מפת בתי-הקפה של HTCafe
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
ממה שאני זוכר לארקפה אין תערובות עם רובוסטה, תערובת הבית שלהם היא "מוקה קרם" ויש בה פלנטשיין (אולי אפילו הרבה ממנו כי יש טעם דומיננטי פיקנטי).
לגבי הסניף, זה אולי מבין הסניפים היחידים שלהם שיצא לי לקבל בו אספרסו טוב, נראה שיש מי שמכייל את המטחנה שם על בסיס יומי.
לגבי הסניף, זה אולי מבין הסניפים היחידים שלהם שיצא לי לקבל בו אספרסו טוב, נראה שיש מי שמכייל את המטחנה שם על בסיס יומי.
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
צודק. באתר שלהם כתוב שהם משתמשים ב-100% ערביקה.
אז איך אפשר להסביר את הטעם הזה? היה ממש דומיננטי, "מכה" ללשון.
אולי שילוב של הרבה פלנטיישן וקפה שרוף...
(אבל תראה מה קרה לקרמה! אולי הקפה טרי מדי ולכן הקרמה היתה מנופחת בחליטה?)
אז איך אפשר להסביר את הטעם הזה? היה ממש דומיננטי, "מכה" ללשון.
אולי שילוב של הרבה פלנטיישן וקפה שרוף...
(אבל תראה מה קרה לקרמה! אולי הקפה טרי מדי ולכן הקרמה היתה מנופחת בחליטה?)
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
התערובות של אספרסו בר וארקפה די דומות.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
מפגש ציפורה, ארגמן, בקעת הירדן. סתם בוץ אבל הקפה היחיד שמצאתי אחרי יותר משעה נסיעה מכיוון טבריה. אז לא שתיתי...
כמה מטרים אחכ, שילוט לבית קפה, שמסתבר שכבר לא קיים בהתנחלות ההיא.
הצ'אנס האחרון, סמוך ליריחו: אנשים נחמדים מאוד, ומקום מאוד סימפטי. הבחורה שהיתה שם שמחה להכין לפי בקשתי הפוך און דה רוקס (אספרסו ואז סוכר ואז קוביות קרח ואז חלב).
היה מעניין להיות שם שבוע שעבר, קצת לפני החירבושים באו"מ .
הצ'אנס האחרון, סמוך ליריחו: אנשים נחמדים מאוד, ומקום מאוד סימפטי. הבחורה שהיתה שם שמחה להכין לפי בקשתי הפוך און דה רוקס (אספרסו ואז סוכר ואז קוביות קרח ואז חלב).
היה מעניין להיות שם שבוע שעבר, קצת לפני החירבושים באו"מ .
what's next?
- coffeeavi
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 277 פעמים
- יצירת קשר:
נשמע כמו התחלה של ספר טוב....hosq כתב:מפגש ציפורה, ארגמן, בקעת הירדן. סתם בוץ אבל הקפה היחיד שמצאתי אחרי יותר משעה נסיעה מכיוון טבריה. אז לא שתיתי...
היה מעניין להיות שם שבוע שעבר, קצת לפני החירבושים באו"מ ....
כבר דמיינתי את המרחבים שבדרך, את הצמא שלך לקפה ואת המפגש עם 'מלאכית' הקפה בקצה הבקעה...
לא בא לך לפתח את זה ?
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

ממש מוזר לשמוע.כפיר_ש כתב:ניסיתי מזמן והיה זוועה, כל כך חיוור וחסר טעם שזה פשוט בזיון......
ראה את הקפה שקיבלתי שם. הוא היה ממש מושלם!
http://www.htcafe.co.il/modules.php?nam ... 17#1442317
ניסיתי אבל ההורים שלה לא שיתפו פעולה...coffeeavi כתב:נשמע כמו התחלה של ספר טוב....hosq כתב:מפגש ציפורה, ארגמן, בקעת הירדן. סתם בוץ אבל הקפה היחיד שמצאתי אחרי יותר משעה נסיעה מכיוון טבריה. אז לא שתיתי...
היה מעניין להיות שם שבוע שעבר, קצת לפני החירבושים באו"מ ....![]()
כבר דמיינתי את המרחבים שבדרך, את הצמא שלך לקפה ואת המפגש עם 'מלאכית' הקפה בקצה הבקעה...
לא בא לך לפתח את זה ?...
זאת הפעם הראשונה שנסעתי בכביש הבקעה, הרפתקה מומלצת
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

ארקפה "הגדול" ברמת החי"ל, רח' ראול ולנברג
די מוזר שלא יצא לי עד היום לשבת שם, כי אני מסתובב באיזור - פשוט, בד"כ העדפתי את ארקפה "הקטן" שנמצא במרכז המתחם של מגדלי זיו (ליד הזאפה). כאן מדובר בארקפה "הגדול" שנמצא 200 מטר משם, על ראול ולנברג.
