shlomibbb כתב:קודם כל אתה צריך לפתוח חשבון מט"ח (אמור להתבצע אוטומטית שאתה עושה רכשית דולרים שלא במזומן)
אחר כך לקשר באמצעות הבנקאי או חברת האשראי את הכרטיס לחיובים במטח מהחשבון החדש (לא בטוח שאת ברירת המחדל - לדעתי לא)
אחר כך או לא משנה מתי לעדכן בהגדרות הפייפאל בחיוב בדולר. אם לא תעשה את אחד מהשלבים האלה ימשיכו להיות המרות כל פעם.
היתרון של כל המהלך הזה הוא שאתה רוכש דולרים לקראת קניה פעם אחת, אתה יודע בדיוק לפי איזה שער שקנית ללא עמלות והמרות נוספות מעבר להמרה הראשונה בבנק.
...
·
ביררתי,
אני לא צריך לרכוש דולר בשביל לבצע עסקה בדולר.
זה כמו שאני נוסע לחו"ל ומעביר את הכרטיס במסעדה. החיוב הוא בדולר, ההמרה מתבצעת על ידי חברת האשראי והעמלה היא 0.5%.
אי אפשר לעדכן את זה מראש, זה מתבצע רק במהלך העסקה ( ותופס לעסקאות הבאות ).
כל מה שצריך זה לבחור ברגע החיוב לבצע את הרכישה במטבע המקומי של המוכר ( אם ארה"ב אז זה דולר ) ואז החיוב מגיע לחברת האשראי בדולר ללא המרה.
בדרך זו אתה "חוסך" 2% כי אם paypal עושים לך את ההמרה אתה משלם 2.5%.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק. הקולנוע שלי
men
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 866
שליחה
ליאור מה קורה אני רואה שגם אתה רוצה להתחדש בסאב SVS יפה איזה דגם?
השרשור הזה עושה לי חשק גם למרות שיש לי סאב ברמות גבוהות ואני מאוד מרוצה ממנו אבל השרשור הזה מגרה
Lior_M
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8140
שליחה
men כתב:ליאור מה קורה אני רואה שגם אתה רוצה להתחדש בסאב SVS יפה איזה דגם?
השרשור הזה עושה לי חשק גם למרות שיש לי סאב ברמות גבוהות ואני מאוד מרוצה ממנו אבל השרשור הזה מגרה
...
·
התחדשתי כבר, PB2000 אתמול הוא הגיע למחסן של buy2usa בארה"ב
movieman
חבר מכור קשה
תגובות: 5012
שליחה
LIOR_M - יאללה זרז אותם ,
אני רוצה לבוא אליך לראות ולשמוע את הסט !!!!
bangoo
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 687
שליחה
@movieman
איזה לזרז..... שילמתי על הסאב שלי לפני 11 יום והוא עדיין לא יצא לנמל פשוט סיוט!!!!!!!!!!!!!!!
זמר
חבר ותיק
תגובות: 1365
שליחה
bangoo כתב:@movieman
איזה לזרז..... שילמתי על הסאב שלי לפני 11 יום והוא עדיין לא יצא לנמל פשוט סיוט!!!!!!!!!!!!!!!
...
·אך כמה אני מכיר את זה .... זה תהליך שנותן לנו לתפס על הקירות עד שמגיע המילה הכי מעצבנת סבלנות
Lior_M
חבר שלא מהעולם הזה
שליחה
movieman כתב:LIOR_M - יאללה זרז אותם ,
אני רוצה לבוא אליך לראות ולשמוע את הסט !!!!
...
·
בשמחה,
אתה מוזמן גם לפני, זה לא שעכשיו אין סאב..
ליאור
bangoo
חבר פעיל במיוחד
שליחה
זמר כתב:
...
...
·אך כמה אני מכיר את זה .... זה תהליך שנותן לנו לתפס על הקירות עד שמגיע המילה הכי מעצבנת סבלנות
...
,תאמין לי אני כל יום נכנס לאתר לבדוק סטטוס כאילו זה מחר אמור להגיע
·
molvy
חבר במועדון HT
תגובות: 7048
שליחה
הובלה ימית לוקחת כחודשיים ואין יכולת זירוז....במקרה זה צריך סבלנות והרבה!!
לעומת זאת כל חסרי הסבלנות להכניס את היד יותר עמוק לכיס ולשלוח בהובלה אווירית תוך שבוע בערך זה אמור להיות אצלכם
Lior_M
חבר שלא מהעולם הזה
שליחה
bangoo כתב:@movieman
...
·
אהה,
זה מעולה לי כי זה אומר שה 11 יום שאתה הפסדת אני חסכתי !
avihuli
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9067
שליחה
נו, אז מה אנחנו שהזמנו אווירית נגיד - ההמתנה הייתה מטורפת גם עבורנו. הכל יחסי.
אתם יודעים כמה זמן זה שבוע וקצת עד שזה הגיע ? וזה עוד אחרי שהכנסנו את כל היד לכיס ועוד שמנו טיפ...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed
shlomibbb
חבר פעיל מאוד
תגובות: 381
שליחה
Lior_M כתב:
...
...
·
ביררתי,
אני לא צריך לרכוש דולר בשביל לבצע עסקה בדולר.
