VIZIO 60" 4K דרך אתר טרגט בארה״ב

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
GustavMahler
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 207

שליחה

בהחלט הזוי ולא מקצועי בעליל. הם שיחקו עם הזמן שלי כמו בכדור. אני אדרוש פיצויים על כך. רק מה שחסר לי זה שהמסך יגיע שבור.

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4593

שליחה

BlackTulip כתב:אני אומר נאסוף כסף ונקים חברה שיתופית ליבוא מסכי VIZIO לארץ במחירי חול
כל מכולה מכורה מראש8)
...
·

כן, בסדר.
ברור לך שהם הפסידו המון כסף על כל מי שקנה טלוויזיה?
נניח מחיר המשלוח, שהוא עדיין זול מאוד עבור משלוח עם בלדר, מכסה את העלות בפועל.
אבל מבצע "מיסים חינם"? מה זה מיסים חינם, המדינה גובה אותם, מי אתה חושב שישלם?
המיסוי על מסכי טלוויזיה מעל 50" הוא כ-50 אחוז למיטב זכרוני על מחיר המוצר כולל משלוח.

מי שהרוויח הרוויח, אבל זה היה ברור שזה לא ימשך לאורך זמן רב...

BlackTulip
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 120

שליחה

Nemesis כתב:
...
...
·

כן, בסדר.
ברור לך שהם הפסידו המון כסף על כל מי שקנה טלוויזיה?
נניח מחיר המשלוח, שהוא עדיין זול מאוד עבור משלוח עם בלדר, מכסה את העלות בפועל.
אבל מבצע "מיסים חינם"? מה זה מיסים חינם, המדינה גובה אותם, מי אתה חושב שישלם?
המיסוי על מסכי טלוויזיה מעל 50" הוא כ-50 אחוז למיטב זכרוני על מחיר המוצר כולל משלוח.

מי שהרוויח הרוויח, אבל זה היה ברור שזה לא ימשך לאורך זמן רב...
...
·לי ברור שאם הטלויזיה נמכרת ב 1000 דולר עלותה 200 הרווח ליצרן 200 וכל השאר מרווח עלויות שיווק הובלה וכדומה

המיסוי על המוצר הוא 30 אחוז, מעם 17 אחוז - כלומר 47 אחוז
עלות שילוח של DHL לארץ ליצאנים היא בדיחה ועומדת על 6 דולר לקילו נפחי לפי 166 קילו לקוב ועוד 10 דולר למשלוח לבלדר.

פשוט מורחים אותנו המון שנים בארץ במחירים יקרים ולכן התרגלנו לחשוב שזה אמור לעלות הרבה כסף... (בעקבות כל מני חברות שילוח מאמזון לישראל) ולא סתם קמו עוד חברות כאלו.

אני מייבא מסין מוצרים לעסק שלי, אני רואה בדיוק מה מרווח הרווחים שחנויות דומות בארץ מוכרים את המוצרים שאני מייבא ואני אומר לך שמדובר על חזירות שלא נתפסת!

צריך 20 איש שכל אחד ישקיע 5000 שקל כדי שנעשה הזמנה של מכולה לארץ וכל אחד יקבל טלויזיה 60 אינטש ועוד 5000 שקל רווח אחרי שנמכור בשוק הישראלי את שאר המכולה

לא מסובך תאמין לי, אישור מכון התקנים זה כולה 1600 שח לדגם.
* תיקון, יש לה אישורים של CE ולכן עלות האישור של מכון התקנים לדגם היא רק 860 (כולל מע"מ)
פשוט אין לי 100,000 שח כדי למלא מכולה

acker16
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 532

שליחה

לי אין את ההבנה או הסיבולת לייבא בעצמי (ולכן אני כמו שאר הפראיירים סופג מחירים מנופחים)
אבל אני בהחלט אצטרף אם מישהו יעשה קנייה קבוצתית, אבל כדי שזה ישתלם צריך לקנות 60" בפחות מאלף דולר

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

מה זה קשור המחיר של היצרן? אנחנו מדברים על קנייה מ-Target, הפרמטר היחיד הנתון לויכוח הוא מחיר ההובלה. נניח ונסכים ומחיר המשלוח עולה רק 200$ (אין סיכוי, התעריף ללקוח פרטי ששולח חבילה אחת הרבה יותר גבוה), עדיין יש לך 547 דולר מס לשלם, ועוד עמילות שנניח שהיא זניחה.
לכן, מי שקנה את הטלוויזיה ב- 1,200 דולר - הרוויח. טארגט או בורדרפרי, מי שמימן את המבצע הפסיד לא מעט כסף. לא מפתיע שהעלו את מחיר המשלוח כדי לממן את "המבצע".

