הסרטים המומלצים ביותר בבלוריי לפי דעתם של חברי הפורום.

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
9000es פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208

שליחה

Nunatak כתב:לא תמיד ותלוי מאיפה, לפעמים יש מציאות.
...
יש מציאות ..... השאל היא האם המאמץ שווה .

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9327

שליחה

בחיפוש באמאזון בריטניה ניתן לגלות כותרים עם מחירים זולים משמעותית מאלו הנמכרים בארץ (גם בהוספת עלות המשלוח)
הבעיה היא שקשה למצוא פריטים שאני באמת חפץ בהם..
לקנות כותר רק בגלל שהוא זול, זו לא חוכמה גדולה..
צריך למצוא את הרצוי ולא את המצוי.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

ורובם ללא עברית
העם דורש..... כל מיני דברים

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585

שליחה

יש הרבה שלא כתוב עליהם שיש בהם עברית, אבל יש.

9000es פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

על כל מקרה הרכישה דרך אמזון אנגליה היא המשתלמת ביותר . מכל המובנים . (Y)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

נכון
מארז הנוסע השמיני בדרכו אליי

כותרים עם תוספות משמעותיות עושים לי חשק לקנות

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

sam22 כתב:ורובם ללא עברית
...

נכון, ובדיוק בגלל זה קשה למצוא כותרים שאנחנו באמת רוצים

לגבי מה שציין Malcontent, נראה לי סיכון גדול מדי לרכוש כותר, מבלי לדעת בביטחון מלא שזה כולל תרגום..

דרך אגב, עשיתי קצת חיפוש ומצאתי משהו מעניין באחד הפורומים בחו"ל, בשרשור משנת 2007:

http://forum.blu-ray.com/blu-ray-movies ... itles.html

שימו לב מה כותב שם המשתמש jorg:

oka it words like this don`t worrie ps3 is almost for shure being updated to this November time. what it means is it can donwload subtitles from net lol so say u bought a movie in japan and wanna see hebrew subtitles u probly just go into ps3 go in bd play back option subtitles download or somthing like that but it wont be out for a while no blu-ray player on the market right know has profile 1.1 or bd live

יש לציין שהאנגלית שלי די חלשה (לא לחינם יש לי צורך בכתוביות בעברית :D ), אבל אם הבנתי נכון את הכוונה, במכשירי PS3 יש אפשרות להוריד תרגום מהרשת ולהצמיד אותו לכותר שנרכש ללא תרגום, וכל זה בלי להתעסק עם המרות והטמעות למינהן.
האם זה באמת נכון? האם אין איזה "פטנט" דומה, גם במכשירי בלוריי?

Newboy
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430

שליחה

יש לי PS3 ואני לא מכיר אופציה כזאת....הלואי

אני באמת לא מבין, למה לא להעביר את כל נושא הכתוביות לאינטרנט, או לפחות לאפשר להוריד משרתים של האולפנים כתוביות בשפות נוספות דרך BD-LIVE, לפחות של אותו איזור

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

Newboy

זה בדיוק מה שמתבקש. האולפנים חייבים להעמיד לרשות הלקוחות את כל הכתוביות ופסי הקול הקיימים, בכדי שיבחר את מה שרצוי לו.

דוגמא להמחשת המצב האבסורדי:
חברתי ממוצא רוסי. היא אמנם מבינה עברית, אבל יותר קל לה לצפות בסרט כאשר יש דיבוב רוסי.
כאשר הייתי רוכש (או משכיר) בארץ סרטים, למרבית הכותרים יש שורה ארוכה של כתוביות ופסי קול, חוץ מרוסית.
בסופו של דבר מה שנאלצתי לעשות זה לרכוש את אותו סרט, פעם אחת עם כתוביות בעברית (עבורי) ופעם נוספת עם דיבוב רוסי.
למה לכל הרוחות, צריכים לשלם פעמיים על אותו כותר ???

Newboy
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430

שליחה

אתה צודק לגמרי!

