מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- kolokito
- חבר ותיק

- תגובות: 1945
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
hunting party
ריצ'רד גיר בתפקיד עיתנאי מנוסה ולמוד קרבות ש"נשרף" לפני כמה שנים ומאז הפך בדיחה.
עד שיום אחד חוזר לאזור הקרבות ביוגוסלביה ופוגש חבר שעבד איתו באותם הימים, ביחד עם כתב "ירוק" וצעיר הם יוצאים להשלים משימה שנותרה פתוחה מאז המלחמה.
משחק מצוין, עלילה בסיסית אבל זורמת יופי. סיום איכותי.
7/10.
ריצ'רד גיר בתפקיד עיתנאי מנוסה ולמוד קרבות ש"נשרף" לפני כמה שנים ומאז הפך בדיחה.
עד שיום אחד חוזר לאזור הקרבות ביוגוסלביה ופוגש חבר שעבד איתו באותם הימים, ביחד עם כתב "ירוק" וצעיר הם יוצאים להשלים משימה שנותרה פתוחה מאז המלחמה.
משחק מצוין, עלילה בסיסית אבל זורמת יופי. סיום איכותי.
7/10.
NOT YETOferL כתב:HD?ironman כתב:קונג-פו פנדה
Kung Fu Panda
אנימציה
פו דוב הפנדה הוא החיה העצלנית ביותר בעמק השלווה. להפתעת כולם
דווקא הוא מתגלה כחיה הנבחרת שתלחם נגד האויבים המאיימים של חיי היושבים בעמק.
7/10 הילדים יהנו......
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
היום ראיתי עם הילדים בקולנוע.ironman כתב:קונג-פו פנדה
Kung Fu Panda
אנימציה
פו דוב הפנדה הוא החיה העצלנית ביותר בעמק השלווה. להפתעת כולם
דווקא הוא מתגלה כחיה הנבחרת שתלחם נגד האויבים המאיימים של חיי היושבים בעמק.
7/10 הילדים יהנו...
לא משהו, אבל מסכים עם כל מה שכתבת...
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
אני מצטרףOferL כתב:הסידרה הזו הציבה רף חדש לתוכניות טבע (כמו בכל פעם שאטנבורו עושה סידרה). וב HD זה יותר ממדהים. סידרה כזו מצדיקה את כל ההשקעה ב HD/HT.המוח כתב:זה אמנם לא סרט אבל יצא לי לראות לאחרונה סדרה של BBC שנקראת PLANET EARTH.
סדרה על כדור הארץ,על הקטבים על מעמקי הים על חיות ועוד שאר מטעמים.
זה בHD 720p ואין מילים פשוט אין מילים! צילומים מטורפים איכות מטורפת פשוט עוצר נשימה.
מומלץ בחום!
10/10......
הנופים שם יוצאים מדהים על המסכים.
בייחוד המדבריות, ואוו אני הולך לראות שוב.
- Frosti7
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 596
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
OferL כתב:הסידרה הזו הציבה רף חדש לתוכניות טבע (כמו בכל פעם שאטנבורו עושה סידרה). וב HD זה יותר ממדהים. סידרה כזו מצדיקה את כל ההשקעה ב HD/HT.המוח כתב:זה אמנם לא סרט אבל יצא לי לראות לאחרונה סדרה של BBC שנקראת PLANET EARTH.
סדרה על כדור הארץ,על הקטבים על מעמקי הים על חיות ועוד שאר מטעמים.
זה בHD 720p ואין מילים פשוט אין מילים! צילומים מטורפים איכות מטורפת פשוט עוצר נשימה.
מומלץ בחום!
10/10......
אחת מהסיבות שהשקעתי בKuro ובכלל בHD
לא עובר שבוע שאני לא צופה בסדרה הזאת, יצירת מופת.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
ראיתי אתמול את STARGATE CONTINUUM.
ציפיתי לפרק רדוד אך ארוך וכבר הכנתי את הכרית להרדמות מול המסך, כפי שהיה קורה בצפיה בשעות מאוחרות של הפרקים בעונה האחרונה של הסדרה STARGATE SG1.
להפתעתי מדובר בסרט מוצלח מאוד. העלילה קשורה יותר לכל מה שהיה בעונות הלא אחרונות יותר מדי של הסדרה (בעיקר עד שהם התברברו עם כל נושא מלחמות הדת וכו'). העלילה קלילה, זורמת, כל הגיבורים של העונות הקודמות (מגייוור - כלומר ג'ק אוניל, גנרל האמונד וכו'). אין רגע משעמם, העלילה מתוחכמת, שנונה ובעיקר זה חזרה לימים טובים יותר שהסיפור זרם ושזה לא הרגיש מאולץ.
