YAMJ עם מוד Sabish V2 ארוז כולל עברית - עדכון 23/08/2012
בעיה שצצה פתאום.
אני עובד עם ה YAMJ כבר כמה זמן והכל בסדר.
פתאום אחרי הרצה של עדכון ל YAMJ (הכוונה דרך My_YAMJ) הצטרף לשם של רוב הסרטים איזשהו צרוף מילים וסימנים לא מוכר.
הוספתי תמונות (מצטער על האיכות, זו השיטה היחידה שאני מכיר לצילום מסך הטלוויזיה) :
http://img192.imageshack.us/g/resizedimg0619.jpg/
מה הבעיה ?
פתאום אחרי הרצה של עדכון ל YAMJ (הכוונה דרך My_YAMJ) הצטרף לשם של רוב הסרטים איזשהו צרוף מילים וסימנים לא מוכר.
הוספתי תמונות (מצטער על האיכות, זו השיטה היחידה שאני מכיר לצילום מסך הטלוויזיה) :
מה הבעיה ?
-
esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
התקן את הגרסה העדכנית מהעמוד הראשון. הבעיה הזו כבר נפתרה.tzahi כתב:בעיה שצצה פתאום.
מה הבעיה ?...
סרגל ניווט בעברית
היי ארז.
קודם כל, עבודה מעולה וסקין מבריק!! תודה על זה ועכשיו לשאלה/ הצעה:
בעבר השתמשתי בסקין AEON שבו היתה אפשרות להציג את סרגל האותיות העברי בדף הבית,ואילו בסקין הזה צריך לנווט לדף אחר על מנת לראות את זה.
מחיפוש ב properties של הסקין לא מצאתי שום אפשרות הוספה לזה.
יש לך מושג אם זה אפשרי בכלל בסקין הזה?
אני בהחלט מאמין שהדבר יוסיף נוחות ויהיה שימושי לכל מי שמחזיק כמות סרטים בספרייתו.
בעבר השתמשתי בסקין AEON שבו היתה אפשרות להציג את סרגל האותיות העברי בדף הבית,ואילו בסקין הזה צריך לנווט לדף אחר על מנת לראות את זה.
אני בהחלט מאמין שהדבר יוסיף נוחות ויהיה שימושי לכל מי שמחזיק כמות סרטים בספרייתו.
-
esloan
- חבר ותיק

Re: סרגל ניווט בעברית
אני לא בדיוק מבין על איזו אופציה מדובר.mb0612 כתב:היי ארז.
אני בהחלט מאמין שהדבר יוסיף נוחות ויהיה שימושי לכל מי שמחזיק כמות סרטים בספרייתו....
בסקינים הישנים מאוד היתה שורה עליונה עם כל האותיות.
משהו כזה: [imgbig]http://www.mediasmartserver.net/blog/wp ... I-Wall.jpg[/imgbig]
זה כבר לא קיים מזמן בסקינים החדשים.
אם לא לזה אתה מתכוון, אז הסבר שנית.
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
באחד העדכונים האחרונים מלפני חודש בערך, הגדרתי הורדת טריילרים true ומלא טריילרים הורדו ונוספו לי בצמידות לסרט.
מדוע לא ניתן לקבל אינדיקציה לטריילר קיים ובכלל להריץ אותו.
זאת אופציה מצויינת שהיתה בעבר והיתה מאוד שימושית כשביקשתי להראות לחברים את הטריילר לסרט שעוד לא ראו.
יש אופציה להחזיר את היכולת הזאת ?
ובלי קשר יופי של עבודה
זאת אופציה מצויינת שהיתה בעבר והיתה מאוד שימושית כשביקשתי להראות לחברים את הטריילר לסרט שעוד לא ראו.
ובלי קשר יופי של עבודה
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
יש לי בעיה עם העדכון החדש.
הורדתי את העדכון החדש מלפני יומיים והרצתי על הספריה שלי (לאחר שמחקתי את קבצי הHTML וה-XML)
והוא רץ ומזהה את כל הסרטים ומוריד את התמונות הדרושות, אבל נעצר לאחר שהוא מסיים לעבור על כולם, ולא ממשיך ליצירת קבצי התוכן.
(התיקיות האחרונות שמופיעות בג'יבריש אלה סדרות ישראליות עם שם תיקיה בעברית, אבל הוא מסיים לעבור עליהם, ולא נראה שהם הבעיה).
ניסיתי לסגור ולהריץ את זה שוב מספר פעמים, וכל פעם הוא נעצר באותו השלב.
לפני התקנת העדכון האחרון (30.01.11) לא היו שום בעיות בהרצה ובסריקה.
ואם כבר אני כאן, אני מצטרף לשאלה של הבחור מעליי לגבי איך להוסיף טריילרים, אני יודע איפה באפשרויות להגיד לו לקשר לטריילר או להוריד אותו, אבל איך מוסיפים את זה שיופיע בסקין הנוכחי?
הורדתי את העדכון החדש מלפני יומיים והרצתי על הספריה שלי (לאחר שמחקתי את קבצי הHTML וה-XML)
והוא רץ ומזהה את כל הסרטים ומוריד את התמונות הדרושות, אבל נעצר לאחר שהוא מסיים לעבור על כולם, ולא ממשיך ליצירת קבצי התוכן.
(התיקיות האחרונות שמופיעות בג'יבריש אלה סדרות ישראליות עם שם תיקיה בעברית, אבל הוא מסיים לעבור עליהם, ולא נראה שהם הבעיה).
ואם כבר אני כאן, אני מצטרף לשאלה של הבחור מעליי לגבי איך להוסיף טריילרים, אני יודע איפה באפשרויות להגיד לו לקשר לטריילר או להוריד אותו, אבל איך מוסיפים את זה שיופיע בסקין הנוכחי?
-
esloan
- חבר ותיק

