atraf כתב:התלבטתי עם לשדרג את הmagichd למרות שסוף סוף הוא התחיל להיות נורמלי בלי תקיעות ותקלות אינסופיות.
אני לא רוצה להתקל בעוד מכשיר "מתקדם" עם חבלי לידה קשים, קראתי שיש כרגע הרבה בעיות עם הפייבר כמו תקיעות וקפיאה של המכשיר לפחות פעם ביום שמדרישות ניתוק מהחשמל והחזרה.. זה מזכיר לי את השנה הראשונה של המגי'ק לא רוצה לחזור לזה..
אני סתם מגזים ? או שזה המצב? אני לא חושב שבשביל התכונות החדשות שווה לי לסבול שוב את הבעיות שהיו בהתחלה למגיק.
לא מצפה שהמכשיר יהיה מושלם אבל גם לא עוד מכשיר שרק ארדוף כל הזמן אחרי שדרוג גרסה..
...
·
ברמת העיקרון הוא די יציב.
כן, קורה לי לפחות פעמיים בשבוע שהוא קופא ודורש ניתוק, או שהקלטה לא מוקלטת בשלמותה.
יש עוד כמה באגים, הכל עניין של עדכון תוכנה/פורטל (אני בכלל די בטוח ששני הבאגים האלה נגרמו מעדכון הפורטל האחרון).
מה שכן ללא ספק הוא ממיר מהנה. אם תשיג אותו במחיר טוב, לגמרי כדאי לך לקחת אותו - הבדל ענק מהמג'יק hd.
בכל מקרה, כרגע הבאג שהכי מעצבן אותי הוא באג ההקלטות שאתה מנסה להקליט 2 הקלטות ברצף בשתי ערוצים שונים (בערוץ א' 2 הקלטות רצופות ובערוץ ב' 2 הקלטות רצופות) - זה פשוט לא נותן...
ואז יוצא שאם יש בערוץ 10 לדוגמא פנים אמיתיות והזמנת הקלטה, ובערוץ 22 יש דה וויס ואז רמזור, את רמזור לא תוכל להקליט
הפתרון לבאג ההקלטות הרצופות הוא אחד - שהרבה לקוחות יתלוננו - רק אז יתייחסו לזה