בקיצור, אם אתם מחובבי הסדרה או הז'אנר - זה בהחלט מומלץ. 8.5/10
ציפיתי לפרק רדוד אך ארוך וכבר הכנתי את הכרית להרדמות מול המסך, כפי שהיה קורה בצפיה בשעות מאוחרות של הפרקים בעונה האחרונה של הסדרה STARGATE SG1.
להפתעתי מדובר בסרט מוצלח מאוד. העלילה קשורה יותר לכל מה שהיה בעונות הלא אחרונות יותר מדי של הסדרה (בעיקר עד שהם התברברו עם כל נושא מלחמות הדת וכו'). העלילה קלילה, זורמת, כל הגיבורים של העונות הקודמות (מגייוור - כלומר ג'ק אוניל, גנרל האמונד וכו'). אין רגע משעמם, העלילה מתוחכמת, שנונה ובעיקר זה חזרה לימים טובים יותר שהסיפור זרם ושזה לא הרגיש מאולץ.
בקיצור, אם אתם מחובבי הסדרה או הז'אנר - זה בהחלט מומלץ. 8.5/10
- tobenary
- חבר ותיק

- תגובות: 2472
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
1408
מתוך:opinion
אגדה אורבאנית מספרת שאיש לא שרד בחדר 1408 שבמלון דולפין בניו יורק יותר משעה, אבל מייק אנסלין, (ג'ון קיוזאק), סופר האימה המפורסם, מאמין רק למראה עיניו.
אחרי מספר רבי מכר שכתב על תופעות על טבעיות, רוחות רפאים ובתי קברות רדופים, אנסלין, סופר מצליח ששכל את בתו הקטנה והאהובה, עדיין לא מצא שום הוכחה מוצקה לחיים שאחרי המוות ואימץ גישה צינית ומתנשאת לגבי כל הנושא.
במסגרת הפרויקט החדש עליו עובד מייק כרגע - רב מכר עתידי לו קרא "עשרה לילות בחדרי מלון רדופים" - הוא מגיע למלון דולפין שבניו יורק ומבקש להיכנס לחדר 1408 הידוע לשמצה כרדוף רוחות. מר אולין, מנהל המלון (סמואל ל. ג'קסון) מנסה להניא את מייק בכל דרך מלהיכנס לחדר הארור אבל אנסלין, שמשוכנע שאולין כמו יתר העובדים במקום ממשיכים להזין את האגדה האורבאנית רק כדי לפרסם את המלון, מתעקש להשלים את הפרק האחרון של ספרו החדש ולהיכנס אל החדר שאיש לא העז להיכנס אליו במשך שנים רבות.
מהרגע שאנסלין נכנס אל 1408 גישתו הסקפטית מתחילה להתערער. אט אט הוא חווה על בשרו את אימה שכמותה טרם חווה ונאלץ להתמודד עם השדים ורוחות הרפאים הפרטיות שלו כדי לשרוד את הלילה.
הסרט "1408" מבוסס על סיפור קצר של סופר האימה המפורסם בעולם סטיבן קינג. הסיפור התפרסם באוסף סיפורים קצרים שיצא לאור ב-2002 וכמו רבים מספריו וסיפוריו של הסופר הפופולארי עובד לסרט קולנוע.
דעתי: כפי שרשמו, סיפור קצר שמרוח "דיי בסדר" ע"פ שעה וחצי.
סמואל משחק שם אוליי רבע שעה
ניסיון להפחיד בני נוער, עלינו המבוגרים זה לא יעבוד
5/10
מתוך:opinion
אגדה אורבאנית מספרת שאיש לא שרד בחדר 1408 שבמלון דולפין בניו יורק יותר משעה, אבל מייק אנסלין, (ג'ון קיוזאק), סופר האימה המפורסם, מאמין רק למראה עיניו.
אחרי מספר רבי מכר שכתב על תופעות על טבעיות, רוחות רפאים ובתי קברות רדופים, אנסלין, סופר מצליח ששכל את בתו הקטנה והאהובה, עדיין לא מצא שום הוכחה מוצקה לחיים שאחרי המוות ואימץ גישה צינית ומתנשאת לגבי כל הנושא.
במסגרת הפרויקט החדש עליו עובד מייק כרגע - רב מכר עתידי לו קרא "עשרה לילות בחדרי מלון רדופים" - הוא מגיע למלון דולפין שבניו יורק ומבקש להיכנס לחדר 1408 הידוע לשמצה כרדוף רוחות. מר אולין, מנהל המלון (סמואל ל. ג'קסון) מנסה להניא את מייק בכל דרך מלהיכנס לחדר הארור אבל אנסלין, שמשוכנע שאולין כמו יתר העובדים במקום ממשיכים להזין את האגדה האורבאנית רק כדי לפרסם את המלון, מתעקש להשלים את הפרק האחרון של ספרו החדש ולהיכנס אל החדר שאיש לא העז להיכנס אליו במשך שנים רבות.