זה כמו שאני נוסע לחו"ל ומעביר את הכרטיס במסעדה. החיוב הוא בדולר, ההמרה מתבצעת על ידי חברת האשראי והעמלה היא 0.5%.
אי אפשר לעדכן את זה מראש, זה מתבצע רק במהלך העסקה ( ותופס לעסקאות הבאות ).
כל מה שצריך זה לבחור ברגע החיוב לבצע את הרכישה במטבע המקומי של המוכר ( אם ארה"ב אז זה דולר ) ואז החיוב מגיע לחברת האשראי בדולר ללא המרה.
בדרך זו אתה "חוסך" 2% כי אם paypal עושים לך את ההמרה אתה משלם 2.5%.
ליאור
...
· ברור שאתה לא צריך לרכוש דולר בשביל עסקה דולרית.לכן אתה מחוייב בשקלים. הדוגמא שנתת על מסעדה בחול היא בדיוק מה שאני מתכוון. תגהץ במסעדה ותחוייב בדולרים מהחשבון הדולרי שלך כלומר לא תשלם את עמלת ההמרה כל פעם ואתה גם לא תלוי בשינויי השער. אבל אם אין לך חשבון דולרי אתה תחוייב בשקלים מחשבון העוש שלך, תשלם בכל פעם את העמלות ובכל פעם לפי שער אחר. בדוק אותי בפעם הבאה שאתה בחול..
Lior_M
חבר שלא מהעולם הזה
שליחה
shlomibbb כתב:
...
...
· ברור שאתה לא צריך לרכוש דולר בשביל עסקה דולרית.לכן אתה מחוייב בשקלים. הדוגמא שנתת על מסעדה בחול היא בדיוק מה שאני מתכוון. תגהץ במסעדה ותחוייב בדולרים מהחשבון הדולרי שלך כלומר לא תשלם את עמלת ההמרה כל פעם ואתה גם לא תלוי בשינויי השער. אבל אם אין לך חשבון דולרי אתה תחוייב בשקלים מחשבון העוש שלך, תשלם בכל פעם את העמלות ובכל פעם לפי שער אחר. בדוק אותי בפעם הבאה שאתה בחול..
...
אתה לא מדייק.
אם יש לך חשבון דולרי אז אכן אין המרה והשער לא רלוונטי שכן את הדולרים כבר קנית ( בשער אחר נמוך יותר או גבוה יותר אין לדעת ).
אבל אתה לא חייב להחזיק חשבון דולרי שכן בחיוב בדולר בכרטיס אשראי בינלאומי לדוגמא מסטרקארד, שלא משוייך לחשבון דולרי ( נניח שלא קיים ) מבוצעת המרה לפי השער היציג ביום העסקה פלוס חצי אחוז ( במקרה של ישרכארד זה חצי אחוז אבל בכל חברת אשראי יש עמלה אחרת ).
אם אתה מבקש מפיפאל לבצע את ההמרה לשקלים אתה משלם יציג פלוס 2.5% עמלת המרה והכרטיס שלך מחוייב בשקלים ולכן עדיף במקרה של רכישה ממוכר בדולר לבקש מפיפאל לחייב במטבע המקומי ( של המוכר ) וכך לחסוך 2% בעמלות מכיוון שהחיוב מגיע בדולר לחברת האשראי והיא זו שמבצעת את ההמרה.
ליאור
molvy
חבר במועדון HT
שליחה
עזבו פלוס מינוס אחוז או שניים ...... העיקר רוצים שתשתפו אותנו איך שומעים שהרמקול יגיע
bangoo
חבר פעיל במיוחד
שליחה
Lior_M כתב:
...
...
·
אהה,
זה מעולה לי כי זה אומר שה 11 יום שאתה הפסדת אני חסכתי !
...
ח מה שנכון נכון רק 2 הסאבים שלנו על אותו מטוס יכול להיות בעייתי מבחינת המשקל:lol:
·
Lior_M
חבר שלא מהעולם הזה
שליחה
molvy כתב:עזבו פלוס מינוס אחוז או שניים ...... העיקר רוצים שתשתפו אותנו איך שומעים שהרמקול יגיע
...
צודק !
אבל זה אומר שצריך לשמור את השרשור הזה חי לפחות עוד חודש וחצי ..
molvy
חבר במועדון HT
שליחה
אל תדאג..... אפילו אם הוא יירדם לחודשיים, כולם ישמחו שהוא יתעורר עם "התחדשתי"
avihuli
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9067
שליחה
molvy כתב:אל תדאג..... אפילו אם הוא יירדם לחודשיים, כולם ישמחו שהוא יתעורר עם "התחדשתי"
...
לפי הסטטיסטיקה עניין של שבוע-שבועיים ויש לנו פה עוד הודעה של: "שלום, אני מעוניין להצטרף לקנייה הקבוצתית, אבל פיספסתי..." או משהו בסגנון של: "אני עוקב אחרי השרשור והשתכנעתי. איך מזמינים ?"
וחוץ מזה עדיין לא כולם העלו תמונות ורשמים.
ואצלי בקנה, צריך להגיע הכבל טריגר שהזמנתי - אז יש עוד תירוץ לעוד כמה רשמים על כמה הכבל החדש שיפר את הסאונד, חחח...
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed