בדיוק !!!!!!!!!!uris כתב:אמאלה כל מי שקיבל רמבה נעלם...
חקרתי קצת את הנושא והגעתי למסקנה שבעצם Shed הוא-הוא מנהיג הרומבות, הוא שגרם לכולנו ליפול בפח!
משה, נראה לי שרק אתה תישאר.............כאן בפורום

בדיוק !!!!!!!!!!uris כתב:אמאלה כל מי שקיבל רמבה נעלם...

אל דאגה, אני זה שאציל את שאר העולם.osherov כתב:בדיוק !!!!!!!!!!uris כתב:אמאלה כל מי שקיבל רמבה נעלם...
חקרתי קצת את הנושא והגעתי למסקנה שבעצם Shed הוא-הוא מנהיג הרומבות, הוא שגרם לכולנו ליפול בפח!
משה, נראה לי שרק אתה תישאר.............כאן בפורום...

סמוך על משה שאחרי כמה הודעות כאלהsam22 כתב:הוא לא יישאר
הוא פשוט קצת רחוק יותר.......
הרומבות יישברו ויחזרו לכוכב שלהםmoco כתב:אריה,
באמת לא התיחסתי ל"רובם" מול "כולם" . לא מתעסק איתך בקטנות
אני מתיחס להסקה לוגית בסיסית, וההבדל המהותי בין קורלציה לסיבתיות, כמו עם הבדיחה עם המטריות.
אז שוב:
משפט א:
אחוז גדול יותר של שרוטים יש בקרב הספורטאים הגדולים לעומת הספורטאים "הרגילים" !
זו קביעה עובדתית שלצורך העיניין נקבל אותה כנוכונה.
בניסוח שונה: יש קורלציה (מתאם) בין "ספורטאות גדולה" לבין דפיקות.
משפט ב:
כדי להגיע "לגאונות" בספורט קיים סיכוי סביר שאתה צריך להיות "דפוק" !!
זו כבר קביעה של סיבתיות. בניסוח אחר: דפיקות גוררת גאונות.
אבל יש משפט משלים שהוא גם סיבתי ונקרא לו "משפט ג": כדי להגיע "לדפיקות" קיים סיכוי סביר שאתה צריך להיות "גאון" בספורט !! (אם אתה בכלל ספורטאי).
או בפשטות: גאונות גוררת דפיקות.
גם משפט ב' וגם משפט ג' לא נובעים מא' , אבל למשפט ג' יש הסבר הרבה יותר פשוט, ללא צורך בהנחות נוספות, ולכן סביר שהוא הנכון (לפי עיקרון התער של אוקם). זו לא הוכחה שהוא נכון, זה רק קבלת ההסברים הפשוטים יותר שלא דורשים הנחות נוספות.
ההסבר למשפט ג: מה שכבר הזכרנו, הגאונים יכולים להרשות לעצמם להתנהג כמו שרוב בני האדם לא יכולים. תופעת "הילד המפונק" או כמו שכתבת, "כוכב הרוק".
משפט ב', לעומת זאת דורש הנחה נוספת והיא שיש משהו בדפיקות שעוזרת לבן אדם להיות אלוף.
כדאי להגדיר היטב מה זו דפיקות בהקשר של שיחה זו כדי שלא יגידו שדפיקות זה היכולת להתגבר על סבל גופני ודברים מסוג זה.
ב"דפיקות", וזה מתאים לרוב הדוגמאות שלנו, הכוונה ל"דפיקות" חברתית - התנהגות חריגה ולא מקובלת בדרך כלל....

לא יודע לגבי המצפון... אבל הרצפה כנראה נקיהsam22 כתב: URIS
מקווה שהמצפון שלך נקי
זה התחיל ממך...

moco כתב:אריה,
מקווה שבינתיים עיכלת והבנת וגם הסכמת
אם לא, אין לך עוד הרבה זמן. הבטריה נטענת והמברשות מתכוננות ........

http://bit.ly/snIJjרונן כתב:לי יש את ה 560 , איך מפעילים את ההדגמה שלו ?
אין לי כתובית כלשהי להפעלת הדמו...

תודה ,Shed כתב:http://bit.ly/snIJjרונן כתב:לי יש את ה 560 , איך מפעילים את ההדגמה שלו ?
אין לי כתובית כלשהי להפעלת הדמו...
לחיצה ארוכה על לחצן ה-DOCK. ישנו כיתוב -hold for demo....