מהרגע שאנסלין נכנס אל 1408 גישתו הסקפטית מתחילה להתערער. אט אט הוא חווה על בשרו את אימה שכמותה טרם חווה ונאלץ להתמודד עם השדים ורוחות הרפאים הפרטיות שלו כדי לשרוד את הלילה.
הסרט "1408" מבוסס על סיפור קצר של סופר האימה המפורסם בעולם סטיבן קינג. הסיפור התפרסם באוסף סיפורים קצרים שיצא לאור ב-2002 וכמו רבים מספריו וסיפוריו של הסופר הפופולארי עובד לסרט קולנוע.
דעתי: כפי שרשמו, סיפור קצר שמרוח "דיי בסדר" ע"פ שעה וחצי.
סמואל משחק שם אוליי רבע שעה
ניסיון להפחיד בני נוער, עלינו המבוגרים זה לא יעבוד
5/10
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
The Dark Knight ,
8.10 , אני בד"כ לא נהנה מסרטים בקולנוע.. לא יודע למה תמיד מגיע באווירה של צחוק ושמח עם חברים אך הפעם יצא סרט אקשן תוסס, אחלה של סיום ומשחק מעולה של LEDGER..
8.10 , אני בד"כ לא נהנה מסרטים בקולנוע.. לא יודע למה תמיד מגיע באווירה של צחוק ושמח עם חברים אך הפעם יצא סרט אקשן תוסס, אחלה של סיום ומשחק מעולה של LEDGER..
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
The Counterfeiters
הסיפור מגולל קורות קבוצת יהודים תחת מרות נאצית במחנה ריכוז. מה שמיוחד בקבוצה הינה העובדה שהם שותפים במעשה המרמה הגדול ביותר שהתנהל מעולם (מבוסס על מקרה אמיתי), זיוף כסף עבור הנאצים אשר משמש למימון המלחמה.
זהו הסרט המדובר אשר ניצח אותנו באוסקר האחרון על הסרט הזר.
סרט מעניין, אך ללא שום תפנית בעלילה, שיא או סצנה מרגשת במיוחד.
7/10
הסיפור מגולל קורות קבוצת יהודים תחת מרות נאצית במחנה ריכוז. מה שמיוחד בקבוצה הינה העובדה שהם שותפים במעשה המרמה הגדול ביותר שהתנהל מעולם (מבוסס על מקרה אמיתי), זיוף כסף עבור הנאצים אשר משמש למימון המלחמה.
זהו הסרט המדובר אשר ניצח אותנו באוסקר האחרון על הסרט הזר.
סרט מעניין, אך ללא שום תפנית בעלילה, שיא או סצנה מרגשת במיוחד.
7/10
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
Batman: Gotham Knight
שישה סיפורי אנימציה קצרים ומטופשים.
הסרט אמור להיות מעין חיבור בין Batman Begins לבין The Dark Knight, אבל סתם לא קולע.
רק למעריצים מושבעים.
3/10
שישה סיפורי אנימציה קצרים ומטופשים.
הסרט אמור להיות מעין חיבור בין Batman Begins לבין The Dark Knight, אבל סתם לא קולע.
רק למעריצים מושבעים.
3/10
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
WAR -
ג'יייסון סטייטום המצויין וג'ט לי בסרט פעולה משובח. לאוהבי המאפיה היפנית - יאקוזה.
אני התפעלתי מאיכות הסרט 720P ראו פשוט מדהים.
8.5 מ-10
DRILLBIT TAYLOR -
עוד קומדיה חמודה מבית היוצר של אוון ווילסון(שמעתי שהוא ניסה להתאבד) אבל השבלונה דיי צפויה אם כי דיי שנונה.
8 מ-10 ( שוב בזכות איכות הסרט)
ג'יייסון סטייטום המצויין וג'ט לי בסרט פעולה משובח. לאוהבי המאפיה היפנית - יאקוזה.
8.5 מ-10
DRILLBIT TAYLOR -
עוד קומדיה חמודה מבית היוצר של אוון ווילסון(שמעתי שהוא ניסה להתאבד) אבל השבלונה דיי צפויה אם כי דיי שנונה.
8 מ-10 ( שוב בזכות איכות הסרט)
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
אחלה איכות ב-WARshraga007 כתב:WAR -
8.5 מ-10
DRILLBIT TAYLOR -
8 מ-10 ( שוב בזכות איכות הסרט)...
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
American Gangster -
סרט מעניין על סיפור אמיתי, אומנם העלילה מאוד מעניינת ודנזל וושיגטון משחק מצויין כתמיד, אבל הסרט נראה מאוד קודר.
לא הייתי אומר משעמם אבל נראה ארוך במיוחד.
