מכבי תל אביב בכדורסל
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
שיפסידו פה וינצחו בברצלונה... 
- doubledu
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 796
אם זה לא היה על הפועל ודרבי, אז נו שיהיה..
אפילו לא היתה בעיה שיבואו ויפסידו לאיזו קבוצה כדי להרפות קצת ולחזור עם כוחות ביום חמישי
אם היה אפשר לוותר על ג'יימס למנוחה הייתי משאיר אותו לנוח - אחרי ההתעלפות שלו והתשישות מיום חמישי שעבר.
אפילו לא היתה בעיה שיבואו ויפסידו לאיזו קבוצה כדי להרפות קצת ולחזור עם כוחות ביום חמישי
אם היה אפשר לוותר על ג'יימס למנוחה הייתי משאיר אותו לנוח - אחרי ההתעלפות שלו והתשישות מיום חמישי שעבר.
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
נראה לי פעם ראשונה שיוצא לי לראות משחק בליגה, פשוט לא היה לי משהו יותר טוב לעשות. השופטים היו ביזיון.
- shraga007
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
אתמול היתה אחת מנקודות השפל של מכבי מאז שאני זוכר את עצמי.
אפילו יותר מהפסדי האליפות שהיו לאורך השנים.
נכון שמותר ואפשר להפסיד.
אבל דווקא בדרבי! ועוד לחבורת נגרים שהיותם כדורסלנים מוטלת בספק.
אני כל כך כועס וביום חמישי בפעם הראשונה בחיי אני מחרים את המשחק.
הקבוצה של השנה היא פשוט כל מה שהמותג מכבי הוא לא.(כולל בלאט)
אפילו יותר מהפסדי האליפות שהיו לאורך השנים.
נכון שמותר ואפשר להפסיד.
אבל דווקא בדרבי! ועוד לחבורת נגרים שהיותם כדורסלנים מוטלת בספק.
אני כל כך כועס וביום חמישי בפעם הראשונה בחיי אני מחרים את המשחק.
הקבוצה של השנה היא פשוט כל מה שהמותג מכבי הוא לא.(כולל בלאט)
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
אם הפסדנו בדרבי הכדורגל... ובצדק!!
כל כך מתוק לנצח את הדרבי בכדורסל...ובצדק!!
כל כך מתוק!!!
כל כך מתוק!!!
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
דווקא זה נראה לי סיכוי הכי נמוך. ישיותר סיכויים לנצח ביוון או את חימקי ביותר מ 21uriler כתב:שיפסידו פה וינצחו בברצלונה......
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
מכבי משאירה את הסיכוי להצלבה בחיים עם ניצחון בטורקיה, הרבה בזכות 15 שלשות
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

ניצחון היום בטורקיה וניצחון על בשיקטאש בבית היה נראה הגיוני לחלוטין. עכשיו צריך לנצח אחד משלושת המשחקים שבאמצע כאשר ניצחון על חימקי בבית לא מבטיח כלום. אני, אישית, מאמין שניצחון על חימקי בבית כן יביא הצלבה אבל בטח לא יבטיח.
לנצח את אולימפיאקוס ביוון או ברצולנה בספרד נראה לי הרבה פחות ריאלי.
לנצח את אולימפיאקוס ביוון או ברצולנה בספרד נראה לי הרבה פחות ריאלי.
- doubledu
-
- חבר פעיל במיוחד

לוגן עם מטווח שלשות, בגרף עליה
פלאניניץ' היה בסדר לעומת המשחקים הקודמים, אולי היה צריך לתת קצת מנוחה לג'יימס שנראה סחוט לגמרי
שבוע הבא חימקי...
פלאניניץ' היה בסדר לעומת המשחקים הקודמים, אולי היה צריך לתת קצת מנוחה לג'יימס שנראה סחוט לגמרי
שבוע הבא חימקי...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

מכבי עם הפסד שני ברציפות בליגה 76:70 לברק נתניה
זה משהו שלא קרה כבר הרבה שנים
אני מקווה שהם אוגרים כוחות לחימקי, שנראה שזה משחק העונה
זה משהו שלא קרה כבר הרבה שנים
אני מקווה שהם אוגרים כוחות לחימקי, שנראה שזה משחק העונה
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

