בעיות רשת מוכרות לי היטב, ולמכשיר יש גם buffer כדי לפצות על השינויים הללו וכדי לנתמודד מול הקצב הממוצע (פחות או יותר). אחרי קצת משחקים הצלחתי להביא אותו למצב די טוב, בעיקר בזכות overclocking רק לARM ל900. השאלה היא אם יש דרך טובה יותר להתמודד עם זה.voguemaster כתב:יש הרבה overhead בפרוטוקול של SAMBA, או לפחות במימוש של מיקרוסופטggrnstn כתב:אני משתמש בפאי, אחרי שקראתי לא מעט כאן עברתי לopenelec, אבל אני חווה בעיות ביצועים בקבצי HD. כל קובץ HD, 720p, נתקע מדי פעם לbuffering.
אני מחובר ברשת קווית על חשמל, קצב מדוד של כ10Mbps, אין לי אפשרות לשפר. תאורטית זה אמור להספיק לי, אם קובץ של 45דקות הוא כ1.4G, דרוש משהו כמו 4Mbps (בהנחה שXBMC פותח את הקובץ לבד). יש למישהו רעיון לאיך לשפר?
קראתי בפורומים של openelec שכדאי לעבור מערכת קבצים (אני קורא קבצים ברשת ממחשב שמרית וינדווס 7 דרך SMB). איך אני עושה את זה?
תודה מראש לכל עזרה.... בהחלט אפשרי שזה פשוט לא מספיק.
בהחלט אפשרי שבגלל בעיות של הרשת יש הרבה מקרים של dropped packets ואז יש retransmission של בלוקים שלמים וזה עולה זמן בשניות. זה לא מספיק לדעת שהרשת היא 10.
מדידת קצב היא ממוצע. זה לא אומר שאין נפילות קטנות באמצע שיכולות לדפוק הכל. רשת ע"ג חשמל היא מאוד לא יציבה
מבחינת קצב לעומת רשת קווית רגילה....
הבנתי שהבעיה היא כנראה במערכת הקבצים, כי כשניסית להעביר לפאי קובץ דרך הווינדוס לפני ההאצה הקצב היה ממש גרוע. עכשיו אני מצליח להעביר קובץ המדייה של ווינדוס בקצב של 800KB לערך, שזה מתחיל להתקרב לקצב של הרשת (הממוצע). מה האפשרויות האחרות שלי למעט samba?
תודה על התוגבה