להזמין מכולה שלמה יכול להיות יותר זול, אבל אל תצפה לקנות את המכשירים במחירים שטארגט קונים. הכמויות שונות לחלוטין.
החברה בה אני עובד מייבאת טונות של ציוד בחודש, אין מצב למשלוח בלדרות ב-6 דולר לקילו. 6 דולר לקילו בערך עולה Airfreight, וזה עדיין מהווה גורם משמעותי במחיר. עדיף להביא קונטיינר.

קונטיינר צריך לעלות כ- 3,500 דולר כולל כל האגרות ההזויות שלהם, לכך תוסיף כמה מאות דולרים עמילות ואכסנה קצת מכון תקנים וכדומה, נעגל ל- 4,500 דולר להביא את המכולה ולשחרר אותה. אם אתה רוצה למכור, אתה חייב גם חוברת הוראות בטיחות לפחות בעברית, נניח שזה זניח.
אם קנית מכשיר מהיצרן ב-850 דולר, וזה ממש ממש מחיר טוב בהתחשב בכמות, תוסיף 45 דולר, ולכך עוד מיסים הגעת ל- 1,323 דולר.

בתור יבואן, אתה חייב גם לתת שירות, להביא כמה ספייר כנגד DOA וכו, תוסיף עוד לעלות. כמובן עדיין לא הרווחת שקל.
קיצור, מי שקנה ב- 1,200 דולר כמו שאתם רואים, עשה עסקה מצויינת, אבל שלא יחשוב שזה המחיר שצריך להיות. מישהו פה הפסיד לא מעט כסף בדרך.
אגב, שלא תחשוב שאני מנסה להגן על היבואנים - רחוק מכך. אמאזון ואני חברים טובים, ואם היה אפשר גם מקרר לקנות משם, סיכוי טוב שכך.

אבל צריך גם לדעת להבדיל בין מחיר הוגן לבין מחיר הזוי כי מישהו טעה בדרך.

BlackTulip
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

מכולה של 20 רגל יכולה להכיל בכיף 400 טלויזיות של 60 אינטש
עלות ייבוא מכולה כולל שינוע כולל היטלים כולל פריקה כולל אמו תעלה לא יותר מ 3000 דולר, חוברת ומכון התקנים זניח
תקבל מחיר לדעתי קרוב ל 300-350 דולר ליחידה
תעשה את החישוב
עוד שנתיים כשיהיה לי חצי מליון שקל פנויים להשקעה אני אזכור את VIZIO כאופציה
בטח עד אז יהיה 8K 3D Active imerssion plasma led hybrid עם THE - True Hologram Effect

BlackTulip
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

ויש מצב שעליית המחירים היא זמנית לקריסמס...

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

350 דולר? עזוב בחייך, אין מרווחים כאלה על טלוויזיות. אין מצב בחיים.

BlackTulip
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

תחשוב על זה, טלויזיה 55 פשוטה שנמכרת בארץ ב 3000 שח, אחרי 47 אחוז מס
כלומר היא 1500 עלות ליבואן לפני רווח
ולכן היא לא עולה יותר מ 200 דולר

אז מכיוון שאנחנו מדברים על סמטר 4K וזה... אז 350

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

המספרים לא ממש קשורים. גם אם המכשיר היה עולה ליבואן כמעט 400 דולר בכמות של 5000 יחידות, עדיין היה יכול למכור ב 3000 ש״ח ולהרוויח 30 אחוז אחרי כל העלויות.
מבעבר לזה, איך אתה יכול להשוות מחיר של מכשיר ישן ומצ׳וקמק למכשיר חדש ומודרני.
חוץ מזה, Target היא חברה ציבורית. הדוחות שלהם מראים על רווחיות של 30 אחוז ברוטו בממוצע. סביר להניח שהם מרוויחים לא מעט פחות על מוצר במבצע מצויין. 350 דולר, אין סיכוי בחיים. גם לא 500. גם 700 אני בספק רב מאוד.