נכון שהפסד שני ברציפות זה לא משהו שכיח אבל אני גאה בבלאט שנתן לג'יימס לנוח וגם לא ראיתי את שאר השחקנים מתכרעים על המגרש חוץ מבדקות הסיום.
תאמינו לי שזה לא משהו שקל לבלאט לעשות. חבל שלא עשה את זה קודם.
תאמינו לי שזה לא משהו שקל לבלאט לעשות. חבל שלא עשה את זה קודם.
- doubledu
-
- חבר פעיל במיוחד

אמנם במכבי לוקחים קשה את ההפסדים בליגה והכותרות בומבסטיות, אבל חבל שלא הורידו רגל מהגז כבר בהתחלה, אולי ההפסדים הצמודים בנקודה ביורוליג היו נחסכים, והיום לא היו מחשבים חישובים אם עולים או לא עולים להצלבה.
ג'יימס נח, אולי היה גם צריך שסמית ינוח קצת..
ג'יימס נח, אולי היה גם צריך שסמית ינוח קצת..
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

מכבי מתקשה מאוד מול חימקי 40-36 במחצית לרוסים
ג׳יימס עם 3 עברות
פלאנליץ עם 2 עברות ו-0 נקודות
הגויאבות של אליהו לא נכנסות 0 מ-4
צריך התעלות רצינית מאוד במחצית השנייה
ג׳יימס עם 3 עברות
פלאנליץ עם 2 עברות ו-0 נקודות
הגויאבות של אליהו לא נכנסות 0 מ-4
צריך התעלות רצינית מאוד במחצית השנייה
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

מכבי מנצחת בשיניים 80:79 (שלשה של חימקי עם הבאזר לסיום)
אחרי איבוד יתרון 12 ברבע השלישי
מדלי נתן את הנשמה בעיקר בהגנה וגם פלאנליץ 30 נקודות להיקמן
אחרי איבוד יתרון 12 ברבע השלישי
מדלי נתן את הנשמה בעיקר בהגנה וגם פלאנליץ 30 נקודות להיקמן
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

טוב, נראה שלא תהיה לי ברירה להיות בהיכל בעוד שבועיים 
- doubledu
-
- חבר פעיל במיוחד

היקמן
רבע שלישי מוזר, עם הרכב מוזר, שמצליחים להעלות ליתרון 12, ההתלהבות היתה נראית כאילו נשארה דקה לסיום ולא 14 דקות
פלניניץ' מקבל הרבה קרדיט - בלית ברירה - קולע סל וכל הספסל מתלהב כאילו הילד התחיל ללכת
2 שלשות של חימקי על הבאזר מצמצמות בסיום את ההפרש, טוב שהיקמן קלע לפחות נקודה בעונשין בסוף
שבוע הבא לנצח את אולימפיאקוס בחוץ יהיה קשה
רבע שלישי מוזר, עם הרכב מוזר, שמצליחים להעלות ליתרון 12, ההתלהבות היתה נראית כאילו נשארה דקה לסיום ולא 14 דקות
פלניניץ' מקבל הרבה קרדיט - בלית ברירה - קולע סל וכל הספסל מתלהב כאילו הילד התחיל ללכת
2 שלשות של חימקי על הבאזר מצמצמות בסיום את ההפרש, טוב שהיקמן קלע לפחות נקודה בעונשין בסוף
שבוע הבא לנצח את אולימפיאקוס בחוץ יהיה קשה
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
איזה תענוג של משחק! אפילו שהשחקנים עושים טעויות, זה טעויות כל כך מגוחכות שבמקום להתעצבן אתה צוחק, אחד המשחקים המהנים של השנה בהחלט, וזה בא עוד בערב שסמית' מבחינה התקפית לא פוגע ולוגאן לא מגיע למספיק זריקות פנויות.
היקמן ממשיך להיות שחקן הזוי. יכול להיות מזעזע ויכול להיות טוב בצורה לא הגיונית. את האמת המשחק היום הזכיר לי את הסרט ספייס ג'אם.
היקמן ממשיך להיות שחקן הזוי. יכול להיות מזעזע ויכול להיות טוב בצורה לא הגיונית. את האמת המשחק היום הזכיר לי את הסרט ספייס ג'אם.
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

