התשובה היא לאmoco כתב:אז עוד ניחוש:
בהתאם לאם אתה מתכונן לרכב לבד או בראש, או צמוד לאחרים....
אבל יש קשר בין מה שרשמת לתשובה !
לא יודע איך זה באופניים, אבל הכלל הזה לא אוניברסלי.osherov כתב:לא,ramkol כתב:קשור לזה, אם הוא הולך על ניצחון או לא?
(לא מחפש בספרים... עיניים קהות....)
....
אתה הרי תמיד הולך על ניצחון ! (אני אוהב את החשיבה שלך)...
מה קורה ! איפה אבדת !Booboo כתב:אהלן, אהלן, אהלן
Long time no see, או כמו שאומרים אצלנו הרבה זמן בלי ים...
בין לחץ בעבודה ללחץ בבית יצא לי לראות את החידה של האופניים...
שמתי לב שלזוג שה"רמה" בו נוטה מלמעלה למטה גם הכידון מונח בצורה כזאת כאילו הידיים פחות או יותר סטאטיות במצב "מנוחה" ונראה לי שבמצב כזה הגב נטוי מאוד קדימה, הידיים כמעט ולא זזות ורק הרגליים עובדות קשה מאוד, וזה מביא אותי למסקנה שהזוג הזה נותן "אווירודינמיקה" הרבה יותר טובה ומשמש לספרינטים או לתחרויות של שבירת שיאי מהירות בקטעים ישרים.
בזוג השני לעומת זאת הגב פחות מכופף והידיים יותר חופשיות ונראה לי שהוא משמש לרכיבה בכביש מפותל (או לפחות לא ישר) ו/או הררי...
אולי אחד הזוגות זה לתחרויות שאתה רוכב מאחורי מכונית, ויש פחות התנגדות אויר.osherov כתב:התשובה היא לאmoco כתב:אז עוד ניחוש:
אבל יש קשר בין מה שרשמת לתשובה !...
לא,moco כתב:אולי אחד הזוגות זה לתחרויות שאתה רוכב מאחורי מכונית, ויש פחות התנגדות אויר.osherov כתב:התשובה היא לאmoco כתב:אז עוד ניחוש:
אבל יש קשר בין מה שרשמת לתשובה !......

אה...osherov כתב:מה קורה ! איפה אבדת !Booboo כתב:אהלן, אהלן, אהלן
שמתי לב שלזוג שה"רמה" בו נוטה מלמעלה למטה גם הכידון מונח בצורה כזאת כאילו הידיים פחות או יותר סטאטיות במצב "מנוחה" ונראה לי שבמצב כזה הגב נטוי מאוד קדימה, הידיים כמעט ולא זזות ורק הרגליים עובדות קשה מאוד, וזה מביא אותי למסקנה שהזוג הזה נותן "אווירודינמיקה" הרבה יותר טובה ומשמש לספרינטים או לתחרויות של שבירת שיאי מהירות בקטעים ישרים.
בזוג השני לעומת זאת הגב פחות מכופף והידיים יותר חופשיות ונראה לי שהוא משמש לרכיבה בכביש מפותל (או לפחות לא ישר) ו/או הררי...
כמעט כל מה שרשמת נכון![]()
למעט זה שהתשובה הסופית שלך לא נכונה![]()
אבל מתחמם מאוד...
גם לא !Booboo כתב:אה...osherov כתב:מה קורה ! איפה אבדת !Booboo כתב:אהלן, אהלן, אהלן
כמעט כל מה שרשמת נכון![]()
למעט זה שהתשובה הסופית שלך לא נכונה![]()
אבל מתחמם מאוד...
תודה, אז לשמחתי עוד נשארו לי כמה תאי מוח (גם אני כמו moco מתעלם מזה שהשאלה "פתוחה")
לא אבדתי...יש לי תאומות בנות שנה ו-3 שלא נותנות לישון ועומס אדיר בעבודה...זה הכל...![]()
אם רק התשובה הסופית שלי לא נכונה אולי הכיוון הוא שבתחרות אחת לא צריך יותר מדי להזיז את הכידון ובתחרות שניה כן...
יכול להיות שהזוג עם הידיים ה"סטאטיות" משמש לתחרויות שבהן הכביש סגור לגמרי לצורך התחרות (ואז אפשר לנסוע באמצע הכביש ולא צריך להתחמק ממכוניות וכו') והזוג השני משמש לתחרויות בכביש שיש בו תנועה?...

אני מסתכל על הגמר ופה במקביל!osherov כתב:אין לכם סיכוי לענות, כי אם היה לכם סיכוי לענות הייתם צופים עכשיו בגמר הליגה בכדורסל בין מכבי ת"א למכבי חיפה...
Booboo כתב:אני מסתכל על הגמר ופה במקביל!osherov כתב:אין לכם סיכוי לענות, כי אם היה לכם סיכוי לענות הייתם צופים עכשיו בגמר הליגה בכדורסל בין מכבי ת"א למכבי חיפה...
יש לי עוד רבע שעה להיות בשקט עד שהבנות יירדמו סופית ואז אני עובר לסלון עם הבירה והפיצוחים
...

שקלתי את הנושא והחלטתי שאני מוותר לו על זה שהוא לא יודע שיש עכשיו גמר...osherov כתב:Booboo כתב:אני מסתכל על הגמר ופה במקביל!osherov כתב:אין לכם סיכוי לענות, כי אם היה לכם סיכוי לענות הייתם צופים עכשיו בגמר הליגה בכדורסל בין מכבי ת"א למכבי חיפה...
יש לי עוד רבע שעה להיות בשקט עד שהבנות יירדמו סופית ואז אני עובר לסלון עם הבירה והפיצוחים
...![]()
אני מבטיח לך שמשה בכלל לא יודע שיש עכשיו גמר !...
טוב, עכשיו אני כבר יודעosherov כתב:Booboo כתב:אני מסתכל על הגמר ופה במקביל!osherov כתב:אין לכם סיכוי לענות, כי אם היה לכם סיכוי לענות הייתם צופים עכשיו בגמר הליגה בכדורסל בין מכבי ת"א למכבי חיפה...
...![]()
אני מבטיח לך שמשה בכלל לא יודע שיש עכשיו גמר !...
זה אומנם קשור להתנגדות הרוח אבל בלי קשר לכיוונה !moco כתב:עוד ניחוש בעקבות זה שאמרת "חם": זה בהתאם לרוח הצפוייה, גבית או נגדית....
ramkol כתב:אהה יש גם את התחרויות האלו על זמן שכל רוכב רוכב לבד ולא בקבוצה....
....
moco כתב:טוב, אז זה מה שרמקול אמר אם כך, לא?
אבל זה בדיוק מה שהתכוונתי עוד "מזמן" - אם אתה לבד או עם רוכבים צמודים....