שרשור יורו 2012
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
כמה שערים מהיורו באנימציה של חוטים. נסו לזהות.
לפתרונות לכו לדף במלא ביוטיוב.
לפתרונות לכו לדף במלא ביוטיוב.
משה
- moco
-
- גורו

הערב אני עם הבלנקוס, אבל של פורטוגל, יחד עם יונייטד וצ'לסי ו...
בא לי שרונלדו ייתן את הופעות חייו.
בא לי שרונלדו ייתן את הופעות חייו.
משה
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
- osherov
-
- גורו Android

לראות אותם עומדים אחד מול השני, ממש עושה חשק להביא את די מריה ומסי "מהיציע" לעשות כוחות מחדש ולארגן איזה סופר קלסיקו קטן
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
איזה החטאה איומה של רונאלדו
חוץ מזה השופט הטורקי הוא ספרדי במקור...?
לפי השיפוט שלו זה נראה ככה
חוץ מזה השופט הטורקי הוא ספרדי במקור...?
לפי השיפוט שלו זה נראה ככה
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

פנדלים שנפתחו בשתי החטאות
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

ספרד בגמר
אז מה נסגר עם רונאלדו? ווינר או לוזר...?
אז מה נסגר עם רונאלדו? ווינר או לוזר...?
- moco
-
- גורו

למה הפסימיות? נתפח דף חדשosherov כתב:בפעם היחידה וכנראה האחרונה, משה, דעתי כשלך!!...
משה
- moco
-
- גורו

רעיון מטורף שעלה במוחי במחצית הראשונה הערב, כששוחחתי עם חבר על העובדה ששער מוקדם גורם לרוב למשחק מעניין, ועד השער הראשון, משחק עלול להיות משעמם.
למה שלא יעשו (ותמיד) את הפנדלים לפני פתיחת המשחק? המנצחת בפנדלים עולה שלב במקרה של תיקו לאחר הארכה. כלומר בדיוק כמו השיטה הנוכחית, רק בסדר שונה.
שני יתרונות:
1) קבוצה אחת תדע שהיא חייבת להבקיע ולנצח במשחק עצמו, אחרת השנייה עולה. זה דומה למצב של שער מוקדם ליריבה, רק שאין ליריבה שער יתרון במשחק.
2) הפנדלים זה show בפני עצמו, אז למה שלא יהיה תמיד ? מה שכן, זה יהיה עם פחות מתח מהיום.
חיסרון: כל משחק יהיה ארוך יותר ב10 דקות, לא רק אלה שמסתיימים בתיקו. אולי לא חיסרון, כי זה סטטיסטית אולי יגרום לפחות תיקואים ופחות הארכות.
מה דעתכם?
למה שלא יעשו (ותמיד) את הפנדלים לפני פתיחת המשחק? המנצחת בפנדלים עולה שלב במקרה של תיקו לאחר הארכה. כלומר בדיוק כמו השיטה הנוכחית, רק בסדר שונה.
שני יתרונות:
1) קבוצה אחת תדע שהיא חייבת להבקיע ולנצח במשחק עצמו, אחרת השנייה עולה. זה דומה למצב של שער מוקדם ליריבה, רק שאין ליריבה שער יתרון במשחק.
2) הפנדלים זה show בפני עצמו, אז למה שלא יהיה תמיד ? מה שכן, זה יהיה עם פחות מתח מהיום.
חיסרון: כל משחק יהיה ארוך יותר ב10 דקות, לא רק אלה שמסתיימים בתיקו. אולי לא חיסרון, כי זה סטטיסטית אולי יגרום לפחות תיקואים ופחות הארכות.
מה דעתכם?
משה
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
א. משה - באמת מטורף - לדעתי זה גם בעייתי ברמה המנטלית בשלב הפנדלים החדש.
ב. טוב שהייתם עם הבלנקוס - אם שמתם לב - הקטלונים שוב ניצחו אתכם.
ג. אם למישהו היה ספק מי השחקן הטוב בעולם - אני חושב שזה יותר ברור עכשיו.
ב. טוב שהייתם עם הבלנקוס - אם שמתם לב - הקטלונים שוב ניצחו אתכם.
ג. אם למישהו היה ספק מי השחקן הטוב בעולם - אני חושב שזה יותר ברור עכשיו.
- moco
-
- גורו

