Ps4 pro הוכרז

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
MikMak
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 856

שליחה

Batnun כתב:
...
...
·

משחקים שלא קיבלו עדכון או לא הותאמו מלכתחילה ל-Pro PS4 ירוצו בצורה זהה ל-PS4 הרגיל.
המשחקים שהם Enhanced ל-Pro PS4 קיבלו עדכון שמשפר משהו (רזולוציה, אפקטים או מספר פריימים לשניה), או שהם חדשים שיצאו בזמן האחרון ולכן מותאמים לניצול היכולות של הפרו.

Batnun

.
...
·

סבבה תודה רבה.

Amirdhd
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 175

שליחה

מי שרוצה דרך לקנות פיפא 17 ב137 שח כולל משלוח מאמזון שישלח הודעה פרטית

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73432
שם מלא: ערן

שליחה

Meishar84
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 354

שליחה

בוצעה היום החלפת דיסק לפרו מה5400 לSSD 480gb של טושיבה.
ההבדל עצום בזמני טעינת משחקים.
עד עעשיו הייתי במצב שבbf1 היו מחכים לי בתחילת הסיבוב, מעכשיו אני מחכה שאחרים יכנסו למשחק.
אני מצליח סוף סוף להכנס בתחילת הסיבוב לרכבים, מטוסים ומה שלא יהיה במקום לחכות לשאריות.
שדרוג עצום וכדאי לדעתי.

MikMak
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 856

שליחה

Meishar84 כתב:בוצעה היום החלפת דיסק לפרו מה5400 לSSD 480gb של טושיבה.
עד עעשיו הייתי במצב שבbf1 היו מחכים לי בתחילת הסיבוב, מעכשיו אני מחכה שאחרים יכנסו למשחק.
אני מצליח סוף סוף להכנס בתחילת הסיבוב לרכבים, מטוסים ומה שלא יהיה במקום לחכות לשאריות.
שדרוג עצום וכדאי לדעתי.
...
·

הארד דיסק של PRO שהוא 5400 של איזה חברה זו ?
ואפשר לינק לארד דיסק שקנית ?

תודה .

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6306

שליחה

Meishar84 כתב:בוצעה היום החלפת דיסק לפרו מה5400 לSSD 480gb של טושיבה.
שדרוג עצום וכדאי לדעתי.
...
תודה על העדכון. (Y)
מבחינתי לחכות עוד 3 שניות, מצדיק לחכות עם רכישה של כונן קטן יותר ויקר משמעותית.
יש לי היום כונן של 2TB במכשיר ה PRO, ביום שכונני SSD יעלו גג 15-20% יותר מכונן רגיל, אז מבחינתי תהיה הצדקה לרכישה.

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 617

שליחה

gal-cohen כתב:
...
...
תודה על העדכון. (Y)
יש לי היום כונן של 2TB במכשיר ה PRO, ביום שכונני SSD יעלו גג 15-20% יותר מכונן רגיל, אז מבחינתי תהיה הצדקה לרכישה.
...
זה לא רק הטעינה של המשחקים, זה גם עניין התפריטים שכל שנייה נתקעים(מניח שזה ככה גם בפרו..)
הזמנתי את הפרו ואמור להגיע אליי עוד כמה ימים..
הבעיה הכי גדולה עם ה SSD זה שאם כבר קונים אז צריך לשים 1TB שאז זה באמת יקר, כי בינתיים המשחקים שוקלים יותר ויותר..
אני בינתיים מחפש דילים על 1TB אבל אין דילים קורצים

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

@NBMH

תפריט נתקע?
נראה לי שיש לך בעיה עם המכשיר, לא עם כונן...
יש לי שני מכשירים בבית, לא סובל מתופעות אלו.

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

gal-cohen כתב:@NBMH

תפריט נתקע?
נראה לי שיש לך בעיה עם המכשיר, לא עם כונן...
יש לי שני מכשירים בבית, לא סובל מתופעות אלו.
...
טעות בניסוח.. איטיות בתפריטים ;)
הטעינה של הרשימת חברים, הטעינה עד שנפתח לך החלון של כתיבת הודעה וכו'..
התפריטים בסוני יחסית איטיים, עם SSD הם יהיו הרבה יותר מהירים.
יכול להיות גם שזה קשור כבר לזה שהסוני שלי בן 3 וחודשיים :)

Meishar84
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

MikMak כתב:

