לה ליגה 2013-2014

תוכניות ספורט, אירועי ספורט וכל מה שקשור לספורט...
kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2337
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #461 

בכיינים בכיינים אבל יש מי שמצדיק אותנו, ואפילו תופתעו לדעת מי זה!

http://sports.walla.co.il/?w=/7/2689790&m=1

ירקרק
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1251
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #462 

אני לא מבין,באמת.היו שני פנדלים מצודקים (אחד לכל קבוצה) שלא נשרקו.אז מה בעצם אתם רוצים?על מה הבכי?

AviBiton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #463 

אתה לא מבין, אבל אם תחשוב קצת, אז בכל משחק בוכים קצת ואז באים בסוף עונה ואומרים הנה, תראו כמה פעמים השופט היה לרעתנו, השופטים לטובת בארסה, ריאל מקופחת.
ככה זה עובד בשנים האחרונות, המנטליות המוריניואית לא הלכה ביחד עם המיוחד.

ירקרק
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #464 

אבי אני מבין טוב מאוד מה שאתה כותב,ניחא המגיבים באתר כמו וואן שהם ילדים מחוצ'קנים בני 14 - אז אפשר להבין,אני רק לא מבין איך אנשים בוגרים עם ראש על הכתפיים (כמו חלק מאוהדי ריאל שכותבים כאן) - אנשים עם תארים אקדמאיים,אנשים עם משרות מאוד מכובדות בחברה וכדומה,חושבים שכל העולם מטומטמם ??? כל משחק מחדש,כל פעם שריאל מעיזה להפסיד (ואגב לא רק לבארסה,אלא לכל קבוצה אחרת) השופט תמיד אשם ותמיד דפק אותם,תוך התעלמות מכל עובדה מצולמת אפשרית.

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #465 

יש שם לתופעה זה נקרא "אוהדים" :D

ודרך אגב אתה מוזמן לקרוא פה כמה פוסטים אחורה...
http://www.hometheater.co.il/vp1969578#1969578
אותם אוהדים (כולל אותי :( ) ניבאו שנפסיד בקלסיקו כי האמת שריאל נראתה אז רע! אפילו רע מאד!
לא משנה מה תגיד עלינו לפחות אנחנו ריאלים (ולא מלשון ריאל)

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #466 

ירקרק כתב: אנשים עם תארים אקדמאיים,אנשים עם משרות מאוד מכובדות בחברה וכדומה,חושבים שכל העולם מטומטמם ???
...
נו, הרי זה כל הכיף בכדורגל, לא?
אתה שוכח מההתנהגות שגילך ומעמדך מחייבים, חוזר ל90 דקות להיות ילד , וצועק " השופט בן !!!!!" :-)
בלי היכולת הזו, המשחק היה מאבד המון מהפופולאריות שלו.
משה

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #467 

רונאלדו קרא לשופט 'פחדן מחורבן', אך לא ייענש (Y)

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #468 

kaplaey2 כתב:רונאלדו קרא לשופט 'פחדן מחורבן', אך לא ייענש (Y)
...
Fair play
משה

ירקרק
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #469 

אבל זה שאנחנו סו קולד "אוהדים" לא אמור להפוך אותנו אוטומטית לעיוורים....

שוב,שופטים טעו בעבר,טועים בהווה,ויטעו בעתיד בכל משחק נתון,הם בני אנוש עם עין אנושית שאמורים לקבל החלטה במאית שנייה ללא עזרים טכנולוגיים,אז הם טועים,וכן כל קבוצה גדולה בכל ליגה נהנית יותר מטעויות שיפוט במצטבר מאשר סובלת מטעויות שיפוט,ועדיין זה לא נותן הסבר למה אוהדי ריאל ושחקניה כל פעם מחדש בוכים על שיפוט שהם מפסידים גם שהשיפוט מאוזן כמו בקלאסיקו האחרון.

אגב,זו הסיבה שאני כבר לא כותב כאן כבר חודש.נראה לי אידיוטי לחלוטין כל פעם להתנצח כאן מחדש עם אנשים בני ארבעים פלוס על סוגיות כאלה,זה מאוס,באמת.

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #470 

ירקרק אנחנו לא "מתנצחים" אנחנו "מתבכיינים" יש הבדל של שמיים וארץ :roll:
דרך אגב אם הזיכרון שלי לא מטעה אותי (ולמען ההגינות) אני חושב שפעם הרחיקו את ולדז ל 3 משחקים
כי הוא קילל שופט.

ירקרק
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #471 

MOCO

צריך להבדיל בין הצפייה במשחק עצמו שהם תשעים דקות של אמוציות וכפי שכתבת בעצמך השתטות של בני טיפשעשרה לבין הדיונים בסוף המשחק שהכל נרגע....זה לא יתכן (כלומר זה יתכן כי עובדתית זה קורה כל פעם מחדש) שאחרי הקלאסיקו האחרון אוהדי ריאל (שוב) יטענו - הפסדנו בגלל השופט.

