osherov כתב:גילי,
דיר באלק לא ניקח את המשחק הזה
אבי, אומנם, בחור טוב בעל מצפון אבל משה זה כבר סיפור אחר!
הפסד שם יחייב הסתתרות של לפחות מספר שבועות!
...
...
משה,
לא הבנתי, האם אתה המום מכך מכיוון שברור לך שריאל תיקח את המשחק או מכך שאבי לא בחור טוב ואין לו מצפון
הכל בחיוך כמובן
moco
גורו
תגובות: 20597
שליחה
osherov כתב:
moco כתב:
osherov כתב:גילי,
דיר באלק לא ניקח את המשחק הזה
אבי, אומנם, בחור טוב בעל מצפון אבל משה זה כבר סיפור אחר!
הפסד שם יחייב הסתתרות של לפחות מספר שבועות!
...
...
משה,
לא הבנתי, האם אתה המום מכך מכיוון שברור לך שריאל תיקח את המשחק או מכך שאבי לא בחור טוב ואין לו מצפון
הכל בחיוך כמובן
...
אני המום שכתבת רק מספר שבועות ולא שלושה חודשים
משה
keyser
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן
שליחה
osherov כתב:
theAman כתב:אתם מוזמנים אלי.
...
יותר קרוב להגיע למני
...
יאללה בואו כולכם, על העיניים שלי. יש סמסונג LED 55, כלומר זה עונה על ציפיות ה HD. כאן המשחק הוא בשעות הצהריים, כך שאח"כ אפשר ללכת לארוחת ערב על האש אצל יעקב העיראקי ברחוב סטירלינג. כמובן שאבי מזמין, לאחר שברצלונה תקבל בראש.
keyser
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן
שליחה
osherov כתב:הוא מטריף אותי השגיא כהן הזה!
אחרי שהוא יורד כל המשחק על הקטלונים אז אחרי הגול האחרון הוא מקריץ משפט!!
"אתה רוצה לראות את ברצלונה בגדולתה? שים אותה עם הגב לקיר"
...
AviBiton
גורו HTmobile
תגובות: 17346
שליחה
keyser כתב:
osherov כתב:
theAman כתב:אתם מוזמנים אלי.
...
יותר קרוב להגיע למני
...
יאללה בואו כולכם, על העיניים שלי. יש סמסונג LED 55, כלומר זה עונה על ציפיות ה HD. כאן המשחק הוא בשעות הצהריים, כך שאח"כ אפשר ללכת לארוחת ערב על האש אצל יעקב העיראקי ברחוב סטירלינג. כמובן שאבי מזמין, לאחר שברצלונה תקבל בראש.
...
מני??
הגם אתה ברוטוס?
אני אשמח להגיע לפלורידה, כרטיסים עליך?
אפרופו כדורגל וגילי,
אני חייב לומר משהו על הקבוצה שלך, הפועל ת"א.
יש לי בעיה היסטורית עם הקבוצה הזו , ברוב עוונותי, אני מאוהדי בית"ר (לפחות בעבר, כשעוד עניין אותי כדורגל ישראלי) - למרות שלא מהפאנטיים, אז אתה מבין מה הבעיות ,
אבל עם כל זה, לדעתי, דווקא הפועל ת"א ולא מכבי חיפה משחקת את הכדורגל היפה ביותר שראיתי מזה הרבה זמן בליגת העל (לפחות ממה שראיתי העונה).
theAman כתב:אפרופו כדורגל וגילי,
אני חייב לומר משהו על הקבוצה שלך, הפועל ת"א.
יש לי בעיה היסטורית עם הקבוצה הזו , ברוב עוונותי, אני מאוהדי בית"ר (לפחות בעבר, כשעוד עניין אותי כדורגל ישראלי) - למרות שלא מהפאנטיים, אז אתה מבין מה הבעיות ,
אבל עם כל זה, לדעתי, דווקא הפועל ת"א ולא מכבי חיפה משחקת את הכדורגל היפה ביותר שראיתי מזה הרבה זמן בליגת העל (לפחות ממה שראיתי העונה).