אכן, קצת לא קשור הבעיטות בהתחלה, אבל לא שונה עקרונית מהתזמורת או ההמנונים בהתחלה.
בכל מקרה, המטרה העיקרית היא לשפר את המשחק עצמו.
בכל מקרה, המטרה העיקרית היא לשפר את המשחק עצמו.
משה
- eg99
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
הרעיון עם הפנדלים מגניב!
אם לא רוצים להאריך - אפשר אולי במחצית
אם לא רוצים להאריך - אפשר אולי במחצית
ערן
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
איתי, אני לא חושב שאפשר לקבוע לפי המשחק אתמול שרונלדו הוא כן/לא השחקן הטוב בעולם - כשארגנטינה חטפה רביעיה מגרמניה לא שמעתי את זה על מסי. דווקא חשבתי שרונלדו שיחק טוב אתמול.
מה שאני לא מבין באמת זה למה דל בוסקה לא שיחק עם חלוץ...?? בשביל מה יש את יורנטה, טורס - הם מעודדות...?
מה שאני לא מבין באמת זה למה דל בוסקה לא שיחק עם חלוץ...?? בשביל מה יש את יורנטה, טורס - הם מעודדות...?
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
- osherov
-
- גורו Android

איתי,
איך בדיוק הבלאנקוס ניצחו אותנו אתמול כאשר מה שראינו היה סה"כ משחק פנימי בין שחקני ריאל מדריד. הרי את צ'אבי זרקו לספסל עוד לפני ש 90 הדקות נגמרו. אינייסטה ביצע את החמצת המשחק ובפנדלים, בלי סר איקר הקדוש, ספרד הייתה חוזרת הביתה במטוס הראשון!
כל הטורניר הזה ובסוף מקבלים 0:0 משמים ברמות מרגיזות (מהמשחק שממנו ציפיתי להכי הרבה). הסגנון של ספרד הוא גועל נפש לצפייה. אוסף של שחקנים שמתמסרים בחצי המגרש בלי שום כוונה נוספת. אני הייתי הולך על חוק חדש כמו זה שקיים בכדוריד. אם קבוצה לא מאיימת על השער בזמן סביר אז הכדור יעבור לקבוצה השנייה.
איך בדיוק הבלאנקוס ניצחו אותנו אתמול כאשר מה שראינו היה סה"כ משחק פנימי בין שחקני ריאל מדריד. הרי את צ'אבי זרקו לספסל עוד לפני ש 90 הדקות נגמרו. אינייסטה ביצע את החמצת המשחק ובפנדלים, בלי סר איקר הקדוש, ספרד הייתה חוזרת הביתה במטוס הראשון!
כל הטורניר הזה ובסוף מקבלים 0:0 משמים ברמות מרגיזות (מהמשחק שממנו ציפיתי להכי הרבה). הסגנון של ספרד הוא גועל נפש לצפייה. אוסף של שחקנים שמתמסרים בחצי המגרש בלי שום כוונה נוספת. אני הייתי הולך על חוק חדש כמו זה שקיים בכדוריד. אם קבוצה לא מאיימת על השער בזמן סביר אז הכדור יעבור לקבוצה השנייה.
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
לדעתי צריך לעשות חוק חצי כמו בכדורסל. עברת את החצי אסור לחזור לחצי שלך!
באמת נמאס מהמסירות לשוער כל הזמן.
פרט לזה היה אתמול לטעמי משחק מאוד שוטף ומותח עם הרבה אקשן למרות התוצאה המאופסת.
אם משווים אותו למשחק של אנגליה איטליה אפשר להבין שאי אפשר להשוות כי הוא היה מעמום מוחלט ואני למשל במחצית סגרתי את הטלוויזיה!
אתמול הייתי במתח כל המשחק ומאוד רציתי שספרד תנצח אבל.... ופה אני חורג ממש ממנהגי אני חייב (בלי שום רצון אבל הכנות שלי מחייבת אותי) להחמיא לרונלדו שהראה משחק יפה שליטה מדהימה בכדור ויכולות נוספות פרט לבעיטות לשער. ובנושא הבעיטות לשער הוא ממש פישל כי היו לו כמה וכמה הזדמנויות להכניע את המשחק והוא פספס.
מהמרים על גרמניה ספרד בגמר?
באמת נמאס מהמסירות לשוער כל הזמן.
פרט לזה היה אתמול לטעמי משחק מאוד שוטף ומותח עם הרבה אקשן למרות התוצאה המאופסת.
אם משווים אותו למשחק של אנגליה איטליה אפשר להבין שאי אפשר להשוות כי הוא היה מעמום מוחלט ואני למשל במחצית סגרתי את הטלוויזיה!
אתמול הייתי במתח כל המשחק ומאוד רציתי שספרד תנצח אבל.... ופה אני חורג ממש ממנהגי אני חייב (בלי שום רצון אבל הכנות שלי מחייבת אותי) להחמיא לרונלדו שהראה משחק יפה שליטה מדהימה בכדור ויכולות נוספות פרט לבעיטות לשער. ובנושא הבעיטות לשער הוא ממש פישל כי היו לו כמה וכמה הזדמנויות להכניע את המשחק והוא פספס.
מהמרים על גרמניה ספרד בגמר?
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