...
...
הארד דיסק של PRO שהוא 5400 של איזה חברה זו ?
ואפשר לינק לארד דיסק שקנית ?
תודה .
...
ההארד דיסק שמותקן בפרו הוא 1TB של HGST (היטאצ'י)
אני קניתי SSD של OCZ Toshiba בנפח 480GB - קישור

gal-cohen כתב:
...
...
תודה על העדכון. (Y)
...
אצלי זה מאוד מצדיק, וההפרש בעלות עצמה לא היה כ"כ גדול..
מותקנים אצלי 3 משחקים (UC4, TLOU, BF1) שתכלס אני משחק במשחק אחד (BF1) :D , ככה שממש אין לי צורך בנפח גדול, הסתדרתי יפה מאוד עם החצי טרה שהיה לי בPS4. :lol:
בלי קשר הייתי צריך כונן חיצוני חדש, אז באותה נשימה למה לא לקנות SSD בנפח 480GB ולקחת את הדיסק היחסית חדש שמותקן בפרו ולהפוך אותו לדיסק חיצוני 8)
ההפרש ממש לא 3 שניות, אולי בטעינה של המערכת הפעלה כן, אבל בBF1 יש הבדל של דקה (אני לא מגזים) בטעינת כל Session במולטיפלייר, וזה נבדק מול חברים שעוד אצלהם מותקן 7200 ולא ה5400.

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

Meishar84 כתב: ההפרש ממש לא 3 שניות, אולי בטעינה של המערכת הפעלה כן, אבל בBF1 יש הבדל של דקה (אני לא מגזים) בטעינת כל Session במולטיפלייר, וזה נבדק מול חברים שעוד אצלהם מותקן 7200 ולא ה5400.
...
הפרש של דקה??
כלומר לוקח יותר מדקה להיכנס בכלל לסשן?
מבחינתי זו עוד סיבה למה לדחות את הרכישה של המשחק הזה... עד שיהיה GOTY עם כל ההרחבות ובזול.

Meishar84
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

כן כן, הפרש של דקה.
בתור זה שהיה עם ה5400 תמיד היו מחכים לי שאר האנשים שבפארטי שלי שיש להם 7200 שלא נדבר על אלה עם SSD.
עם ה5400, היה צריך לחכות זמן נוסף של דקה לטעינה אחרי הדקה המתנה בין סשנים, קצת מעייף.
עכשיו עם הSSD הוא נכנס לסשן ישר אחרי שנגמר הטיימר של הדקה בין סשן לסשן.
דווקא עם 7200 הוא עובד ממש לא רע, אם אתה עם 7200 זה מספיק, אני הלכתי על SSD כי ממש אין לי צורך בנפח גדול.
אגב, עוד הבדל גדול, לPS4 PRO יש בקר SATA3, בניגוד לPS4 הרגיל והסלים שהם עם SATA2.
ככה שהוא ממש מנצל את היכולות של הSSD.

בקיצור גל,
תפסיק לדחות ותקנה כבר, באמת חבל שאתה מתקמצן, כי אתה מפסיד:wink:
קנה את המשחק, לפרימיום אין חשיבות עכשיו (לחודשיים הקרובים - עד הDLC הבא), המפות בסיס שיש במשחק מעולות.
לדעתי זה אחד הFPSים הטובים שיצאו ובפה מלא אומר שהוא הBF הכי טוב שיצא עד היום.
קנה, תביא את הID ונתחיל קצת לשחק יחד 8)

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

@Meishar84

אני לא מתקמצן, זה לא שאין לי כסף עבורו, אלא שעקרונית אני לא מסוגל לשלם על חצי מוצר - מחיר מלא. (או מחיר מבצע לשם הויכוח)
בינתיים אני חורש על BF4 ונהנה ממנו לגמרי, עדיין יש בו קהילה גדולה, ולדעתי זה לא ישתנה כ"כ מהר, ממש נהניתי אתמול לחרוש עליו.

Meishar84
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

הקמצן היה בצחוק, אל תיקח את זה אישי :wink:
אתה עם הפרו או הישן ?

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

אין לך מה לדחות את הקנייה של המשחק בגלל זמן טעינה של משחקים.. הפסד שלך, משחק פשוט אדיר.
אני לא חושב שאצלי זה דקה בין משחק למשחק.. לוקח זמן, אבל האמת שיוצא הרבה פעמים שאני גם מחכה לאנשים כדי שיתחיל הסיבוב.. ואני עם ה PS4 הרגיל.
אני חושב שזה קשור גם לאיזה מפות זה טוען, ככה שגם לאינטרנט יש השפעה.. בכל זאת, זה לא מפות של COD.
אני קניתי את המשחק עם ההרחבות ב110$ ואז קיבלתי 15$ חזרה.. לא מתחרט לרגע ששילמתי מחיר כזה..
לא חושב שיש משחק יריות יותר טוב ממנו כרגע לסוני.
אם אתה משחק עם חברים אז בכלל אתה תהנה ממנו יותר
וזה גם משחק שבתכלס יחזיק לשנתיים + , כמו ה BF4(שדווקא לא שיחקתי בו) אז בכלל המחיר משתלם

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

Meishar84 כתב:הקמצן היה בצחוק, אל תיקח את זה אישי :wink:
אתה עם הפרו או הישן ?
...
ברור לי שהתלוצצת, אני גם לא נעלב מכאלו הערות בין אם ברצינות או בצחוק, זה בסדר גמור, כיף להתלוצץ מדי פעם.
אני עם הפרו בסלון ועם הרגיל בחדר השינה.
הרגיל בחדר השינה משמש רק את הבת שלי, אני בכלל לא נוגע בו שם.

