עכשיו אחרי שקימפלתי לי גרסה לPro 18 אני יודע שזה לוקח המון זמן
אני התחברתי לעץ של קורי - אז אנסה אם יהיה זמן לעשות איזה השוואה מהירה בין שני העצים
שוב תודה
איבדתי אותך. האמת שאינני מבין כ"כ את החלק השני של התשובה שלך.dhead2009 כתב:@ilan8888
משום מה ההגדרות האלה מוסתרות בכוונה ע"י קובץ advancedsettings.xml ומבוטלות ב-guiesettings.xml.
תוריד את הקובץ הבא שנה שמו ל- advancedsettings.xml , תסיר ממנו את השורות עם הערכים שמתחילים ב- audiooutput ותעתיק אותו לספריית ה-userdata.
להעתקה אתה יכול להשתמש בכל לקוח sftp כמו Filezilla החינמי.
הכתובת לחיבור היא sfpt://your.ip , פורט 22 , משתמש root, סיסמה letmein.
הנתיב של userdata הוא[left] /root/.xbmc/userdata[/left]
תודיע אם זה פותר לך תקלה והעדכון הבא כבר לא יכלול הגדרות אלה....
איך לערוך את קובץ ה guisettings.xml ? מה לשנות שם?dhead2009 כתב:@ilan8888
נדמה לי שהבעיה היא שדרייבר הסאונד לא מזוהה ככרטיס קול רגיל לכן ההגדרות האלה לא מופיעות בממשק והן נקבעות מראש בקובץ guisettings.xml שגם נמצא ב-userdata.
צריך לערוך אותו ידנית ולאפשר את ההגדרות האלה.
אני לא יודע למה הן מבוטלות מראש, תתחבר דרך sftp, תעתיק את הקובץ למחשבך, תערוך אותו ותעתיקו חזרה, ותדווח כמובן.
נ.ב.
אשמח אם משתמשים ידווחו אם יש שיפור, שינוי לרעה או שאין שינוי כלל כאשר משתמשים ב-FF/RW לוידאו (הרצה קדימה או אחורה מהירה), היה patch עבור Frodo שנגע לזאת אך אני לא בטוח אם נחוץ ל-Gotham (די משוכנע שלא)....
בבדיקה נוספת של Frodo מול Gotham נראה לי שאני מבין מהיכן מגיעה התקלה (מקווה מאוד שאני לא טועה).ilan8888 כתב:קודם כל תודה על העדכון.
איך אני משנה את הגדרות האודיו?
כרגע זה על default (aml-dummy-codec-analog)
ללא אפשרות שינוי , כך שאני לא מקבל דולבי דיגיטל ו dts דרך הרסיבר.
ברשותי מכשיר dual core .
תודה מראש...
אם תפתח את הקובץ זה יהיה ברור לך מידית.ilan8888 כתב:ואתה יכול לומר לי מה יש לשנות בקובץ ה guisettings.xml לשם הפעלת ה passthrough ?
זה משהו מסובך או שאני אוכל לעשות את זה?...