לא יישמתי טריילרים בגרסה זו. אני יכול לנסות, אבל זה יקח קצת זמן.avioren כתב:באחד העדכונים האחרונים מלפני חודש בערך, הגדרתי הורדת טריילרים true ומלא טריילרים הורדו ונוספו לי בצמידות לסרט.
ובלי קשר יופי של עבודה...
יש שתי אפשרויות:NathanD כתב:יש לי בעיה עם העדכון החדש.
ואם כבר אני כאן, אני מצטרף לשאלה של הבחור מעליי לגבי איך להוסיף טריילרים, אני יודע איפה באפשרויות להגיד לו לקשר לטריילר או להוריד אותו, אבל איך מוסיפים את זה שיופיע בסקין הנוכחי?...
הראשונה, שיש לך אחד הסרטים עם שם בעייתי, או לפחות כזה שגרסת ה YAMJ העדכנית לא מסתדרת איתו.
השניה, שכמות הסרטים לסריקה אצלך גדולה מדי.
ההמלצה, לשני המקרים, היא להעביר (MOVE) את כל הסרטים לספרייה אחרת ולהעביר כל פעם 20-30 סרטים לספריית הסריקה.
אם יש לך סרט בעייתי, אחת הסריקות תתקע ואז תדע שהסרט הבעייתי נמצא בקבוצה זו ויש לסדר לו את השם.
אם זו סתם בעיה של כמות סרטים, השיטה הזו תפתור לך את הבעיה.
סריקות נוספות ירוצו כרגיל, רק על שינויים.
יש לי בעיה, אחרי שטענתי את הסרטים (בודדים לאחר כמה נסיונות ובעיות)
הצלחתי, נוצר קובץ הINDEX הכל טוב ויפה עד כאן, ברגע שאני בא לפתוח אותו בתוכנה מופיע ההודעה "הבקשה איננה יכולה להתקבל, לחץ RETURN על מנת להגיע למסך הקודם" מה הבעיה?
תודה מראש
הצלחתי, נוצר קובץ הINDEX הכל טוב ויפה עד כאן, ברגע שאני בא לפתוח אותו בתוכנה מופיע ההודעה "הבקשה איננה יכולה להתקבל, לחץ RETURN על מנת להגיע למסך הקודם" מה הבעיה?
תודה מראש
-
esloan
- חבר ותיק

באיזו תוכנה אתה מנסה לפתוח אותו? דרך הסטרימר?bloodfist כתב:יש לי בעיה, אחרי שטענתי את הסרטים (בודדים לאחר כמה נסיונות ובעיות)
תודה מראש...
- margan_ron
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 280
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
יש לי A200
עכשיו התקנתי בפעם הראשונה את ה YAMJ
נראה ממש טוב
אבל יש לי כמה שאלות\בעיות
1. יש פוסטרים חסרים\שגויים ואני לא יודע לאיזה קובץ הם משוייכים, בNMJ היה רשום את המיקום של הקובץ וכך יכולתי לשנות.
2.יש לי סדרות, ואני לא יודע איך להגיע אליהן. אני לוחץ על MENU וכלום לא קורה.
תודה מראש
נראה ממש טוב
1. יש פוסטרים חסרים\שגויים ואני לא יודע לאיזה קובץ הם משוייכים, בNMJ היה רשום את המיקום של הקובץ וכך יכולתי לשנות.
תודה מראש
- margan_ron
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 280
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
ועוד משהו
יש לי הופעות שלא נמצאות ב IMDB
איך אני מסדר אותן?
יש לי הופעות שלא נמצאות ב IMDB
איך אני מסדר אותן?
-
esloan
- חבר ותיק

1. לכל סרט נוצר קובץ XML. בתוך הקובץ הזה רשום איזה קובץ פיזי הוא זיהה. לחילופין, אתה יכול פשוט להריץ את הסרט.margan_ron כתב:יש לי A200
נראה ממש טוב
תודה מראש...
2. תעלה ל T שבראש עמוד הסרטים.