הבעיות יישארו אותו הדבר...moco כתב:אכן, קצת לא קשור הבעיטות בהתחלה, אבל לא שונה עקרונית מהתזמורת או ההמנונים בהתחלה.
בכל מקרה, המטרה העיקרית היא לשפר את המשחק עצמו....
הקבוצה שתנצח בפנדלים, תשחק בונקר לתפארת
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
זה למה אמרתי הבלנקוס הפסידוmoco כתב:הערב אני עם הבלנקוס, אבל של פורטוגל, יחד עם יונייטד וצ'לסי ו...
בא לי שרונלדו ייתן את הופעות חייו....
בהחלט - אם ספרד לא ישחקו עם איזה חלוץ - קשה מאוד.
לדעתי פדרו חייב לשחק - הוא הוסיף המון למשחק
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6218
יש לספרד חלוץ מצויין בסגל, יורנטה שמו, ואדון דל בוסקה, אם כבר החליט לשחק עם חלוץ, נותן לטורס העגלה לשחק ואפילו לנגרדו. רק בגלל המאמן הזה ספרד צריכה להפסיד לגרמניה בגמר.
אלעד
- moco
-
- גורו

מסכים.ivanhoe888 כתב:איתי, אני לא חושב שאפשר לקבוע לפי המשחק אתמול שרונלדו הוא כן/לא השחקן הטוב בעולם - כשארגנטינה חטפה רביעיה מגרמניה לא שמעתי את זה על מסי. דווקא חשבתי שרונלדו שיחק טוב אתמול.
מה שאני לא מבין באמת זה למה דל בוסקה לא שיחק עם חלוץ...?? בשביל מה יש את יורנטה, טורס - הם מעודדות...?...
לא רק שהיה לו משחק טוב אתמול, אלא היה לו טורניר מצויין.
בעייתי מאוד לקשור את התואר "השחקן הטוב בעולם" להישגים שלך בנבחרת שבה אתה משחק הרבה פחות מאשר בקבוצה, ושבה אתה תלוי בעוד שחקנים שלא נבחרים רק על פי איכותם, אלא קודם כל על פי אזרחותם.
מסי לא משחק בטורניר הזה, אז ההשוואה של רונלדו אליו לא קיימת פה בכלל.
ג'ורג'י בסט שנחשב לטוב בעולם בזמנו (וכך אמר פלה), לא יכל להופיע באף מונדיאל או יורו.
דעתי, כמובן, שאין דבר כזה "הטוב בעולם". לפעמים יש, כמו בתקופתו של מרדונה, אבל היום יש שניים , ואין שום דרך לקבוע מי יותר טוב. אולי שישחקו סטנגה בינהם.
משה
- moco
-
- גורו

אתה צודק שזה לא ימנע בונקרים, אבל זה בטוח יצמצם את מספרם בהרבה.guyezra כתב:הבעיות יישארו אותו הדבר...moco כתב:אכן, קצת לא קשור הבעיטות בהתחלה, אבל לא שונה עקרונית מהתזמורת או ההמנונים בהתחלה.
בכל מקרה, המטרה העיקרית היא לשפר את המשחק עצמו....
הקבוצה שתנצח בפנדלים, תשחק בונקר לתפארת...
קח את המודל הפשוט (כמובן לא נכון, אך מדגים את העיניין) שבו תמיד יש אינטרס לאחת הקבוצות לשחק בונקר.
במודל הזה בשיטה הנוכחית בכל משחק יהיה בונקר, כי החלשה תרצה להגיע לפנדלים.
בשיטה שהצעתי ובהנחה שפנדלים זה 50-50, רק בחצי מהמשחקים יהיה בונקר.
משה