דואר ישראל - על סף קריסה?
מה עושים עם התופעה שהדואר מחליט על דעת עצמו לשלוח לי חבילות לסניף בקצה השני של העיר?
לא עוזר גם אחרי שרשמתי להם מייל ודיברתי איתם בטלפון, טוענים שכשיש לחץ בסניף הקרוב אליי הם מניידים לסניף המרכזי ששם רק מחלקים חבילות (בסניף הקרוב ממש אין לחץ, דיברתי איתם). זה פשוט סיוט לחכות שם, 40 דקות בכל פעם.
מהסניף הקרוב למקום מגוריי אמרו לי ליצור עם דואר ישראל קשר ולבקש שיניידו את החבילה מחדש לסניף הקרוב, דיברתי איתם בשישי (אחרי המתנה של 40 דקות על הקו) והם לא מוכנים לבצע ניוד חבילה באותה עיר לסניף אחר.
נמאסתם כבר דואר ישראל. נ מ א ס ת ם !!!
לא עוזר גם אחרי שרשמתי להם מייל ודיברתי איתם בטלפון, טוענים שכשיש לחץ בסניף הקרוב אליי הם מניידים לסניף המרכזי ששם רק מחלקים חבילות (בסניף הקרוב ממש אין לחץ, דיברתי איתם). זה פשוט סיוט לחכות שם, 40 דקות בכל פעם.
מהסניף הקרוב למקום מגוריי אמרו לי ליצור עם דואר ישראל קשר ולבקש שיניידו את החבילה מחדש לסניף הקרוב, דיברתי איתם בשישי (אחרי המתנה של 40 דקות על הקו) והם לא מוכנים לבצע ניוד חבילה באותה עיר לסניף אחר.
נמאסתם כבר דואר ישראל. נ מ א ס ת ם !!!
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
גם תלונה אצל נציב תלונות הציבור במשרד מבקר המדינה נמצאה כמוצדקת, אבל הדואר טוען שאין לו ברירה כי נסגרו הרבה סניפים ויש עומס.
הם פשוט חוסכים על חשבון הציבור.
תתלונן אצל נציב תלונות הציבור במשרד מבקר המדינה,
http://www.mevaker.gov.il/(X(1)S(w02gmdx5onrbhev54fxw0dsm))/he/Ombudsman/Pages/Complaint-Intro.aspx?AspxAutoDetectCookieSupport=1
זו הפרה של תנאי הרישיון שלהם, ראה סעיף:
פריסת יחידות הדואר
בנוסח הרישיון של הדואר:
http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/5/4715.pdf
הם פשוט חוסכים על חשבון הציבור.
תתלונן אצל נציב תלונות הציבור במשרד מבקר המדינה,
http://www.mevaker.gov.il/(X(1)S(w02gmdx5onrbhev54fxw0dsm))/he/Ombudsman/Pages/Complaint-Intro.aspx?AspxAutoDetectCookieSupport=1
זו הפרה של תנאי הרישיון שלהם, ראה סעיף:
פריסת יחידות הדואר
בנוסח הרישיון של הדואר:
http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/5/4715.pdf
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אצלנו בשכונה דווקא הצליחו להזיז משהו.
כשסניף הדואר בשכונה החליט ביום בהיר אחד שהוא לא מעוניין לחלק דואר. זהו סניף של זכיין ולא של הדואר עצמו והם פשוט קבעו עובדה שזה יותר מידי כאב ראש ושאין בזה כסף. הדואר העביר את חלוקת הדואר לסניף חלוקה אחר שנמצא במרחק של כמה דקות נסיעה. לי למשל זה לא ממש הפריע, אך הבעיה היא שיש הרבה אנשים מבוגרים שאין להם רכב ולהגיע עד לסניף ההוא זה די כאב ראש. יום אחד הגעתי למשוך דואר משם ונאמר לי שהם כבר לא מחלקים דואר לאזור החלוקה של השכונה שלי. הסתבר שהרבה תושבים מהשכונה התלוננו והפעילו לחצים ובסופו של דבר הדואר פתח לנו מרכז חלוקה מטר מהשכונה באיזה סניף של סטוק-מרקט.