9000es פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

bariko כתב:Newboy

זה בדיוק מה שמתבקש. האולפנים חייבים להעמיד לרשות הלקוחות את כל הכתוביות ופסי הקול הקיימים, בכדי שיבחר את מה שרצוי לו.

חברתי ממוצא רוסי. היא אמנם מבינה עברית, אבל יותר קל לה לצפות בסרט כאשר יש דיבוב רוסי.
כאשר הייתי רוכש (או משכיר) בארץ סרטים, למרבית הכותרים יש שורה ארוכה של כתוביות ופסי קול, חוץ מרוסית.
בסופו של דבר מה שנאלצתי לעשות זה לרכוש את אותו סרט, פעם אחת עם כתוביות בעברית (עבורי) ופעם נוספת עם דיבוב רוסי.
...
bariko

לגבי תרגומים לסרט אתה צודק במאת האחוזים ..... טוב יהיה שלכל סרט יהיה את מרבית התרגומים .
יש לציין שבאתרים באירופה יש מספיק סרטים עם תרגום לעברית .

בקשר לדיבוב לסרט זה כבר סיפור אחר לגמרי .... הרבה יותר מורכב וקשה לביצוע .
בנוסך גם יקח חלק די משמעותי מנפח הדיסק .....

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

איציק,

לא התכוונתי שצריך לעשות יש מאין, אלא פשוט להשתמש במאגר הקיים.
מי כמוך יודע, שכמעט כל כותר יוצא במהדורות שונות, בהתאם לאזורים שבהם זה מופץ. כל גרסה יכולה להכיל פסי קול וכתוביות שונים לגמרי אחת מרעותה.
הרעיון הכללי הוא שהלקוח הרוכש את הדיסק, יקבל בפנים קוד שאיתו יוכל להתחבר לשרת, הכולל את כל פסי הקול והכתוביות שהוציאו לאותו כותר.
אז ניתן יהיה למשוך אך ורק את מה שבאמת צריכים, מבלי שזה יתפוס נפח דיסק מיותר .

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak

שליחה

לא יעשו את זה כי זו בדיוק המטרה של רעיון האזורים והחלוקה להוצאות שונות, לא רוצים שאנשים ממדינה X ירכשו סרטים ממדינה Y.
הרי ב95% מהסרטים יש מקום בדיסק לעוד כמה שפות דיבוב ובמקרה של תרגום זה בכלל שטויות ואפשר להכניס לפחות כמה עשרות שפות, זה לא שאם נפח הדיסק לא מנוצל אז הם חוסכים כסף.

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

Nunatak כתב:לא יעשו את זה כי זו בדיוק המטרה של רעיון האזורים והחלוקה להוצאות שונות, לא רוצים שאנשים ממדינה X ירכשו סרטים ממדינה Y.
הרי ב95% מהסרטים יש מקום בדיסק לעוד כמה שפות דיבוב ובמקרה של תרגום זה בכלל שטויות ואפשר להכניס לפחות כמה עשרות שפות, זה לא שאם נפח הדיסק לא מנוצל אז הם חוסכים כסף.
...

בכלל לא ברור כל העניין הזה של האזורים.
יש עדיין נתח קטן בעולם (שגם הוא הולך ומצטמצם מרגע לרגע) שמוכן לשלם בצורה חוקית עבור תכנים, אז למה למרר להם את החיים? למה לא לנסות להקל עליהם???

רוסית נחשבת כיום כשפה שנייה או שלישית בארץ. אז אולי תסביר לי, מדוע מרבית הכותרים שמגיעים לארץ, מכילים כמעט את כל השפות האירופאיות, חוץ מרוסית???
למה אחרי שאני קונה את "ספיידרמן" מ"סטימצקי", אחר כך עליי לקנות אותו שוב מ"וידאו מוסקבה", בכדי שגם חברתי תוכל ליהנות מהסרט בשפה שיותר מובנת לה???