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5177

שליחה

המס על גדולים מ-50" הוא 52.1% (מע"מ ומס קניה מוכפלים אחד בשני). לפי טבלת המיסים המקוצרת, שאני תוהה אם היא נכונה, עם ערך של 500$ או פחות המס הוא רק 34.5% גם על מסכים גדולים מ-50". לא יודע זה אם חל גם על יבוא מסחרי או רק אישי.

http://62.219.95.10/misimmerukht/

GustavMahler
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אני לא יודע אם אולי כדאי לי מקרן במקום טלויזיה.
אני רוצה שלחדר יהיה יותר פיל של קולנוע. לבסוף יש מקום להקרין על הקיר, ואני נורא אוהב בתי קולנוע, אז למה לצאת כשאפשר בבית?
המרחק מהכורסא לקיר הוא בסה''כ 1.8 עד 2 מטר כך שלא באמת חשבתי על מקרן למרחק כזה, אבל אם אני לא טועה הבנתי שגם ממרחק כזה מקרן נראה מצויין (תקנו אותי אם אני טועה).
האם הטלויזיה תהיה שוות ערך למקרן מבחינת החוויה הקלונועית?
נערך לאחרונה על ידי GustavMahler ב 18/12/2015 8:17, נערך פעם 1 בסך הכל.

GustavMahler
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

האמת שאני ממש מבולבל. נראה לי שמסך 50'' הוא הגודל המושלם לשני מטרים ומקרן לא ישפר את חווית הצפייה. מה אתם אומרים?
מצד אחד אני רוצה חוויה כמה שיותר קולנועית, אך מצד שני אני לא בטוח מה יהיו היתרונות של מקרן. הרי גודל היא לא הבעיה, או שאהנה יותר ממקרן שמקרין תמונה גדולה יותר..?
מבלבל. אני רוצה לדעת לפני שאני פותח את המסך והערך שלו יורד.
עוד נקודה לטובת הטלויזיה היא שהיא 4L כמובן, ואם ארצה לקנות מקרן 4K אצטרך לשלם עוד בערך 50000 שקל (בכל זאת 4K הוא לא מה שמעניין אותי מאוד כרגע, כך שאין לי ממש בעיה להתפשר על 1080P)

acker16
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 532

שליחה

איזה טוויסט מטורף עם למכור את הטלוויזיה ב4500 ש"ח

GustavMahler
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

עם שנאי 350W וכבל HDMI. זה לא משנה כי אני בסוף כנראה לא אמכור. סתם תהיתי אם אולי כדאי לי מקרן.

yonyz
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1904

שליחה

ובחדשות אחרות, המשלוח של החמישים אינץ' שלי שהוזמנה לפני 8 ימים עדיין לא יצא. :/

guyzappa
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13

שליחה

yonyz כתב:ובחדשות אחרות, המשלוח של החמישים אינץ' שלי שהוזמנה לפני 8 ימים עדיין לא יצא. :/
...
·זה מאוד נוזר כי שלי הוזמנה לפני 4 ימים וכבר בדרך אליי

yonyz
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

guyzappa כתב:
...
...
·זה מאוד נוזר כי שלי הוזמנה לפני 4 ימים וכבר בדרך אליי
...
יש להם משהו אישי נגדי. :) בהזמנה המקורית שלי הזמנתי שתי טלויזיות 43 אינץ', אבל אחת הגיעה סדוקה כאשר לקח להם 6 ימים להוציא את המשלוח, אז החזרתי אותה (בדיוק היום קיבלתי החזר כספי מלא), אבל אז ה-43 לא הייתה במלאי יותר אז הזמנתי את ה-50 במקום.

eran1901
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 230

שליחה

שלי לפני שלושה ימים ועדיין לא נשלחה.
55"

yonyz
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

לכל מי שמחבר את המסך שלו למחשב, ממליץ להשתמש ב-MPC-HC עם madVR. ה-UPSCALING של madVR, מסתבר, יותר טוב מזה של כל טלויזיה שהיא.
ממליץ להגדיר אותם לפי המדריך הבא, בנוסף לכיול המסך:
http://www.avsforum.com/forum/26-home-t ... guide.html

התמונה שמתקבלת כשמזינים את המסך במקור טוב (בלו ריי FHD) היא פשוט מדהימה. אתמול צפיתי בבלו-ריי של The Dark Knight Rises והסצנות שצולמו ב-IMAX נראו פשוט מדהים.

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”