הנקודה שלי - אולי צריך לטמטם להם את השכל עם תלונות. אם משהו מציק לכם תשגעו אותם עם מיילים ופניות תלונה ודאגו שגם אחרים שזה מפריע להם יתלוננו וימשיכו להתלונן.
כשסניף הדואר בשכונה החליט ביום בהיר אחד שהוא לא מעוניין לחלק דואר. זהו סניף של זכיין ולא של הדואר עצמו והם פשוט קבעו עובדה שזה יותר מידי כאב ראש ושאין בזה כסף. הדואר העביר את חלוקת הדואר לסניף חלוקה אחר שנמצא במרחק של כמה דקות נסיעה. לי למשל זה לא ממש הפריע, אך הבעיה היא שיש הרבה אנשים מבוגרים שאין להם רכב ולהגיע עד לסניף ההוא זה די כאב ראש. יום אחד הגעתי למשוך דואר משם ונאמר לי שהם כבר לא מחלקים דואר לאזור החלוקה של השכונה שלי. הסתבר שהרבה תושבים מהשכונה התלוננו והפעילו לחצים ובסופו של דבר הדואר פתח לנו מרכז חלוקה מטר מהשכונה באיזה סניף של סטוק-מרקט.
הנקודה שלי - אולי צריך לטמטם להם את השכל עם תלונות. אם משהו מציק לכם תשגעו אותם עם מיילים ופניות תלונה ודאגו שגם אחרים שזה מפריע להם יתלוננו וימשיכו להתלונן.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
ברחובות התחילו לנתב חבילות לפי עומס בסניפים, ולא לפי שיוך איזור מגורים.
קרה לי שבאותו יום קיבלתי 2 חבילות.
אחת בסניף קרוב. אחת בסניף שופרסל מרוחק מאוד. כפול ממה שמתיר הרישיון של הדואר.
ראיתי בפייסבוק תלונה של מישהו מרחובות שקיבל חבילות ב 5 סניפים שונים ברחבי העיר באותו יום.
פשוט הזוי.
קרה לי שבאותו יום קיבלתי 2 חבילות.
אחת בסניף קרוב. אחת בסניף שופרסל מרוחק מאוד. כפול ממה שמתיר הרישיון של הדואר.
ראיתי בפייסבוק תלונה של מישהו מרחובות שקיבל חבילות ב 5 סניפים שונים ברחבי העיר באותו יום.
פשוט הזוי.
ניסיתי את הצ'אט באתר של הדואר, ניתן לשוחח עם נציג צא'ט בימים א'-ה' בין השעות 08:00-17:00.
ענו לי תוך 5 דקות.
ניתן לבדוק בצ'אט אם יש חבילות שממתינות עבורכם לפי מספר טלפון (במידה והוא הופיע על החבילה והוזן למערכת).
זה טוב במידה ולא קיבלתם SMS מהדואר או פתק בתיבה שמודיע שהחבילה הגיעה, ואין מספר מעקב לחבילה.
ענו לי תוך 5 דקות.
ניתן לבדוק בצ'אט אם יש חבילות שממתינות עבורכם לפי מספר טלפון (במידה והוא הופיע על החבילה והוזן למערכת).
זה טוב במידה ולא קיבלתם SMS מהדואר או פתק בתיבה שמודיע שהחבילה הגיעה, ואין מספר מעקב לחבילה.
גם אני שלחתי פנייה לנציבות תלונות הציבור...עברו כבר 5 חודשים ולא קרה כלום.
שורה תחתונה. הפריט הגיע לישראל, נכנס למעקב של דואר ישראל ואז "לפתע" נעלם מהמעקב...נגנב!!!
אי אפשר לסמוך על אף אחד!!!
נ.ב. מדובר בטלפון סלולארי.
שורה תחתונה. הפריט הגיע לישראל, נכנס למעקב של דואר ישראל ואז "לפתע" נעלם מהמעקב...נגנב!!!
אי אפשר לסמוך על אף אחד!!!
נ.ב. מדובר בטלפון סלולארי.
·...
לדני פונים בשביל לבקש עבודה
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
לאחרונה קיבלתי כמה חבילות ישר לתיבת הדואר במשקל שנראה שבעבר היו מבקשים ממני לאסוף מהסניף.