...
תשמע,
אתה מתחיל להיות בעייתי פה בשרשור..
קודם בארסה ועכשיו בית"ר..? זו כבר הגזמה..
מה קשור אתה ובית"ר?
אתה מבין שאתה מחזיק בצדק בתואר כבוד של גורו HTmobile באתר הכי מקצועי בישראל,
בזמן שרוב אוהדי בית"ר עדיין מנהלים שיחות ביתיות עם טלפון חוגה..?
אני באמת מקווה בשבילך שהפרק הזה של בית"ר מאחוריך..
לגבי הפועל ת"א ומכבי חיפה, אתה צודק. השנה התהפכו היוצרות. הפועל זו הקבוצה המבריקה, המבקיעה, האטרקטיבית, וחיפה זו הקבוצה היעילה, עם המנטליות החזקה, זו שיודעת לקחת נק' בכל מגרש..
כבר ראינו שהכישרון והיופי לא תמיד מביא את האליפות. אני אזכיר לך שבעונה שחיפה היתה עם רביבו ועוד שלל הכוכבים, שיחקה כדורגל אטרקטיבי וכבשה בלי סוף, אבל בסוף באה מכבי מ- No where וגנבה את האליפות..
אגב, אם כבר הפועל ובית"ר באותו Post,
אז אי אפשר בלי הנעיצה הזו:
...
AviBiton
גורו HTmobile
שליחה
מה יש לאמר?
החלטתי לצאת מהארון בקטע של בית"ר .
אבל אני כבר כמה שנים לא בעניין, נראה לי שהעונה הראשונה של גאידמק הייתה העונה האחרונה שבה התעניינתי בבית"ר כאוהד רציני.
עכשיו זה רק משהו סנטימנטלי, לא יותר.
אם כבר הבאת את הוידאו הזה, אני רק אומר שאת משחק השרוכים אני ראיתי עם גיסי, אוהד הפועל מושבע, אתה יכול לתאר לעצמך מה זה אוהד בית"ר ואוהד בהפועל רואים ביחד את המשחק ההזוי הזה...
היום בלילה עייני ארה"ב וקנדה יהיו מכוונות למשחק גמר ההוקי שיסגור את אולימפיאדת החורף בונקובר!! ב 22:15 שעון ישראל יפגשו שתי הקבוצות הטובות בעולם! מצד אחד הקנדים, שבשבילם הוקי הקרח זה הכל בספורט! הם נחשבים לטובים בעולם והם שונאים את הענק מהדרום שמנסה לקרוא עליהם תיגר! אבל מצד שני ארה"ב שהגיעו למעמד הגמר בלי שום הפסד וחשוב מכך יש להם ניצחון 5:3 על הקנדים בשלב המוקדם. ניצחון שהדהים את הקנדים! זה הרבה מעבר לסתאם עוד משחק גמר בין שתי המדינות האלה. קנדה, לפחות בתחום הספורט נמצאת תמיד בצל של ארה"ב הגדולה! הם ממש לא מוכנים שגם בענף החזק שלהם יבואו האמריקאים וייקחו להם את הזהב ועוד בבית שלהם
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
AviBiton
גורו HTmobile
שליחה
אפרופו ספורט חורף.
הידעתם שיש לנו ייצוג ב-Short Track?
אמנם לא הגיע לאולימפיאדה, אבל הגיע לא מזמן למקום 12 באירופה.
שמו של העלם הצעיר הוא ולדיסלב ניקנוב, בן 19 מ..........קרית שמונה והוא מייצג אותנו בכבוד בכל העולם.
כרגע הוא בקנדה במחנה אימונים, ומשם הוא יוצא לתחרויות בכל העולם.
אני עובד ביחד עם אמו של ולדי כבר 6 שנים.
הנה כתבה שכתבו עליו בעיתון של הקהילה היהודית בקנדה: http://www.jewishtribune.ca/TribuneV2/i ... ccess.html
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור