שירשור החידות הגדול
הכי הרבה הופעות בנבחרת ברזיל?
לגבי F1: מה סטטיסטיקות הפציעות בעשורים האחרונים?
אגב, לא מתמצא כלל בפרטים הטכניים של מרוצים מוטוריים, אבל אני משוכנע שמניעת כל סכנה תוציא מהספורט הזה את הטעם. המגבלה העיקרית שלפחות הייתה (לא יודע איך זה עכשיו) לביצועיו של נהג הייתה האומץ. זאת כמובן בהינתן שכל הנהגים הם מאוד מיומנים.
כמובן יש את העיניין העסקי. חלק גדול מהקהל מצפה לתאונות. בטח בנאסקאר.
אגב, לא מתמצא כלל בפרטים הטכניים של מרוצים מוטוריים, אבל אני משוכנע שמניעת כל סכנה תוציא מהספורט הזה את הטעם. המגבלה העיקרית שלפחות הייתה (לא יודע איך זה עכשיו) לביצועיו של נהג הייתה האומץ. זאת כמובן בהינתן שכל הנהגים הם מאוד מיומנים.
כמובן יש את העיניין העסקי. חלק גדול מהקהל מצפה לתאונות. בטח בנאסקאר.
משה
[quote="moco"]הכי הרבה הופעות בנבחרת ברזיל?
כמובן יש את העיניין העסקי. חלק גדול מהקהל מצפה לתאונות. בטח בנאסקאר.[/quote]
משה, הרגת אותי
גם היום בשביל לנהוג על מכונית פורמולה 1 אתה צריך להיות לא פחות ממטורף !
קח דוגמה לתאונה מפורסמת של נהג בשם רוברט קוביצ'ה (לפני שנתיים), בה למרבה התדהמה הוא יצא מהרכב בלי פגע ! אפילו יצא מהרכב הולך, כאלה דוגמאות יש אינספור בעונה אחת ולכן בטח האומץ לא הלך שם לאיבוד
ובהדמייה:
ובהדמייה:
ובהדמייה:
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
בשביל לא לתקוע את השרשור אני רק אשלים את התשובה:
אדסון ארנטס דו נסימנטו, הידוע יותר בכינויו, פלה, הוא גם כובש השערים הפורה בהסטוריה והיחיד שכבש מעל 1000 שערים במהלך הקריירה, וליתר דיוק, באמתחתו של פלה יש לא פחות מ-1281 שערים ב־1363 משחקים!!!
זהו נתון מדהים!!!
אדסון ארנטס דו נסימנטו, הידוע יותר בכינויו, פלה, הוא גם כובש השערים הפורה בהסטוריה והיחיד שכבש מעל 1000 שערים במהלך הקריירה, וליתר דיוק, באמתחתו של פלה יש לא פחות מ-1281 שערים ב־1363 משחקים!!!
זהו נתון מדהים!!!
וואלה נכון איך שכחתיtheAman כתב:בשביל לא לתקוע את השרשור אני רק אשלים את התשובה:
זהו נתון מדהים!!!...
יאלה משה ואבי קחו שאלה:
מלכת הספורט היא כמובן האתלטיקה ובאתלטיקה עצמה המלך הוא ענף הקרב 10 שהרי משלב מספר תחומים שונים ולכן ללא ספק המנצח בקרב 10 יכול להיקרא האתלט הטוב ביותר בעולם !
השאלה:
מנו את עשרת ענפי הספורט הכלולים בקרב 10 ?
אני מניח שאתם לא זוכרים את כל עשרת הענפים לכן המנצח יהיה זה שיגלה את רוב הענפים.
החוקים:
על כל ענף נכון יש לכם נקודה אבל על כל ענף שגוי אני מוריד לכם נקודה !
כדי לא לחשוף לאחרים אנא שילחו אלי תשובות לפרטי
מלכת הספורט היא כמובן האתלטיקה ובאתלטיקה עצמה המלך הוא ענף הקרב 10 שהרי משלב מספר תחומים שונים ולכן ללא ספק המנצח בקרב 10 יכול להיקרא האתלט הטוב ביותר בעולם !
השאלה:
מנו את עשרת ענפי הספורט הכלולים בקרב 10 ?
אני מניח שאתם לא זוכרים את כל עשרת הענפים לכן המנצח יהיה זה שיגלה את רוב הענפים.
החוקים:
על כל ענף נכון יש לכם נקודה אבל על כל ענף שגוי אני מוריד לכם נקודה !
כדי לא לחשוף לאחרים אנא שילחו אלי תשובות לפרטי
האם אפשר להניח כנתון שכל התחרויות הן מתחום האתלטיקה (track & field) כפי שמשתמע מהחידה?
אם לא היית כותב ככה הייתי מנחש כמה ענפים מחוץ לאתלטיקה פרופר.
אם לא היית כותב ככה הייתי מנחש כמה ענפים מחוץ לאתלטיקה פרופר.
נערך לאחרונה על ידי moco ב 17/05/2009 19:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
משה
אכן כולם מתחום האתלטיקה הקלהmoco כתב:האם אפשר להניח כנתון שכל התחרויות הן מתחום האתלטיקה (track & field) כפי שמשתמע מהחידה?
אם לא היית כותב ככה הייתי מנחש כמה ענפים מחוץ לאתלקיטה פרופר....
משה, נראה לי שלך יהיה יותר קל לחשוב איזה עשרה ענפים אתה הייתה בוחר על מנת לייצג נכונה את אתלט העל !
אכן נכון,moco כתב:osherov כתב:זה בגלל ה 7 שלך הוא מחפש עכשיו את הענף השמיני !moco כתב:הוא עוד חושב......![]()
ייתכן מאוד שניחוש פחות ענפים ייתן סה"כ ציון יותר גבוה....
שים לב שלא חשפתי את מספר הענפים בהם שגית (אם בכלל)
ברור, זה שאמרתי.osherov כתב:אני לא חייבתי לנחש את כל עשרת הענפים, היית יכול לנחש רק 5 ואם היית צודק בכולם הציון שלך היה 5 !moco כתב:???
חשבתי שאם ניחשתי 10 וקלעתי ב7, אז טעיתי בהכרח ב 3, ולכן הציון הוא 4.
לא כך?......
הגבתי ל"שים לב שלא חשפתי את מספר הענפים בהם שגית (אם בכלל)".
האם לא שגיתי ב3 האחרים? למה "אם בכלל" ?
משה