לסיכום, כדאי לראות פעם אחת ולסמן V
7.5 מ-10
סרט מעניין על סיפור אמיתי, אומנם העלילה מאוד מעניינת ודנזל וושיגטון משחק מצויין כתמיד, אבל הסרט נראה מאוד קודר.
לא הייתי אומר משעמם אבל נראה ארוך במיוחד.
לסיכום, כדאי לראות פעם אחת ולסמן V
7.5 מ-10
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- tobenary
- חבר ותיק

- תגובות: 2472
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
Never Back Down / לעולם אל תיסוג
טורק:
ג'ייק טיילר (שון פריס), בדיוק עבר להתגורר בפלורידה עם משפחתו, על מנת לתמוך בקריירה המצליחה של אחיו הצעיר ולהפוך אותו לשחקן טניס מקצועי. בתיכון הקודם, ג'ייק נחשב לכוכב הגדול של נבחרת הפוטבול אבל כאן, בעיר הגדולה, הדבר היחיד שזוכרים לו זה שהוא חם מזג ומרבה להיות מעורב בקטטות. הוא מגיע למסיבת תחילת השנה ומהר מאוד מוצא את עצמו נאבק מול בחור אלים, ריאן מקדונלד. לאחר שהוא מובס ומושפל בקרב לעיני כולם, חברו לכיתה מספר לו אודות אמנות לחימה חדשה וקרבות מיוחדים הנערכים במקום. ג'ייק נלקח תחת חסותו של מאסטר גדול אך הוא מוכרח ללמוד בעצמו לשלוט ברגשותיו בכדי להצליח. עבור ג'ייק, הקרבות הם הרבה יותר מסתם הימור או הכרזה על מנצח, למעשה, דרכם הוא יגלה מי הוא באמת
סרט דרמה כזה קיצ'י עם בחור שאוהב מכות ונלחם בשביל צדק, בחורה מהממת שעוזבת את "הבחור הרע" המאמן הטוב שעושה מצפון ועוד....
השעה הראשונה עברה מהר מאוד! שזה מעולה, השאר נמתח קצת, את הסוף ידענו מההתחלה
חרף זאת, נותן לו 7.5/10 החברים אמרו סבבה לגמריי ( כרגע עזבו
)
טורק:
ג'ייק טיילר (שון פריס), בדיוק עבר להתגורר בפלורידה עם משפחתו, על מנת לתמוך בקריירה המצליחה של אחיו הצעיר ולהפוך אותו לשחקן טניס מקצועי. בתיכון הקודם, ג'ייק נחשב לכוכב הגדול של נבחרת הפוטבול אבל כאן, בעיר הגדולה, הדבר היחיד שזוכרים לו זה שהוא חם מזג ומרבה להיות מעורב בקטטות. הוא מגיע למסיבת תחילת השנה ומהר מאוד מוצא את עצמו נאבק מול בחור אלים, ריאן מקדונלד. לאחר שהוא מובס ומושפל בקרב לעיני כולם, חברו לכיתה מספר לו אודות אמנות לחימה חדשה וקרבות מיוחדים הנערכים במקום. ג'ייק נלקח תחת חסותו של מאסטר גדול אך הוא מוכרח ללמוד בעצמו לשלוט ברגשותיו בכדי להצליח. עבור ג'ייק, הקרבות הם הרבה יותר מסתם הימור או הכרזה על מנצח, למעשה, דרכם הוא יגלה מי הוא באמת
סרט דרמה כזה קיצ'י עם בחור שאוהב מכות ונלחם בשביל צדק, בחורה מהממת שעוזבת את "הבחור הרע" המאמן הטוב שעושה מצפון ועוד....
השעה הראשונה עברה מהר מאוד! שזה מעולה, השאר נמתח קצת, את הסוף ידענו מההתחלה
חרף זאת, נותן לו 7.5/10 החברים אמרו סבבה לגמריי ( כרגע עזבו
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן
The Dark Knight
הרגע חזרתי מיס פלנט. עיזבו שדווקא בקטע אקשן חזק הרמקולים הקידמיים
והסאב החליטו לשתוק ורק הסנטר עבד (משום מה רק אני שמתי לב). הסרט
עצמו רציני למדי, האפקטים מעולים, המשחק מצויין במיוחד לדג'ר (למרות שלא
צריך להיסחף ולומר שמגיע לו אוסקר ). די ארוך ובסה"כ מאד מומלץ.
8.5/10
הרגע חזרתי מיס פלנט. עיזבו שדווקא בקטע אקשן חזק הרמקולים הקידמיים
והסאב החליטו לשתוק ורק הסנטר עבד (משום מה רק אני שמתי לב). הסרט
עצמו רציני למדי, האפקטים מעולים, המשחק מצויין במיוחד לדג'ר (למרות שלא
צריך להיסחף ולומר שמגיע לו אוסקר ). די ארוך ובסה"כ מאד מומלץ.
8.5/10