עדכוני קושחה: Xtreamer

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
מקייטן
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7

שליחה

osherov כתב:מקייטן,
רק כדי לתקן קצת את התיאור של Irus אז אתמול KSP לזמן מאוד קצר הורידו את המחיר של ה C-200 ל 1250 ש"ח!!
כמובן שהתנפלתי על המחיר הזה ורבתי איתם על מנת להשיג את המכשיר במחיר המובטח (אחרי שסגרתי איתם את המחיר בטלפון ותכננתי להגיע אליהם לחנות על מנת לרכוש אותו הם העלו את המחיר באתר שלהם ל 1500 ש"ח). בסוף הם הסכימו לתת לי את המכשיר במחיר הנמוך. לכן ברור שבמחיר הנ"ל ה C-200 עולה כמעט בכל פרמטר על ה Xtreamer PRO ולכן לא הייתה לי התלבטות. הבעייה היא שזה לא המחיר שניתן להשיג היום את ה C-200 או אפילו את ה A-200 ולכן ה Xtreamer ובעיקר ה Xtreamer PRO (שיוצא לשוק ביום חמישי הקרוב) הוא, לדעתי, המוצר שנותן יחס מעולה, כמעט בלי תחרות, של עלות מול תועלת!!
...
עד שה- C-200 ירד לסביבות האלף, ועד שה- Xtreamer pro יגיע לארץ+מחיר נורמלי, ימציאו
איכות יותר טובה מ HD..

יש לי סרטי HD, פופקורן וטלוויזיה סמסונג סדרה 5 חדשה בהמתנה.. אני לא רוצה לחכות.
אני מחר יקנה Xtreamer, שכמו שאמרתה, נותן את התמורה למחיר 700 שקל.

תודה לכולכם על העזרה והייעוץ.

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46459

שליחה

חבר'ה, נושא השרשור הינו עדכוני קושחה ל Xtreamer ואני מבקש לחזור חזרה לנושא.
אתם רוצים לבצע השוואות, נא עשו זאת בשרשור ייעודי.
תודה מראש.

dooomer
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 39

שליחה

יש למישהו קישור עובד לגרסאת הבטא?
תודה

YanivPL
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1342

שליחה

dooomer כתב:יש למישהו קישור עובד לגרסאת הבטא?
תודה
...
http://www.xdisk.cz/download.php?id=3D6390861

תהנה :wink: (Y)

roei3gs
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 370
שם מלא: רועי

שליחה

הקישור לא עובד בבקשה קישור לגרסת בטא האחרונה

ilyadan
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 33

שליחה

מישהו יכול לתת חוות דעת על בטא הרביעית של 2.4?

TZAHI10
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 462

שליחה

שלום, קניתי אקסטרימר, גירסא 2.02. הוא עובד לי יופי.. אני מזרים סרטי MKV של 720P בלי שום בעיה דרך הרשת האלחוטית..
אני לא מצליח לצפות בסרטי יוטיוב או בסרטי הטריילרים דרכו, אבל זה פחות חשוב לי.
אז השאלה שלי, אם הוא עובד לי תקין, האם יש טעם להתקין לו עדכון קושחה?
ובכלל האם יש טעם לקנות בשבילו הארדיסק נייד? הרי אני בינתיים מצליח להריץ את כל סרטי ה720P דרך האלחוטי בלי הארדיסק. הבעיה גם שצריך הארדיסק או דיסק און קי (אין לי את שניהם) בשביל שאוכל להתקין לו עדכון.

bullman
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 250

שליחה

אם כרגע הכל עובד כמו שצריך ולא משנה לך יוטיוב (שתוקן בגירסא הבאה) אז אני לא הייתי מעדכן.
אם אתה מצליח להזרים בלי בעיה 720P ואין לך צורך בתכנים כבדים יותר אז אתה גם לא צריך דיסק קשיח.
בקיצור אני מקנא בך :)