9000es פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

bariko

לא הכל מושלם בעולם ............ גם אני הייתי רוצה את כל כותרי הבלוריי עם כתוביות בעברית .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

איציק,
תמיד אמרתי שאני מקנא באלה שדוברים אנגלית בצורה רהוטה, ולא זקוקים לכתוביות.

אבל בכלל בישראל כולם ישנים בעמידה. לא יודע אם כבר סיפרתי את זה פה, אבל היה לי מקרה שנכנסתי לסניף של "סטימצקי" בחיפה,ושאלתי אם יש להם סרטי בלוריי. שתי המוכרות במקום הסתכלו עליי כמו על איזה תימהוני, וחשבו שאני מחפש סרטים "כחולים"....

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

תתמקד בסרטי אקשן

בום בום
התרגום זניח :wink:

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1609

שליחה

bariko כתב:Newboy

...
bariko
בוא נתחיל בזה,שהאולפנים לא מרגישים שחייבים משהו,הם בטוח בכלל לא מסתכלים על זה בצורה כזאת,אז למה להם להתאמץ בישבילך ??? לכל אולפן מפיץ שונה באזורים שונים,ובטוח יש עוד כל מני סיבות גם חוקיות למה X כתוביות מופיועת בכל הפצה ולמה לא Y.
בכלל במצב שלך מזמן הייתי שם צלחת פרטית עם PLATFORMA HD לחברה שלך,יש שם 12 ערוצים ב-HD מתוך זה 2 ערצים סרטים,הכל מדובב (נו טוב....הרבה DUBBING חחחח)
http://www.platformahd.ru/
בנוסך עם חבילה RADUGA TV,יהיה מעל 100 ערוצים "מובנים" לחברה שלך....ונישאר לך רק ללמוד רוסית :wink:
אם אתם אוהבים לצפות יחד,אז בהחלט שיחרורים CEE,זה הפיתרון בשבילכם,בספריה ה"פיצפוני" :oops: שלי מעל 90% קיים פסקול רוסית,וברגע שאתה צופה בצורה " לא קונבנציונאלית" אין דבר יותר פשוט מהוספת כתובית חיצונית (i)
אבל כבר דשנו בזה בעבר,אתם אוהבים לגעת בפלסטיקה/עטיפה ובכלל אצלכם זה יותר איכותי.
ואם אתה מדבר על אבסורד,מה הסיבה שבעבר היה שחרור של סרט ב-DVD עם תרגום בעברית,אבל בשחרור של בלו-ריי אין עברית,אפילו שזה שחרור CEE או אירופאי,הרי מה יותר פשוט מזה,מקום לעולם יהיה אפילו ל-100 כתוביות בדיסק ????

בקיצור כך עוד דוגמא,לא פחות מרגיזה....אני מעוניין לרכוש משחק מסויים לילדים,אבל יש לי 4 פלטפורמות PC-PS3-XBOX360-PSP,לפי התעשיה,אני אמור לרכוש 4 פעמים את אותו כותר,אם אני מעוניין לשחק בכל הפלטפורמות 8O ואם חלילה כותר אחד נפגע פיזית,אפילו ששילמתי על זכויות יוצרים,אצם הפגיע באמצעי האיחסון מבטל את הזכות,ומחייב אותי לרכוש מחדש....מיותר לציין שבתחום הזה "עברית" לא קיימת .

בקיצור,אני מבין את התיסכול שלך,אבל כמו הדוגמה שלך,בלוריי עדיין מילה גסה בארצנו,לרוב האנשים המילה מוכרת "אולי" מקובץ BLURAYRIP.XVID,ומשוכנע שבקובץ של 1.5GB הוא צופה בבלוריי :lol: :lol:

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

sam22 כתב:נכון
מארז הנוסע השמיני בדרכו אליי

כותרים עם תוספות משמעותיות עושים לי חשק לקנות
...
פעם ראשונה שמשלוח מאמזוןUK מתעכב.
הזמנתי ב27 לנובמבר