@NBMH

אני מאמין שארכוש אותו מתישהו, אני לא בלחץ, זה לא שיש לי את כל הזמן עבורו בכל מקרה, כי אני כל הזמן עם איזה משחק סינגלפלייר באוויר, שלא לדבר על ילדים/עבודה וכו'... :D

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

gal-cohen כתב:@Meishar84

אני לא מתקמצן, זה לא שאין לי כסף עבורו, אלא שעקרונית אני לא מסוגל לשלם על חצי מוצר - מחיר מלא. (או מחיר מבצע לשם הויכוח)
בינתיים אני חורש על BF4 ונהנה ממנו לגמרי, עדיין יש בו קהילה גדולה, ולדעתי זה לא ישתנה כ"כ מהר, ממש נהניתי אתמול לחרוש עליו.
...
למה חצי מוצר? בגלל עניין ההרחבות?

אגב, מישהו משחק DYING LIGHT?

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

@NBMH

כן, זו העקיצה המכירתית השנואה עלי ביותר.
וכל עוד שימשיכו להיות אנשים שישלמו על משחק 110 דולר (במקום 60 אני מזכיר) זה לא יחלוף מן העולם..
הבנתי כבר שזה משתלם לך בטווח הארוך, זה בסדר, זו אחת הסיבות שהארגון בנה עליה למכור לך. :wink:

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

אני גם לא מסכים על כל עניין ה DLC... אבל זה גם לא 'חצי' משחק.
יש מספיק מפות ותכלס? יכולתי להסתדר גם בלי ההרחבות.
אני לא חסיד של BF, ה BF האחרון שהיה לי הוא BF3 למחשב שגם אותו קיבלתי בחינם(תקופת ה HUMBLE BUNDLE וכו'.. היה לי משהו כמו 5 קודים שלו)
קניתי את ה BF1 אחרי הרבה זמן שלא קניתי משחק יריות ברמה.
יש הרבה מפות, אתה יכול להעביר עליהן מספיק זמן בלי שיימאס לך מהן, יש לך סינגלל טוב..
עם כל הכבוד ואני מבין את עניין החיסכון, משחק כזה כן שווה 60$.. לפעמים צריך כן להעריך את העבודה של האנשים שיצרו את המשחק.
יש משחקים שבאמת אין הצדקהלשלם עליהם 60$, אבל משחק באונליין שהוא מושקע וטוב כמו ה BF1 המחיר מוצדק לגמרי.. ובתכלס הוא עלה 35$ חודש וחצי אחרי שיצא.
אני בכללי לא אחד שקונה DLC.. שיחקתי ב COD שנים ובחיים לא קניתי DLC... שם זה באמת חצי משחק ואז מוציאים DLC כל שבועיים וחצי
את ההרחבות ב BF קניתי גם כי ידעתי שזה משחק לטווח ארוך מאוד וגם כי זה כביכול עלה לי 35$(היה מבצע של שלם 100$ קבל 15$ חזרה)

קיצר שורה תחתונה, יש משחקים שאני מסכים איתך שעניין ההרחבות הוא גניבה, לא חושב שב BF זה הסיפור.. לא מוכרים לך חצי משחק, יש הרבה מפות לשחק בהם ואתה לא באמת חייב לקנות את ההרחבות.. אבל המשחק עצמו מבחינתי הוא כן משחק שלם.

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

@NBMH

זה לא שאני לא מסכים איתך, ההיפך הוא הנכון.
הבעיה הכי גדולה שלי כאן - היא בעצם פיצול ה PLAYER BASE.
ברגע שאתה מוכר מפות "מהצד", וזה למעשה אופציונאלי, אתה גורם לכך שאנשים שאין להם את ההרחבות (כנראה גם אנשי עקרונות) יהיו בשרתים ייעודיים לעומת אלו שיש להם הרחבות, עם שרתים ייעודים משלהם.
זה התחיל עוד ב COD, עבר ל BF, ועד היום זה ניכר ב BF4, שיש שרתים עם רוטציה רגילה ושרתים עם רוטציה נרחבת.
זה לא מקובל עלי בכלל, אם אתה מוציא משחק מולטי - תוציא אותו מלא, לא בחתיכות.
רוצים עוד כסף? אין בעיה, תהפכו את הסינגל פלייר קמפיין לכזה בתשלום.
ולכן שוב, זה לא עניין של הכסף, או כן משתלם לא משתלם, זה עניין עקרוני על יסודות המולטיפלייר.
אז כן, אני יכול מחר לרכוש את המשחק (חצי ממנו) בזול, אבל אם ארצה לשחק איתך, לא אוכל בגלל ההרחבות שברשותך.

חזור אל “קונסולות”