TZAHI10
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אצל אנשים אחרים שיש להם אקסטרימר, יש להם בעיות בזרימה ברשת אלחוטית גם עם סרטי 720P ?

shaybc
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114

שליחה

TZAHI10 כתב:אצל אנשים אחרים שיש להם אקסטרימר, יש להם בעיות בזרימה ברשת אלחוטית גם עם סרטי 720P ?
...
לא יודע לגבי ביטא, אבל הורדתי את הגרסה 2.3.1 והיא מזרימה גם 1080P דרך Wifi 300 מגה, זה עובד יפה, חלק ללא הפרעות, רק צריך שתהיה רמת קליטה טובה (בערך 47-55 מספיק),

שי.
HTPC זה לא במבה!

TZAHI10
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

מסתבר שהאקסטרימר היה קרוב לראוטר ובגלל זה לא היו לי גימגומים. האקסטרימר נמצא עכשיו במרחק של 6 מטר בערך מהראוטר האלחוטי
וכל 10 דקות יש גימגום קטנטן.. אני אתקין את הגירסא האחרונה במכשיר ואעדכן אם הצלחתי לפתור את הבעיה

ilyadan
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

ברשת G 54M לא ניתן לנגן HD כלל מהמחשב, גם בגירסה האחרונה. אם אין נתב מהיר ( N ) עדיף להעתיק לדיסק הפנימי או להשתמש בזיכרון נייד. לפחות עד שיתקנו את הקצב של G במזרים זה.

TZAHI10
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

הראוטר שלי הוא על תקן N אבל עד 130 מגה ביפס לשנייה באלחוטי (זה הראוטר שמקבלים מאורנג')

שבלול
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1446

שליחה

ilyadan כתב:ברשת G 54M לא ניתן לנגן HD כלל מהמחשב, גם בגירסה האחרונה. אם אין נתב מהיר ( N ) עדיף להעתיק לדיסק הפנימי או להשתמש בזיכרון נייד. לפחות עד שיתקנו את הקצב של G במזרים זה.
...
הבעיה לא בקצבG של המזרים הזה... הבעיה היא בקצב G
אלה בעיות שיהיו בעיות עם כל סטירמר

ilyadan
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

שבלול כתב: הבעיה לא בקצבG של המזרים הזה... הבעיה היא בקצב G
...
אני עושה חישוב שכזה: 54M יתן לי קצב של 5 מגה בשניה בתאי שישנו התקן יחיד על הגל. זה אומר שיעברו 18 ג'יגה בשעה. זה מספיק ע"מ לנגן סרט 8 ג'יגה שעורכו שעה וחצי. גם אם ישנם 2 התקנים שחולקים רוחב פס, זה מספיק. אצלי ישנו התקן בודד שהקליטה שלו טובה מאוד והקצב באמת 54M. קצב העברה המירבי של אקסטרימר הינו אחד וחצי מגה לשניה, וזה גם בתנאי שיש לו מצב רוח טוב. אני כן רואה בעיה של המזרים ולא של קיבולת הרשת. בבקשה תגידו לי איפה אני טועה.

TZAHI10
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

עדכנתי את הגירסא 2.3.1 ויש שיפור משמעותי באיכות התמונה, הרבה יותר חדה.
באלחוטי כאשר האקסטרימר ממש צמוד לראוטר, סרטי 720P זורמים מעולה, סרט 1080P (גודל קובץ 12 ג'יגה) מקרטע.
במרחק של 6 מטר מהראוטר, (כולל קיר באמצע) סרטי 720P זורמים מעולה, סרט 1080P (אותו אחד) מקרטע.

אז מדוע אצלי סרטי 1080P לא זורמים טוב באלחוטי ואצל שי כן?

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163

שליחה

זה תלוי במספר גורמים, שלא קשורים לסטרימר (כשמדובר על אותו מוצר...).

בכל מקרה, ברוב המכריע של המקרים FHD יקרטע והתכנים האלה לא נועדו לעבוד אלחוטית, גם אם יש כמה בודדים שמסתדרים עם זה...

