTunes שאתה בוחר לסנכרן אותם באפשרויות, הכי קרוב שהגעתי זה דרך אפליקציה שנקראית my bookmarks שמעבירה למכשיר אבל לא בידיוק במבנה של התיקיות ועוד מוסיפה url בשם של כל דף מועדף, מעצבן. ואין מה לעשות מערכת ההפעלה אנדרואיד עדיין מפגרת בהיגיון ובפשטות הפעלה /UI מ iOS.
...
mikai,
מהפוזציה שלך אני כמעט בטוח שגם אם תבחרי באייפון 4 וגם אם תלכי עם הנקסוס S את תיהיי מרוצה עד השמיים. לטעמי כל קו המכשירים החדש (ה SGS, האייפון 4, הנקסוס S, הדיזייר HD וכו) הם לפחות בדרגה אחת מעל האחרים ולכן לדעתי את תקבלי חוייה מצוינת גם עם המכשיר הזה וגם עם זה. כל מי שמנסה להפחיד אותך לבחור באייפון וכל מי שמנסה להפחיד אותך ללכת על הנקסוס S קצת חוטא לטעמי למציאות. אם הייתי משליך את זה לציון בביה"ס, אז נקודת הבסיס לשני המכשירים הוא נגיד ציון 80 ומה שנשאר זה משחק של 20 נקודות נוספות שהן תלויות האדם ורצונותיו. אחד ייתן לאנדרואיד 95 ולאייפון 89 והשני ייתן לאנדרואיד 88 ולאייפון 96. ליפול לטעמי את לא יכולה....ולכן את יכולה להפיג את החשש הכל כך כבד שיש לך בנפילה עם אחד המכשירים

למרות כל הדברים האלה, לי נראה שאת עדיין לא שלמה לגמרי עם ההחלטה ולכן אני ממליץ לך פשוט למצוא מישהו שיש לו מכשיר אנדרואיד מתקדם (נקסוס S או גלקסי S) ולשחק עם המכשיר 10 דקות (לא צריך יותר כדי לקבל חוויית שימוש). כנ"ל תמצאי מכשיר אייפון 4 ושחקי איתו (האייפון בכלל נמצא מתחת לכל אבן בישראל ואני מניח שכבר מצאת מישהו שיש לו את המכשיר הזה ומהלל אותו כל הזמן :wink: ). אז פשוט תבחרי מה נראה לך יותר. את כל מבחני התאוריה כבר עברת, עכשיו תעשי טסט של 5-10 דקות כדי להרגיש למי את נותנת 95 ולמי את נותנת ציון של 88

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”