קודם כל, מדובר באחד מבתי הקפה הכי יפים שראיתי באיזור המרכז. העיצוב מוקפד ואיכותי מאוד, חשוך בפנים, קר ומאוד אינטימי. ממש כיף לשבת לשיחה טובה או אפילו לפגישת עסקים קטנה.
הקפה היה טוב, אבל קצת מאכזב ביחס לאיכות שהמקום משדר.
חלוט טוב, עם רמזים חלשים לטייגר סקין, קרמה עבה בצבע חום (אבל לא חום מספיק כהה). בתמונה הצבע נראה נהדר, אבל היות והיה חשוך שם, המצלמה לא לכדה צבעים נכונים.
אם מדובר בקפה טרי (אני מנחש שכן) אז כנראה שהוא זרם מעט מהר מדי. שוב מדהים לראות את ההבדלים בכוס בין הסניפים השונים של ארקפה.
3/4
די מוזר שלא יצא לי עד היום לשבת שם, כי אני מסתובב באיזור - פשוט, בד"כ העדפתי את ארקפה "הקטן" שנמצא במרכז המתחם של מגדלי זיו (ליד הזאפה). כאן מדובר בארקפה "הגדול" שנמצא 200 מטר משם, על ראול ולנברג.
קודם כל, מדובר באחד מבתי הקפה הכי יפים שראיתי באיזור המרכז. העיצוב מוקפד ואיכותי מאוד, חשוך בפנים, קר ומאוד אינטימי. ממש כיף לשבת לשיחה טובה או אפילו לפגישת עסקים קטנה.
הקפה היה טוב, אבל קצת מאכזב ביחס לאיכות שהמקום משדר.
חלוט טוב, עם רמזים חלשים לטייגר סקין, קרמה עבה בצבע חום (אבל לא חום מספיק כהה). בתמונה הצבע נראה נהדר, אבל היות והיה חשוך שם, המצלמה לא לכדה צבעים נכונים.
אם מדובר בקפה טרי (אני מנחש שכן) אז כנראה שהוא זרם מעט מהר מדי. שוב מדהים לראות את ההבדלים בכוס בין הסניפים השונים של ארקפה.
3/4
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
יש ארקפה במתחם של מגדלי זיו?
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- gedkoz
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
hosq ,פעם מפגש ציפורה ומפגש הבקע היו מקומות תוססים ,וגם קפה היה שם...אצוב לראות מה עובר על האזור בימים האלה...כל הישובים חוץ ממעלה אפרים הם מושבים וקיבוצים....לי קצת קשה להשתמש במושג המקולל כמעט -- התנחלות....ארגמן(ציפורה) היאחזות נח''ל ומושב בהמשך קיבל שמו משני מפקדי צה''ל שנלחמו ונפלו בארץ הנרדפים(אריה רגב וגד מנלה)...יפית, "התנחלות ליד" -- מושב על שמו של מפקד גדוד צנחנים שכבש עיר העתיקה ב67 ונהרג בהמשך.....הפוסט הכי פעיל בHT היום קשור ובצדק לגלעד שליט...אני שמח ששמו לא הפך לשם ישוב חדש בארץ,אבל היו רבים אחרים שכן...ואני בלי לרמוז משהו פשות רציתי להזכיר את זה... 
אני גם מאוד נהניתי שם, שקדי העגל הכי טעימים שאכלתי אי פעם וגם אצלי הקינוח (בורקס מתוק - במילוי שוקולד, אגוזים עם רוטב חלוה - לכאורה, מה יש פה להרוס?) היה ממש לא מוצלח.hosq כתב:לארא - מסעדה ירושלמית, מנות מעניינות כמו "נגיעה יפנית" המצויינת, פילה לא רע, קינוחים לא משהו (אני מצטער אבל הבקלווה היתה פשוט נוראית), ואספרסו קצר טעים ומדוייק למדי....
- gedkoz
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
היתי בקיריון בסרט עם זוגתי וישבנו במילקה...קודם כל יש שם מכונה מדהימה ---אלקטרה ברלומה
ריסטרטו כפול היה מצויין(טוב ברור שנתתי הוראות )טעים,סמיך...גם הקפוצ'ינו היה נהדר! יש קפה טוב גם צפונה מתל אביב!!!
בכל זות 3,5 מתוך 4 , כי צריך לחזור עוד פעם...
יש גם תמונות של טלפון,סליחה..
בכל זות 3,5 מתוך 4 , כי צריך לחזור עוד פעם...
יש גם תמונות של טלפון,סליחה..
-
- ELEKTRA BARLUME CLASSIC
-
- ריסטרטו כפול וכן קפה של מאורו...