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #472 

ירקרק כתב: אגב,זו הסיבה שאני כבר לא כותב כאן כבר חודש.נראה לי אידיוטי לחלוטין כל פעם להתנצח כאן מחדש עם אנשים בני ארבעים פלוס על סוגיות כאלה,זה מאוס,באמת.
...
מאוס, או לא, זו היא תרבות הכדורגל.
ים של מילים במודורי ספורט ותוכניות ספורט כאשר לרוב, הדעות (או ראיית העובדות) נקבעות מראש על פי השתייכות לצד זה או אחר.
למרות הדימיון, עדיף על ויכוחים דתיים.
משה

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #473 

ירקרק כתב:MOCO

צריך להבדיל בין הצפייה במשחק עצמו שהם תשעים דקות של אמוציות וכפי שכתבת בעצמך השתטות של בני טיפשעשרה לבין הדיונים בסוף המשחק שהכל נרגע....זה לא יתכן (כלומר זה יתכן כי עובדתית זה קורה כל פעם מחדש) שאחרי הקלאסיקו האחרון אוהדי ריאל (שוב) יטענו - הפסדנו בגלל השופט.
...
נו, רוצים למתוח את 90 הדקות הלאה :-)
לא עדיף מאשר לחזור לאיזה משימה בעבודה ?
משה

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3293
נתן תודות: 202 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #474 

ריאל לא הפסידה בגלל השופט, אבל השופט טעה טעות גסה, וכל מה שהיה אחר כך זה כבר משחק אחר, כי אחריי פנדל וכרטיס אדום שהיה צריך להישלף פברגס בכלל לא היה נמצא ברחבה של ריאל מדריד בשביל שיכשילו אותו.

בכדורגל כל טעות של שופט משנה לחלוטין את המשחק, זה כמו אפקט הפרפר, שום התקפה לא הייתה נראת אותו דבר אם השופט היה מקבל את ההחלטה הנכונה.

בארסה הייתה טובה יותר, (למרות שהייתה גם חלשה מאוד בעצמה לדעתי וריאל הייתה לא פחות מסוכנת במצטבר) ואני מאשים בעיקר את אנצ'לוטי בזה ולא אף אחד אחר...אבל כן, אם השופט היה צודק בהחלטה כנראה שבארסה לא הייתה מנצחת...

ירקרק
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #475 

עיתונות הספורט תפקידה למכור עיתונים ועיתונות האינטרנט תפקידה למכור באנרים של פרסומות באתרים,ולכן לא הייתי נותן להם משקל גדול מדי ולכותרות האידיוטיות שלהם,אגב שניהם מיועדים בעיקר לקהל הצעיר.

אני מדבר כאן על אנשים בוגרים (כמונו) ובדיון אחרי המשחק שהכל נרגע.אין כאן שום דבר שמצדיק התנהגות של אנשים בני ארבעים פלוס כילדים והפיכתם לבני טיפשעשרה עיוורים ...

מה השלב הבא,שנתחיל לכתוב כאן רונלדו שולטתתתתתתתתתת!!!!!!1 ?

ירקרק
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #476 

knazi כתב:ריאל לא הפסידה בגלל השופט, אבל השופט טעה טעות גסה, וכל מה שהיה אחר כך זה כבר משחק אחר, כי אחריי פנדל וכרטיס אדום שהיה צריך להישלף פברגס בכלל לא היה נמצא ברחבה של ריאל מדריד בשביל שיכשילו אותו.

בכדורגל כל טעות של שופט משנה לחלוטין את המשחק, זה כמו אפקט הפרפר, שום התקפה לא הייתה נראת אותו דבר אם השופט היה מקבל את ההחלטה הנכונה.

בארסה הייתה טובה יותר, (למרות שהייתה גם חלשה מאוד בעצמה לדעתי וריאל הייתה לא פחות מסוכנת במצטבר) ואני מאשים בעיקר את אנצ'לוטי בזה ולא אף אחד אחר...אבל כן, אם השופט היה צודק בהחלטה כנראה שבארסה לא הייתה מנצחת...
...
הפנדל שהגיע לבארסה היה בדקה 51 שהתוצאה כבר 1 - 0 לבארסה,הרבה לפני הפנדל על רונאלדו.איך עכשיו ההודעה שלך נראית??

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #477 

פחות טובה :D (למרות שאני בכלל לא בטוח שהיה צריך להישרק פנדל על פברגס, אבל אני מודע לזה שאני לא אובייקטיבי.)

ועדיין מראה את הנקודה למה כדורגל כבר פחות מעניין אותי...השופט מכריע מספר גדול מדי של משחקים.

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #478 

knazi כתב: ועדיין מראה את הנקודה למה כדורגל כבר פחות מעניין אותי...השופט מכריע מספר גדול מדי של משחקים.
...
ובעבר זה לא היה ככה ?
משה

ירקרק
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #479 

עזוב אורן ,,,

העיקר הפאקרס ניצחו שוב. לייסי הזה שינה לנו את כל הקבוצה ,חתיכת מפלצת הוא ! כל ההתקפה יותר מאוזנת עכשיו שיש לנו גם משחק ריצה,ועוד שחצי קבוצה וכמעט כל הרסיברים פצועים.

אילו רק הייתה לנו הגנה טובה ( אחת כזו שתעצור ק''ב עלית ) הייתי אפילו אומר שיש סיכוי לזכייה בסופרבול השנה אבל אין לנו (הגנה).

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #480 

ירקרק לא נטריד את אוהדי הכדורגל בפוטבול בשרשור הזה :wink: (כמובן ששוב אני לא מסכים איתך בקשר להגנה :) )

moco ממש לא אמרתי את זה. אך בהחלט הבחנתי בזה פחות עד השנים האחרונות. כנראה בגיל צעיר יותר פחות הרגשתי בזה.

שלח תגובה

חזור אל “ספורט”