TZAHI10
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

כן אבל אם שי מצליח להריץ הרבה סרטים כאלה אז אולי זה לא רק כמה בודדים, אולי אני צריך ראוטר כמו שלו?
עכשיו הצלחתי להריץ ברשת האלחוטית 1080P בקובץ MOV שזה טריילר שהורדתי פעם.. אבל עדיין ה1080P בקובץ MKV מקרטע..

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163

שליחה

שמע, במידה ואתה רוצה לנסות, בבקשה, אני מציין עובדה ידועה, הרצת תכני FHD אלחוטית זה לא דבר מומלץ, גם לא בסטרימרים שמזרימים טוב יותר מהאקסטרימר (ויש כאלה).

אני לא בא להיכנס פה לוויכוחים, מי שזה עובד אצלו, על הכיפאק, על כל אחד כזה יש הרבה שניסו והתאכזבו...

זה כבר נאמר פה, בדיוק בשביל זה יש תקן שנקרא WHDI שנועד להתמודד עם תעבורה אלחוטית בסדר גודל כזה (לא שהוא זמין כרגע בסטרימרים, אבל זה בלתי נמנע).

בכל מקרה, בהצלחה.

שבלול
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1446

שליחה

ilyadan כתב:
שבלול כתב: הבעיה לא בקצבG של המזרים הזה... הבעיה היא בקצב G
...
אני עושה חישוב שכזה: 54M יתן לי קצב של 5 מגה בשניה בתאי שישנו התקן יחיד על הגל. זה אומר שיעברו 18 ג'יגה בשעה. זה מספיק ע"מ לנגן סרט 8 ג'יגה שעורכו שעה וחצי. גם אם ישנם 2 התקנים שחולקים רוחב פס, זה מספיק. אצלי ישנו התקן בודד שהקליטה שלו טובה מאוד והקצב באמת 54M. קצב העברה המירבי של אקסטרימר הינו אחד וחצי מגה לשניה, וזה גם בתנאי שיש לו מצב רוח טוב. אני כן רואה בעיה של המזרים ולא של קיבולת הרשת. בבקשה תגידו לי איפה אני טועה.
...
אתה טועה בזה ש 54M זה לא המהירות האמיתית, זו המהירות התאורטית המקסמלית אליה אפשר להגיע, רשת G אף פעם לא באמת תגיע לקצב הזה (וזה מבלי להכנס למשהו שאתה יכול לגגל ונקרא dynamic rate scaling).

עוד בעייה בהנחה שלך היא שאתה מחלק את זמן הסרט אל מול גדול הקובץ משהו שלא משקף את מה שקורה בתוך בקובץ, כשיש סצנה תובענית היא תתפוס יותר מקום מסצנה אחרת וקצב קריאת הנתונים יעלה ויירד בהתאם

בעיה נוספת שקצת התייחסת אליה זה הנושא של התקן יחיד על הגל, קצת קשה לדעת מתי המיקרו (כן, מיקרו) שלך או הטלפון האלחוטי או הרשת של השכנים או הפלאפון של השכן - מפריעים לגל שלך.

אני לא טוען שאי אפשר להזרים FHD ברשת G , אני רק טוען שבהנתן סטרימר אחד שלא מצליח (בהנחה שאין איזה באג נוראי במכשיר), הסיכוי שסטרימר אחר באותו המיקום ואותם התנאים כן יצליח להזרים FHD הוא נמוך מאוד.
אתה תמיד יכול להוציא את הדונגל ולחבר ללפטופ ולהפעיל באותו מיקום ולבדוק את הקצב, אני מנחש שהוא לא יהיה גבוה במיוחד מהאקסטרימר.

ודובר כאן על FHD בכלליות, 8 ג'יגה לשעה וחצי זה לא קובץ גדול מידי, יש הרבה יותר גדולים.

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”