לדוגמא לוחץ כבלי רשת שזה כמו צבת יחסית כבד נדחף לתיבה כאשר חלק ממנו נשאר בחוץ.
מצטער בשביל הדוורים, אם הם צריכים לסחוב יותר משקל עכשיו.
לדוגמא לוחץ כבלי רשת שזה כמו צבת יחסית כבד נדחף לתיבה כאשר חלק ממנו נשאר בחוץ.
מצטער בשביל הדוורים, אם הם צריכים לסחוב יותר משקל עכשיו.
מצטער מראש על אורך הפוסט, אבל הייתי חייבrichrach כתב:מה עושים עם התופעה שהדואר מחליט על דעת עצמו לשלוח לי חבילות לסניף בקצה השני של העיר?
נמאסתם כבר דואר ישראל. נ מ א ס ת ם !!!...
ביום שישי האחרון קיבלתי הודעת טקסט על עוד חבילה שהגיעה מגירבסט. אבל אז חשכו עיניי לגלות, שבמקום למכולת בעיר מגורי, שם אני תמיד אוסף חבילות, שלחו את החבילה למכולת בעיר אחרת, באר שבע. ניגשתי לנקודת החלוקה באיזור שלי, מתוך מחשבה שאולי בכל זאת היא הגיעה לשם וטעו רק בניסוח האס.אם.אס, אבל הסתבר שלא, ושזו לא פעם ראשונה שזה קורה. ניסיתי להתקשר ל-171 (שירות לקוחות) ובמשך למעלה מ-40 דקות לא ענו. התייאשתי וניגשתי לסניף הדואר השכונתי (שהיה ריק לגמרי) וביקשתי מאחד העובדים אם הם יכולים לברר בקווים הפנימיים שלהם, כי לי לא עונים, והזחוח הזה אמר שאין לו אפשרות ושאמשיך לנסות להתקשר בעצמי לשירות הלקוחות או לנקודת החלוקה בב"ש. ניסיתי להתקשר למספר של המכולת בב"ש, אבל בכל פעם הגעתי לתא קולי.
אחרי כשלוש שעות של ניסיונות, ענו לי סוף סוף ב-171. הנציגה לקחה ממני פרטים ואמרה שהיות וזה יום שישי, יחזרו אלי רק ביום ראשון. כמובן שלא חזרו.
ביום שני, אחרי כשעתיים של ניסיונות להתקשר למכולת בב"ש ולשירות הלקוחות, ענו לי סוף סוף ב-171. הנציגה לקחה שוב פרטים, נעלמה למספר דקות מהקו וכשחזרה, אמרה שהעניין טופל בקווים הפנימיים שלהם, ואני אוכל לראות שינוי בסטטוס החבילה עוד באותו יום, במעקב המשלוחים באתר הדואר. היא רק ציינה שעד שהחבילה תגיע אלי, זה יכול לקחת שבועיים. כשהבעתי פליאה וציינתי שמסין לארץ לקח שבועיים, היא אמרה: "ככה זה, אין מה לעשות".
מיותר לציין, שחלפו כבר כ-24 שעות מאז דברתי איתה, וסטטוס החבילה תקוע עדיין באותה מכולת בבאר שבע.
מנפלאות דואר ישראל...
נערך לאחרונה על ידי Lee ב 28/11/2017 15:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
הזמנה מEBAY - משלוח מסין ולתיבה שלי - קצת יותר משבועיים - מעולה.
כולל זה שחבילה קטנה שפעם היו מסוגלים לתת לי לגשת לסניף חיכתה בדואר
כולל זה שחבילה קטנה שפעם היו מסוגלים לתת לי לגשת לסניף חיכתה בדואר
אני אמתין עוד יום-יומיים לראות אם השתנה הסטטוס ב"מעקב משלוחים" (לדברי נציגת השירות, היה אמור להשתנות באותו יום), ואם לא, כנראה שבאמת אפנה בצ'אט. לגבי איך הגיע לבאר שבע, רק אלוהים יודע...liorp כתב:@Lee
הזוי לגמרי. יש להם הסבר איך לעזאזל החבילה הגיעה לבאר שבע?
אגב, יש צ'אט באתר הדואר. עונים לי שם בדרך כלל תוך 5 דקות. עכשיו בטח עמוס בגלל "חגי הקניות"....