קצת ניתוחים
להבדיל מהמשחקים האחרונים, שמכבי הלכה בטקטיקה של אין לנו מה לחפש בפנים אז בוא נתחיל מההתחלה לזרוק שלשות שבסוף יכנסו וזה מה שקרה, הפעם דייויד בלא החליט ללכת על אופציית ה"כדורסל" שבה מכניסים כדורים פנימה וחודרים. חייב לומר שהייתי סקפטי לגבי השיטה כי ב"כדורסל" חימקי טובה מאיתנו וכך היה. מה שקרה ברבע השלישי עם ההרכב המגוחך שהיה על המגרש זה משהו שלא אני ולא אתם יכולים להסביר. זה בטח לא כדורסל. זה חבורת אריות שעלתה למגרש והתפרעה. אבל וזה אבל גדול, מכבי ניצחה בכדורסל ולא במטווח שלשות (לדעתי זה כל הכוח של סיינה. סיינה קבוצה גרועה שהלך לה קלף טוב בסיבוב הראשון ולדעתי היא זאת שצריכה ללכת הביתה בתום הטופ 16). אם המחליפים ידעו לתת את מה שנתנו היום, לא רואה סיבה לא לנצח גם בשבוע הבא.
להבדיל מהמשחקים האחרונים, שמכבי הלכה בטקטיקה של אין לנו מה לחפש בפנים אז בוא נתחיל מההתחלה לזרוק שלשות שבסוף יכנסו וזה מה שקרה, הפעם דייויד בלא החליט ללכת על אופציית ה"כדורסל" שבה מכניסים כדורים פנימה וחודרים. חייב לומר שהייתי סקפטי לגבי השיטה כי ב"כדורסל" חימקי טובה מאיתנו וכך היה. מה שקרה ברבע השלישי עם ההרכב המגוחך שהיה על המגרש זה משהו שלא אני ולא אתם יכולים להסביר. זה בטח לא כדורסל. זה חבורת אריות שעלתה למגרש והתפרעה. אבל וזה אבל גדול, מכבי ניצחה בכדורסל ולא במטווח שלשות (לדעתי זה כל הכוח של סיינה. סיינה קבוצה גרועה שהלך לה קלף טוב בסיבוב הראשון ולדעתי היא זאת שצריכה ללכת הביתה בתום הטופ 16). אם המחליפים ידעו לתת את מה שנתנו היום, לא רואה סיבה לא לנצח גם בשבוע הבא.
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
מוזר להגיד את זה בשרשור כזה, אבל הרבה אוהדי מכבי כאן צריכים לאכול את הכובע שלהם!
מכבי באחד הרצפים הגדולים והחשובים שלה בהיסטוריה. רצף שמחזיר אותם מהקבר, לא רק כדי להילחם על עליה לשלב הבא מהמקום הרביעי, אלא על עלייה מהמקום השני בבית!
פשוט לא יאמן...לנצח את אלופת אירופה במשחק על חיים ומוות באולם סופר ביתי, נגד קבוצה שהמשחק הזה היה חשוב לה באותה המידה!
מכבי באחד הרצפים הגדולים והחשובים שלה בהיסטוריה. רצף שמחזיר אותם מהקבר, לא רק כדי להילחם על עליה לשלב הבא מהמקום הרביעי, אלא על עלייה מהמקום השני בבית!
פשוט לא יאמן...לנצח את אלופת אירופה במשחק על חיים ומוות באולם סופר ביתי, נגד קבוצה שהמשחק הזה היה חשוב לה באותה המידה!
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

איזה ניצחון ענק!
מחצית ראשונה חלום
מחצית שנייה קשה מאוד
והערה קטנה, כאב לי הלב לראות את פרקינס
כל כך רחוק מהיכולת של לפני הפציעה
מחצית ראשונה חלום
מחצית שנייה קשה מאוד
והערה קטנה, כאב לי הלב לראות את פרקינס